|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se vam zdi?
6.12.2007 8:12:21   
JanaB
Pri nas smo trenutno še v fazi, ko malo pazimo. Nezaščiten odnos sem imela 5. in 9. dan ciklusa, sluz pa sem zasledila 12. dan. M imam nekako na 30 dni. Čudno je to, da me že od 10. dne dalje "šraufa" po trebuhu in špika po jajčnikih. Zadnji teden se mi je pojavilo malo rjavega izcedka zraven pa občutek, da se bo vsak čas ulilo pa je danes šele 25. dan. Ves čas sem utrujena. Občasno čutim prsi in pa rahlo slabost ali bolje cmok v grlu. Ali mislite, da je možno, da bi bila noseča? Ima katera podobno izkušnjo s takim ali drugačnih izidom? Mogoče razsaja kaka čudna viroza user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj se vam zdi?
6.12.2007 8:13:38   
Anonimen
 Možnost je 50:50. Si ali pa nisi.

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 8:37:46   
byanca
JanaB   tudi jaz se zelo podobno počutim ta mesec.M pričakujem okrog 15.12, me pa že prib od 1.12 tako špika, boli, želodec zvija, slabi....učeraj sem bila 100% da se  bo vlila-jajčniki so me nenormalno boleli, pa nič. bom vidla kako bo zdaj čez vikend in bom poskusla počakat do 15.12.če bo pa prehudo bom gin. prej poklicala.
zdaj ta moment ne čutim nič.jaz bom pač malce počakala.
imam pa kar veliko upanja, da so to simptomiuser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 9:08:23   
JanaB
Byanca jaz jo pa pričakujem 12.12. in ravno me je spet začelo malo špikat. Sem danes za vsak slučaj kar vložke sabo vzela. Poročaj kako se bo razvilo. Držim pesti da si user posted image .

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 11:21:37   
Anonimen
Mi pa smo v fazi, ko nič ne pazimo in se vama pridružujem s podobnimi znaki. Samo kar men zaenkrat ni še nič slabo. Me pa že kar nekaj dni grozno špika v jajčnikih, predvsem v desnem; pa križ me full boli. M pa pričakujem okrog 13.12.

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 11:31:51   
jazzz27
mene so prejšnji mesec dajali taki znaki, pa na žalost se ni nič iz tega izcimilo. Po predvideni O, me je ful špikalo v levem jajčniku, mela sem cmok v grlu, full so me začele pet dni preden sem dobila M bolet prsi,... na koncu pa sem dobilauser posted image  s pet dnevno zamudo, po moje vse zaradi psihe! Upam, da je pri vsa to drugače in da ste nosečke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2007 13:41:10   
Anonimen
Preden sem ugotovila (julija) da sem user posted image , sem imela take znake. Seveda sem bila jst takrat res user posted image . Upam, da ste iz takega testa, kot sem bila jst takrat in da ugledate user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2007 14:21:10   
astrea
Tudi pri nas ne pazimo in nekaj dni od O se je začelo špikanje v jajčnikih in občutek napihnjenost (spodnjega dela trebuha). Približno en teden me noro pečejo bradavičke, občasno mi je slabo in imam povečan čut za vonj. Približno 2 uri nazaj sem na toaletnem zagledala sluz roza barve. Ne pričakujem pa je 10.12. tako, da upam, da je to to ...
V resnici pa malo dvomim, ker se mi zdi da je to špikanje premočno in da mi bo user posted image  prehitela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2007 21:44:43   
byanca
 Danes me je manj špikalo, sem pa napihnjena kot balon, pa slabi me.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2007 21:49:13   
byanca
JanaB jst tut navijam zate in stiskam pesti da siuser posted image
seveda želim enako tudi ostalimuser posted image
bodimo čimbolj pozitivneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2007 13:19:48   
JanaB
Danes imam še več rjavega izcedka, špikanje v jajčnikih in joških ter rahle slabosti ostajajo. Imam občutek, da se bo počasi prikazala user posted image  no sicer pa ima še 5 dni časa. Navijam za ostale.

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2007 13:30:03   
Anonimen
Evo, še mene. Jaz pa nimam še nobenega izcedka, ampak sem pa danes opazila, da mam full polne prsi. Sicer me nič ne bolijo, sam so pa napete in ogromne. Pred M so me vedno bolele, zdej pa čist nč. Punce, upam, da user posted image  ne bo pri nobeni.

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2007 8:15:20   
JanaB
Po dolgotrajnem špikanju in čudnem počutju me je zdaj še dodatno zvilo in user posted image  se je ulila. Mina07, byanca in astrea držim pesti za vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2007 9:55:38   
byanca
O drage moje, JanaB hvala, ker si navijala tudi zame, vendar sem user posted image  dobila že učeraj. sem bla kar full razočarana. zgodilo se je 1., da me je tako zelo potrlo..user posted image
Poskušam bit pozitivna in verjamem, da nam bo ta mesec uspelo:
velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   za nas!!!!!!!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2007 9:57:39   
byanca
Za vse, ki user posted image še čakate pa držim močne pesti, da je ne bouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2007 10:09:03   
Anonimen
JanaB in byancauser posted image user posted image user posted image  Sedaj v tem boju ostajava še astrea in jaz... upam, da bo kaj sreče. Če sebe pogledam me nekaj full matra, ampak še vedno ne vem, kaj bi to bilo, ker takih znakov v desetih letih kar mam M še nikol nisem mela. Me pa od sobote zjutraj boli še desna bradavica - ma vse se je pr men spravlo na desno stran ta mesec user posted image user posted image  Bom pa s testom počakala do četrtka ali pa petka zjutraj. Sporočim kako bo; astrea ti pa prosim tudi

(odgovor članu byanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2007 11:01:45   
astrea
JanaB in byanca, žal mi jeuser posted image user posted image . Držim pestke, da se vama čimprej uresničijo želje, Sedaj pa pogumno v nov boj!!!

Ko bo kaj novega, bom javila takoj, sedaj le na kratko iz službe. user posted image  mi zamuja 1 dan in če bo še naprej tako bom šla popoldan po test. Boli, tako kot ponavadi me ne, samo eno napetost čutim v jajčnikih.

Mina07 upam na najboljše za vse nas, če ne ta mesec pa nasladnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2007 12:39:40   
leonida
Tudi jaz sem imela že večkrat takšne znake,pa je vedno prišla user posted image .Držim pesti da zagledaš user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2007 15:42:24   
astrea
Drage moje, hvala ker ste navijale zame user posted image user posted image user posted image . Malo prej sem zagleda velik +. Saj ne morem verjet. Srečna sem!
Vsem vam želim, da bi čimprej doživele iste občutke kot jaz user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2007 15:43:13   
murkica
astrea čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.12.2007 15:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Drage moje, hvala ker ste navijale zame user posted image user posted image user posted image . Malo prej sem zagleda velik +. Saj ne morem verjet. Srečna sem!
Vsem vam želim, da bi čimprej doživele iste občutke kot jaz user posted image user posted image user posted image  

Čestitkeee user posted image

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.12.2007 18:18:32   
Anonimen
astrea čestitkeuser posted image user posted image user posted image  še tukaj

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.12.2007 8:25:48   
JanaB
Astrea čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.12.2007 8:45:56   
Raguel
astrea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2007 11:37:10   
astrea
Joooj hvala lepa vsem za čestitke, želim, da čimprej zagledate +!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?