|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
8.12.2007 11:38:35   
Marelica
Pozdravček!

Hvala za ugibanja in nasvete. Danes sem se naklicala za cel teden naprej, kar ne morem verjet. Samo, da čimprej prideš do dežurnega... Še dobro, da se nismo na vrat na nos v naš ZD peljali, ker so imeli nek urgentni primer in baje polno čakalnico. Mi je po tel. rekla, naj šele po 12h pridemo.user posted image  Tanč na MON-u je pa zadela v polno. Katarina je fasla škrlatinko. Tipični znaki so se pa res komaj danes zjutraj pojavili. Me je ravno mož klical, da sta na Ptuju pri zdravniku končala in se vračata domov. Zdaj samo upam, da se je ne nalezemo še ostali.
Moram danes poklicat starše od njenega "lubčkauser posted image ", če je mali tudi kaj fasal, ker nazadnje sta se ravno onadva nekaj lupčkala.

Glede lulčkov pa... od moje prijateljice mali je februarček in ima prav tako probleme s to kožico. Kako vam je pa kaj pri dojenčkih šla dol? Jaz našemu namreč samo mičkeno pri umivanju dol potegnem, pa nama to kar gre. Samo čez glavico mu pa še ne mislim vlačit. Tudi pediatrinja mi ni nič rekla glede tega (jaz sem pa nazadnje vprašat pozabila).

No, zdaj grem pa končno nekaj pojest. Mi že pošteno kruli... Sem zdaj dala poln stroj "kužnega" perila prat.

Eya, nehi no!user posted image  Žiga je pa res faca! Mi pa pri Katarini še skoz samo ugibamo, kaj za vraga misli. Npr: mala:"Papa". ---> Ja kdo gre papa? A ti bi šla? Kam bi pa šla? Pri njenem "amam" smo pa tak pravi detektivi. Ker to je pri njej od soka, do nekaj x za jest kar trenutno vidi ali pa duda..user posted image  Komaj čakam, da se bo znala bolje izražat.

Aha, lahkota me kliče. Še dobro, da je mali zaspal.

Naredite si lep dan!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.12.2007 12:13:37   
mojčika
Ja boga Katarinca, eno user posted image  zanjo in čimprejšnje okrevanje, ker škrlatinka pa ni kar tako, ja zaboga, kako jo je sploh fasala, kako se jo pa sploh dobi.

Mi imamo tudi danes bolj slab dan, kljub temu da smo spali, ampak je od včerajšnje popolnoma neprespane noči očitno zelo utrujena in le notri smo.
Možek je šel zdaj po plin na bencinsko in jo je kar naložil zraven, bo hitro zaspala, popoldan mi jo bo pa mama pazila, da nadoknadim delo v šoli, tri poke testov, da enega sestavim in eno knjigo moram prebrat, en popoldan sicer ne bo dovolj, a bolje kot nič. Možek mi pobegne na novoletno praznovanje.

Za novo leto bomo pa kar doma, na kavčuuser posted image , moram reči, da mi ta ideja letos kar paše, nam vsem manjka počivanja, bova pa kar oba imela kar precej dopusta in komaj čakam.

Pri nas se kuha jota, MM-jina najljubša jed, čist brez heca, poje jo vrhan globok krožnik.

A ve vse pustite, da jedo sami, meni se kar še ne da s tem ukvarjat, mi bolj paše, da nekaj poje in ji dam jaz. Me prav malo vest peče, a kar še nimam volje za to, sama poje precej manj, kot če ji dajam jaz, pa hitreje je, da ne govorim koliko bolj čistouser posted image . No se ji bom res morala pustit, njeni vrstniki v vrtcih res jedo že čisto sami.

Tako lep vikend, se moram zagnat v delouser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.12.2007 14:32:07   
Marelica
Mojčika, hvala za pikopoko. Katarina že pridno je AB, tak da bo počasi že šlo na bolje... no, ravno spi. Ker do pred pol ure sploh še ni spala, pa s presežkom energije je skoz okoli krosala, tak da ji hudega že ni. Edino GH niti videt noče, kaj šele pokusit. Pol se pa res sprašujem od kod ji taka naspidiranost.user posted image
Kje je pa škrlatinko staknila? Ja, to se tudi jaz sprašujem. Mogoče na miklavževanjuuser posted image . Tam je bila v stiku z otroci, pa še to ne bližnjem. Al pa v kaki trgovini? Pojma nimam. Škoda, da se te bolezni ne da enkrat za vselej prebolet...

Ej, samo ti si pa res okupirana s službenimi stvarmi. Moja sestra (prof. ang/nem) tudi skoz jamra, koliko dela si domov prinese s testi pa pripravami. Ti pa moraš še knjige brat... Skrajni čas, da vama božiček novi srček prinese, da boš po nekem času lahko spet več s familijo.

Aja, kar se pa tiče samostojnosti pri jedi... Enkrat se boš morala nehat sekirat za čistočo (vsaj zaenkrat) in počasnost pri jedi... Ti jo samo lepo celo v slinček in kako plenico zamotaj in MM bo jedla ko v pravljici. Jaz Katarino samo še dohranim ali pa na brzino nahranim, če se kam mudi. Drugače pa ona tudi juho že lepo je sama. Malo z levo, malo z desno. Se še ni odločila za najljubšo roko.user posted image  

Danes je pa nekam tiho... oba mala mi spita. A je kak praznik?user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.12.2007 15:43:29   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija.

Maychika, kako je Tia? Ali že hodi?

joj ksenija ne vprašaj...punce kaj smo mi doživeli v četrtek šok

se še spomnite, da smo bili na pediatrični kliniki na Ctju in da smo pol izvide čakali tri mesece nakar nam nihče ni povedal kaj ti izvidi pomenijo, mi pa smo si mislili, da itak ni nič takega...sploh ker se jim ni nikamor mudilo poslat izvide in da ni noben nič omenil, ko jih je prebral. no smo šli v četrtek na en pregled k ortopedinji, kar mi je priporočila kolegica...bivša sošolka. no, ta gospa je rekla..."a vam je sploh kdo povedal kaj tile izvidi pravijo?"...midva pa, da ne noben. no pol je pa začela... da tale njena hemipareza desno (slabša uporaba desne strani) je posledica možganske napake, ki je nastala še pred rojstvom (kot da bi zarodek doživel eno kap)...zdaj pa je na tistem delu levih možganov, ki imajo nekako (ne vem kako bi rekla) čez uporabo desne strani (ali bolje zaznavo) v bistvu kot okvara in naša tia ne zaznava svoje desne strani tako kot bi mogla, zato jo tudi daje ravnotežje in še ne hodi in vse skupaj...pravi da se zaradi tega tudi boji drugih ljudi, ker ni sigurna vase...in to je v bistvu ful res. no...in ta gospa je rekla, da se temu drugače reče tudi cerebralna paraliza (samo da ni v taki obliki kot jo večina poznamo). tko da je rekla, da sploh ne smemo ji pomagat hodit (ker je do zdaj takooo rada nas prijela za prste in hodila okrog), obvezno nadaljevat s fizioterapijo enkrat na teden ipd. zdej mora v bistvu nekako vzpodbudit drugi del možganov da bo prevzel to nalogo, da bo svojo desno stran zaznala kot zaznava levo. pravi, da naj nas ne skrbi, da shodila bo, samo bo pač mogla bolj delat na tem oz. najprej pogruntat to, da je tudi njena desna stran "zabavna za uporabo" in da bo v bistvu vse ok, samo delat moramo.
v glavnem...si naju lahko zamislite kako sva gledala, ko nama je to vse razlagala. mene je skor kap...res...
sej pol sem se potolažila malo, da itak pa funkcionira čisto dobro in je ful pametna punčka in bomo se že zrihtali tko kot je treba.

ksenija...super božički. prav posrečeni so...a bo to na novoletnih čestitkah?

joj melissa in njene očke. kako ima lepe velike očke...

EYA!!!! ojej...prosim če popraviš pri neli datum rojstva...čez 35 let bo vesela, če jo bo kdo pomladil...zdaj p a naj še ostane tako kot je....hi hi hi...ampak počakaj do ponedeljka...bomo imeli še novo težo in velikost...drugače pa je datum rojstva 24.10. hvala...bom v ponedeljek še enkrat napisala...ne zdaj popravljat.

mi imamo v službi božička. darila sicer prinesemo sami, bo pa služba plačala eno otroško igrico. bo naslednji ponedeljek...

uh marelica...pojma nimam js bi pa lih na kako šesto rekla sam tud nisem zdravnica. najbolje bo da pokličeš ali pa na MONu vprašaš...katarinca tebi pa poljubček da čim prej ozdraviš...

joj barba...pri vas je pa res fajn v firmi pošlihtano. ti se kar pohvali, sej ne da smo ti fouš ampak ti privoščimo...user posted image

ah marelica zdej vidim...tko je ko sproti berem in komentiram...a kar škrlatinko...to pa ni nč fletn pri tako majhnemu bratcu zraven. upam, da se pozdravi in da dominik nič ne faše...

pri nas tia že skoraj od enega leta (malce več) je sama in jo kar pustiva. včasih ko se bolj igra ji pa mimogrede še mi kaj v usta vržemo. čeprav zdaj se je itak začela samo igrat s hrano...se prav afna in pol mormo bit malo hudi.

nil grem...dost je blo...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.12.2007 15:45:06   
eya
Hej,

a kar škrlatinko je mala dobila? Upam, da se mali ne naleze. A morate verjetno ful pazit?

Sem pozabila napisat, da sem včeraj dobila bratrančka, Peter mu je ime...velik je pa kar 54 cm in tehta 4600g.

Joj, Mojčika, ti imaš pa res dosti dela s pripravami na pouk. Jaz lahko k sreči doma službo čisto odklopim. upam, da boš med prazniki pa res brez "domačih nalog".

Pri nas tudi Žiga včasih uporablja eno, včasih drugo roko za hranjenje ali pisanje...menda se tam do 3. leta odločijo, katera jim je "ljubša".

Aja, marelica...saj Žiga ne poje še čisto zares vseh teh pesmic...npr. pri Mi se imamo radi, on poje samo radi,radi,radi in na koncu juhuhuuser posted image  Še glede kožice...mi je tudi nismo začeli takoj dol vlačit, ne vem, kdaj nam je P naročila...tam nekje pri 3 ali 6ih mesecih.

Sem zdaj prebrala še Maychikin post..verjamem, da vaju je šokirala tale novica...še dobro, da si je nekdo končno vzel čas in vama razložil, kako je s Tio. user posted image user posted image user posted image  za njo. Za Neli bom pa popravila, samo spomni me še enkrat, da ne bom spet kak napačen datum napisalauser posted image

Lp!

< Sporočilo je popravil eya -- 8.12.2007 15:55:07 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.12.2007 18:46:02   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Joj, Mojčika, ti imaš pa res dosti dela s pripravami na pouk. Jaz lahko k sreči doma službo čisto odklopim. upam, da boš med prazniki pa res brez "domačih nalog".

Hi hi, nekako tako bo, okrog 60 testov, delo za literarni natečaj, izdelava in popravljanje besedil za šolski časopis in priprave. Hvalabogu za letošnje dolge počitnice.

Maychika kot si že sama ugotovila, je vaša deklica čist zdrava in zelo pametna, nič skrbi, bo sigurno vse v redu.

Glede hrane je pa tako, ne moti me umazanija, moti me, da po 10-ih žlicah začne packat in ne je, če bi ji jaz dajala, bi pojedla vsaj še dvakrat toliko.

No kuham večerjico, porovo mineštrco, naša pupa noče čokolinota, ampak konkretne stvariuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.12.2007 21:49:07   
*zvezdica*
Maychika jaz pa sploh ne morem verjet, da vama tega niso povedaliuser posted image . >Ja matr no, tlei dohtarji so pa tud... Verjamem, da vaju je skor kap! Sicer pa, tako kot je rekla Mojčika, Tia je super punca in mislim, da vas nima za skrbet. Pri tako majhnih se da vse poštimat.

Mi smo danes postavili smrekico. Marcel se je kar tresel, ko sva jo okraševala user posted image ..potem so pa vsi mogli hodit gledat kako je on bunkice obesiluser posted image

Glede hranjenja, pa pri nas že par mesecev čisto samostojno je, tako da ga že od poletja ne hranim ampak poje vse sam.
Smo pa glede kahle "na nuli"...no, Mojčika to je pa naša šibka točkauser posted image ..kar odlašam ves čas s tole kahlouser posted image

Marelica, a gre Katarinci že kaj na bolje? Kar škrlatino..ja bogica mala!

Eya, čestitke za bratrančkauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.12.2007 7:58:58   
mojčika
Dobro jutro in sploh tebi Netman, ko vidim, da si gor.

Naju je pa najin preljubi ati zbudil ob pol sedmih. Joj sem bila jezna, kdaj pride domov, še bolj pa zato, ker naju je zbudiluser posted image

No sicer sva pa kar spali kljub zamašenemu nosu. Zdaj pa itak živ žavuser posted image , naša ima živ žav itak vsako jutro, se vidi, da jaz delam, ati pa rad malo potegne svoj spanec.

Kmalu bova spakirali, greva sami k moževim na kosilo, se tetke dobijo nakup in se imamo skor vsako nedeljo prav fletnouser posted image , pa še fajn je, ker ni treba mislit na kosilo.

Tako, saj nimam kaj pametnega povedatuser posted image  lepo nedeljo vsem

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.12.2007 13:35:42   
ČebelicaMaja
Ojla! Jaz tudi čakam, da se miška naspi, mož je morel žal delat in jo bova sami ucvrli na en sprehod nekam malo višje, kjer je lepši zrak... joj, zadnje čase je res v Lj. obupno, tako umazan zrak, da je joj, meni se je astma ful poslabšala in me prav skrbi, kako bo z naslednjo nosečnostjo, ko moram skoz Ventolin jemat...

Mi gremo jutri končno spet v vrtec in upam, da bo vse ok in, da bo zdravje vsaj še malo zdržalo... prav iz teh razlogov, se tud za novo leto nismo upal nič menit, ker iz dans na jutri ne vemo kaj bo...tako da bomo verjetno kar v Kranjski Gori.

Joj, Majčika grozno, da ti ni noben razložil... če nisi siten, ti res čist nič ne naredijo...jaz sem mogla zamenjat G in je blo isto... megla... potem sem ji pa sama povedala kaj mi mora naredit, zaradi tega in tega, potem me je pa kar debelo gledala, češ joj, potem je pa res potrebno... papirjev pa tud prelistala niuser posted image  tale zdravstvo je pa res... no pa sej so napovedi  dobre, tako, da vam želim samo dobrouser posted image

Letim kosilo pojest, preden se zbudi... LP
ps Eya za statistko,pri nas je ena enka izpadla pri teži - 11170g imamo

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.12.2007 15:16:44   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

meni se je astma ful poslabšala in me prav skrbi, kako bo z naslednjo nosečnostjo, ko moram skoz Ventolin jemat...

Jaz sem imela ves čas ventolin in dvakrat dnevno flixotide, pa mi ni nihče rekel, da naj neham, celo svetovali so, naj jemljem, ker bi bilo slabše, če bi zbolela.
Nič bat

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.12.2007 19:27:10   
Nenya
Evo, se še mi mal javimo.

Smo bili bolani, najprej M (vročina 3 dni in potem bruhanje) pol pa še jaz, sam jaz sem bila en dan samo v postelji z vročino, pol je bilo pa ok, sam mal me je šraufalo po želodcu.
Sej M je bila tko mal bolna zaenkrat, da ni omembe vredno, bi pa morala bit cepljena in delati denver, pa ni bila, B pa tudi ne. se nam je spet vse prestavilo.

Rok zadnje čase samo dela, ma v službi ene težave in ponavljajo ene poskuse, ma vaje, skratka, ko je že doma se igrata z M, pol pa samo še dol pademo. Hodimo kar zgodaj spat ker je B začela z nočnimi forami in bom jaz kar znorela. Mi je že spala B od cca 9. do 3. ponoči in pol do devetih, idealno.
No zdaj se zbudi okrog polnoči in če mam srečo se do treh zbudi ene trikrat in pol zaspi do devetih. Razvadila se je zaspati pri meni med dojenjem, ker sem na začetku ful forsirala dojenje, da bi ja redila, zdaj pa mam. Ne upam, da bi spala pri meni v postelji, tko da jo pol prestavim v njeno posteljico. Zdaj se ponoči ob treh zbudi še M, kliče al pa atija in jo slišim ko se igra z dudo. Sej zaspi nazaj, a vseeno. Čist smo razštelani.

Zvezdica čestitam, za druge, sem vas le preletela, se mi že zdaj spi.

Glede daril itd, pri Roku je božičnica in mislim da bo tudi nekaj za otroke. Pri meni pa dobimo nekakšen paket različnih stvari, hrane, pa še kaj uporabnega je zraven, a to je vse neuradno, ker je pač ravnateljica tko prijazna.

Lepo praznujte, se še kaj beremo.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.12.2007 21:10:07   
eya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm  

sestrica Maja, rojena 4. 12. 2007

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   
ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000g 

sestrica Brina, rojena 7. 2. 2007 (ob rojstvu: 2150g, 16. 9.: 4950g)

user posted image
ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

18. mesec: 13580, 86 cm 

sestrica Neli, rojena 26. 10. 2007 (ob rojstvu: 3020 g, 51 cm)

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400 g, 52 cm
12. mesec: 8700 g, 77 cm

16. mesec: 9700 g, 83 cm   
user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm  

user posted image  aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 85 cm  

user posted image  ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm  

user posted image  atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180g, 78cm

18. mesec: 12000g, 83cm 

bratec Dominik

user posted image  elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

sestrica Vanessa

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm 

user posted image  eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm 

mamica = user posted image

user posted image  eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, dipl. inž. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

18. mesec: 12000g, 82 cm 

user posted image  ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm  

user posted image  arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm  

user posted image  jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image  ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 
19. mesec: 11170g, 86 cm 

user posted image  laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm

20. mesec: 10000g, 80 cm 

sestrica Zala, rojena 2.10.2004, 2480g in 47 cm
bratec Iztok, rojen 5.10.2007, 3080g in 50 cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm 

user posted image  aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image  nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 

user posted image  ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image  ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm

sestrica Brina Julija

user posted image  aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm   

user posted image  ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm  

user posted image  ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm   

19. mesec: 13850g, 89 cm 

user posted image  ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm   

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.12.2007 21:10:31   
maja979
evo naš gaberuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 12:25:49 >

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.12.2007 11:18:31   
barba
Eya - za mojo VI.stopnjo je plača OK. S tem mislim nad povprečjem za to stopnjo. Tud začetniki imajo vredu plačo. Glede na napredovanje v plačilne razrede pa so bolj majhni dvigi plače. Na splošno je pa vredu. Vsaj men je fajn, pe še delo mi je všeč.
So kar radodarni z darili za user posted image , pa tud tko ni noben problem za nobeno stvar. Npr. če rabiš kakšen dan zaradi otroka, al pa če rabiš kam skočit, poveš zjutraj, da te pač takrat in takrat ne bo in ni težav. Ni treba posebaj za dovoljenje prosit al pa pisno vlagat. Je vse zlo fleksibilno.

Marelica - bo začela Katarina govorit je pa ustavit ne boste mogli.user posted image  Mete sploh ne moremo več dohajat. Tok govori, pa pesmice polje, pol se pa kar besedilo zmišljuje zraven, ... Edino ko kuha je pa čisto tiho. Se kar vidno redimo od njenega kuhanja, sam moremo kar naprej samo jest.user posted image user posted image user posted image

Grem na malico .... bom potem naprej komentiralauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.12.2007 12:00:32   
barba
Mojčika - naša Meta je čisto sama, od kar hodi v vrtec. Tam je bila primorana sama začet jest, ker se ne morejo z vsakom posebaj ubadat. Doma sem že večkrat opazila, da ful pazi na svojo hrano, da ji kdo kaj ne vzame ko npr. odloži in vzame kozarec. Tud iz skodelice lepo pije.

Maychika - še mene je skor kap. Sej bo šlo boš vidla. Tia je borka in bo počasi dohitela svoje vrstnike.

Dos mi ni lih usojeno ne vsega prebrat, kaj šele pokomentirat.

Bom kasneje srečo poskusila ....

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.12.2007 13:04:22   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Eya - za mojo VI.stopnjo je plača OK. S tem mislim nad povprečjem za to stopnjo. Tud začetniki imajo vredu plačo. Glede na napredovanje v plačilne razrede pa so bolj majhni dvigi plače. Na splošno je pa vredu. Vsaj men je fajn, pe še delo mi je všeč.
So kar radodarni z darili za user posted image , pa tud tko ni noben problem za nobeno stvar. Npr. če rabiš kakšen dan zaradi otroka, al pa če rabiš kam skočit, poveš zjutraj, da te pač takrat in takrat ne bo in ni težav. Ni treba posebaj za dovoljenje prosit al pa pisno vlagat. Je vse zlo fleksibilno.

SUPER!!!!!!!!

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.12.2007 15:06:10   
barba
Maychika - glede napisanega je super, samo glede količine dela malo manj. Sem prezgodaj pohvalila, ker bom do 20.12. dihala bolj naškrge, spala pa tud bolj malo. Veseli december, ni kaj.user posted image

Grem domov ....

LP, barba

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.12.2007 8:31:40   
eya
Dobro jutro!

Uh, kako velik fant je že Gaberuser posted image  Vedno, ko vidim sliko od kakega aprilčka, ki ga že dolgo nisem videla, se mi zdi neverjetno, kako veliki so že ti naši otrociuser posted image

Barba, so res kar radodarni v tej vaši firmi. No, pa saj delate pa tudi pridno, pa si zaslužite, a neuser posted image

Mi smo bili včeraj na božičku v moji službi, naredijo res luštno...najprej študentje pokažejo nekaj živali, potem pa pride božiček in malo pojejo... Našemu živali niso bile kaj preveč v interesu, ker so bile v glavnem zelo majhne živalice...morski prašiček, skakači, želvice, kače, pajki, škorpijoni...za malo večje otroke pa sem videla, da jim je vse zelo zanimivo... Žiga je pa okrog otrok in po njih skakal, pa bunkice s smrekice je skoz hotel imet. Smo se imeli vseeno luštno. Mogoče zvečer prilepim kako slikico, če je katera ratalauser posted image

Aja, pa fotoknjigo sem šla včeraj iskat, prav lepa je izpadla.

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
11.12.2007 21:22:13   
Krista28
Čeeer,
Spet zatišje tukaj goruser posted image . Sem pa mislila kolk bo novega.

Barba, dobr ti to pedenaš vse skupaj, Ti verjamem in razumem, da ti ni do tega da bi zdaj spet za eno leto doma ostala.

Popoldne smo bili v city parku, ker smo morali na banko, pa smo spotoma še v trgovino zavil, pa darila za varuške sem nabavla, da mi ne bo treba zadnji teden letat naokol. Zdaj moram pa še za ostale se spravit.

Do okrašene Ljubljane pa še vedno nismo prišli. Sem pa hotla vprašat tiste iz Kranja....a je v tem novem centru, kjer je C&A trgovina tudi H&M in če ima katera od teh nosečniški oddelek. Bi si ene črne hlače vzela...

Kaj napišite....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.12.2007 21:58:02   
eya
hej...

Krista, mi smo tudi bili v CP danes popoldneuser posted image  V hervisu, pa v Promopdu, malo v H&Mu, pa seveda v Sparu. Smo pa tudi nabavljali malo za darila...škoda, ker se nismo vsaj za kratko srečali... Imajo pa v Kranju tudi H&M, to vem, ne vem pa, če je tudi nosečniški oddelek tam. Bodo Gorenjke kaj več vedele o temuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.12.2007 22:20:39   
eya
Sem videla, da ima rr eno novo stvar...če hočeš napisat eno grdo besedo, recimo ****, se ti potem ta v postu sploh ne izpiše, ampak ratajo zvezdiceuser posted image  Tako, da se zdaj sploh ne moremo zmerjat večuser posted image

p.s. Lahko pa vidite, katero besedo uoprabnik napiše, če njegov post citirateuser posted image  Joj, čist preveč sem na rr-juuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.12.2007 9:37:06   
*zvezdica*
Krista, v HMu vem, da ni nosečniškega oddelka, za CA pa nisem prepričana (mislim pa, da zna bit).

Eya, ti si pa res prava RR-ovka....nas obveščaš o vseh novostihuser posted image .
Super so vam pripravili v službiuser posted image

Jaz sem bla včeraj spet na eni službeni zabavi (poslovni partner nas je peljal na Bizeljsko). Res je blo super...130 ljudi, pa en super bend je špilal. problem je bil edin ta, da je blo treba zjutraj vstat in it v službouser posted image .
Jutri imam pa dopust. Z možekom greva mal v novoletni šoping v Gradec..da bova lahko še v Ikeo mal zavila.

Sem pa ful vesela, ker so mi v službi podaljšali pogodbo za 1 leto, pa še plačo so mi za 100€ dvignil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.12.2007 11:44:45   
Marelica
user posted image  eya, si me nasmejala z zvezdicami. Seveda sem šla takoj pogledat, katero lepo besedo si uporablauser posted image .
Sicer se pa pod aprilkami tako ne zmerjamo.user posted image

Pri nas gre na bolje. Katarino sem sicer še včeraj peljala na pregled, ker se mi je punca zdela čisto zdehidrirana - seveda spet ni hotla skoraj nič pit in so bile cel dan plenice čisto suhe. Na srečo nima driske (razen 1x dnevno ful smrdeč redek kakec, ki je baje posledica zdravljenja z AB), tako da je bilo še vse vredu in smo se za las ognili bolnici. Pa na srečo je popoldne že dobila večji apetit, tak da... smo bolje. Smo pa zdaj maladva in jaz vsi še nahodni.

Maychika, šok ja, da ti tako "mimogrede" nekdo ne pove, kaj pomenijo izvidi. Pol pa naenkrat nič dobrega. No, pa bo že... če se da z NFT del možganov tako natrenirat, bo tudi Tia shodila. A zdaj vam je pa že hodila ob opori oz. s pomočjo vodenja, če sem prav razumela? Ja, gimnastike verjetno res ne bo nikoli trenirala, ampak saj to ni važno. Punca je prava brihta, to je pa tudi nekaj. Je pa fajn, da se končno vedo razlogi in boste zato še bolj trenirali, a ne? Lupčka Tii, da se ji čimprej izboljša!

Zvezdica, super za napredek v službi!!!

Zdaj pa šibam dol... mala noče več spat. In to po komaj tričetrt ure.user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.12.2007 12:02:53   
Krista28
Oj Eya škoda da nismo skupi šli na en sok. Sej lahko da smo se srečal, pa te nism spoznala....user posted image  ....za obraze si zapomnik sploh na hitrco registrirat sm pa jst čist slaba...

Zvezdica...bravo za tvojo službico....sem ti kar fouš. Jst sm itak oplela z raznimi napredovanji pred Pd, pa še diplome nism skončalauser posted image user posted image . Še dobr da so mi nekaj šenkali za nabavo strokovne literature, pa še to se je razvedlo in je bilo takoj narobe. Tud štekam se tuki ne najboljš, no ja z večino se čist dobr, sam ne maram počasnosti....pa takoj vidiš napake pri stvareh, ki si jih prej toliko let ti delal....vem da bi morala bit tiho....ampak....men kar izleti.....sej jezna k hudič sama nase....

ma sej bo.....sej hmal spet zginem na Pd....user posted image

Marelica,,,,,je pestro ne......jst sm najprej razmišljala da bi Kristjana doma imela,.....pa sem se premislila. Se bo tam več naučil, pa še jaz ne bom imela doma panike, popoldne bom pa itak probala čim več z njim bit, moj pa s ta malo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.12.2007 12:10:00   
barba
Joj, punce mene je pa dons zutri skor kap.user posted image user posted image Meta je včeraj zvečer imela na stegnu par rdečih pikic, nč posebnega. Sicer je bila že prej 2 dni doma bolj zoprna, vendar so v vrtcu rekli, da je čisto normalna. Se nismo s tem nič kaj obremenjeval. Potem je pa ob 3h ponoči jokala za dudo in imela pike že po obrazu. Zjutraj, ko sem jo slekla pa groza. Rdeči fleki po rokah in nogah, vratu in obrazu, kot hraste živo rdeči izpiščaju.user posted image  Sem jo takoj popokala k zdravniku, ker je bila še ful zatečena okrog oči.
Zdravnica je rekla, da ima koprivnico.user posted image  Menda nastane kot reakcija na virozo oz. kakšen virus. V vrtcu razsajajo norice in škrlatinka, tako da ima lahko v sebi kakšen ta virus, pa se je drugače pokazal. Poleg tega še kašlja in spet ima malo rdeče levo uho.user posted image user posted image  Nima pa čisto nič vročino, je normalno živahna in ješča, tud nabritost je normalna.user posted image  

Zgleda zelo zelo grozno. Pa menda bo začelo še srbet. Do konca tedna ne sme v vrtec, pol bomo pa vidl kaj bojo v petek rekli na pregledu.

Trenutno je pri tašči, ker mož pride bolj zgodaj domov in bova kal mal pokombinirala, da ne bo treba bolniške vzet.

Vse je na kupu! Jaz mam ogromno dela, šef mi je zbolel, tako da mam še nekaj njegovega za dokončat. Cela štala! Si bom dopust za novoletne praznike pošteno prislužila. Če se bo vse izšlo bom od 21.12. do 2.1. kar lepo doma.user posted image

Krista - za trgovine v novem centru v KR pa jst čisto nč ne vem. Sploh še nisem bla tam. Itak je taka gužva povsod, da me nima še po trgovinah hodit, čeprav bi mogla še kakšno darilo nabavit. Ej, a bo punčka, ko si tko napisala, da bo mož "s tamalo"?

Nosečke, a vas kej slabosti matrajo? Jst sem zadnjič s kolegico govorila, ki ima februarja rok, pa reva že čisto celo nocečnost bruha najmanj 1x na dan.

Zvezdica - super zateuser posted image . Si v službi že povedala za nosečnost? Kakšna je bla reakcija?

Gremo veselo na delo ....  če verjameteuser posted image

LP, barba

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?