|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
12.12.2007 8:32:41   
maja24
Ja nč grem se fizično prpravt za pregled,ma me je kr strah,vam pol poročam kako je šlo sam če me nau prej pobraluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.12.2007 8:36:28   
Inigo
lex - glede prehlada: cold 3 in daleron je ista stvar. pa ni priporočljiva niti za nenosečnice. ko sem bila enkrat prehlajena in se hotela na hitro pozdravit, mi je farmacevt sam to odsvetoval. baje ta stvar prehlad samo potlači, ne pa ozdravi. potem pa ko enkrat fajn v nizbruhne... pa ni fajn! tako, da dalerona ne papat nikol! al par dni preležat in pit čaja in lekadol plus C ali aspirin plus C (ja tut tega lahko, preberi si navodila - samo v zadnjih treh mesecih ne, drgač pa lahko), medeka pa limona... sj veš. pa tut strepsils zelo pomaga. poskus tistga brez sladkorja, ma notr žajbl, ki je zelo dober za grlo in glasilke. PA HITRO SE POZDRAVI! user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.12.2007 8:36:56   
Inigo
maja24 - fajn zrihti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.12.2007 8:39:32   
Inigo
aja, še kopanje! meni se že taaaaaaaaaaak dolgo lušta it malo namočit. samo zdj bo morje malo tko tko... user posted image user posted image tko da bodo mogle bit toplice kr ok. sicer pa sem rekla, da počakam na pregled 20.12 (ko si bom tudi noge zdepilirala user posted image , sm tk lena, da se mi zdaj nič ne da... user posted image user posted image ) pol se pa greva z dragim nekam kopat. najbrž na Ptuj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.12.2007 8:41:13   
Nasara88
Maja drži se na pregeldu user posted image in poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.12.2007 8:51:35   
maja24
Bom takoj k pridem pa če mi bo dala fotko jo bom dala v album da si boste ogledale mojo malo manikenko(še rodila se ni pa je že fotomodeluser posted image user posted image )

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.12.2007 9:23:09   
netki
Dobro jutro user posted image .

Ko že govorite o kg naj povem da je šlo meni malo dol in sicer za -2 kg. V prvi nosečnosti je bilo isto, najprej prve tri mesece -3 kg, na koncu sem imela pa "samo" + 9 kg. Res sem se redila samo v trebuh, sicer pa že tako ali tako nisem med vitkimi.
Tiste ki ste noseče drugič, tretjič, četrtič.......koliko kg ste pridelale????

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.12.2007 9:33:02   
titanika
dobro jutro in pozdravljene tudi vse nove user posted image . Res smo pridne in bo julij res natrpan v porodnišnicah. Lidija*** pozdravljena med 3user posted image , kakšne starosti imaš mala dva? Lahko še kaj "razkriješ", da vidim če prav sumim...user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.12.2007 9:43:15   
titanika
Zimska, glede smučanja... jaz sem v nedeljo mal probala, pa me je blo strah ko h.... Nikoli ne veš, kaj te lahko doleti, al te slučajo kdo zbije,..! Ne bom več, imam preveč rada svojo pikapolonco. Bomo kar od daleč gledale v strmine! Kaj moreš, vsega se ne da na enkrat imet, a ne?!

(odgovor članu titanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.12.2007 9:52:37   
Inigo
jst sm pred enimi 14 dnevi komaj dobila nazaj izgubljene kg, zdaj mi pa spet padajo... ful čudna tale moja teža... me prav zanima kaj mi bo rekla G, kr grem dol.

pa sj se bližajo prazniki... bodo kile hitr pohopsale! user posted image

(odgovor članu titanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.12.2007 10:01:52   
Tinky
Punce, ko govorite o teži, s kolikimi kg ste štartale nosečnost?
Jaz sem se od poroke (avgusta) do danes zredila 3 kg in jih imam 56,5.
Sicer imam namen se full zdravo prehranjevat (ok, vsake toliko se bom tudi pregrešilauser posted image ), ker vem, da je pri 30 letih full težje spravit kg dol kot pri 20.

Moja kolegica se je zredila za 25 kg in ji nikakor ne znese shujšat še 10 kg, kot ji je ostalo od poroda.......

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.12.2007 10:08:15   
Inigo
jst sm jih mela pred nosečnostjo 63kg, pol sm 3kg zgubla, jih počas dobla nazaj, zdj pa spet dol. upam, da se do konca ne bom fejst zredila... 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.12.2007 10:42:41   
lex
Inigo glede dalerona in cold3 sem tud jaz slišala sme slabe stvari, mami je pa po daleronu pritisk tako narastel, da je skor v bolnici pristala.

No jaz sem v obeh nosečnosti v porodni sobi imela 15+, s tem da sem prvič rabila celo leto, da je šlo dol, drugič sem pa zaradi bolezni izgubila še 4kg zravenuser posted image  in mi je bilo ful fajn, ko sem dobila tiste srednješolske nazaj. sem se hotela še naprej držat stroge diete, pa se je ne smem, bo pa ziher še 1x ta dieta padla po prenehanju dojenja 3user posted image . Edina posledica vsega je bila ta, da bo Alina zrasla na umetnem mleku. Pa se mi zdi, da je Aleks dobil že vsaj en AB pri teh mesecih, Alina ma pa sem ter tja kak prehlad.
Jaz si samo želim, da se mi tokrat posteljica sama porodi in da me ne bo treba spet čistit, ker pol mam ful probleme preden začnem dojit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.12.2007 10:56:20   
pety78
Pozdravljene,

Mene je pa tako strah, da bom kaj škodila otročičku, ker se res tako nezdravo prehranjujem, da je joj. user posted image user posted image user posted image

Pojem nekaj takega:
kruh s sirom, coca cola, krekerji, kakšne sezamove palčke, coca cola, sendvič, coca cola, ....spet kaki krekerji, kaj suhega, včasih kakšno jabolko ali mandarina (včeraj celo košček ananasa), potem pa doma večerja, ki je kot kosilo, ampak pojem le kako juhco, večinoma brez mesa...riž, zelje, ...., potem pa spet slabost im moram zopet pojesti kruh s kakšno salamo, ker od sira se mi počasi ze gor dviguje....
Pa še elevit ne jemljem redno, ker mi je tako slabo, da je za znoret....

No, pravkar sem pojedla te mini 7days rogljičke, ker niso še nafilali avtomata s sendviči. Aja, pa po novem skoz žvečim orbit, ampak si jih non stop menjavam, da so še polni okusa. Se mi zdi, da mi malo blažijo slabost.

Eh, ta zdrava prehrana meni ne potegne, sploh sadje in zelenjava ne...user posted image No, drugače imam to vse rada, ampak sedaj sploh nimam apetita za nič.

Kakšen je pa vaš jedilnik?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 11:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.12.2007 11:17:02   
lex
rebeca pri nas tudiuser posted image , tak rahlo naletava. To bo spet veselje, smo meli letos že 2 snežaka pred hišouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
12.12.2007 11:18:33   
Tinky
Pety, če ti je po Elevit tabletah slabo, probaj zamenjat s Centramed mami, sicer ne vsebujejo kalcija, vendar ga lahko drugače pridobiš.
Jaz sem ga pila v začetku nosečnosti in sem se počutila super.

Moj jedilnik je pa sledeč:
za zajtrk pojem korn flakes, za malico kakšno sadje (jabolko, banano) in zraven obvezno jogurt, za kosilo odvisno, lahko kakšno pašto, meso (samo piščanca al purana) in zelenjavo (obožujem špinačo, grah in korenček), popoldansko malico izpustim, za večerjo pa kakšno sadje z jogurtom al pa krekerje s sirom
Vmes pojem obvezno kinder čokoladico in občasno spijem kozarec coca cole.
Sicer pa spijem na dan več kot 2,5 l vode.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
12.12.2007 11:19:06   
maja24
Drage dame pravkar prispela iz pregleda,moja Maja je zrastla ,G mi je dala Knižco pa še kri sm mogla dat,zej sm po njenem v 10t

Neposredna povezava do sporočila: 2268
12.12.2007 11:21:41   
Tinky
ke lepo Maja user posted image user posted image

Kok je pa otročiček že velik?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
12.12.2007 11:22:59   
Yasminka
Ja kilaža...Pred zanositvijo sem imela 58 kg zdaj pa že 61,5. Pa se ne obremenjujem. Prvič sem se zredila za 16-16kg in sem prišla iz porodnišnice 10kg lažja, v štirih mesecih sem imela že staro težo, nekaj mesecev kasneje pa 53kg user posted image - sem zgledala kot okostnjak.... samo me je zaradi dojenja res hitro pobiralo.Šele letos poleti sem končno pridobila nekaj kg. Zdaj gre pa itak vse v prsi user posted image .Hlače še komaj zaprem, pa tudi majčke s težavo oblečem.

Neposredna povezava do sporočila: 2270
12.12.2007 11:24:44   
Yasminka
IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka
za 16-16kg

Ups 15-17kg.Na koncu sploh nisem več hotla gledat na vago user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
12.12.2007 11:26:21   
lex
Tinky ti si pa res pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja super za tako lepo novičkouser posted image , ker teh slabih smo že site (da veš ti tam zgoraj!). Zdaj pa res že komaj čakam na petekuser posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 11:26:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 11:34:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
12.12.2007 11:38:57   
maja24
Ni mi nč povedala pa tut slikce mi ni dala loh pa rečem da je res ful zrasla od prejšnga tedna ma Gastacijska vrečka je bla v obliki solzice tok da res je blo lepo za vidt,baje sm po njenem v 10t in tut nov PDP mam10.7,tok da mi je itak rekla da mi bojo na NS spet dal novga.Tko da res sm vesela,pa še bolniško mi je podalšala.

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?