muki1
|
Dan. @lina, vidim, da ste vi tudi čisto ven padli s tem zdravjem . Upam, da bo Matjaž hitro prebolel. Je pa grdo to vneto žrelo prenašat, ker jim čisto apetit pade. Pri nas itak ni Iva nek požeruh, če je pa še kaj takega posredi pa sploh nič ne je, da že zaradi tega norim. Bom naredila en albumček z Dunaja, pa še malo naših okraskov, sva z Nežo pridni, mislim, da sva naredili nekaj čez 50 voščilnic....., ampak v glavnem so palače, cerkve in lučke....mislim, da sva se celo enkrat pa res midva slikala . Morda dodam še kakšno fotko z Budimpešte, če nama bo sreča naklonjena in bomo zdravi, greva še ta mesec v Budimpešto za en dan, to pa vabi moževa firma in itak da ne moremo reči ne . Ja, letos je veseli december res poln presenečenj. Upam, da bo ostalo pri pozitivnih. Kruhomat sem jaz tudi razmišljala da bi ga nabavila in se je sodelavka ponudila, da mi ga posodi na probo, ker ga ona pa nič ne uporablja. Mi smo lani noreli z sokovnikom, ki ga je prinesel Božiček mojima staršema točno dva tedna, potem nas je minilo veselje in mi je škoda denarja za še en zbiralec prahu. Lu, upam, da ste zdravi. Bi pa rekla, da dela kot zamorc, ta naša LUjza. Maxica, ti si torej še vedno na bolniški . Ona zdravila že jemlješ, blažilce stresa? Se že kaj čuti rezultat? Kako sta tvoja fantička? Arabela, tebe pa jaz zmeraj znova občudujem, kako ti vse spedenaš, se naučiš za izpit..... res kapo dol. Pozdravčke Katarini. Tvoj koledarček pa kar drvi in drvi že proti 30 tednom. Mis, gum jaz še tudi nisem menjala, če je pa scanca od vremena, ni slane, ni panike Frrrr, pokaži barvo. Glede spanja popoldan in tiste zmedenosti ko se zbudiš mi je pa vse znano. Bi znala jaz tudi kaj čudnega ušpičiti, ko sem v taki fazi....recimo v nedeljo popoldan iti na šiht ali kaj podobnega. Rojstni dnevi pa tudi mene nič ne navdušujejo. Niti otroški ne, ker se vedno znova zavedam, kako hitro rasteta. Jebela, no....Moj dojenček Neža drvi proti štirki. Lucika, glede čestitk pa je pri nas obratno. Je zunanjost unikatna, napisi pa se bodo verjetno serijsko vrstili.