|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.12.2007 23:14:38   
lex
Majchi samo je drugič in tretjič (še posebej če je tako blizu skupaj), čisto drugače. Zdaj ko berem naše juljike tiste ta prvič noseče, se mi zdi, da so tako panične, pa kar naprej bi na UZ hodile, pa sam študirajo da ni kaj narobe, če jim ni slabo. Pol se pa včasih spomnim, da sem jaz bla ista (no malo manj panična, ker ne znam bit panik), da sem se spraševala, če ni ka narobe ko mi sploh ni blo slabo, pri Alini sem se sparševala če je ka narobe, ker me joške niso bolele,.....user posted image user posted image user posted image  skratka Alinina nosečnost je še tako sveža, da se mi zdi, da se sploh ni prkinila in nimam zakaj bit živčna. je pa res, da ko mi je slabo se sama v sebi sprašujem, če mi je blo treba. Ko pa sem danes vidla tole pikico tam not, še posebej ko je migala in ko ji je srček bil ko zmešan, pa vem da bi znorela, če bi se mi kaj zgodilo. Oz bi rabila zelo dolgo da bi prišla k sebi.

Hojica: jaz jo imam. imela sem jo že pri Aleksu. Not je šel pri 6 mesecih, ven pri 9tih, ker je naredil prve svoje korake (glih na mesečniso) in sem jo pospravila v klet, pa se je potem plazil ko zmešan pri naših pa je hodil (je malo bolj prostorna dnevna). Alina je navdušena nad njo, ker se lahko giblje za Aleksom po svoji volji. Ju je pa zanimivo opazovat. prej jo je kar lubčkal,.... sedaj pa ko pride za njim jo pa stran potisne, ker mu kako igračo vzame. Zadnjič mu je prišla copte dol cotat iz nog, ko je bil na stolu. Pa kr neki je bla tečna (sem se spomnila mojega brata mlajšega kak je znal bit tečenuser posted image ) in ga cotala, pol je vzel pa copat pa jo je po glavi (ne močno pa ati je skočil hitro vmes) enih prakrat mahnil, gospodična se mu je pa v faco nazaj smejala. Pa je bil Aleks "kregan" da tega ne sme on se je pa jokal. Tamala je pravi user posted image . Joj mene kaj me čakauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.12.2007 23:17:18   
Putka
Rogljiček, fotka je super, ampak v resnici zgledaš velik boljeuser posted image . No, ne da na sliki nisi fejst. Ampak te imam drugačno v spominu, ali je frizura druga.. Fotka je pa super. Dobra ideja!

Nič, prirejam knjigo Sovica Oka za lutkovno igro v vrtcu, pa me že fajn oči bolijo. Sem predelala v scenarij, prvič sem se tega lotila. Saj sem se sama javila, ampak sem edina od vrtčevske dramske skupine (user posted image ) ki nimam službe in tako še največ časa. Bom Sovica Okauser posted image . Pomoje bo fajn. Samo kdo me bo pa snemal? Moj fotr je bolj lev za te reči. Mami še bolj, pa še Vesno in Katjo bodo imeli, ker bom jaz nastopala, dragi pa v službi.

lahko noč!

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.12.2007 23:27:07   
lex
Putka pa ziher bodo v vrtcu snemali, pa jh prosi za posnetek

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.12.2007 23:32:30   
Majchi
user posted image user posted image Putka, ti si zvezda!user posted image  Feliška je izkušena nastopačica. Face sta!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
14.12.2007 0:06:35   
juniorka
Eca, cel teden ti že pišem, pa končno tule... sms nisem mogla poslat, mi je Nel telefon razmetaval in več ne dela- ve, da mami hoče nov telefon po 3 letihuser posted image !
Odstranjevalec plesni Ceresit, je glih reklama po tv, imajo v vsaki večji trgovini-tudi Leclerc, pol pa moraš menjavat tablete, ki so kar drage! Evo, poročilo mojih starševuser posted image , ker jaz nimam pojma, kolk je kaj drago, ker nobene cene ne poznam, mogoče pa v A. kaj najdeš!? Če še sploh gresteuser posted image  Po bolezni sabo vzami in gor pustiuser posted image !
Ti pa čimveč vitaminov user posted image
da ne zboliš!
Lepe sanje in user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
14.12.2007 1:56:44   
Eca
Hej!

Hvala za vse vaše dobre željeuser posted image user posted image . Kot vidite ne spim, ker me je začel boleti zob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A pri nas mora vedno biti kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bila že v torek pri zobarju, pa je rekel, da ni nič videt in me dal na slikanje. Zgleda da se mi je moral kak živec vnetiuser posted image user posted image user posted image .

Dorianu je sedaj padla vročina (user posted image zvečer je imel spet 39,2, čez dan pa skozi 38,7  do 39,2) in sem mu dala piti elektrolite, potem pa še flaško mleka za povrh. Aja, pa ne navadno mleko Novalac, sem morala kupiti Humano 9, ki je za otroke z drisko in bruhanjem, pa še elektroliteuser posted image . Upam, da se je tamali res zvlekel, ker drugače danes ne bom mogla do zobarja.

V A. bom šla verjetno naslednji teden, samo ne vem še kateri dan. Verjetno ponedeljek ali četrtek. Če ima katera še kakšne želje, naj mi javi na ZS.

Včeraj sem imela "Fato" in sem še kar zadovoljna. Je bila 4 ure pri meni - golo čiščenje, brez likanja ali pranja posode. Imamo res umazano. Me prav zanima, če bo naslednji teden tudi prišla ali pa si bo premislila in je več ne bouser posted image

Juniorka - to za Ceresit sem že videla reklamo, samo ne vem če je tudi tako kvalitetno, zato me zanimajo izkušnje od vseh vas. V A. pa tega ne bom kupila, ker se ne bom znala zmenit. Moj namreč ne gre zraven, moja nemščina pa je bolj user posted image . Aja, pa še ena dobra novica - ta teden so bili pri nas strici iz Telekoma.....saj ne moreš verjeti user posted image user posted image user posted image user posted image , potegnili so kable in v roku tedna dni bo vklopljen tudi telefon. Številka pa bo stara (user posted image tako so mi obljubili). Od septembra smo čakali na telefon in sva z možem že obupala, da ga bomo kdaj še sploh imeli. Ko ga vklopijo se ti javimuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem nekaj proti bolečinam iskat, če ne ne bom zaspala - prekuser posted image zob.

Aja, glede hojice....meni se zdi boljša alternativa "porivalec". Zgleda kot en voziček in ima ročaj, ki ga otrok pred seboj poriva in dela prve korake. Mi ga imamo kombiniranega s poganjalcem. Moram vam kako sliko poiskat. Jaoooooo, ne me kregat, ker še vedno nimam slik od Kanarskih.  Če bo zdravje, jih na popam gor ta vikend. Obljubimuser posted image .

Grem...v mižule in po tablete.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
14.12.2007 7:18:36   
tejč
Jutro,

jz sem pa včeri prava kura pred mojim izpadla-sem zmešala tele datume in imamo Dedka mraza naslednji čet in ne včeraj. TAko da je moj dragi user posted image  prišel prej iz službe zastonjuser posted image . No, ja, user posted image , men je super-si bom mogla še kdaj kaj izmislit, da bo tako kot včeraj ob 16 doma.user posted image

Maša se že okrog lajha, jaz pa plane delam za pospravit in skuhat-vmes grem še v Dž na kavico s sodelavko.
Evo, že Maša teži...

Dijo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
14.12.2007 7:47:51   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
ajdaN, kako je z Lovrom? A si že kje napisala, pa sem spregledala? Kako sta opravila v Lj?

Mejčkn boljše - še zmerej zgleda grozn - celo levo stran rdečo in krvavkasti fleki notr! Ima nek asimetrični, ne vem kakšen dermatitis. Za kremo sem dala 63€user posted image user posted image ! Ampak vsaj nuca. V ponedeljek imava kontrolo in mislim da bo do takrat že kar OK. Glavno da gre na boljšeuser posted image .

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
14.12.2007 8:21:13   
Putka
Jutro. Grem na aerobiko ob 9huser posted image Ker zvečer ne morem. Se potem javim. Če ne bom omagala.

Petrazg, si doma? greva na sprehod? Ker bo zgleda spet lep dan. Ko se malo segreje ob ene 11h.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
14.12.2007 8:49:47   
felicia
Dobro jutro!

za mano je še ena juhehej noč, 3x vstala in to na 1 do 2 uri. Ajoj!

Vsi ki ste bolehni pa čiprej v zdravo stanje!

Glede hojice pa kot sem napisala, mamo še stajico in puzzle tako da ko se bo njegov čas razpodelil med hojico, stajico, puzzle in naše roke bo zelo malo v njej. Je pa tako, da moj Uroš se ne zna ali noče zamotit sam i to pomeni da mu moram biti na razpolago, če me ni je jok. Pa sej bo že!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
14.12.2007 8:55:48   
felicia
Mark vse naj za 7 mesečnico!

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
14.12.2007 9:08:45   
nky 23
živjo babnce kako ste kaj?
nekaj bi vas samo vprašala, ali ima mogoče katera tel. številko od lex in če mi jo lahko pošle na zs.
vidim da se vašiuser posted image  že veselo kotalijo, kobacajo in celo govorijouser posted image

lep dan vsem

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
14.12.2007 9:33:15   
Putka
NKYuser posted image Kako pa ste? Se nekam dolgo nisi oglasila. Številko dobiš pa na zs.

Nisem šla telovadit (sami izgovori so me), pa še dobro da sem z mami malo poklepetala. Smo se prehitro veseliliuser posted image , je bila včeraj na kontroli. Saj ni nič tragičnega, če ne upoštevamo da je zdravnik zaj... in ni tekom operacije dal tumorja pregledat. Tako bi lahko že na mestu videl, da je karcinom in bi izrezal celo ščitnico. In tako mora mami zdaj spet na onkologijo na ponovno operacijo. Za povrh vsega jo je pa nadrl, da pozna take osebe, ki se kar naprej tožarijo in iščejo krivdo v zdravnikihuser posted image Pa res ni taka, nekaj ga je hotela vprašat, pa je čist ven padel.

No, k sreči je mami zelo pozitivna osebauser posted image . Je bil pa fotr baje precej ubogi včeraj, najbrž se je fajn ustrašil. Pa brez kemoterapij ali obsevanja bo tole, ni tiste vrste rak (če lahko zdaj temu dohtarju verjamemo).

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.12.2007 9:36:20   
felicia
Oj Putka upam, da bo z mami vse ok. Držimo pesti, pa pozitivizem je res tisto kar je najbolše pri vseh boleznih! Fajn da se ne da pa da razmišlja pozitivno. Sej bo vse v redu! Sej ma krasne ljudi okoli sebe ( svojo družino), ki ji bojo pomagali in stali ob strani!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.12.2007 9:45:24   
iwa
vsem ki mate take in drugačne težave pošijam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej zrihtate!

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.12.2007 9:47:41   
nky 23
ja pri nas je tudi ogromna gužva skos se nekaj dogaja, pa tašča je zdaj skos ko ma cajt pri nas celo nenapovedano se pojavi za tri dni

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.12.2007 10:39:49   
tejč
Joj, Putka, tegale raje ne bi videla napisanega, oz. bedno sem se izrazila, rada bi, da to ni res, kar praviš. Ampak ne bo hudega , če je tako kot praviš. Fino, da vsi pozitivno gledate na to in močno močno stiskam pesti, da bo vse ok. RES. user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.12.2007 10:44:05   
ancka1
Lep pozdrav vsem!!!

user posted image  user posted image  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.12.2007 10:53:44   
rogljicek
Putka, res upam, da se vaša  mami zrihta in držim pesti, da bi naletela na boljše zdravnike. Je pa res, da pozitivizem vpliva na zdravje oziroma kar na vse, bolj kot si predstavljamo. Moja mami je sicer velik pesimist, so ji odkrili cisto in si je že predstavljala, da ima pa raka,...No, sedaj po cc 1 letu je šla spet na pregled in tiste zadeve ni več. Hvala bogu, ker če bi res mela kaj, bi jo pesimizem zdelal in ne bolezen. Je pa prijateljičina mami mela full hudo obliko raka, so ji zdravniki napovedal par mesecev življenje, vendar je potem živela še 5 let. In to ne priklenjena na posteljo, vendar je zares živela. Res, super ženska.
Tako, da bravo tvoja mami. user posted image user posted image user posted image

Fotko sem dala na avatar, ker se mi zdi full posrečene, res pa zgledam ko ena mamca user posted image  Hvala Putka za pohvale. Pa sej smo vse fejst bejbe, al nismo, vse za na American next top model user posted image

user posted image user posted image user posted image  Reya ima cel kup igrač, igralni kotiček, vse piska in poje, vendar je to sploh ne zanima. Zdej se pa že 10 min podi za mojim copatom. Kolk so smešni teli miškoti.

Hej, kaj kej dajete vašim plazilcem za pit?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.12.2007 10:54:42   
rogljicek
O Ančka, zdravo. Si v službi?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.12.2007 10:56:57   
rogljicek
O, pa še neki Ančka. Kako se počutiš, ko si spet v službi? Oziroma kako je blo, ko si mogla tvojga bejbka pustit drugim rokam?

Jaz bi namreč en natečaj spet delala, ampak je full dela in ne bi mogla met Reye ves čas. Pa je Dez rekel, da jo lahko pelje v varstvo. Pa ne vem no, mi bo tko čudno.

Neposredna povezava do sporočila: 4221
14.12.2007 11:03:20   
Putka
Rogljiček, za par ur na dan ji ne bo nič skodilo. Poglej Anžeta od Petrezg, zdaj ga že lep čas babica 3x tedensko par ur čuva. Nič slabe vesti. Tudi jaz bom rabila mir za moj maigsterij, mi bo mami ali dragi priskočil na pomoč, pa tudi na varuško sem pomislila.

Neposredna povezava do sporočila: 4222
14.12.2007 13:10:22   
felicia
Sem bila s tamalim zunaj in je full mrzlo kljub zavajajočemu sončku. Brrrrrrrrr

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
14.12.2007 13:11:50   
rožica81
rogljiček, a si med že prodala?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
14.12.2007 13:41:43   
kaya2007
hi hi sovica oka, men je tok všeč ta pravljica!!

punce, še vas vprašam, ker vem da hodite plavat...bi rada kupila fredov obroč, pa mi ta rdeč ni všeč, ker kaja ne doseže z rokicam so vode, pa tko rada čofota...a je varjanta da kupim kar oranžnega, ki je manjši, al se to ne da???

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?