Pia73
|
OPika74 draga moja! Nič te ne bom tolažila, ker ničesar še ni konec. Verjemi mi, da sem v letih, ko sem na RR- u videla veliko podobnih zgodb, ki so se dobro končale. Toliko me menda poznaš, da veš, da bi bila tiho, če bi mislila drugače in ti ne bi dajala lažnega upanja. Vem, da te je strah in je to normalno ampak, če si sedaj malo negativno gledala na zadevo in se ni tako izteklo kot bi se naj, poskusi sedaj gledati drugače pa se bo morda vse dobro končalo. Rekla si, da je dosežek, da bo plodek prišel v maternico in to se je zgodilo tako, da zmaga je vajina! Sedaj počakajmo še teden dni in bomo potem kako več rekle. Seveda pa ti jaz res od srca privoščim vse lepo. Punce hvala vam zavse dobre misli, ki ste mi jih poslale. Res vam hvala. Danes sem prišla iz bolnice. Stanje je nespremenjeno. Preiskave, ki so mi jih naredili in za katere so že prišli izvidi niso pokazale nič novega,... Zgodovina moje "bolezni" : Skratka meni so na slikanju nekaj našli. Nekaj atipičnega. Sedaj pa ugotavljajo kaj bi to bilo. Najslabša možna varianta je, da bi šlo za tumor, ker je na mestu, kjer se ne da operirat. Sicer slike ne kažejo na tumor, ker ni otekline a nihče ne upa nič izključit. Moje težave pa tudi niso tipične ne za tumor ne za kaj drugega,... Sedaj pa vedi. Čaka me še nekaj preiskav, najpomembnejša pa je ponovna magnetna resonanca (čez cca 3 mesece), ki bo pokazala, če zadeva raste,... Takrat pa bog mi pomagaj,.... Čeprav, da se razumemo, jaz še vedno verjamem na najboljše. Kaj pa čem,.... Me pa čaka še nekaj drugih preiskav,.... Za nameček je menda še tamal zbolel. Rekla sem menda, ker ne vemo, če je to posledica, ker je hotel k meni v bolnico ali se res kaj kuha,... Vročine nima,... Sem pa jaz totalno prehlajena,.... Se nam dogaja,...... Velikokrat razmišljam, da pa res nikoli nisem bila tako slaba, da se mi v življenju dogaja toliko težkih stvari,.... Sedaj pa grem spet ležžat,..sem čisto hin,...