pety78
|
Pozdravljene, Mene je pa tako strah, da bom kaj škodila otročičku, ker se res tako nezdravo prehranjujem, da je joj. Pojem nekaj takega: kruh s sirom, coca cola, krekerji, kakšne sezamove palčke, coca cola, sendvič, coca cola, ....spet kaki krekerji, kaj suhega, včasih kakšno jabolko ali mandarina (včeraj celo košček ananasa), potem pa doma večerja, ki je kot kosilo, ampak pojem le kako juhco, večinoma brez mesa...riž, zelje, ...., potem pa spet slabost im moram zopet pojesti kruh s kakšno salamo, ker od sira se mi počasi ze gor dviguje.... Pa še elevit ne jemljem redno, ker mi je tako slabo, da je za znoret.... No, pravkar sem pojedla te mini 7days rogljičke, ker niso še nafilali avtomata s sendviči. Aja, pa po novem skoz žvečim orbit, ampak si jih non stop menjavam, da so še polni okusa. Se mi zdi, da mi malo blažijo slabost. Eh, ta zdrava prehrana meni ne potegne, sploh sadje in zelenjava ne... No, drugače imam to vse rada, ampak sedaj sploh nimam apetita za nič. Kakšen je pa vaš jedilnik?