|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
13.12.2007 21:27:46   
Rubin.
Kje pa je anonimna user posted image  ?

Daj javi se, menda ja ni kaj narobe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.12.2007 21:43:40   
lex
jaz pa *Angelino* pogrešam, prav tako anonimno user posted image  in anonimno Petro

lunica bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se govori kajti tiste, ki imajo za paničarit se kar naj izkašljajo, me jih bomo pa tolažile!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.12.2007 21:50:36   
mis
Čer!

Uh, že dolgo se nisem uspela javit. No, danes imam pa malo časa, preden zginem v posteljo.

V ponedeljek imam pregled, pa hkrati mi bo G naredil še nuhalno. V bistvu samo pogleda nosno kost in zadaj na vratu, pa če je nekje vse cca ok, je to to. Tudi prvič nisem šla na nuhalno. Samo tako na pregledu malo pogleda.

Upam da ste vse ok in držim pesti za uspešne preglede.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.12.2007 22:03:28   
Anonimen
joooj lepa novička zame. pravkar sem našla svoj tuptuptup, srček moje bebice, srečna sm za znoret. za minutko, pa je pobegnil. ampak to je pa reeeees nizko, skoz sem iskala višje, ma madona to je ja že lulika. user posted image  sem misla da bo malo višje, pa sem vseen za štos poskusla in hiter tuptuptup me je razveselil. letim nazaj user posted image user posted image user posted image  ps. tudi jaz pogrešam angelino.

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.12.2007 22:06:58   
Anonimen
lex hvala, zlata si. mam pač tko trenutke, dva tedna optimizma, pa me en dan kr neki pesimizem preseneti. zato pa je tale forum, da mal pojamramo pa dobimo tolažbo, upanje in pozitivne misli. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.12.2007 22:07:30   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.12.2007 23:54:07   
Anonimen
jaz pa *Angelino* pogrešam, prav tako anonimno in anonimno Petro

Hojlaaaaa moje sonosečkeuser posted image user posted image user posted image
Sem se malo polenila zadnje dni, saj vas preberem, da vem kaj se dogaja z vami ampak nič pa se nisem spravila napisat. Se bom popravilauser posted image

Sicer pa so me iz. ordinacije mojega G. klicali in prestavili pregled na 17.12. namesto 21.12. Še bolje, bom prej videla svojega user posted image . Se fulll veselim in seveda me je tudi strah - saj vem da vse to preživljamo, veselje in strah. Ampak pozitivno, vse bomo prišle do finala ane?!;-))

Jaz pa imam letos težave z darili. Sem dobila odločbo komisije, ker sem že več kot en mesec na bolniški in seveda moram doma počivat, tako da prav za darili letat ne bom mogla. Imate kakšno idejo? Kako boste ve obdarovale letos starše recimo?
Še za mojega dragega sem komaj našla idejo in sem danes želela naročit nekaj preko Neckermanna, pa mi je rekla referentka, ki je prevzela naročilo, da do praznikov ne bom mogla dobit naročenega, ker nimajo v skladišču in morajo iz nekje drugje pripeljat.user posted image  Sicer sem pustila naročilo za vsak slučaj, če bo po velikanski sreči kaj prej, ampak če pa ne bo naj pa kaj?
V ponedeljek po pregledu bi recimo lahko skočila v Prometeja in tam kaj nabavila in darila sama naredila, vendar ko sem tam me pa vse mika nakupit in potem se ne morem odločit in grem ven brez vsega.
Nosečke z umetniško žilico predloge proooossssiiiiimmmmmmuser posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.12.2007 8:30:29   
Yasminka
Angelina - Vsako leto si rečem, da bom darila kupila že novembra, ker se potem vedno zgodi, da nekdo zboli. No ta teden sva s hčero doma, saj ima virozo. Pa še kup daril moram nakupit in organizirat malo zabavo za Emin 2. rojstni dan (30.12. user posted image ).
Ponavadi obdarujem domače z izdelki iz svile. Zelo rada rišem (rute, kravate, šali....). Mož je letos darilo že dobil, jaz pa si želim ogledat kakšno dobro predstavo user posted image .
Smo se pa letos z domačimi dogovorili, da bomo obdarovali le otroke. Imam še zelo mlade svake (9,19,13), pa ogromno otrok bratrancev in sestričen. Tetke pripravijo skupno božično večerjo in je nekaj najlepšega na svetu gledat otroške oči ob odpiranju dariluser posted image .
No danes se bom končno naročila na NS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.12.2007 8:42:57   
Yasminka
No pa sem se končno naročila. NS imam 12.1.2008

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.12.2007 8:51:52   
maja24
Dobro jutro pikice moje!

A bi kira kavo,čaj al pa kakav?Pa piškotke zravn(to nesme mankat)user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.12.2007 8:53:27   
Yasminka
Jaz bi čajček. Kavo sem že, čeprav mi ne diši, samo imam res težave s prebavo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.12.2007 8:54:45   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz pa *Angelino* pogrešam, prav tako anonimno user posted image  in anonimno Petro

Anonimna Petra ni več anonimna. user posted image

Dobro jutro vsem skupaj. Ste mi s temi dobrimi novičkami kar lušte naredile, da že komaj čakam na nuhalno, ki bo 24. 12. Kak lep božični večer bo.

No, naj vam povem, da smo še vedno v fazi urejanja našega novega stanovanja in da bi se radi počasi že selili, vendar ima moj dragi tako gužvo v službi, da nam ne znese. Še za vikende dela, kar ponavadi ne. Jaz pa sama ne morem selit, kaj šele nosit težka bremena. user posted image No, pučem že, pa kaj nesem, ampak glede na to, da mi itak bolniška grozi, si ne upam preveč. Pa že res komaj čakam, da se preselimo, pa še za božič pridejo k nam v novo stanovanje moja sestra s familijo...user posted image Upam, da nam bo uspelo.
Moj dragi pa sestravlja Mammut otroško sobico za našega malčka. Ful je luštna sobica, res. user posted image

Tako da, držite pesti, da se nam čimprej uspe preselit v naše novo gnezdece.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.12.2007 8:55:17   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Dobro jutro pikice moje!

A bi kira kavo,čaj al pa kakav?Pa piškotke zravn(to nesme mankat)user posted image

Men lahko sam coca colo ponudiš. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.12.2007 8:57:56   
ilatic
Najsi čestitke. Včeraj te nisem brala, ker doma nimam časa in imam slab internet. No me zelo veseli, da is vse napisala. Resnično me je zaniamlo kaj dejansko vidiš na NS. To se pravi da se vidijo rokice, nogice.. Ful lepo komaj čakam!! A spola ti pa ni povedal? Meni se to zdi res še prekmalu. Skratka čestitke. Čeprav je to moja 3. nosečnost in nikoli nisem šla na NS, imam zdaj en strah pred njo. Res. Kar bojim se. Veliko sem brala na forumih kaj vse odkrijejo včasih na NS. No bom nehala.

Zimska tudi jaz sem na istem kot ti. Čeprav imam dve punčki (7 in 10 let) nimam čisto nič  za dojenčka. Vse sem dala ker res nisem mislila takrat da se bom odločila za tretjega otročka. In sedaj sem totalno brez vsega in me res malo skrbi, ker ne poznam nobene ki bi imala kaj malega. Verjetno bom nakupila vse rabljeno ker drugače se nam finančno ne bo izšlo.

LP user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.12.2007 8:58:33   
Yasminka
Pety držim pesti, da bosta čimprej uredila stanovanjce. Nas verjetno čaka en hud finančni zalogaj - nakup stanovanja. Čakamo razpis stanovanjskega sklada, sam tja je res težko pridit. Tudi prošnjo za neprofitno stanovanje smo dali....a zelo dvomim, da bo kaj iz tega. Prebogati za neprofitnega in prerevni za lastnega user posted image . Trenutno smo v podnajemu (2 sobno).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.12.2007 9:31:28   
pety78
Yasminka, mi smo se tudi prijavili letos na sklad, pa smo izviseli. Tako da smo šli izven LJ, v kraj, ker sta tudi tašča in tast in nam to kar prav pride. Res, da se voziva 40 km v službo, ampak sedaj bom tako imela en daljši odmor. user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.12.2007 10:49:21   
pika74
Balonchy - še 2 urci, pa boš rešena vseh dvomov - držim pesti user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa ne lep sončen pozdravuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.12.2007 10:50:04   
pety78
Ostalim pa ne lep sončen pozdrav
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.12.2007 10:52:53   
pika74
ja kva ti pa zdej ni prou user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.12.2007 10:54:07   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Ostalim pa ne lep sončen pozdravuser posted image

nafaka user posted image ---> ne =en

se opravičujem
(sem prehitr tipkala in se zatipkala)

sorčy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.12.2007 10:56:16   
pika74
sam ne me zdej bičat ti pety78 s tem bičem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.12.2007 11:01:38   
nanka
Pety78 naša najmlajša ima tudi sobico Mammut, zdaj sva ji končno tudi še posteljico sestavila. Midva sva ji vzela v modri barvi, pa je res super. NIsem pa vzela tavelike omare, ker je sobica premajhna ( podstrešna) ima pa dva predalnika.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.12.2007 11:02:25   
pety78
nafaka

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.12.2007 11:03:07   
pety78
Nanka, kak jogi pa imaš? Si ga tudi v Ikei vzela? Mi ga nismo, pa sedaj enega iščem.

Ali lahko prosim za geslo, da pogledam v album.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.12.2007 11:04:36   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

sam ne me zdej bičat ti pety78 s tem bičem user posted image user posted image user posted image

Nič bat! user posted image user posted image user posted image

Saj sem vedela, da gre za nafako, ampak sem te mal hecala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?