|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
12.12.2007 12:04:02   
Anonimen
jazzz, jst mislim, da je prov, da našega božička mal razvedrimo... user posted image  user posted image  user posted image , take slikce spregleda...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
12.12.2007 12:19:59   
oktavija
user posted image
Takole piše božiček seznam kera je bila dovolj pridna da do konca leta dobi dragoceno
darilouser posted image  in katere so ga že dobile!user posted image

user posted image
Takole pa proslavlja naše uspehe ko zagledamo user posted image user posted image !!!

Veselimo se zimskih radosti!
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
12.12.2007 12:26:49   
sončnica24
So vas čisto obnoreli ti smiliji. Samo smo očitno na isti valovni dolžini, jaz sem se spet igrala sem božička skupaj lepila iz papirjauser posted image , ma ne morem si pomagati, vsaj nekaj koristnega delam, če mi že za pospravljat pa kuhat niuser posted image .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.12.2007 12:33:55   
pufika
ajajaj... kok ste dobre...user posted image user posted image user posted image user posted image sej filme menavava, pa tast bl slabš sliš...user posted image
pa tud ona dva sta še aktivna tko da se zaenkrat ne prtožujeta user posted image user posted image user posted image user posted image

sam pišuka ne vem pa kako njima rata, da jih midva nikol ne slišva...mrde sama preveč hitiva user posted image user posted image da bi opazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
12.12.2007 12:40:04   
Anonimen
O punce, mate energije, jst sem pa čista koma.user posted image Ampak, do O se že pozdravim, da bomo lahko šli v akcijo.user posted image

(odgovor članu pufika)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
12.12.2007 12:54:16   
KAHLO
pufika............mogoče pa k vidva dasta na glas tv ali pa radio......je to tud za njiju znak da morta it v akšnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enanobena.........hmm je treba izšvicat bolezen.....kje se pa najbl švica se pa itak veeeee.....vzamta zdaj to k en trening vadbo....pol pa k boš ti mela O pa v napad in user posted image user posted image user posted image user posted image direkt v tarčouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
12.12.2007 13:04:43   
sončnica24
Malce bom temo spremenila, kahlo, ganta, pufika, jazzz27, oktavija in še druge. Ve samo tukaj klepetate oz. čvekate, ker vas nikjer drugje ne zasledim?

Drugače pa glede na današje teme se pa mi zdi da bo zvečer v postalh kar zanimivo, še dobro da imata mojadva spalnico čisto na drugem koncu kot jaz sobo, pa brat je tudi eno nadsrtopje višje, tako da s tem nimama problema.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 532
12.12.2007 13:14:27   
jazzz27
sončica jaz ti predlagam, da vi2 z bratom zamenata štuke!!!! bosta mela čist svoj mir!!user posted image user posted image user posted image  

EnaNobena, samo akcijauser posted image , da se mal namnožimouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image  KAHLCA, ti lahko pa sam gledaš!!user posted image (joke) Vi2 mata pa ogrevalneuser posted image !!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 533
12.12.2007 13:16:26   
sončnica24
Ne, ne gor se ne boma še vsaj zaenkrat ne selila je babica zgorajuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 534
12.12.2007 13:18:12   
KAHLO
sončnica24 mene se še najde na forumu kjer se pogovarjamo o ss.....ampak...tja ne rabiš hodet....oz. niti si ne želim da bi kdaj mogla tja prit!!!!! .....bi pa blo full dobro da bi se babnce dobile na forumu čvekanje v pričakovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa .....midva z mojim živiva v zelo zelo majckenem stanovanju in stene so k da bi bile iz gipsa...al pa tudi niso....v glavnem jaz točno vem kdaj moj sosed doživlja vrhunce......sosede se niti ne sliši....sosed pa še najin tv preglasi.....sem že mojemu rekla da če bi bla jaz na sosedinem mestu bi pobegnila....ker je to en tak grozen krik ...zvok...glas....saj nevem kaj je....k da bi medved rjovel..........moj user posted image se sam reži....sva pa tud z mojim ugotovila...da žingata prav po urniku vsak torek po preverjenu in občasno tud ob četrtkih po trenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da ju ti dve oddaji vzburjata.....no na naju tega učinka nimata.....se pa takrat na polno narežimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
12.12.2007 13:20:17   
pufika
sončnica24 jest sm sam tle, ker usput šihtam, pa še to moram ful naskrivaj delat da šefe ne vidi...
drgač bo cela štalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
12.12.2007 13:20:18   
KAHLO
jazzz27 jaz se zdaj že ogrevam en mesec in še en me čaka......bog če ne bom podrla rekordov....ma po moje bi lahko bila svetovna prvaka.....čeprav moj res zadne cajte neke štrajka......user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 537
12.12.2007 13:27:52   
jazzz27
vsaj po sosedih se zgledujta!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crknt.....sej blok je pa hudič!!! Pol mata arije!!! Moraš it potrkat, pa vprašat če se slučajno davi??!!user posted image user posted image Sploh si ne predstavljam, kako bi takega človeka na hodniku gledala, očitno bi se tako smejala, da bi se polulala!!!user posted image user posted image user posted image  medved praviš...mogoče pa rjovi, ker mu ne pusti v brlog!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 538
12.12.2007 13:36:08   
pufika
ooo KAHLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa definitivno hujša od moje...jest si najbrž res neb mogla pomagat, da
neb soseda podrezala "sosed, a je tist medved k pride k vam ob torkih pa četrtkih kej nevaren"user posted image user posted image user posted image al bi pa kontro tolkla  ob pondelkih, sredah in petkih...sam da ne bi bil na obisku medved ampak medvedka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 539
12.12.2007 13:53:28   
KAHLO
jazzzzzzz27 ne govori jaz mam res mal probleme k ga srečam, ker je full uglajen gospod....in se mi zdi da pol kr jaz mal user posted image , druga stvar k pa me teži pa je pol ta........da se mora pa naju tud slišat...sam dvomim ker midva ne rjovemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naju se prej sliši...če kakšo bl glasno debato vžgemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........
res je šit to pr nas.....vse se full sliši................tud k se soseda z svojim krega, ta je še le hudič.............no ampak dejstvo je da se vsi slišimo, k pa se srečamo na hodniko pa smo vsi fini......tak da se kr med cediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem zadnič mojmu v gate eno vato zatlačla se je lih na hodniku (mava tam garderobno omaro) oblačil....in sem bl glasno rekla da mu je dedi mraz v hlače zlezu....pa je lih soseda hodnik brisala......sva se pol režala k dva norca.....ker midva večkrat user posted image iz sebe delava....in pol me moj spomni....kaj si morjo sosedje mislit...k naju poslušajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 540
12.12.2007 13:55:24   
sončnica24
Jaz tudi ne vem če bi lahko takšnega človeka normalno gledala ko bi se kje v bloku srečala, menda bi od smeha tja padla.user posted image

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
12.12.2007 13:57:28   
KAHLO
pufika .........si norauser posted image user posted image jaz sem drgače full user posted image persona.............saj zato me pa pol žre, k me moj spomni....da naju drugi poslušajo.....Pa še to je tak uglajen, resen gospod.....zmeraj v obleki in kravati......k uni kristuši s tv-ja za okroglimi mizamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 542
12.12.2007 14:00:04   
KAHLO
ja saj se pol že počasi navadiš....in ni niti tako smešno.......meni gre včasih prav na živce......enkrat sem brala knjigo kiparka...full napeta zgodba o eni ženski k je svojo familijo na koščke nakalala.....in jaz full berem pa še sama sem bla ...pol pa sam naenkrat zaslišim .uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauooooooooooooo.......mene je skoraj infart.....takrat bi pa skoraj po steni pobutala....!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 543
12.12.2007 14:03:47   
sončnica24
Pa kaj si nor, jaz bi res od smeha tja padla če bi ga vidla, ne vem no že zdaj se režim ko zmešana. Dobra si ni, bi mogla enkrat s tvojim kontra vdarit, mogoče on sploh ne ve da se sluši, bi potem mogoče drugače razmišljaluser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.12.2007 14:06:56   
KAHLO
ni šanss....jaz si rajši vso oddejo v usta potlačim, da se me ja nebi slišalo....sploh pa nevem....če bi bla sposobna takšen glas takrat spustit iz sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 545
12.12.2007 14:09:24   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za popizdt!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ga kar predstavljam, samo v kravati, dokolenkah, rdeč v glavo,....mislm,uaaaaaaaooooo!!!!ta je pa dobra!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vata v gate??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa še neuser posted image user posted image user posted image mism, jst mam take slikeuser posted image , kako je pol božiček iz vate gledov!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 546
12.12.2007 14:13:03   
Anonimen
KAHLO... ti pa imaš dobrs soseda... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Da dol padeš.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tak kot praviš, mene bi bilo tud nerodno niju pogledat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  HALLO! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Še sreča, da pa imava midva pol metra debele stene (k je bajta ful stara), da se naju ven ne sliš na cesto. user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 547
12.12.2007 14:15:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Malce bom temo spremenila, kahlo, ganta, pufika, jazzz27, oktavija in še druge. Ve samo tukaj klepetate oz. čvekate, ker vas nikjer drugje ne zasledim?

Mene najdeš tam, kjer je KAHLO. user posted image  user posted image  Nimam svojih idej, pol grem pa kar za njo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 548
12.12.2007 14:15:28   
KAHLO
ma ja nama en poušter razpada...in je vsa vata ven padla...jaz pa sem user posted image za svojim user posted image in mu kar za gatke zatlačla.....pol pa sem še tak fajn po štajersko razgovorila da ma dedija mraza v gatkah........moj se je režal, pa kazal k vhodnim vratom k je una ropotala s tistim lavorom pa metlo....jaz pa sem stala vsa user posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 549
12.12.2007 14:18:26   
jazzz27
KAHLCA,kar je pa ostalo od povštra pa sosedu za v usta nes!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bi ga kar takoj mogla sosedi v roke dat, ko je pomivala!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image raztrgan povštr, kaj se pa pr vas dogaja????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?