|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
12.12.2007 15:17:51   
naty13
Najprej čestitke tebi Sayuri za user posted image user posted image  Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin glede roka sem računala približno, ker ne vem kok sem user posted image . Bo tam od 15-25 avgusta. Pa saj ni važno. Prvič sem rodila 5 dni pred rokom, tako da ta datum ne pove vsega. Koneckoncev je važno le da bo vse ok in bojo naše pikice zdrave.

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.12.2007 15:34:23   
K_a_t_j_a
sayuri ISKRENE ČESTITKE ZA user posted image user posted image !!!Pa imamo prvo user posted image z dvojčkama!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdajle pijem sveže iztisnjen pomarančni sok, mi ga je moj user posted image naredu. Izcedka že skoraj ni več, ker pridno jem Dabroston in sem kar boljše volje. Glede folne kisline, imam jaz Centramed mami in sem zadovoljna z njim. Je nekaj takega kot Elevit, sam da je mal cenej, nekaj čez 7 evrov.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.12.2007 15:51:58   
Anonimen
Sayuri, čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boš videla, da bo vse v redu user posted image

Nevaeva, tudi jaz sem iz Ljubljane. Definitivno bi se lahko dobile in malo poklepetale. tudi jaz mislim, da ne decembra, saj so prazniki skoraj pred vrati, v januarju pa bo več časa, tako da bi se dalo kaj zmenit. si se ti že naročila na NS? jaz bom počakala na prvi pregled, potem pa po praznikih poklicala za datum.

lp, user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
12.12.2007 15:52:02   
sayuri
Men je zmanjkalo Tifola, pa sem v lekarni zdaj Centramed mami kupila. Fuj, kako je zanič user posted image , drag pa kot žafran - 7€user posted image

Sem prebrala, da ste včeraj že o imenih čvekale. Luštna tema, čeprav midva o tem še ne razmišljava. Najinemu prvemu sinu je ime Filip. Ime nama je bilo všeč že nekaj let in ni bilo težav za usklajevanje. Sedaj bova imela malo težje delo.... user posted image user posted image user posted image  Sem pa že zdaj trdno odločena, da bom vprašala za spol. Prvič namreč nisva vprašala. Aja- drugače imam pa jst nekaj naših slik v albumu....

Punce, ki ste se v Dravljah naročale za NS - pri kom ste se naročile. Kateri gin je res fajn. Baje jih je kar 8 user posted image  in pri Pušenjaku težko dobiš frej plac. Sicer še nisem klicala, ampak...če ne dobim placa pri njemu...koga mi priporočate?

Slabo mi je še zmeraj - čedalje bolj se mi zdi user posted image . Ampak je za zdržat. Se moram zamotit, da cajt hitreje mine user posted image . Pa non stop neki žvečim. Uh...po moje bojo kile kmalu začele poskakovat. Prvič sem se kar 20kg zredila user posted image  Sem kar vuzhajala in velikokrat mi je bilo res hudo, ker sem fulllll malo jedla.... Ah, se ne bom zdaj s tem sekirala. En mesec po porodu sem bila na isti teži, kot pred porodmom.user posted image user posted image user posted image
KAtja sam tebe pa tile izcedki orng v skrbi spravljajo, a ne? Zoprna reč.

Dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
12.12.2007 15:52:51   
Anonimen
Se vam lahko pridružim? user posted image user posted image
Še ena z user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
12.12.2007 16:04:42   
sayuri
jaaaa kind lady user posted image user posted image user posted image  Jst sem te že čakala na tej temi user posted image user posted image . Po moje bo celo zimo snežilo, tko bomo čvekale user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.12.2007 16:09:33   
Anonimen
O hvala za dobrodošlico.user posted image
Kaj moram povedati o sebi? Je kaj članarine?user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
12.12.2007 16:25:14   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

O hvala za dobrodošlico.user posted image
Kaj moram povedati o sebi? Je kaj članarine?user posted image

Več poveš, boljše je user posted image  Saj veš, da smo same firbčne user posted image  tukaj user posted image . Za začetek podatke za seznamček povej, da te bo Erin pripopala gor. Tam visiš do avgusta..... No...medve bova kaj prej verjetno dol padli...tam enkrat julija verjetno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.12.2007 16:33:15   
naty13
Čestitke kind lady za user posted image user posted image . Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri kok tednov si nosečka?

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.12.2007 16:34:48   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri kok tednov si nosečka?

Mam ticker v imenu. Pojdi z miško na moje ime, pa se ti pokaže trakec user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.12.2007 16:35:37   
dolenjka
Sayuri oz. St. Ina user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image

Čakam in čakam, da se nam javiš, pa nič. No in pol sem si drznila pobrskat po vaši temi in najdem tako lepo novičko user posted image  user posted image  user posted image

No, pa si vseeno le vzami 2 minutki in se tudi nam malo javi! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.12.2007 16:39:58   
sayuri
Evo že laufam dolenjka....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.12.2007 16:51:34   
Erin
Kind lady - dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri - jaz sem v dravlje se naročila ko sem jim poslala mail in kar v njem zahtevala dr.Pušenjak pa so me naslednji dan klical in mi dal datum. Ti kar takoj mail pošlji tukaj-->  http://www.neplodnost.com/prijavnica.php Če želite cel naslov pa samo http://www.neplodnost.com/
Jaz tudi skoz nekaj žvečim, sem si kupla merkatorjeve lizike ki so ful pocen pa jih cel dan ližem...njam so dobre pa še lakota te mineuser posted image ...cukr gre pa goruser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.12.2007 16:55:24   
sayuri
Aha Erin, sem zdaj poslala prijavnico in prosila za Pušenjaka. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.12.2007 16:58:48   
naty13
Ja erin lizike iz merkatorja. jaz sem jih danes kupila mojmu pikcu. Jo je tako z veseljem lizal in po ustih valal.

Meni se pa ne da danes učit user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem kar mal zmatrana, pa nisem toliko da bi zaspala. Zdej prideta mojedva. Sta me mal samo pustila.

Učit se mi ni dal, sem pa vsaj zlikala. No tud to je nekaj.

A je še katera zmatrana danes? Zimska utrujenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po pregledu me kar skos nekaj spodaj špika. Mi je še bris vzela. Pa v spodnjem delu trebuha me mal boli.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.12.2007 17:00:09   
Erin
           user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
03.08.
  • mkj GP 19.12
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 3.1.
  • košuta (1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
17.08.
  • tejkaz (2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
18.08.
  • astrea (1.user posted image ) 30.let GP 3.1.
  • naty13 (2. ) 23.let GP 3.1., Kranj
xx.08.
  • kind lady (2.user posted image , user posted image user posted imageJesenice
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 12.12.2007 17:03:14 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 391
12.12.2007 17:01:08   
Anonimen
Kaj naj napišem? Rok izvem drug teden, ker danes smo bili preveč šokirani-tudi zdravnikuser posted image
Rodila bom na Jesenicah, spadam pa med stare konzerve.user posted image To je moj drugi porod.Na ta najina user posted image user posted image  sva čakala 5.let.
Hvala vsem za dobrodošlico.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
12.12.2007 17:01:32   
naty13
A mi lahko poveste kje ste dobile slikce ki jih imate pod nick name-om? Prosiiiiiimmmmmmmmmmmm!!!!

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.12.2007 17:02:53   
Anonimen
Misliš avatar?

http://www.avatarji.com/

Tukaj imaš, pa si izberi.

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
12.12.2007 17:04:37   
Erin
Jaz sem tud zmatrana...bi pasal da bi snegc padal...user posted image
grem se jaz k mojmu stisnt na kavč ker me tud trebuh boli oz maternica(od vsega kašljanja in čihanja)..če jutri ne bo bolje pokličem gin.
naty ti se tudi malo ulezi in miruj...mogoče bo nehal bolet..

kind lady- midve sva pa iz istega koncauser posted image user posted image user posted image končno enauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.12.2007 17:08:49   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

A mi lahko poveste kje ste dobile slikce ki jih imate pod nick name-om? Prosiiiiiimmmmmmmmmmmm!!!!

za avatar oz to slikco si lahko daš tudi smajlija user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.12.2007 17:09:53   
Anonimen
Erin iz istega konca?A misliš iz Gorenjske?user posted image
Madonca, da nisva sosedi.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
12.12.2007 18:22:27   
K_a_t_j_a
kind lady dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.12.2007 18:25:15   
Anonimen
hej punce, sem vas prišla mal pozdravit. smo tudi julijke na istem, v takšneeeem pričakovanju na naslednji pregled, pa čakanju in upanju, da je vse ok z našimi pikicami user posted image  držim pesti tudi za vas, pa da čimprej minejo ti trije meseci. uživajte punce

Neposredna povezava do sporočila: 399
12.12.2007 19:09:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Erin iz istega konca?A misliš iz Gorenjske?user posted image
Madonca, da nisva sosedi.

Nikoli ne vešuser posted image ..Jaz bom tudi šla na Jesenice rodit, tako kot ti, tako da predvidevam da sva blizu domauser posted image ...samo glede na to da boš imela user posted image user posted image boš gotovo že prej rodila...
Je pa fajn da vem da nisem sama..no še naty13 je  tud iz najineg akonca (Kranj oz okolica)user posted image

Jaz koooooomaj čakam pregled naslednji četrtek...bi že kar dons šla če bi lohka...meni je pomembno samo to da vem da je z mojo pikico vse uredu in dokler ne bom tega vedela bom nervozna.user posted image
Nevednost je najhujše zame...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?