|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
13.12.2007 22:57:04   
hanna1
Če bom mela še par dni takega tempa,se vdam user posted image user posted image .Punce uživajte jutr--men se je pa zgodlo to,da moram mamo v soboto pelat v Radence user posted image user posted image user posted image --bi jo morala svakinja oz. njen sin,pa ji je včeraj avto trešu --mulc frdamani,jih je tolk že razsu avtov pri 18,ko keri celo vozno živlenje neuser posted image user posted image --pa še bratu tega ne smemo omenit,ker on je pa že na okrevanju v Radencih po infarktu in bi mu pokvarili vseuser posted image --res sem jezna na mulota,sem mislils,da bom mela v soboto malo odklopa,pa jok--pa še kuhat moram za vse,pa kosilo gor vozit,ma maliko zraven vlečt,ona je pa popoln invalid,ker ima roko povito po operaciji živca in ne more nič--jes pa lahko sama s tamalo vse--ma sem jezna ko user posted image ,pa še tamal mi ni dons povedu,da bi morala bit do pol dvanajstih v šoli in sem se jes --z maliko seveda--pridrajsala tja malo pred 12....mi kravžla živce mulc zadnje čase,kar se šole tiče,drugače je dober dečko,ampak učit se......user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
13.12.2007 23:06:24   
hanna1
Škoda,sem vas zamudla user posted image --pa lahko noč.

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
13.12.2007 23:16:54   
Anonimen
Jaz sem še tu. Vi pa imate res smolo v družini. Pa fajn porihtaj v soboto.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
13.12.2007 23:23:43   
Anonimen
Jaz tudi moram spat, da ne bom prespala jutrišnjega kafetkanja.

LAHKO NOČ!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
14.12.2007 8:06:51   
Anonimen
DOBRO JUTRO!

Lumpa vidim te. Očitno nisi bila dolgo brez interneta.

Jaz samo na hitro - potem pa morava midva počasi šibat. No,ja verjerno bo še trajalo, da se oblečeva in nahranivva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
14.12.2007 8:18:33   
natasaom
dobro jutro!!lumpa jest te tud vidimuser posted image ...julči ati gre jutri na teren pa do srede..bom spet mal uživala..midve bova pa tud do ned.v kranju-če ne bova že takoj pobegnile domov.je naš ati tolk tečen user posted image  da bi ga v žlici vode utopila...
zobki pa..naša hana je prvega dobila pri 4,5 mesecih.nisva imele nobene hude panike-sem ji mal z belim vinčekom mazala dlesni..
hanna-a tebe tud tkole matrajo ? mene so tud.jest sem s hano lahko vse uštimala ati pa še po mleko ni mogu z njo v trgovino..mah me včasih tko razp... da bi šla kar za par dni nekam na dopust-sama..ampak itak hane ne pustim nikomur tko,da bi mu blo prov fajn-tega mu pa ne privoščimuser posted image
danes moram bajto uštimat-ker imamo res štalco..na pa sem prehitro gor vrgla.. punce uživejte danes na kofetku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
14.12.2007 9:38:36   
makala
Jutro.
Hanna1 tud men ta veči otroc kdaj kravžlajo možganeuser posted image , sploh kar se šole tiče. Sploh ta več, gimnazija 3. letnik pa še puberteta, učenja pa bul mau.Pa mi prav, mami pa sej si zmer rekla, da verjameš vame. No pol pa ne skrb,bom že. Pa kaj naj mu rečem?user posted image user posted image Ma sej ne vem, al se pa jst preveč sekiram.

Štajerke sem vam kr fouš, da boste dons čvekale "u živo". Uživajte in dokumentirajte, še za ns kej, k bomo doma ostaleuser posted image user posted image .
Natasaom tud jst bi mogla kej po hiš skidat, pa rajš tlele tipkam, mi da več zadovoljstva.user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
14.12.2007 10:13:31   
hanna1
Ojla,čist na hiter,preden začne Hana protestirat--pa kavo si še tud moram skuhat user posted image user posted image

Sem klicala julci,one že veselo čvekajo,itak nisem zdržala,saj veš natasaom--moja lepotna napaka user posted image
Se pa res pozna,da tri marljive čvekice manjkajo--bomo morale manjko preostale nadomestit user posted image user posted image

Drgač pa pri nas ful piha,sem šla vreme gledat,da malo vem za jutri,kakšna bo vožnja--se mormo še odločit,al bomo šli kar familijarno in se grede malo ustavili pri dediju v MB na eni kavici--bomo še videli

..čakaj...Laubica...zdaj me pa vsakokrat malo panika zgrabi,ko vidim slikco,pa drugo ime,se morm orng skup vzet,da vklopim user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
14.12.2007 10:33:58   
natasaom
Sem klicala julci,one že veselo čvekajo,itak nisem zdržala,saj veš natasaom--moja lepotna napaka user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image  te čist štekam

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
14.12.2007 11:53:57   
hanna1
Malo je mrka,a ne --men se segedinar kuha  user posted image --največ rangla,kar jih mam,in pol lahko še tu gor pokukam user posted image   ,ampak samo sebe voham,kok smrdim po zelju,pa čebuli--komaj čakam,da je kuhano,da se  user posted image  

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
14.12.2007 12:34:21   
natasaom
sem imela bioenergetika tukaj mi je eritve delal...vse u kuuuuu!!!!!bova mogla vse prestavt.hana ti pa rač. takoj ven iz spalnice-to je zelo škodljivo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
14.12.2007 12:54:25   
hanna1
Ja,natasaom,to pa vem,da je karkoli takega,kar oddaja določeno sevanje,škodljivo v spalnici-sam še nismo nagruntali,kam bi stvar prestavli user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
14.12.2007 13:31:56   
makala
Jst sem bla pa zdele pridna, sm po hišt pospravla, zlikala, cote obesla in že začela kuhat. Dons bojo zrezki v omaki in riž z zelišči, pa goro solate.
Pa Lana mi noče dons skor nč jest. Ne vem al se kej pase po njej, pa ni sitna. No sej zalogic ima zadost, sej ma že okrog 7 kg.
Men tud če pride bioenergetik zmert,  pa reče, da mormo pohištvo prestavt, ga nimamo kam, ker mamo relativno majhno stanovanje in pohištvo po meri, da je vsak kotiček zapolnjen. Drugač je pa sigurno nekaj na tem, da so določena sevanja.
Natasaom pol se boš pa tko fajn počutla in bla polna energije, da jo boš še nam mal izvozila.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
14.12.2007 13:34:53   
lumpa6
OJLA

saj nisem nikamor šla samo operaterja smo zamenjali, pa še moj dec nekaj štima moj pc

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
14.12.2007 13:37:26   
natasaom
ej mi je hotu še neki prodat za pod pojstlo......sam kaj k stane 300e za vse triuser posted image
tega si pa zdele tud slučajno ne moremo kupit..bova obrnila pojstle..drugač je pa tip reku,da naj zvečer okno odprem za 10 min da se sevanja izničijo user posted image
ma bomo pa še zato šparal,sej glavn da je razlog za šparanje user posted image
moj bi pa itk kupu tole pi... sam če bi mu kdo reku,da bo lahko sexal 5x na danuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
14.12.2007 13:39:20   
natasaom
likam user posted image user posted image user posted image  in prosim,da me ne motite user posted image ....vas zvečer še kaj pozdravim-moram ugasnit rač.če hočem kej narest

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
14.12.2007 14:11:37   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

likam user posted image user posted image user posted image  in prosim,da me ne motite user posted image ....vas zvečer še kaj pozdravim-moram ugasnit rač.če hočem kej narest

user posted image user posted image user posted image  ... moj računalnik pravi, da si še kar prisotna ... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
14.12.2007 14:17:12   
neli99
a ja slinjenje ...

ne vem kera je že to omenjala. dojenčki začnejo v 4. mes proizvajat slino, ne znajo je pa še požirat in takrat slina teče v potokih dokler se ne naučijo požirat... pol so pa zreli za hranjenje po žlici... to še ni znak za zobe.

naš je mel take poplave, da smo mel non stop neki okrog vratu. po enem mesecu je blo pa dobro. pol smo pa začel s hrano.

jst sem pa šla danes prvič od doma user posted image  ... kok je to fajn, k človek lahko obleče svoje cune, pa bundo ...user posted image user posted image user posted image  ... pa sede za volan in gas ... user posted image

je blo kar finouser posted image  ... sem šla po tisto goro daril za vse k praznujejo decembra ... sem vse zapravla, kar mi je moj dal user posted image  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
14.12.2007 14:21:01   
natasaom
sem vse zapravla, kar mi je moj dal user posted image   

men se to vsakič zgodi user posted image user posted image   grem po šefico v vrtec pa mal na sprehodek.....likanje pa še čaka user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
14.12.2007 14:23:52   
neli99
hanna ... a joj ... ti si res preobremenjena ... in to zaradi takih k so mal lenoriti al pa neodgovorni ... sem še jst kar mal huda

men pa mala mal jokca, ne more zaspat ... pa sem mal zmedena zdej ... sej jo ma moj, sam mislim da ni lepo da jst pa tuki gor visim ...user posted image  ... zvečer bo treba pa ukint RR, mi ravno tista ura spanja zmanjka, k jo tuki gor pustim user posted image user posted image user posted image  ... zdej sem pa v hudi dilemi ... al spanje al RR ... a ma še kera take problemeuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
14.12.2007 16:11:52   
Laubica
.. zdej sem pa v hudi dilemi ... al spanje al RR ... a ma še kera take probleme

Ja mislim danas je več takihuser posted image
Pozdravljene- me smo se res zelo fino nasmejale ,klepetale in se zmenile za januarja da se vidimo ker Julči spet pride v MB-tak da si še druge planirajte za januarja če želite-ADRIJANE PA NI BILOuser posted image nas je od Julči mož tudi ovekovečil in ona vam bo slikce pripopala da nas vidite -3mušketirje z podmladkomuser posted image
Pa Julči jih ni nič dobila user posted image ker je moje ime odkrilauser posted image user posted image
HANA-ti pa imaš pravi tempo,revca
NELI-tudi jaz ne bom šla drugam kot v lekarno po kremcouser posted image
Ko sem se z kofetkanja pripeljala domov je ravno hitra pošta telegram pripeljal -da je moji tašči ,njena tašča v bolnici umrla-za letos pa upam da imamo dovolj-to bo 4 pogreb,bila je že 81 let stara in ful boga-tak da se je rešla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
14.12.2007 17:01:12   
Laubica
Ja kaj vas je vse zametalo-JULČI A STE SREČNO PRIŠLI DOMOV?Ste si fajn dan za take ture izbrali.Sem se na kofetkanju danes ravno potožla -da ko končno jaz pridem na vrsto za računalnik ni nikoli nobene tukaj.Ka pa DUŠKA upam da vaju ni odpihnilo ko je bil taki veter -vidva pa pešakeuser posted image sem jaz z malim mislila it ko našem randiju na sprehod -sva prišla do konec ulice in nazaj ker me je skozi prepihalouser posted image .No zdaj pa je dosti monologauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
14.12.2007 18:30:58   
Anonimen
Sem že doma.
Danes dopoldan je naše kofetkanje kar prehitro minilo, kriva pa sem jaz, ker sva midva imela UZ kolkov. Januarja si moramo splanirat malo daljše kofetkanje. Res smo se nasmejale.user posted image user posted image user posted image

Kolki so O.K. - pravzaprav so bili že ko se je rodil in jaz sem tako in tako goljufala in ga nisem več široko povijala.
Po UZ,pa sem še do 14,30 vozičkala po mestu, potem pa sem šla po otroke v šolo in malo k mami. Jaz sem danes zmrznila, malček pa je v vozičku spal kot ubit.
user posted image
Upam, da je Julči prišla vredu domov, ko je tako čudno vreme.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
14.12.2007 18:42:27   
Laubica
user posted image Nisi zmrznila-saj si še tukajuser posted image user posted image si pa dobra -tako dolgo zunajuser posted image user posted image jaz tudi upam za Julči da so ok prišli domov.
Super za malčka da ima kolke OKuser posted image Moj že spiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
14.12.2007 18:49:15   
Anonimen
Matija pa sedaj cuca svoje pesti in se kotali pod igralnim centrom. Pa še te limonade gleda po POP-u.user posted image user posted image user posted image  Zdaj mu ni do spanja, ker je cel dan spal.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?