Eca
|
Hej! Hvala za vse vaše dobre želje . Kot vidite ne spim, ker me je začel boleti zob . A pri nas mora vedno biti kaj narobe . Sem bila že v torek pri zobarju, pa je rekel, da ni nič videt in me dal na slikanje. Zgleda da se mi je moral kak živec vneti . Dorianu je sedaj padla vročina ( zvečer je imel spet 39,2, čez dan pa skozi 38,7 do 39,2) in sem mu dala piti elektrolite, potem pa še flaško mleka za povrh. Aja, pa ne navadno mleko Novalac, sem morala kupiti Humano 9, ki je za otroke z drisko in bruhanjem, pa še elektrolite . Upam, da se je tamali res zvlekel, ker drugače danes ne bom mogla do zobarja. V A. bom šla verjetno naslednji teden, samo ne vem še kateri dan. Verjetno ponedeljek ali četrtek. Če ima katera še kakšne želje, naj mi javi na ZS. Včeraj sem imela "Fato" in sem še kar zadovoljna. Je bila 4 ure pri meni - golo čiščenje, brez likanja ali pranja posode. Imamo res umazano. Me prav zanima, če bo naslednji teden tudi prišla ali pa si bo premislila in je več ne bo Juniorka - to za Ceresit sem že videla reklamo, samo ne vem če je tudi tako kvalitetno, zato me zanimajo izkušnje od vseh vas. V A. pa tega ne bom kupila, ker se ne bom znala zmenit. Moj namreč ne gre zraven, moja nemščina pa je bolj . Aja, pa še ena dobra novica - ta teden so bili pri nas strici iz Telekoma.....saj ne moreš verjeti , potegnili so kable in v roku tedna dni bo vklopljen tudi telefon. Številka pa bo stara ( tako so mi obljubili). Od septembra smo čakali na telefon in sva z možem že obupala, da ga bomo kdaj še sploh imeli. Ko ga vklopijo se ti javim . Zdaj pa grem nekaj proti bolečinam iskat, če ne ne bom zaspala - prek zob. Aja, glede hojice....meni se zdi boljša alternativa "porivalec". Zgleda kot en voziček in ima ročaj, ki ga otrok pred seboj poriva in dela prve korake. Mi ga imamo kombiniranega s poganjalcem. Moram vam kako sliko poiskat. Jaoooooo, ne me kregat, ker še vedno nimam slik od Kanarskih. Če bo zdravje, jih na popam gor ta vikend. Obljubim . Grem...v mižule in po tablete. Eca