kapica
|
Julij , tega se jaz najbolj bojim, smrti v prometni, sploh ker smo toolko na cesti . Jooj, kaksna tema. Sanek, jaz tud mislim da je boljse, da pustis svetlobo v sobi, ce das dete cez dan spat. Jaz sem te celo prebrala, ne sam crni tisk . Dimo pa ponavadi spi na hrbtu al pa na strani, na trebuscku ne. Backo, Bojana, a sam pri enem boste ostali? c c c c c c . Hecam se, ampak cez 2,3 leta vam bo fuuul dolgcas . Afnica, to se pa strinjam s tabo glede stevila otrok. Jaz bi jiuh tud rama imela vsaj 3, mogoce se kaksnega. Sam vse drugo je vprasanje. Imas pa res lepo, puncko in fantka . Sedaj pa se slikice pogledam. Corfu, suuuper za smucanje/sankanje, upam da boste meli snega. Sicer pa tam ga je vedno a ne, ce ne, ga pa nardijo . Sankat bi se jaz tud kr sla, za smucke pa nisem bla nikoli. Prevec neroda . Majrim, ja, saj razumem ja. Jaz sedaj tako delam, da ko je mali buden, sem z njim, pa se zraven kaj naredim, pa se seveda z njim pogovarjam in ga vkljucujem, drugace ga ne mores pustit samega, ko pa spi, tako kot zdaj, pa sem tu gor. Ko se zbudi, vgasnem, ker sploh nima smisla. Ko pa prav cuti, ce se z njim ukvarjas, al pa zraven kam drugam gledas. falot . Pa vazno da ste v redu. Ce bo pa pupa se zgoraj zobke dobila, je pa med julijkami razturala .