Anonimen
|
Kako ste me nasmejale!!! Če grete gledat pa druge teme o bolniških pa so vas polna usta, kako še nobeni niso medalje pripeli, ker je v službi garala, da je ja otrok najbolj pomemben in če se "da zrihtat" bolniško, da se ja čimprej naj gre! Tu pa čist kontra! Pa vse ostale ste na bolniški pa ve vidite svoje stanje seveda kot hujše, po načelu vsak moj najmanjši problem je večji od sosedovega največjega, a ne? Drage moje, čevlji imajo 1 do 2 kg, če jih moraš preložit 1000 škatel dnevno v 8 urah in po vsako škatlo plezat po lojtri - kar štejte. Ne rečem, se da, so tudi še težja dela, a vam to ni treba, zato nimate pojma kako to izgleda. In potem enačite gajbe pijače in tako delo. Tudi gajbo pijače lahko izprazneš in neseš flašo po flašo, bo pa zato kak kilometerček več, pa kaj to vas briga, saj ne bolijo vaše noge! jaz bi rekla, mircek, bolniška JE možna, če se pogovoriš s tvojim ginekologom in če imaš srečo, da je tak, da ti jo bo pisal. Kar malo si preberi koliko jih je tu na bolniški, pa hodijo po kavicah, sprehodih, opremljajo sobice, hodijo v avstrijo po opremo za dojenčka, pospravljajo, počivajo in se pripravljajo na prihod novega člana - po mojem mnenju veliko takih neupravičeno. Nekatere imajo izgovor, da imajo doma že enega majhnega otroka in je že to dovolj velik razlog, da so na bolniški.
|