|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.12.2007 17:55:44   
*Mojca*
Oj čveke!

A je že katera tukaj?
Moj dan...ustala ob 7.30, celo dopoldne se učila, pojedla kosilo (se nažrla ko user posted image - pire, špinača, pohan sir, še več pireja in špinače - pohanega sira že zmanjkalo, potem pa dejmo pospravit še kar je ostalo od pireja in špnače), šla spat, potem spet učit....nakar mi je poču film...bummmm....zmešalo se mi je. V glavo ne morem spravit niti ene informacije več, sem živčna, imam feeling da nič ne znam, slabo mi je še od kosila, ob 22.30 moram it po mami na letališče namesto spat....skratka totalno sem v p........ upam da me bo čvek spravil v dobro voljo. Zdaj pa grem probat še kaj prebrat, ampak itak vem da ne bo nič iz tega. Upam, da pridete čimprej!

kanta, tebi pa 2 čez rit! Pazi na svoji pikici pa ne se preveč naprezat, drugače bo ogenj v bajti user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.12.2007 17:56:48   
Anonimen
Jaz sem tukajuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.12.2007 18:04:02   
*Mojca*
oj ninny, kaj bo dobrega?

si kaj boljše volje kot jaz?user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.12.2007 18:06:31   
Anonimen
Mislim da ne, samo mene slabost daje pa lačna sem pa ne vem kaj bi jedla... Mislim, danes je pa res čuden dan.
Kdaj pa imaš izpit?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.12.2007 18:10:06   
*Mojca*
Joooj jaz ne smem niti pomislit na hrano ker sem se prej toliko najedla user posted image Imaš kake posebne apetite zdaj med nosečnostjo? Meni paše cvrtje, ki ga prej videt nisem mogla (se že pozna na kilaži)...

V ponedeljek ob 16h imam...nekaj časa je še, ampak vseeno....trema me že daje.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.12.2007 18:16:35   
Anonimen
Jaz komaj čakam, da ta slabost mine, da bom lahko normalno jedla in da mi ne bo treba pol ure prej razmišljat kaj bi mi mogoče pasalo jesti.
Verjetno imaš danes res dosti učenja in se raje jutri spet uči. Mal spočij glavouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.12.2007 18:31:43   
Anonimen
Samo tolk da vas pozdravim, zvečer pa vas spet pridem kej nasmejat Hormončice. user posted image user posted image user posted image  Le kje mi to ime.user posted image user posted image

Grem na večerjo z mojim user posted image .
Se tipkamo zvečer. Upam ,da boste še tukaj. Takrat se komaj dan začne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.12.2007 18:37:59   
*Mojca*
ninny ja sej si bom morala res spočit glavo. Zdaj bom šla malo spat da se bom pol zvečer lahko peljala do letališča. Se tipkamo kaj kasneje!

Taly hormončica dober tek!user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.12.2007 18:43:21   
Anonimen
Ojla bejbe. Ste mi ušle, ne? Ninny - prepečenec men ni pomagal, sm mogla bruhat. Jaz sem zjutraj potem v postelji pojedla dve banani, se še ene pol ure preobračala, medtem prebrala kakšno revijo, pol pa vstala. Pa je blo ok.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.12.2007 18:44:06   
Anonimen
Ojla lunca, kje se bova pol zmenle, k mamo vse trgovine po dveuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.12.2007 19:25:05   
liliputput
živjo junijke

ste pa res ene čveke user posted image

jaz sem ok. v ponedeljek sem imela pregled, zaenkrat vse ok. komaj čakam nuhalno, pa jo imam šele 20.12.

ta druga nosečnost res poteka precej hitreje, sploh nimam časa preveč tuhtat. zdaj sem že v 12. tednu, pa se mi zdi, da sem komaj 2 črtici zagledala.

buši - zvečer se mi malo napihne, ampak še ni panike. še vedno nosim vse hlače od prej. bo še časa dovolj za nosečniške user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.12.2007 23:01:36   
tteeaa
Malo sem pozna, ampak vam moram vseeno povedat veselo novico. No, sem bla na NS in je vse ok user posted image user posted image user posted image .  Veliki smo 6,3cm, verjetnost za Dow. sindrom pa je 1:5000, torej zelooo malo. Je blo pa kar veliko težav, preden smo uspeli videt to špranjo. Je moja pikica že zdaj tako trmasta, da je sploh nismo uspeli premaknit v drug položaj. Le po kom ima to trmouser posted image ? Na koncu sem morala it na polurni sprehod in potem se je končno obrnil oz. obrnila. O spolu zanekrat še nič ne vem, pa saj bo še čas. Važno, da je vse ok, da raste in se lepo razvija.

Zdaj grem pa počasi v posteljo, je bil naporen dan in moram počivat.... Punce, ne se preveč naprezat, pazite na svoje pikice!

...se jutri kaj slišimo.... lep vikend vsem....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu liliputput)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
8.12.2007 9:04:44   
Anonimen
tteeaa čestitke za dober rezultat.
Včeraj je bil pa dolg čvek zvečeruser posted image
Jaz sem danes poskusila pojesti prepečenec, pa mi trenunto še ni nič slabo. Bomo videli.

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
8.12.2007 9:39:07   
*Mojca*
Da se še jaz na hitro javim. Včeraj sem poskušala nekaj zaspat preden sem šla po mami na letališče, seveda brez uspeha. No, do tja sem se nekako pripeljala, za nazaj pa je bilo treba tik pred domom ustavit avto da sem bruhala user posted image user posted image
Tudi ponoči sem bolj švoh spala, danes pa sem se zbudila z glavobolom in spet mi je slabo. Pa tako sem bila vesela da je že konec teh slabosti. Nič punce, en lep soboten dan, pa se slišimo kaj kasneje!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
8.12.2007 16:26:55   
Anonimen
Kanta oziroma Eva je spet na urgenci. Ji je spet pritisk padel in je padla skupaj. Sedaj bo na opazovanju do ponedeljka. Počuti se kar ok, glede na vse, pikici pa sta tudi ok.

Pozdravlja vse in vam želi lep vikend ter da se čimbolj pazite. Nase in na male pikice.

LP

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
8.12.2007 18:06:51   
Anonimen
Dober večer Hormončice:)

Ja, včeraj ni bilo časa da pridem nazaj na RR. user posted image user posted image user posted image
Sva imela večer zase in sva se malo stiskala.user posted image  Tok je pašalo.:)

Drugače pa sem bila danes po nakupih, sem mogla kupit novoletno jelko za najino prvo skupno stanovanje. user posted image  

Kanta, upam, da bo vse ok. Pa pikici tudi. No, upam, da bo danes kaj več klepeta tu kot včeraj. Pa tolk sem oblublala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
8.12.2007 18:11:07   
Anonimen
Kanta tudi jaz upam, da bo vse dobro.

Danes se po dolgem času počutim dobro, normalno jem in ne vem ali mi je res pomagal tisti prepečenc zjutraj v postelji, bom sedaj kar to zjutraj  prakticirala.

Zanima me kdaj je vam slabost izginila? V katerem tednu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
8.12.2007 18:26:40   
kodrana
boga kanta.. mislim, da bi morala v bolniško. ker tale tlak mora bit pa res nizek, da padeš skupaj. saj s ebo uredilo.

ninny jst sm noseča že 15T in 1dan, pa mi je še vedno kak dan tko slabo.. a joj. upam, da bo kmalu mimo, da začnemo uživat v nosečnosti. je pa res, da sedaj moram skos nekaj jesti in sme se posledično zredila že 2kg. moram začet malo bolj pazit..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
8.12.2007 18:30:23   
Anonimen
Meni je zelo pomagala kokakola. Res da ni fajn tolk teh mehurčkov, samo ko sem čutila tisto slabost, sem jo kar spila in je bilo takoj bolje. user posted image
Sicer so pa bile slabosti pri meni tako ali tako samo 1 teden, pa še tiste samo zvečer po večerji.user posted image  

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
8.12.2007 18:31:38   
tteeaa
Jaz pa hvala bogu nisem niti enkrat bruhala. Od začetka 12 tedna pa mi tudi slabo ni več, razen res redko, če zavoham kaj čudnega.

veste kaj me zanima...a nam bodo na vsakem pregledu pri ginekologu delali ultrazvok ali kako naj bi zgledali ti pregledi v prihodnje. Do zdaj sem imela samo en pregled in NS, zato sprašujem za naprej. Naslednji pregled imam pa 18. 12.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
8.12.2007 18:42:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Jaz pa hvala bogu nisem niti enkrat bruhala. Od začetka 12 tedna pa mi tudi slabo ni več, razen res redko, če zavoham kaj čudnega.

veste kaj me zanima...a nam bodo na vsakem pregledu pri ginekologu delali ultrazvok ali kako naj bi zgledali ti pregledi v prihodnje. Do zdaj sem imela samo en pregled in NS, zato sprašujem za naprej. Naslednji pregled imam pa 18. 12.

Uradno samo 2 ultrazvoka, pa če greš na NS. user posted image  Ja, tako je s tem zdravstvom.Če ti naredi kakšnega več ali vedno, je to njegova dobra volja.
Sicer sem pa srečna, da sem pri dr. Merlotu, da imam vsakič UZ.user posted image

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
8.12.2007 18:53:13   
Anonimen
Ej punce, a vas kaj peče tako malo okol popka? Tako, kot bi bilo malo prijetno? user posted image  Zdej me je malo tako občasno, ko sedim na stolu po turško.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
8.12.2007 20:14:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Meni ga je moj G v prvi nosečnosti delal vsakičuser posted image , je pa res, da zavarovalnica krije samo 2.

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
8.12.2007 20:20:31   
rozica984
Živjo!
Naj se će jaz malo oglasim. Včeraj sem imela pregled, pa me ni bilo do večera doma, tako da se šele danes oglašam. Sem šla malo po nakupih in sem bila tako zmatrana, pa glava me je bolela za znoret, toko da sem kar padla v postlo.
Na pregledu je bilo vse super, mi je še pogledala za NS, pa je rekla, da je vse v redu, velik je 6,7 cm. Spola pa itak nočem vedit. Je bil pa tako živahen, da kar nisem mogla verjet, kaj že dela taka mala pikica. Še ginekologinja nama je z možem rekla, kako lepo nama je pomahal. user posted image  To so res enkratni občutki, ko vidiš, kako raste novo življenje v tebi. Mož je bil čist ganjen.
Naslednji pregled pa imam 11.1.2008.
Sem pa že na prvem pregledu imela vaginalni UZ, zdaj mi ga je pa naredila čez trebuh. Pa obakrat sem dobila slikco, ker se na prvi še ni nič videlo.
In kako ste kaj ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
8.12.2007 20:57:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozica984

Živjo!
Naj se će jaz malo oglasim. Včeraj sem imela pregled, pa me ni bilo do večera doma, tako da se šele danes oglašam. Sem šla malo po nakupih in sem bila tako zmatrana, pa glava me je bolela za znoret, toko da sem kar padla v postlo.
Na pregledu je bilo vse super, mi je še pogledala za NS, pa je rekla, da je vse v redu, velik je 6,7 cm. Spola pa itak nočem vedit. Je bil pa tako živahen, da kar nisem mogla verjet, kaj že dela taka mala pikica. Še ginekologinja nama je z možem rekla, kako lepo nama je pomahal. user posted image  To so res enkratni občutki, ko vidiš, kako raste novo življenje v tebi. Mož je bil čist ganjen.
Naslednji pregled pa imam 11.1.2008.
Sem pa že na prvem pregledu imela vaginalni UZ, zdaj mi ga je pa naredila čez trebuh. Pa obakrat sem dobila slikco, ker se na prvi še ni nič videlo.
In kako ste kaj ve?

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled.
Jaz pa sem imela na 1 in 2 pregledu vaginalni pregled. Pa verjetno bodo tudi ostali zaradi riziko.

(odgovor članu rozica984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?