|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
11.12.2007 19:16:27   
Pia73
OPika74 draga moja! user posted image user posted image user posted image  Nič te ne bom tolažila, ker ničesar še ni konec. Verjemi mi, da sem v letih, ko sem na RR- u videla veliko podobnih zgodb, ki so se dobro končale. user posted image  Toliko me menda poznaš, da veš, da bi bila tiho, če bi mislila drugače in ti ne bi dajala lažnega upanja. Vem, da te je strah in je to normalno ampak, če si sedaj malo negativno gledala na zadevo in se ni tako izteklo kot bi se naj, poskusi sedaj gledati drugače pa se bo morda vse dobro končalo. Rekla si, da je dosežek, da bo plodek prišel v maternico in to se je zgodilo tako, da zmaga je vajina! user posted image  Sedaj počakajmo še teden dni in bomo potem kako več rekle. Seveda pa ti jaz res od srca privoščim vse lepo. user posted image

Punce hvala vam zavse dobre misli, ki ste mi jih poslale. Res vam hvala.

Danes sem prišla iz bolnice. Stanje je nespremenjeno. Preiskave, ki so mi jih naredili in za katere so že prišli izvidi niso pokazale nič novega,... Zgodovina moje "bolezni" :  Skratka meni so na slikanju nekaj našli. Nekaj atipičnega. Sedaj pa ugotavljajo kaj bi to bilo. Najslabša možna varianta je, da bi šlo za tumor, ker je na mestu, kjer se ne da operirat. Sicer slike ne kažejo na tumor, ker ni otekline a nihče ne upa nič izključit. Moje težave pa tudi niso tipične ne za tumor ne za kaj drugega,... Sedaj pa vedi. Čaka me še nekaj preiskav, najpomembnejša pa je ponovna magnetna resonanca (čez cca 3 mesece), ki bo pokazala, če zadeva raste,... Takrat pa bog mi pomagaj,....
Čeprav, da se razumemo, jaz še vedno verjamem na najboljše. Kaj pa čem,.... Me pa čaka še nekaj drugih preiskav,....

Za nameček je menda še tamal zbolel. Rekla sem menda, ker ne vemo, če je to posledica, ker je hotel k meni v bolnico ali se res kaj kuha,... Vročine nima,... Sem pa jaz totalno prehlajena,....

Se nam dogaja,...... Velikokrat razmišljam, da pa res nikoli nisem bila tako slaba, da se mi v življenju dogaja toliko težkih  stvari,....

Sedaj pa grem spet ležžat,..sem čisto hin,...

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.12.2007 19:34:50   
citrončica
Pika,
le user posted image ,pa tudi jaz te ne bom tolažila,ker se strinjam s puncami, da niti slučajno ne razmišljaj drugače, kot da bo naslednji UZ toliko bolj vesel.....
S.D.,
cartajte se max.,uživajte,ko boš našla čas, pa se javi, a zdaj sta tvoji princeski na prvem mestu!!user posted image
Pia73,
upam, da čimbolje urediš tole tvojo bolezen...srečno!!user posted image

vsem ostalim, saj veste, čimveč nasmeškov na ustih!!user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.12.2007 20:21:47   
koala
Pia73 jaz vem, da bo vse ok, enostavno vem, zdaj pa le počivaj, za tvojega malega škrata pa držim pestke da je samo mamico pogrešal in da ne bo zbolel.

Aja, baguSka leto prašiča pa se konča februarj če se ne motim, nisem čisto ziher, samo vem pa, da kitajci kasneje praznujejo novo leto, tako da je še nekaj časa, da se napove še kakšen "prašiček".

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.12.2007 20:25:00   
Jančika_
Pika74 in Pia73, obema skupaj in vsaki posebej en res močen objem. Niti ne vem, kaj bi lahko rekla, razen da sem v mislih z vama in vama želim vse dobro.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.12.2007 9:04:06   
Bety upa
Hej, punce......tudi jaz sem med vami.....Kam pa čem it?!?!

Vztrajno prosim vodstvo RR-ja, da mi zbriše nosečniški koledar....in nihče nič ne ukrene....Vedno, ko odprem RR, mi koledar veselo čestita na user posted image  in otročičku, ki raste.... Pa to je groza ...user posted image ...Ali mi lahko katera od vas pomaga???

Pika74.....Kaj naj rečem.....Vse je loterija in igra "človek ne jezi se"....Končno dobiš šestico in te nekdo že naslednji trenutek preganja, ker te hoče "ven vržt"......

Bodi močna in upaj, tako kot si upala doslej.....Imaš še veliko možnosti pred sabo in prav nič ni izgubljenega. Odpiramo napačna vrata, dokler ne odpremo ta pravih....In potem se naše potovanje v neznano zopet začne....

Če jaz nisem izgubila upanja, potem ga tudi ti ne smeš.....Mislim nate in držim pesti....

Lahko pa poskusiš nekaj....Greš na krvni izvid hormona ßhcg in čez dva dni to ponoviš....Pa nam sporoči, kakšen je izvid. Mogoče ti pokaže resnico. Ali pa ne.....Mogoče je boljše naučiti se čakati, potrpežljivo....user posted image user posted image

Jaz sem pred abrazio prosila za eno slikico UZ-ja, za spomin. Rekli so, da to ni pametno. Da moram čimprej pozabiti. Pa sem rekla, da ne. To je bil moj otročiček. In ne bom ga pozabila. In dobila sem slikico. In dala sem jo med testi in prvo slikico UZ-ja, kjer se vidi še rumenjakov mehurček.

To mi daje pogum, da ni še vse izgubljeno.

SD....user posted image user posted image user posted image user posted image .....bravo za tvoja dva sončka, ki bosta hitro zrasla in boš pozabila na njihovo majhnost. Pomembno je, da sta punci zdravi. Uživajte....

Drugim pa zaenkrat želim lep dan.....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.12.2007 9:40:05   
pika74
Ojla,

kar ne vem, kje naj začnem, toliko se vas je oglasilo... morda Pia73 - tebi pošiljam vso pozitivno energijo, ki še obstaja... naj ti pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ostalim pošiljam user posted image user posted image user posted image  in velik user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes bolje... veliko bolje. Včeraj pa nisem bila. Včeraj popoldne sem dvakrat letela na WC (take driske nisem imela od priprav na laparoskopijo dalje...). Celo popoldne mi je bilo obupno slabo. Kar sem dala v usta, je šlo direkt v tekočo prebavo... bila sem total dehidrirana. in glava me je ful bolela. Proti večeru sem počasi pojedla nekaj prepečencev in spila malo vode... potem se je počasi začelo izboljševati. Ponoči sem kar mirno spala... in zdaj si kuham jajce za zajtrk... pa kruh pa kuhan pršut pa sir sem že pojedla... ok... mleko in sadje bosta šla danes malo na stran... tifol vseeno še vzamem... Doma sva se pogovorila. Ne glede na to, kaj bo pokazal naslednji UZ, greva naprej. Narava je na najini strani. Če je prišlo do napake, potem je že prav, da je tako... če pa bo kaj zrastlo v vrečki... pa še bolje. Najbrž je bila včerajšnja driska močno povezana z mojimi živci... zdaj sem mirna... ampak kaj čmo... to je del nas.

Hvala vam.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.12.2007 10:25:01   
emaa
Pika saj bo, malo še počakaj.
Pia73 upam, da se vse uredi, da ni najslabša možna varianta.
Bety upa tudi zate mora posiajti sonček.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.12.2007 10:33:12   
Massa26
Pika74, tudi jaz dalje upam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da bo v ponedeljek že user posted image , ker sem tudi jaz že slišala ogromno izkušenj, ko se je srček videl kasneje. V vsakem primeru pa naj ti ta user posted image  da polet.... Že to je zlata vredno, da ti je narava pokazala, da lahko zanosiš. Sem 100%, da boš mela otročka. Ali dva ali tri.

No pa saj si vse to že sama napisala.

Snega bo pa tudi drugo leto dovolj user posted image . Ali pa čez dve leti.

Anitka, jaz sem metuljčke čutila, že preden ˝naj bi jih lahko˝..user posted image  Pa res so bili.

Pia73, user posted image user posted image , kar si napisala, je samo vzpodbudno, želim ti najnaj izvide.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.12.2007 10:37:49   
Massa26
bety upa, user posted image  za optimizem, ne more bit drugače, kot da tudi tvoj user posted image  čaka na svoj trenutek, da se ti pridruži.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.12.2007 10:38:40   
lana38
pika 74!user posted image user posted image user posted image
Driska je verjetno res psihičnega izvora. Ti se samo sprosti in v ponedelje boš zagledala user posted image na UZ. Morda je bilo pa res še prezgodaj ali pa si kasneje zanosila.user posted image  Nekateri UZ ne zaznajo tako hitro še utripa, ker so slabše kvalitete.
LP

lana38

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.12.2007 10:41:57   
GoYa
Pika74, šele sedaj sem do neta prišla, da te še jaz malo potolažim user posted image user posted image  Jaz upam, da bodo board in bootsi lepo počakali še kakšno leto pred njihovo uporabo in držim pesti za 1. varianto. Naj vama ta teden mine hitro in mirno.

S.D. jupi, ste doma. A uživate, a ne user posted image . Res super, da se dojite. Jaz tudi močno upam, da nam bo ratalo. Pobožaj princeski in ju lepo razvajajta, ker si zaslužita.

Pia73, močno upam, da ne gre za tumor, ampak kaj drugega, kar se da rešiti. Lepo, da sama verjameš v najboljše, ker to se ti bo tudi zgodilo. Drži se in pozdravčki tvojemu škratku, da se mu ni kaj skuhalo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.12.2007 10:43:05   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Nekateri UZ ne zaznajo tako hitro še utripa, ker so slabše kvalitete.

To sem hotla tudi jaz rečt. Po moje ima GK še kar nekaj stare robe in verjetno tudi vsi Uz-ji niso lih najboljši.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.12.2007 11:19:10   
emaa
Pika74 na GK meni niso videli, da sta dva, preslab UZ, Čez 6 dni pri moji G se je videlo razločno, da sta dva. Je na GK mislila, da eden preveč miga. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.12.2007 11:34:48   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa
Vztrajno prosim vodstvo RR-ja, da mi zbriše nosečniški koledar....in nihče nič ne ukrene....Vedno, ko odprem RR, mi koledar veselo čestita na user posted image  in otročičku, ki raste.... Pa to je groza ...user posted image ...Ali mi lahko katera od vas pomaga???

Čakaj, čakaj, meni je pa Jerneja RR takrat še isti dan odgovorila, da je stvar urejena! Zelo mi je žal, grem še enkrat posredovati tvoje sporočilo!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.12.2007 12:35:04   
emaa
A mi lahko katera razloži kakšen nosečniški koledarček?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.12.2007 12:36:20   
baguSka
jaz še vedno verjamem na najboljše

jaz tud... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.12.2007 12:37:13   
baguSka
pomoje ga je bety mela tam v opisu.. ampak mensezdi da so ji ga zdej koncno zbrisal.. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.12.2007 16:21:43   
pika74
Ta nosečniški koledarček je na podforumu NOSEČNOST in tam so razdelili in natančno opisali nosečnost po tednih. Obstaja pa možnost, da si ga nastaviš tako, da ti šteje, v katerem tednu si in ti že takoj, ko vstopiš na podforum nosečnost, napiše npr. ste v 8. tednu... potem je zraven še kaka slicka iz UZ in potem, ko klikneš na "več"... se pojavi še zelo podroben opis vsega, povezanega z dogajanjem v tem tednu. Npr. kako se počuti mama, kako se razvija plod, kako naj zraven sodeluje očka... itd. itd... Verjamem, pa da je bilo za Bety kar boleče, ker jo je še bolj spominjalo na njenega user posted image .

Lp
user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.12.2007 18:26:44   
Anitka
OJ čveke!

Pika74 me veseli, da si danes že velik boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz absolutno verjamem v vajino zmago in še naprej stiskam pestke.

Pia73 tudi s tabo sem v mislih in res sem vesela, da sva včeraj tako lepo poklepetali po telefonu. Drži se in gremo pogumno zmagi naproti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.12.2007 8:44:47   
neni
Kakšna čudna noč in kakšen čuden dan.... Pa še dobro začel se ni, no sej pustmo se presenetit.
Tudi jaz sem hotla napisat, da močno čutim, da bo s Pikinim user posted image  vse ok. Moti me to, da govorijo, da ga mogoče ni videt, ker naj bi zanosila pozneje (pa ne samo pri Piki, ampak vedno). No, pri meni ga tudi še v 8.tednu ni bilo videt, pa NISEM zanosila kasneje, ampak 6.2.07 ob 10.10. In se utrip v 8.tednu ni vidu, ko se pa je, je bil vedno natančno velik za svojo starost po ZM. Pojma nimam, kdaj je nadomestil tisti izostanek v prvih tednih, ampak ga je.

Pia 73, mislim nate in ti pošiljam lep decembrski pozdrav, da se ti stvari zrihtajo in boš lahko še veliko lepega dala skozi s svojimi tremi dedci.user posted image

No, glih zdej mi je v kuhinjo posvetilo sonce. Punce, sej bo.
Jaz imam danes namen pisat novoletne voščilnice. Ko pride navdih. Sem jih pa kupila od Unicefa, nimam energije za jih sama delat. Mogoče drugo leto, mi bo že Luka pomagal.

Zdej grem pa najprej še k Luki (Goya, a je pravi sklon?) na kavč za kakšno urco.
Mejte se!

Goyci, malo pozno, ampak iskrene čestitike za pozdrave iz spodnjega štuka. Kaj pa zgornji, a še spijo? Mora bit zelo zanimivo za čutit, pa še dobra si da toliko razločiš. Jaz sem pri mojem bolj malo vedela, kje je kaj. Edino kolcanje sem dobro poznala in se mu tudi zdej veliko in na dolgo kolca (je požrešen po mami)

lp Neni

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.12.2007 9:13:17   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Kakšna čudna noč in kakšen čuden dan.... Pa še dobro začel se ni, no sej pustmo se presenetit.

S tem se pa strinjam... sem se ob 4h ponoč zbudila uhh... kar neka huda mora me je tlačla... da sem imela ful M in 2 velika vložka... polna, da ne bo pomote... in kar kuhalo me je od neke vročine... Uhhh... tole še vedno najeda mojo podzavest...

Drugače... je pa danes lep sonček ja... vsaj nekaj user posted image .

Lp
user posted image  

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.12.2007 9:46:28   
neni
Pika, ti se zbujaš kot moj Luka.
A se nebi vidva dojila, jaz bi pa spalaaaaaa?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.12.2007 9:51:04   
pika74
neni - zmenjeno user posted image ... čeprou ... ponavad se zbudim še ob pol dveh enkrat. No to noč sem se samo ob 4h user posted image .

user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.12.2007 10:27:08   
lana38
Tudi jaz se zdaj nekaj zbujam zadnje dni in potem ne morem takoj nazaj zaspati. Morda se organizzem pripravlja na nočne ure po porodu.
Jutri imam spet CTG in bomo videli, če se kaj premika.
Pri nas pa je še vedno oblačno in nič sončka.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 274
13.12.2007 10:42:34   
Boni3
Joj Pika 74,mene že celo večnost ni bilo na forumu,pa sploh nisem vedla,da si noseča. Čestitke!!!!!! In vse bo ok,pri mojih obeh se na začetku ni videlo srčka,pa ni panike,drug teden bo že! Pri naši dojenči je bilo celo tako,da sem naredila po moje 5 testov (zadnjo m sem imela 30 maja,pa je bil test 24 julija še vedno -). Je ginekolog pogledal z UZ in je rekel,gospa najbrž boste ju3 dobila m,lahko vam dam pa tudi tabletke za sprožit a ne? Sem si mislila ja pa jade,že ne bom tablet jedla. Sem rekla,mah ne veste gremo na morje,pa nebi,pa tko....se bom po dopustu oglasila,če še ne bo nič....
No in tale njegov nič je danes naša lepotička,ki bo čez par dni stara 9 mesecev. Tako da ne dajta se ,lahko zanosiš,donosiš in rodiš zdravega in lepega vajinega otročička. Pa da ne omenjam,da bo imel eno goro štrikanih cunjic,dekic .... a ne Pika k štrika?user posted image

Pa za vse ostale,ki se trudite in borite za svoje ortočke prav tako držim pesti. Res ste pogumne in močne,vsa čast vam vsem!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?