|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
10.12.2007 14:10:49   
bojana2
Afnica - FUUL luštne slikce!! user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.12.2007 14:12:22   
SANEK1
Mi smo tudi tu nekje kot večina. Živa že ene 2 tedna spi v veliki postelji. Mami in ati posledično zelo slabo spitauser posted image user posted image user posted image . Ampak se ne damo. Še vedno vztrajam in jo vsaj poskušam dat v njeno posteljo. Samo kaj ko kak jo položim začne user posted image user posted image user posted image .
Tudi v vozičku noče več spat, ker je preveč radovedna. Pa vidim da je že ful utrujena, pa tečna, pa jokava... Ji poležim vozek, ona pa se dere ko .... Sem pa ugotovila, da ko jo ene par minutk ignoriram, to pomeni da ji nena vsake kvatre tiščim dudo, flaško z čejem, jo pokrivam...ponavadi zaspi. Aja pa obvetno ji morem dvignit naklon on jo obrnit stran od meneuser posted image user posted image user posted image  Očitno se me je prenagledala.user posted image user posted image user posted image

Včasih je spala takoj ko sem jo položla v vozek, prespala cel sprehod, pa še doma se ni zbudla. Zdaj spi max. pol ure v vozeku.user posted image user posted image user posted image
Zato mi je svakinja svetovala, da jo navajam čez dan spat v njeni postelji. Danes sem to storila.
nardila sem pol temo, dala sem ji gor CD z pravljico, pokrila.
In res čez pol ure je zaspala, ampak prvič na trebuščku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Že dlje časa se mi dozdeva, da uživa na tebuhu 100/uro. Ko jo položim na puzzle je čez sekundo že na t., zdaj je to začele delat še v postelji. Jaz trola pa jov postelji nonstop obračamuser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa je verjetno tudi sama ugotovila da lahko na t. tudi spi. Samo mene je ful strah.user posted image user posted image user posted image
A kateri še otrok spi na trebuhu?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.12.2007 14:13:39   
SANEK1
Joj kolko sem napisala user posted image user posted image user posted image
Če vam ni za brat, se lahko osredotočite zgolj na krepek tisk. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.12.2007 14:14:38   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Evo...kot bi mojga user posted image  poslušala...no sicer pa sva midva že skoz sam enga načrtovala...sam nisem sigurna kako bo, sem lih mojmu včer govorla, da se zarečenega kruha največ poje...da naju ne bo kmal spet kaj pičlo...no mene sigurno bo...user posted image ...on pa pravi da njega pa 100% ne...user posted image

Midva sva pa planirala 3 otrokce. Zdaj pa moj reče, da ne upa delat tretjega, ker so lahko takoj štirje. user posted image
No, jaz malo niham...bi in ne bi. Res sem si vedno želela veliko družino, ampak sedaj malo cvikam zaradi poroda, pa strahu, ki sem ga dala skoz, ker sta se rodila toliko prehitro. Bojim se nosečnosti. Pa po eni strani me je strah, da ne bom mogla otroku nudit tistega kar potrebuje (ne mislim materialno), saj je svet danes tako čuden, da se sprašujem v kakšnem bodo šele naši živeli. Res pa je, da je otrok velika radost in sreča. Jaz sem bila celo tako blagoslovljena, da sem dobila fantka in punčko hkrati. Kaj več si niti ne bi mogla želeti. Sicer pa niti ne vem kako bom razmišljala čez 2-3 leti.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.12.2007 14:15:14   
majrim
bačko...saj jaz bi pa vseeno imela še eno pupco...tudi,če mi ta zdej dela probleme ponoči...sem čisto zmešana na otroke..user posted image
kapica...saj bi prišla večkrat sem,a kaj ko ste take čveke in pol sem ven iz dogajanja...vas ne dohajam večuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.12.2007 14:16:09   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

A kateri še otrok spi na trebuhu?

Lan prespi celo noč na trebuhu. Pa tudi Lana, če jo damo tako.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.12.2007 14:23:37   
majrim
sanek1...jaz jo odkar je v svoji pojstli dajem čez dan spat v pojstlo...in ne delam teme,ker mora razlikovat kaj je dan in kaj noč..user posted image ...no,vidiš,da ji paše tudi v pojstlci..user posted image ..na trebuhu??..kje pa,moja je kar živčna ,ko gre na trebuh...kake tri minute že,pol se pa kar takoj obrneuser posted image ...ko je bla manjša je spala na trebuhu ene 3x (popoldan) ,zdej pa samo na hrbtu...pa sem kar malo bolj potolažena tako,ker je soseda doživela smrt v zibki pri 5 mesecih...saj vem,da ne smem mislit v tej smeri,a človek se itak bojiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.12.2007 14:48:55   
julij
Tudi Ana ni rada ne trebuhu. Se obrne s hrbta na trebuh in hitro začne protestirat. Spat jo pa dajem na bok, pol se pa obrne na hrbet.  

Afnica, lepo, da si se oglasila. Škoda, da ti je mami pobegnila na Krvavec. Luštna sta tvoja mala palčka.

Uh, jaz bi tudi imela tri otročke. Sem iz velike familije, kjer nas je bilo 5 otrok. No, smo sestavljena družina, ali kako se temu reče. In ni lepšega, ko pridem domov (vsi so še doma, ker so dosti mlajši od mene), me ta najmlajši dve začneta objemat in skačeta od veselja. Mi prineseta zvezke kazat... V glavnem nam je bilo zelo lepo. Dobim kar solze v oči, ko pomislim na njih...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.12.2007 14:50:01   
SANEK1
Afnica, pa te ni nič strah? Jaz jo hodim na vsakih 10 minutk gledat. user posted image user posted image user posted image
Vem pa da ko smo bli mi dojenčki, da je bilo celo priporočljivo na trbuhu spat. Zdaj pa neketeri povezujejo z smrtjo v zibelki, spet drugi ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.12.2007 14:55:02   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Afnica, pa te ni nič strah? Jaz jo hodim na vsakih 10 minutk gledat. user posted image user posted image user posted image
Vem pa da ko smo bli mi dojenčki, da je bilo celo priporočljivo na trbuhu spat. Zdaj pa neketeri povezujejo z smrtjo v zibelki, spet drugi ne. user posted image user posted image user posted image

Sanek imamo Babysense blazinico za nadzor dihanja.

Pa ko sta bila na intenzivni še, so ju dajali na trebušček, sploh če sta ravnokar jedla.

Sicer pa mislim, da je to, da naj ne bi dajali na trebušček bolj pri čisto micenih, ko še ne morejo glavice dvignit in se tako lahko zadušijo.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.12.2007 14:56:47   
julij
V naši ulici pa je ena majhna punčka ostala brez atija. Prometna nesreča.
Kako mi solze tečejo...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.12.2007 15:07:21   
SANEK1
Uboga družina. Moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

Kaj v tej prometni, ki je bila v soboto na Ptuju?

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.12.2007 15:13:39   
julij
Ja, v tej prometni. Bil je s ptuja, živeli pa so v naši ulici. Skoraj sosedje.

Kako se življenje hitro obrne. Ne znam si niti predstavljat, kako hudo je to. Sicer sem probala pozabit, ker sem sama kot otrok izgubila mami v prometni. Ampak, ko pa se komu zgodi, pa mi vse privre živo v spomine in tista tesnoba v srce.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.12.2007 15:19:00   
SANEK1
Julij user posted image user posted image user posted image

Se stinjam. Življenje je zlo nepredvidljivo, 1,2,3 se ti lahko vse obrne. Se mi zdi da se premalo tega zavedamo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.12.2007 15:21:24   
Ajvy
Julijuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.12.2007 15:30:36   
julij
O, Ajvy, hvala.

Tako je Sanek, premalo se zavedamo tega. Zato pa se le imejmo radi, a ne!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.12.2007 15:51:59   
Anonimen
Moj mali je zelo rad na trebuščku, a zaenkrat še ga ne pustim, da bi tako spal, se še malo bojim... Bova pa kmalu prakticirala spanje na trebuščku..

Afnica, full lepa sončka sta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julij

V naši ulici pa je ena majhna punčka ostala brez atija. Prometna nesreča.
Kako mi solze tečejo...

user posted image user posted image user posted image

Vse se tako nepričakovano zgodi user posted image

Se mi zdi, da se nekateri sploh ne zavedamo, da danes imaš tu nekoga, jutri ga več ni.. user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.12.2007 16:02:41   
kapica
Julijuser posted image user posted image , tega se jaz najbolj bojim, smrti v prometni, sploh ker smo toolko na cestiuser posted image .
Jooj, kaksna tema.
Sanek, jaz tud mislim da je boljse, da pustis svetlobo v sobi, ce das dete cez dan spat. Jaz sem te celo prebrala, ne sam crni tiskuser posted image . Dimo pa ponavadi spi na hrbtu al pa na strani, na trebuscku ne.
Backo, Bojana, a sam pri enem boste ostali? c c c c c cuser posted image user posted image user posted image . Hecam se, ampak cez 2,3 leta vam bo fuuul dolgcasuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Afnica, to se pa strinjam s tabo glede stevila otrok. Jaz bi jiuh tud rama imela vsaj 3, mogoce se kaksnega. Sam vse drugo je vprasanje. Imas pa res lepo, puncko in fantkauser posted image . Sedaj pa se slikice pogledam.
Corfu, suuuper za smucanje/sankanje, upam da boste meli snega. Sicer pa tam ga je vedno a ne, ce ne, ga pa nardijouser posted image . Sankat bi se jaz tud kr sla, za smucke pa nisem bla nikoli. Prevec nerodauser posted image user posted image user posted image .
Majrim, ja, saj razumem ja. Jaz sedaj tako delam, da ko je mali buden, sem z njim, pa se zraven kaj naredim, pa se seveda z njim pogovarjam in ga vkljucujem, drugace ga ne mores pustit samega, ko pa spi, tako kot zdaj, pa sem tu gor. Ko se zbudi, vgasnem, ker sploh nima smisla. Ko pa prav cuti, ce se z njim ukvarjas, al pa zraven kam drugam gledas. falotuser posted image . Pa vazno da ste v redu. Ce bo pa pupa se zgoraj zobke dobila, je pa med julijkami razturalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.12.2007 16:03:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Vse se tako nepričakovano zgodi user posted image

Se mi zdi, da se nekateri sploh ne zavedamo, da danes imaš tu nekoga, jutri ga več ni.. user posted image

O, jst se še predobr...pa ni nič lažje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.12.2007 16:06:31   
krkatja
No, pa sem tudi jaz doživela čar tega, ko se ti zbriše to kar sem napisala.
Povzetek: prišli smo od zdravnika, kjer je mamica izvedela, da so izpuščaji v bistvu pasavec. Upam da nisem malega okužila, ker isti virus povzroča tudi vodene koze.

Drugače me pa je naš mali srček za 5 mesecev razveselil z obratom iz hrbta na trebušček!!! Prej je obvladal samo obrat iz trebuščka na hrbet (kar je razumljivo, ker sovraži biti na trebuščku). Da pa je bila mera polna, je prvič sam zaspal v posteljici. Pa itak se nimam kaj pritoževat, ker že en teden spi ponoči do pol osmih, brez da bi se zbudil. Če bi bili vsi otroci tak…in bi izlegli iz jajc…bi jih imela še kak ducat.

Odtis noge v das masi je narejen. Jap, Sanek1 je imela prav. Potrebna je težka noga, da tam kaj odtisneš.
V soboto smo Juriju kupili božičkovo opravo. Poskusno slikanje za koledarček je bilo včeraj. Bo ga treba ponovit. Tukaj pa še ena slikica:

user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.12.2007 16:08:43   
kapica
Afnica, lepe slikice so, pa veliika sta zeuser posted image user posted image user posted image .

Dino se kar spi, ze skoraj eno urcouser posted image . Sem opazla, da ko spi cez dan tu na kavcu v dnevni zraven mene, spi fajn in dlje, kot ce ga dam v posteljcouser posted image user posted image .

Pa se mam mal cajta, ni treba kuhat, pospravljat, likat bi lahko sla, pa bom pozneje. Ajvy, a mi prides pomagatuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.12.2007 16:11:26   
kapica
Krkatja, oooo, kaak lusnouser posted image user posted image user posted image user posted image . Saj taksna je suuper lepa, zakaj bi se poskusaliuser posted image ? Pa bravo da lepo napredujeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.12.2007 16:15:47   
kapica
Dino se pocasi prebuja, jaz si grem pa se eno porcijo sadja pripravit, pomarance, pa malo cokoladnih mrvic gor. Mnjamiuser posted image .

Vidite, zdaj bi mela cas cvekat, pa vas ni, pol zvecer grem pa spet kr z Dinotom v mizuleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.12.2007 16:48:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pa se mam mal cajta, ni treba kuhat, pospravljat, likat bi lahko sla, pa bom pozneje. Ajvy, a mi prides pomagatuser posted image ?

potem pa svizec zavije čokolado v folijo- ja, sevedauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.12.2007 17:04:04   
bačko
Bojana2 to tudi jaz pravim, da se zarečenga kruha največ pove.Samo jaz mislim, da bomo imeli dva in da bo naslednji fantek.
Afnica naša reklame na prafaktorje razcefra.Ko je najbolj sitna in nič ne pomaga ji dam reklamo in je takoj vsa vesela in zadovoljna.
Sanek1 jaz položim Žano na trebuh in se takoj prevali na hrbet.Zaenkrat ji ne odgovarja na trebuhu.
Julijuser posted image user posted image user posted image
En dan smo drugi dan pa nas ni več.Moj mož gre v petek v Maribor in me je tudi strah ker gre na službeno zabavo.Nikoli ne veš kaj se lahko zgodi.Hudo je ko nekoga izgubiš.Jaz naprimer nimam nobenega sorodnika po očetovi strani.Niti očeta!
Krkatja pravi srček je!Super!user posted image user posted image user posted image
Glede otroka pa ne vem kako bo.Mogoče pa bomo imeli še kakšnega.Zaenkrat samo Žano.Drugače imam jaz rada otroke samo Žana zna včasih biti pravi hudiček!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.