MetiLu
|
Joj babe, pa ve ste nore, sem vas zdele pol ure brala Važd, da je rižotka na šporgetu Sploh ne vem kaj vse ste načvekale, ste spet neki pridne in perete, ribate, pečete piškotke, ah, jest bom še malo počakala s tem božičnim vzdušjem. Dolenjka, si kar prav ugotovila za Janeza, sej zdej ko sva doma čist veselo brca, prej je blo treba pa nagajat mulc mali Ja je bilo ogrevanje, nisem nič z najinega seznama kupovala, to je bil bolj tehnični šoping . Se strinjam z zgodnjo uro, samo ti povem, da sem bila danes že ob 10ih v BTC-ju pa nisem imela kam parkirat... Štala... Ah bova že, sej imava čas. Bova v sredo najprej plan nardile, kam sploh morava it, a prov? Pregled imam tudi jaz na 1 mesec oz. na 5 tednov, tako da me prov zanima, kdaj me bodo zdej naslednjič naročil. Pomojem kar v P Do sedaj mi pa še nikoli ni pregledal MV, tako, da mu bom naslednji teden kar zatežila, naj me fajn pregleda Strije se še niso pojavile, se pa bližamo k temu. Kože ni nič več viška, bauhi pa še kar raste. Zdej me vsak večer možek namaže z oljem Babylove proti strijam, bomo vidl, če bo kej zaleglo, glede na moj tip kože in če gledam na dednost, mi strije ne uidejo kg pa grejo lepo gor, pol kile na teden zdej sem na + 9kg Punce, ki ste na bolniški: kolk pa ve kaj hodite od doma? Vidim, da se lepo potepate po šopingu, jaz sem dones skoz v tla gledala, da me ne bi slučajno kakšna napačna oseba vidla na napačnem mestu a sem jest mal čudna???