|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
13.12.2007 13:18:26   
pina-1
evo moja kopalnica je tudi že zrbana in okopala sem se tudi že..sedaj sem poležavala z MIo na kavču, sam kaj ko je tak živec...sploh se ji ne pozna da je bolanauser posted image .

bamby, nuka, katka,.... kaj mi lahko poveste KAKO MIO PREPRIČAT DA OBUJE COPATE???????????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.12.2007 13:21:03   
anariya
Februarka, sej jest tud še zdej nism suhe sorte samo kaj ko nimam čist nič elastične kože in to so posledice; ja zagovor je 19.12 ob 12 h, glejte, da boste držale fige, mah drugač pa nism nič še tolk živčna zarad zagovora, sej nama bojo prizanesel k bojo vidl trebuh,hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.12.2007 13:35:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Februarka, sej jest tud še zdej nism suhe sorte samo kaj ko nimam čist nič elastične kože in to so posledice; ja zagovor je 19.12 ob 12 h, glejte, da boste držale fige, mah drugač pa nism nič še tolk živčna zarad zagovora, sej nama bojo prizanesel k bojo vidl trebuh,hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jest upam na to in stavim na trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.12.2007 13:40:17   
anariya
Ja pomoje bi lahko mele mal potuhe, kolk vas pa bo, pr nam bomo baje sam tri babe na zagovoru, krasno, bomo lahko čvekale,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.12.2007 13:41:16   
Janey
Evo..picika je že v trebuščku, zdaj pa malo počivatuser posted image user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.12.2007 13:48:01   
MetiLu
Joj babe, pa ve ste nore, sem vas zdele pol ure brala user posted image  Važd, da je rižotka na šporgetu user posted image
Sploh ne vem kaj vse ste načvekale, ste spet neki pridne in perete, ribate, pečete piškotke, ah, jest bom še malo počakala s tem božičnim vzdušjem.

Dolenjka, si kar prav ugotovila za Janeza, sej zdej ko sva doma čist veselo brca, prej je blo treba pa nagajat user posted image  mulc mali user posted image user posted image user posted image  Ja je bilo ogrevanje, nisem nič z najinega seznama kupovala, to je bil bolj tehnični šopinguser posted image . Se strinjam z zgodnjo uro, samo ti povem, da sem bila danes že ob 10ih v BTC-ju pa nisem imela kam parkirat... Štala... Ah bova že, sej imava čas. Bova v sredo najprej plan nardile, kam sploh morava it, a prov? user posted image

Pregled imam tudi jaz na 1 mesec oz. na 5 tednov, tako da me prov zanima, kdaj me bodo zdej naslednjič naročil. Pomojem kar v P user posted image  user posted image  user posted image  Do sedaj mi pa še nikoli ni pregledal MV, tako, da mu bom naslednji teden kar zatežila, naj me fajn pregleda user posted image
Strije se še niso pojavile, se pa bližamo k temu. Kože ni nič več viška, bauhi pa še kar raste. Zdej me vsak večer možek namaže z oljem Babylove proti strijam, bomo vidl, če bo kej zaleglo, glede na moj tip kože in če gledam na dednost, mi strije ne uidejo user posted image  kg pa grejo lepo gor, pol kile na teden user posted image  zdej sem na + 9kg

Punce, ki ste na bolniški: kolk pa ve kaj hodite od doma? Vidim, da se lepo potepate po šopingu, jaz sem dones skoz v tla gledala, da me ne bi slučajno kakšna napačna oseba vidla na napačnem mestu user posted image  a sem jest mal čudna???

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.12.2007 13:48:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
KAKO MIO PREPRIČAT DA OBUJE COPATE???????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A tudi pri vas imate te probleme user posted image user posted image user posted image user posted image    
Pina, mi se s tem ukvarjamo ves dan in to dan za dnem user posted image user posted image user posted image . Pri nas še najbolj zaleže, če mu rečemo, ali obuje copate takoj, ali grejo pa v smeti in potem mu jih itak ne bo treba več nosit. In ko copate že držim v rokah, da grejo in naj se samo še poslovi od njih, potem jih takoj z vso vnemo obuje.
Obuje jih tudi takrat, ko imam vsega poln kufer in se totalno razpizdim in ko vidi da gre zares, potem to brez dodatne besede naredi.
Meni to para živce, še posebno ko vidim, da potem začne kašljat, kar največkrat povezujem z nenošenjem copat user posted image .

Poizkusi, morda ti kateri nasvet pomaga. Pa velik sreče!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.12.2007 13:50:54   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

evo moja kopalnica je tudi že zrbana in okopala sem se tudi že..sedaj sem poležavala z MIo na kavču, sam kaj ko je tak živec...sploh se ji ne pozna da je bolanauser posted image .

bamby, nuka, katka,.... kaj mi lahko poveste KAKO MIO PREPRIČAT DA OBUJE COPATE???????????

Poskusi s finto o Muci Copatariciuser posted image Ne vem pravega recepta, ker Tamara tudi ne nosi rada copat.Svakinja ji je kupla take tigraste copate (tiste, ki zgledajo kot tigrove šape),pa jih malo pogosteje obuje.Čisto nič ji ne zaleže.Tudi pogovor o tem, da bo dobila "bolane nogice"in ne bo mogla hodit ne pomagauser posted image .V tem času se tolažim vsaj s tem, da imamo talno gretje in ni takega mraza po tlehuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.12.2007 13:53:36   
vrtnica76
Grem zdele še user posted image na sprehod pelat,pol pa za šporgetuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.12.2007 13:54:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Ja pomoje bi lahko mele mal potuhe, kolk vas pa bo, pr nam bomo baje sam tri babe na zagovoru, krasno, bomo lahko čvekale,user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem še kolk jih bo pri nam. Ampak jest od strahu pomoje tud ust nam upala odpret, kaj šele da bi čvekala s komuser posted image ? Bo šel pa moj user posted image z mano za podporo... Je reku, da jim bo ves zagovor pesti kazal, da me ne bi slučajn vrgluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Meti, tud jest sem šla gor +9kg, kakšne pol kilce manj, ampak tam nekje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.12.2007 13:55:13   
Marusah
Pina in bamby pri mojih nečakih (sploh v tem predbožičnem času) pomaga stavek, da Božiček vse vidi...in da ne bo nič daril, če ne bojo obuti copati. Si sploh ne morete predstavljati s kakšno brzino so copatki na nogicah user posted image  

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.12.2007 13:55:15   
bamby
meti, jaz grem od doma, ko moram iti. To je da grem v trgovino, da peljem mulca na njegove aktivnosti (no zdaj mi je tudi on že priskočil na pomoč user posted image ), pa v LJ letim vsake toliko časa, pa k zobozdravniku in k zdravniku tudi mulca peljem.....
Skratka, tebi se je zaenkrat najbolj za bati, če srečaš kakšno vplivno osebo iz firme kjer si zaposlena, ker te zaenkrat še oni financirajo (prvi mesec). Potem pa prideš v breme države in oni ti pa lahko pošljejo inšpektorja. To se sicer redko zgodi, se pa lahko, tako da tega ne smeš izključiti.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.12.2007 13:56:53   
bamby
maruša, te dni tudi pri nas upalijo namigi na Miklavža in Božička...user posted image . Samo, ko pa enkrat strici odidejo, jih pa to ne gane več user posted image . Takrat je treba ubrati druge ukrepe!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.12.2007 13:59:08   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

maruša, te dni tudi pri nas upalijo namigi na Miklavža in Božička...user posted image . Samo, ko pa enkrat strici odidejo, jih pa to ne gane več user posted image . Takrat je treba ubrati druge ukrepe!

Sej vem, sej je vsepovsod ista pesem.... pol pa pomaga samo lepilo na podplate in copate gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.12.2007 14:02:03   
anariya
Jest se pa sploh nisem zredila ne vem kolk, še pet kil ne, super.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.12.2007 14:28:35   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76
Danes sem dobila odločbo v kateri navajajo samo za porodniški dopust(105 dni).A odločba za nego in varstvo otroka pa dobim,ko se izteče porodniški dopustuser posted image .Sem mislila, da bo oboje v enem kosuuser posted image   Kako je s tem????

Verjetno si pa oddala za oboje, ne? Če si, potem si mogla zraven oddat še ''izjavo matere ali očeta'' , to je priloga št-S5- izjava matere ali očeta da uveljavlja pravico do DNVO sam/a. Tako da ni dileme kdo bo koristil nego in varstvo in pol dobiš odločbo tudi za to. Če tega nisi oddala zraven, potem ne dajo odločbe, dokler ne vejo kdo (mati ali oče) bo to koristil....

Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.12.2007 14:36:19   
MetiLu
Bamby, tenksi za odgovor. Sej jest ne mislim dost naokol letat, zdej sem bila en teden skoz doma, pa se mi bo do februarja skegljal user posted image  No, na srečanje sigurno pridem, pa šoping z Dolenjko si bom tudi še privoščila, pol bom pa bolj doma kot ne. Sej za šiht se niti ne bojim, sta samo dve osebi krtični - šefa user posted image , pa še ti dva ne gresta nikoli v Cityja. Je pa res, da nikol ne veš. Bolj me pol skrbi zarad komisije. Se pravi, da šele po enem mesecu te lahko oni pridejo kontrolirat? V tem primeru mam pred njimi do novega leta mir user posted image

Sem imela pa zdele spoznavanje z najinim fotoaparatom, sem celo uspela pogruntat, kako se naštima 10 sek zamik slikanja user posted image  mi je pa včeraj mali nagajal 100/h, začne brcat k norc, pa sem rekla, da moram to posnet. Pa vzamem fotiča, naštimam kamero in začnem snemat in kaj mali naredi? NIČ... neha brcat in to sva imela 4 take intervale, pol sem pa obupala, ne vem al je sramežljiv al je pa navihan ko atek user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem posnet je moj ogromen vamp pa kako diham, druzga se ne vidi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.12.2007 14:56:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
mi je pa včeraj mali nagajal 100/h, začne brcat k norc, pa sem rekla, da moram to posnet. Pa vzamem fotiča, naštimam kamero in začnem snemat in kaj mali naredi? NIČ... neha brcat in to sva imela 4 take intervale, pol sem pa obupala, ne vem al je sramežljiv al je pa navihan ko atek user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem posnet je moj ogromen vamp pa kako diham, druzga se ne vidi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se zdaje nasmejala na tvoj račun meti user posted image user posted image user posted image .....Kaj se vse ne boš spomnila user posted image user posted image user posted image . Po moje te ima že Janez čisto naštudirano user posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.12.2007 15:02:26   
Janey
Meti faca user posted image user posted image

Evo nas s počitka...lubek je šel po eno kolegico mojo v mesto da jo k meni pripelje..prijazen, da ne rabim jaz hodituser posted image user posted image
Lušta se mi nekaj sladkega...pa nimam nič domauser posted image prav nalašč, da ne pojem vsegauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.12.2007 15:11:41   
dolenjka
Še zadnje javljanje iz službe, od doma pa vprašanje če se bom, ker je PC na tleh, jaz pa slon in ne vem če bo šlo user posted image

Meti, plan pade v sredo, šoping v četrtek user posted image  Pa pazi kaj pišeš, da se ne bo Marusah spet polulala od smeha in narobe razumela tisto, da se boš dala Ratkotu orng za pregledat user posted image  user posted image  user posted image
Aja, pa hotla sem ti predlagat, ker sva očitno obe bolj levi za tehniko, da en fotosešn užgeva na dolenjskem user posted image  user posted image  user posted image

Bejbike, pogrešala vas bom teh nekaj dni, ve pa le glejte, da me ne razočarate in da boste pridno čvekale!!!!

Cmook

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.12.2007 15:24:37   
vrtnica76
O Meti,ti ga pa serješuser posted image .Tale tvij mali navihanček,ti je že kmal pokazal kaj zna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Jest se pa pripravljam, da si bom mal buhija poslikala.Me je Lara čist navdušla s svojimi slikami.Sam ne vem kaj bo pri men rataluser posted image .Mela bi pa to bolj zase-za spomin. Sem pa mislila, da bi si dala svoj akt naslikat-kera nora ideja,da bi mela pol v spalnic nad postlo skos svoje nosečniške oblineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.12.2007 15:34:38   
vrtnica76
Dolenjka,pa srečno pot in dobrodošla v naši bližini!user posted image Sej bi mogli rdečo preprogo zate naštimat!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.12.2007 16:25:29   
Marusah
Pikula, če se ne bom kmal pozdravla, da bom lahka šla mal ven med ljudi se mi bo zmešal user posted image  Pa še po TV ni nč pametnega...same španske nadaljevanke user posted image  Še par dni doma pred TV pa bom našmu user posted image  dala ime Hose Armando al pa mogoče Santiago - po glavnih igralcih user posted image user posted image user posted image  

Res boge tiste, ki imajo strogo ležanje med user posted image . Jaz zadnje 3 dni bolj poležavam zaradi gripe, pa me že vse boli...

Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.12.2007 16:33:35   
Lanchy
Punce...med januarcicami je ze tretja rodila....PDP je imela 4.1, rodila je pa 6.12 in se ze catajo doma na toplemuser posted image ...
Joj, res upam da ima nas Dolenjka tako moc, da preprica nase bejbije, da ostanejo na varnem v pecici vse do februarja...user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.12.2007 16:36:07   
Marusah
Januar je očitno en čuden mesec, da vsi januarčik izbirajo druge mesece, da pridejo na svet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?