|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
10.12.2007 12:32:22   
Anonimen
Jaz sem danes tud vsa polna energije in danes je že tretji dan, ko mi ni slabouser posted image . Se vidi tud pri kg, ker samo  jem pa jemuser posted image .
Grem kuhat kosilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.12.2007 12:47:15   
slovenka
punce, jaz sem imela v sredo pregled in so me sedaj klicali iz ambulante, da naj pridem še enkrat dat kri, ker so mi je zadnjič premalo vzeli in je zmanjkalo za vse teste. Mislite je to pravi razlog, ali je kaj narobe? Sicer mi je gospa najprej rekla, da je vse ok, da se ne bom kaj ustrašila, samo vseeno. Mislite, da jim res zmanjka krvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.12.2007 12:52:07   
fragola
Ma pomojem ja slovenka, ker verjetno ti bi takoj povedali če je kaj narobe ne bi lagali!
Ti pomirise pojdi dat kri in boš vidla da je vse ok!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.12.2007 13:15:55   
Anonimen
Mislite, da jim res zmanjka krvi?

Čisto možno, da so ti jo premalo vzel zato se ne sekiraj.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.12.2007 13:23:19   
Kaja08
Če bi bilo kaj narobe, bi ti sigurno povedali. Je pač eno epruvetko krvi premalo vzela! Kar brez skrbi!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.12.2007 13:32:41   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 50 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image   P 28.12.
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image  P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 10.12. in 19.12. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 20.12. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  AC 31.12.

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image   P 4.1. / NS: user posted image
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 20.12. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +0,4 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 24.12. / NS: user posted image  / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image P 21.12. / NS: user posted image  user posted image   / Ljubljana / +0 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 18.12.

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image  P 11.12. / spol: user posted image  / Postojna

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image P 13.12. / NS: user posted image  / Kranj

19. junij
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P 14.12. / NS 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image  NS 17.12. / P 4.1. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 14.12. / P 19.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image NS 20.12.
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij
user posted image   ninny NS: 18.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
nya 
NS 10.12.
fiesta NS 10.12.

kleopatra28 P 10.12.
Shani NS 11.12.
*Snežinka* P 11.12.
RMRM NS 11.12.
croason NS 12.12.
*Mojca*  NS 13.12.
beyba P 13.12.
fragola P 14.12.

AnjaPH NS 14.12.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
10.12.2007 14:23:51   
pikica_30
Živjo!

Kanta, upam, da si že boljše in da se kmalu javiš!!!

Za Mojco, Nyo in Kleopatro držim pesti! user posted image user posted image user posted image  Čimprej poročajte!

Rada bi pa vedela, koliko je ful nizek pritisk (da npr. skup padeš), ker sem tud jaz mela dost nizkega 100/60 in sem večkrat mal omotična in vrtoglava pa fuuuuul zaspana! A je to res dobro kot je lonapo napisala? S čim si ga lahko dvigneš? Meni so rekli, da je treba ful pit. Verjetno jaz res premalo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
10.12.2007 14:44:23   
zp
Živjo živjo,

vidim, da pridno klepetate, pa bom še jaz dodala svoje poročilo prejšnjega tedna-dveh NS.. prva v porodnišnici pri Pušenjaku-dober rezultat, potem pa še DHT=  super rezultat... za spol pozabila vprašatuser posted image , v sredo pa v Dravljah- izmerjena še za 0,2 mm manjša NS kot v pon, tako da sploh fajn..pa dr. pravi, da misli da  bo user posted image , nam je pa čisto vseeno...PDP naj bi bil malo prej, ampak zaenkrat bodo kar pustili tako kot je....naslednji pregled imam 8.1.2008..

počutje boljše, slabo manj, zvečer pa še vedno totalna koma, vendar se mi vseeno zdi, da se energija vrača..trebuh se mi zdi ogromen, hlače nosim lahko samo še nosečniške.

Ali pridno delate Keglove vaje? Kako pa še drugače migate? Jaz zdaj kar pogrešam neko vadbo, ampak se mi zvečer res ne daaaaaaa, upam, da se bom vsaj plavat spravila enkrat na teden.

uživajte naprej!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
10.12.2007 15:08:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Rada bi pa vedela, koliko je ful nizek pritisk (da npr. skup padeš), ker sem tud jaz mela dost nizkega 100/60 in sem večkrat mal omotična in vrtoglava pa fuuuuul zaspana! A je to res dobro kot je lonapo napisala? S čim si ga lahko dvigneš? Meni so rekli, da je treba ful pit. Verjetno jaz res premalo.

Pikica, pred časom sem tudi jaz iskala to informacijo, obstaja poseben izraz za zelo nizek pritisk, vendar pa ni nič pisalo, koliko je zelo nizek - ampak 100/60 gotovo ni (mislim, da gre za pritisk recimo 50/40) - ta nevaren je tisti, ko recimo padeš ful globoko ipd. (moj ata je imel nesrečo pred leti in je imel tak nizek pritisk). Jaz sem si tudi že izmerila tam 100/60, ampak to ko ležim ipd., pri zdravniku sem imela pa 120/70 - mislim, da s 100/60 še ni nič narobe, saj je tako 110/70 idealen. Sicer pa so meni govorili, da naj za višji pritisk kavo pijem.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
10.12.2007 15:26:14   
beyba
Halo punce...

Evo mene spet v službi, t
punce, jaz sem imela v sredo pregled in so me sedaj klicali iz ambulante, da naj pridem še enkrat dat kri, ker so mi je zadnjič premalo vzeli in je zm
ako da bom malo bolj redna pri prebiranju in pri sodelovanju v pogovoru...

Men je tko dobr ka mi ni več tolk slabo, ni potrebe, da bi mela skoz neki v ustih in ko ratam lačna, sem pač lačna in komot zdržim pol ure, uro da pridem do normalne hrane in v tem času mi ne rata nič slabo. Zjutraj normalno vstanem se umijem in operem zobe, pa šele potem si naredim zajtrk...Končno sem prišla na 3 obroke dnevno + kaka maliuca iz sadja... Nimam več težav pri razmišljanju kaj bom jedla, ker mi je v preteklosti več ali manj vse smrdelo, zdej pa kar pač kdo predlaga tisto naredimo za kosilo pa je. Tut namesto soka končno lahko pijem vodo, ker mi ne smrdi več....  Uglavnem Z VESELJEM SPOROČAM da se pomoje pri meni začenja najlepše trimesečje nosečnosti. Ravno v četrtek vstopam  v 2/3 in sem že prav vesela...

Moj najdražji se je čist spremenil, skoz je nasmejan, pa kar naprej me zabava, pa izpoveduje ljubezen.... Pa do sedaj sem ga namreč v teh 6 letih poznala kot zaprtega človeka in tut pomislit nisem upala da bo to tako pozitivno vplivalo na njega.Zadnjič je namreč v nekem filmu bil povedan stavek:' V teh 11 letih sva toliko ustvarila skupaj....'. Njegov komentar na to je bil:'midva tudi, in najlepša stvar ki nama je ratala ti trenutno pod srčkom raste.'  A ni srček.......

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
10.12.2007 15:31:32   
alea01
Jaz imam skoz nizek pritisk in sem ze veckrat padla skup. Imam kar aparatek za meritev pritiska pri postelji in si preden vstanem izmerim. Je pa res, da ko sem padla skup, mi so takoj merili pritisk in se ni dal izmerit. Kako nizek je bil, ni znano. Sem pa imela ze 65-45 in sem bila ful omoticna. Meni pomaga sam da veliko vode spijem in rdece vino. So mi pa rekli, da jem vse kar je rdece in tudi pijem in da to ful dvigne pritisk. Tudi kava, sam je jaz ne pijem in si pomagam z rdecim vinom oz.pijem vinski satouser posted image .

Slovenka, ce so ti rekli, da so vzeli mal krvi to drzi in se ne sekiraj. Sama delam v laboratoriju in vem, kako je s temi stvarmi in kaksne so vse lahko laboratorijske napake

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
10.12.2007 16:12:56   
slovenka
ja alea, tudi jaz sem že slišala, da rdeče vino dviga pritisk. Jaz imam tudi vedno prej nizkega kot ne - se spomnim, ko sem šla na pregled pred prvo službo in je zdravnik rekel, ja, bolj nizek pritisk imate, ampak za to, kam greste v službo (sodišče - nisem več tam user posted image ) bo čist dovolj - to mi je bilo kar smešno :)

Sicer pa alea, hvala, da si me potolažila glede te krvi, torej se dogaja. Uh. Sicer ni dolgo, kar so mi v okviru službenega pregleda vzeli kri in je bilo ok, tako da so me danes presenetili s tem klicem.

punce, jaz sem za danes konec s službo. se beremo jutri naprej.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.12.2007 16:19:49   
lunca14
Se samo kratko javljam....vsem ki imate danes preglede,veliko dobrih novic.....nya...vse bo okuser posted image ,boš videla,samo ne pozabit samo uzet usb ključek,da ti posnamejo tvojo pikico,namreč jas sem pozabila rečt,ma mi je ful žaluser posted image .....kanta...tebi pa čim hitreje okrevanjeuser posted image user posted image ...vsem ostalim pa vse najnaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
10.12.2007 17:21:07   
Anonimen
Sam na hitro, k se mi mudi.

Na pregledu super.

trisomy21                    1: 4110 (za moja leta 1:763)
trisomy13+18              1: 13220 (za moja leta 1:1454)

Velik ravno prav, nuhalna 1,7 mm, srček ok. Spol se ni videl, oz.ga ni hotela napovedat.

Pridem čvekat kasneje.

LP

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.12.2007 17:46:43   
Anonimen
Se javljam da povem ,da je z user posted image vse v reduuser posted image user posted image user posted image .Sem ga vidla na UZ,je bil kar zivahen,samo G mi ni dal slikice,je rekel da vsakic pa ne more.Kaksen k...user posted image .

Dugac pa ni videl hematoma,naj bi ga sploh ne imela,tako da zdaj res ne vem pri cem sem.V sredo ga je zdravnica na kliniki vidla,tut mere je napisala,moj G pa pravi da hematoma ni.
Saj sem zelo vesela ce je to res,se mi pa le zdi malo cudno.

Sicer pa vazno da je nosecnost v redu,pa da se mojuser posted image lepo razvija.

Drugac me pa se nekaj mocno zanima.Ko sem prvic rodila sem imela zelo malo mleka,tako da ga je bilo le za kak mesec.Zdaj bi pa rada cim dalj casa,saj tolk pise o tem kako je to za otroka zdravo,pa me zanima,ce ga lahko z doloceno hrano vec pridobim,ozr.na kaksen drug nacin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.12.2007 18:50:40   
Anonimen
Dober večer.

Čestitke za opravljene preglede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo še Mojco.  user posted image user posted image

No, da poročam moje stanje: včeraj me je spet prijela migrena, ob 11 zvečer sem bila primorana dat prst v usta in sem vse zbruhala. Pred tem sem popila kamiličen čaj, nesladkan. In me je že ta obračal.user posted image

No, potem nekako malo mira do 3 zjutraj in potem spanja ni bilo več do 6 zjutraj. Sem se samo obračala, pa glava me je bolela za umret. Pa dragi je kot nalašč smrčal, da sem ga kar brcala. Joj , bošček, upam, da ni plav. user posted image

Pa sem ob 6 zjutraj naredila spet en požirek čaja, da si poplaknem suha usta, pa me je spet obrnilo. user posted image  No, potem sem pa zaspala do 12 dopoldan, dragi je ta teden na dopustu, pa je on prevzel kuhinjo. Župca pa to. user posted image  Mi je pašala, ko sem vstala. Komaj ob 2 popoldan. Takega dneva pa že dolgo dolgo nisem imela. Oziroma noči. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj se stanje izboljšuje, tak da upam, da pridem še kaj sem poklepetat danes.

Mogoče bomo jedli kremšnite jutri, se je dragi polatil jih delat. Ja, ustvarjalen tip. user posted image user posted image

Aja, pa doma so rekle tašča pa mami, da mi je to maščevanje, ko sem se tako hvalila, kako nimam nobenih user posted image  težav. user posted image  Ja no, migrena je migrena, zaradi nje sem že bruhala.Edin to je rešitev, da te neha bolet glava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.12.2007 18:57:02   
beyba
Sama delam v laboratoriju in vem, kako je s temi

pomoje bi blo full dobr če bi obstajala hrana za večjo količino mleka, sam na žalost nisem še slišala tega, sem pa nekje ujela, da ti mleka lahko zmanjka če premalo piješ .Je pa čist odvisno baje od hormonov in genetike... Upam da boš mela  tokrat več mleka...Poznam oprijateljico, ko ga prvič ni mela skori nič, v drugo pa skoraj za izvažat, sam je rekla da full več pije....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.12.2007 19:00:27   
beyba
Joj predno pozabim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse uspešne preglede NS in dobre novice. Kakšna sem nikol vam kuj ne čestitam. Ampak če je pozno je ravno tako iz srca...

Joj user posted image user posted image TAly nič ti nisem fouš, vem kako zgledajo neprespane noči. Z glavo mam navadno zlo malo težav, upam da se boš kmalu počutila bolje...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.12.2007 19:57:00   
pikica_30
Nya in Kleopatra user posted image user posted image user posted image  za preglede!!!

Slovenka in alea hvala za nasvete glede pritiska - imam tukile zraven 1,5 litrsko plastenko vode in se trudim čim več popit! user posted image  Zgleda, da bo treba še mal rdečega vina dodat, ker ga jaz ponavadi nič ne pijem - samo belega! A cviček tud velja? user posted image

Aja, pa ena (po moje Nya) je spraševala glede AS: midva ga imava in poslušava user posted image  vsak dan - do zdaj je še čisto vedno imel utrip 150/minuto in najdeva ga takoj, v manj kot minutki, vedno je približno na istem mestu! Je super in sem ful bolj pomirjena in manj v stresu (me res nič ne skrbi), ker ga slišim vsak dan! Mislim, da lahko bolj uživam nosečnost kot bi sicer od enega pregleda do drugega (vmes pa 1 cel mesec)! Sedak ko zaključujem 15t, pa počasi začenjam čakat, da bom začutila prve brcike! Jupi, se že ful veselim!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.12.2007 19:59:00   
Anonimen
Beyba,
sem prvic pila kot zolna,pa steklenico za sabo nosila,kamorkol sem sla,a ni prav tako nic pomagalo.Ze nasplosno veliko popijem.
Vcasih so govoril da pivo pomaga,seveda brez alkota.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.12.2007 20:21:16   
alea01
nya- so bili zivcki odvec, a ne? A kaj ko smo pa take, mi babeuser posted image . user posted image user posted image
kleopatra- user posted image user posted image user posted image super novicke. Jaz nimam niti ene slikce od moje pikice. moja G mi je naredila ze tri UZ in mi ni dala niti ene slikce. Na NS sem bila pa cist iz sebe in sem jih pozabila tam.

mojca- mene ze bolijo roke, ko jih pa tak stiskamuser posted image . Kako je slo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.12.2007 20:27:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mojca- mene ze bolijo roke, ko jih pa tak stiskamuser posted image . Kako je slo?

Ja, tale nam pa bo enih živčkov pojedla danes.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.12.2007 20:57:15   
Anonimen
No, zdaj mam pa mal več časa. Na NS je blo vse ok, sva dobila slikice, jih bom dala jutri gor. Sem pa šla še na DHT, ker ga pač priporočajo. Rezultate dobim v 10ih dneh. Drgač pa Kleopatra28 - čestitam za dobro opravljen pregled. Pa *Mojca*, kje si? Saj vem, jaz sem se tud tko pozno javila, ker sem še lutala po LJ. Za pritisk mi je g rekla, da je ok, pulz je pa normalno pri user posted image  povečan. V glavnem user posted image  je najprej spal, potem ga je pa zbudila, je pa mal nagajal, nam je kazal hrbet, ampak ga je prepričala, da se je obrnil. Moram vam povedat, da so tu v NM na NS super, sva bla notr ene 20 min do pol ure, vse nam je razložila. Superca je slišat, da je vse ok.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.12.2007 22:05:38   
*Mojca*
Evo me punce. Niti preoblekla se še nisem, pa že takoj poročat user posted image user posted image

Ja, danes je uspelo. Hvala vsem, ki ste držale pesti. Ustni zagovor pa v četrtek ob 10h. Prosim, da vajo ponovite še takrat user posted image

nya čestitam za NS. A veš da sem se enkrat umes spomnila nate. Ne ravno med testom, ampak med čakanjem. No, me veseli da je vse OK.

Tudi vsem ostalim čestitke da dobro opravljene preglede!

Hvala še enkrat! Zlate ste!user posted image user posted image user posted image

p.s. več pa jutri, ko pridem k sebi, čisto sem uničena user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.12.2007 22:12:23   
Anonimen
Super Mojca, samo da je šlouser posted image . Bom držala pesti še v četrtek.

Čestitke vsem za NSuser posted image .
Jaz sem danes zaspana in se odpravljam spat. Upam, da bom lahko zaspala, ker imam zadnje čase probleme, da vsaj eno uro se še premetavam v postelji preden lahko zaspim, zjutraj bi pa spalaaaaaa.

Se beremo jutri.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?