ursulina
|
pozdravljene! joj, ste pa zašibale :) en dan ne pogledm na RR, pa je že kriza pa kar lepo po vrsti, potem pa grem mizo za kosilo pripravljat... PINA VSE NAJBOLJŠE!!! katee, se še enkrat globoko opravičujem.. punce, sem kar skozi njo pogledala v mercator centru... kot da se ne bi že videle na kavici in brali tukaj gor to je tko, ko letim ko zmešana pa še na WC sem mogla it NUJNO, he he... saj sem vas potem še videla iz samopostrežne, ko ste se šetkale z vozičkom gori doli :) te je zvečer sigurno kaj bolelo... sonček balonček, sigurno imajo kaj pametnega v muellerju v velenju, jaz vem, da bom veliko nabavila kar v muellerju, tudi nedrčke za dojenje, pa prašek in mehčalec tudi majo... poleg kepice je v BTCju po tanovem tudi Popek v Diamantu Suzana, čestitke za nakup uhančkov me veseli, da ti je bilo všeč, sem mislila, da ste vse spregledale tisti moj post... Mala pikica, kakšna je bila reakcija na krasno tortico? Klepetka... kam pa boš z vsemi temi cotikami?! lahko kar začneš talat naprej.... Ulla, kateri model posteljice pa sta nabavila? Midva imava Domino in je ful lušna... Limma, glede alrergij mi je povedala ena zdravnica, da ni dobro s temi stvarmi pretiravat med nosečnostjo, kaj je res pa ne vem... po neki logiki verjetno že preveč enih in istih stvari ni dobro jesti, sploh če so alrergene... ker v familiji imamo bebico, ki je alergična na 100 stvari in baje zaradi oreščkov med nosečnostjo, ki jih je mamica pojedla ogromno... ne bom pa preveč pametna, ker res ne vem... Vaney, upam, da je počutje boljše, pa le počakaj na januar! Midva pa sva včeraj šla v Ariel, sva imela za pokurit 130 EUR bonov (od nakupa vozička in posteljice) za tekstil in sva nabavila še oblekic in kapic in spalno vrečo... za celo vrečo stvari sem plačala točno 4,61 EURa, he he.... Potem pa še mal v halo A nakupit par daril in v Leclerc po "fasungo", pa sem bila ful utrujena potem... vsak teden sem malo manj sposobna letat cel dan okoli.... čudno, kaj Uh, moji nočni obiski WCja že dober mesec variirajo med 3. in 7. obiski, odvisno koliko pijem zvečer... grem ko mesečnik in se navajam na malo spanja... Lepo adventno nedeljo vsem, mi že nažigamo božično muziko in kurmo kamin....samo še mal sbnega manjka...
|