julij
|
Jutro! Tašonka, tole z razrečenim mlekom, sem tudi jaz razmišljala, da bi ji dala, ko mi mala ni nič čaja pila. No, pol pa je začela pit, pa nisem ekspirementirala. Če škatlo pogledaš, je napisano, da ne smeš dat več praha, kot je predvideno za neko količino vode. Za manj ni nič omenjeno. Je pa moj dragi enkrat, ko smo bili pri mojih, naredil mešanico z eno žlico manj, kot bi naj bilo. Po pomoti. Pa je mala vse polokala, mogoče je res bila malo prej lačna, kot ponavadi. Vem, da ti nisem nič pomagala... No, pa upam, da boš dobre volje danes, da bosta tvoja škrata pridna, pa da že enkrat pride nasljednji ponedeljek, da bo mož doma! Pol ga pa ne spusti več nikamor do novega leta. Češnca, mi kar zastane dih, ko pogledam tvoj ticker, ker se dnevi do božiča tako odštevajo, jaz pa še nisem nič pripravla. madejka, kako kaj kuhna? Zdaj pa boš kuhala same dobrote, a? Baja, da se ne bi bolečina nikoli več vrnila. Freycha, srečno pot. Pupi, kaj pa dela tvoj dragi, da mora na Dunaj? Majrim, Bačko in Kapica, upam, da ste že kaj boljše. Zvesta, kaj pa ti počneš? Pa hvala vsem za čestitke. Danespa lahko voščimo Krkatji in njenemu Juriju. Torej, Jurij vse najboljše!
|