|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
14.12.2007 18:15:45   
Anonimen
ane hruška.. grozno je... pa to čakanje, ki ubija. 30-40 dni med pregledi, vmes pa kaj. čakanje čakanje čakanje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
14.12.2007 18:53:44   
lex
Da se vam malo považim, jaz ga imam pa na 3 tedneuser posted image .
Mi z majčicami smo se dobile v Celju, da je kao na sredini med Ljubljano in štajersko ter koroško. Samo nimamo nobene primorke in dolenjke med nami oz. se ne vključujejo toliko. Nekje bi morale najti eno sredino, da se vse zberemo in določimo datum. Aja pa kaj vam bolj paše - sobota ali med tednom dopoldan popoldan. meni je vseeno, verjetno bom prišla. Razen če bo kateri kuhal, pa ne.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
14.12.2007 19:05:27   
pika74
Ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Balonchy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se je tako zaključilo pri tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

...kar vidim... pri meni bo isto...user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 19:33:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
14.12.2007 19:41:38   
Anonimen
pika, upam, držim pesti, da bo vs eok pri tebi. ampak če je bilo žal pri balnochy, to nič ne pove zate.tvoja pikica se bori in srček bo delal tiktak.  lex, glede na to da sem iz celja, meni ustreza maribor ali ljubljana, najbolj pa seveda celje (no shit sherlockuser posted image ). dopoldne ne, ker delam. popoldne po 5 uri. sobota pa itak najbolj.  bodo še ostale punce povedale, katera bi sploh želela prit.

Neposredna povezava do sporočila: 2480
14.12.2007 19:50:55   
pika74

bodo še ostale punce povedale, katera bi sploh želela prit.

jest bi šla tud na konc sveta, sam da v pon. vidim dober rezultat... ampak res.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.12.2007 19:55:07   
Anonimen
pika draga vem user posted image user posted image  če bomo vse stiskale močno pesti, bo pa mogoče pomagalo. samo resno, tvoja gv je bila velika 18 mm, kar je verjetno sam kasnejša zanositev. pomeni, da še ni bla prevelika da bi že mogel not bit srček. sicer pa mislim, da je dovolj 6 angelčkov. uboge šele naše junijke, dve nosečki sta izgubili svoje dvojčke zadnje dni... user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
14.12.2007 19:58:01   
pika74
ane lunica24 - kr dve z dvojčki naenkrat... pa še Balonchy dons... men je to kar mal velik.... čist me je potolkluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.12.2007 19:59:43   
Anonimen
mene tut ful prizadane, sam sej to je logično. ustrašiš se za svojega, čutiš s puncami, ker veš, da bi ti bil na tleh. po vrhu vsega, pa jim napišeš neke bedne besede, ki nič ne pomagajo, če pa bi se to zgodilo nam, pa po moje sam otrpneš, se ti vse podre. ni pošteno vse to, res ni. žalostna semuser posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
14.12.2007 20:02:54   
pika74
hmmm... sej sm kr brez besed... najboljš, da grem mal dol iz RR pa kšne palačinke nardim, k jih že celo večnost nisem... tle bom še vse zamorila s svojim pesimizmom...

sej se bom še oglasla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.12.2007 20:05:22   
Anonimen
pika če jih narediš z nutelo, pa se kr povabim. o mama mia palačinke, a si jih MOGLA omenit? user posted image  punca drži se, vse bo vredu user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.12.2007 20:08:25   
pika74
ja pa glih z nutello jih bom namazala, ker je marmelade zmanjkal user posted image .

Ma si jih res že ene 3 tedne ful želim, pa nikol ni blo prave prilike... zdele sm pa glih še sama doma... (moj pride ob ene 10h zvečer)... pa pomoje najboljš, da se spravim mal packat... bo boljš, kot pa da tle morim folk...user posted image  ane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.12.2007 20:11:03   
Anonimen
pika... prvo: ne moriš... si mamica, ki se boji, kaj je z njenim otročkom, mislim če te me ne bi razumele, potem ne vem kaj delamo tu.drugo... čisto vsaka ima kdaj strahove, pa je prav da se povejo...tretje.. tu smo da si pomagamo. in če je ena opcija, da doma sama premišljuješ pa se sekiraš al pa tle na forumu svoje strahove poveš, pa ti upanje vlivamo, katera možnost je boljša?  

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.12.2007 20:36:12   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Balonchy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se je tako zaključilo pri tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

...kar vidim... pri meni bo isto...user posted image user posted image

Pika 74 hitro preženi črne misli, s tem nič ne koristiš svoji Piki 08 ! Sploh si ne predstavljam, da bi izgubili še tebe med julčicami.

Think positive!

Pa cel koš živalc ti pošiljam za srečo:

user posted image

A ja pa dober tek, jaz sem za večerjo naredila francoske rogljičke.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.12.2007 20:40:46   
Rubin.
A ni dobra slika za dvojne nosečke:

user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.12.2007 20:43:33   
Inigo
ojej Balonchy... meni je ful hudo zate... user posted image

glede Buzza, pa smo se pogovarjali, da bomo meli maxi cosi, ko pa bo začel-a sama sedet, oziroma ko bomo videli, da bo lahko, pa bomo presedlal na ta športni del. sicer se pa lahko športni del tudi malo nazaj nagne in mislim, da nebi smel bit velik problem, za kasneje... za novorojenčka pa itak da ne.... nama je zelo všeč in ga bova kupila, ko bova šla iz NS user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.12.2007 20:44:02   
Inigo
waaaaaaaw, svetovna fotka!

punce, kk prlepite te fotke gor?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.12.2007 21:01:00   
karamela6
Pika74, neh ga bixat!!! Jasno?!? Takoj prešalti na pozitivo, brez debate!!!
Vse bo ok in pika!!! A slišiš Pika?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.12.2007 21:35:47   
lex
pika ti se samo nabaši s palačinkami, še posebej z veliko nutelle, ker čokolada sprošča hormon sreče in te bo avtomatsko vrglo na pozitivno stranuser posted image user posted image user posted image user posted image , seveda pa držim pesti zate in za tvojo pikouser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.12.2007 21:50:29   
pika74
evo, da ne boste rekle, da jih mam samo zase user posted image
user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.12.2007 21:52:11   
pika74
ojoj user posted image  zdej je pa mal velika tale palačinka... upam, da me ne bojo linčal...

jah nč, sej vas je velik tle gor, pa še nosečke za povrh user posted image

dober tek user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.12.2007 21:59:39   
lex
hvala pika - bodo jutri za kosilo, ker si mi lušte naredilauser posted image

hruška pa nisem jaz nič kriva, če me tak naroča. Me je hotla sestra 7.1 naročit pa je G rekla, nene jo bomo kar 3 videli.user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugač pa po datumih naroča na 1 mesec (če sem zdaj imela 15, bi imela nslednji mesec tud 15, sam mislim, da me je zaradi NS, ker jo imam kr zraven)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.12.2007 23:27:20   
Rubin.
Meni pa ni jasno zakaj tako rade hodite na preglede? Meni bi bilo čist dovolj na vsake tri mesece. A vam na vsakem pregledu delajo UZ, al kako? Mogoče zaradi tega? Meni je v prvi nosečnosti delala samo 2x UZ in 1x morfologijo, pa vsakokrat vaginalni pregled, mi je bilo prav tečno. Pa še čakaš vedno dve uri user posted image .
Edino, česar sem se veselila je bilo: poslušanje srčka user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 7:51:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
15.12.2007 10:44:55   
pika74
Ojla,

sporočam vam, da vas Balonchy vse skupaj lepo pozdravlja. Najbrž se do ponedeljka ne bo nič oglasila... user posted image ... ko pride malo k sebi, se bo.

Balonchy, mislimo nate in ti pošiljamo pozitivno energijo user posted image user posted image user posted image user posted image ... upamo, da prideš v prave roke user posted image  in da bo postopek čiščenja čim manj boleč, tako telesno, kot psihično.

Drži se punca!!!

Lp
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?