|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
7.12.2007 18:49:01   
arneja
Nič nima dragi vezic s Saško, Abra, vsaj ne, da bi jaz vedela user posted image . Danes sem bila zadnjič pri Karmen, je pa rekla, da lahko pridem v 8. mesecu za lažji porod. Pa seveda potem, ko bomo šli po drugo dete, sem ji pa rekla, da nama bo itak en zamrznjenček ostal user posted image . Ja, kam pa pridemo brez optimizma, ne user posted image ?

Amelia, saj sem vedela, da bodo moji otroci spet tam ta glavni, so čisto po mamici user posted image . Bova pa res kar lepo že ob 9-h v Postojni, da jih slučajno ne slišiva od gospoda doktorja user posted image . Amelia, za Egipt pa ne vem, če je ravno pametno iti, vsaj na potovanje ne. Če se bosta samo izležavala v Hurgadi ali Sharmu, potem ja. Jaz sem dol dobila takšno drisko, da je bila groza in si res ne predstavljam, da bi bila še noseča. No, samo smo res potovali, ne ležali user posted image . Drugače so pa sms-i 100 tolarjev, klici pa noro dragi, tako da jaz nikomur nisem dovolila, da me pokliče, pa me je ati vseeno enkrat user posted image . Tako da Reškotu raje kar sms pošlji, da te ne bo naslednjič nahrulil, kakšen telefonski račun je imel zaradi tebe user posted image . Pa ko si bolj dol ob Nilu, sploh ne kaže več, kdo te kliče, pa je potem lahko kakšen anketar na drugi strani, pa ti je res malo mimo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.12.2007 18:52:38   
Abra
Blanč bom še jaz nadaljevala tvojo zgodbo, če mi dovoliš. user posted image

Louise Brown je, se mi zdi da lani, (tu me ne natančno za besedo lovit) rodila, po naravni metodi spočetega otroka. Ni imela nobenih težav z zanositvijo. Vsaj tako so takrat poročali mediji. Očitno neplodnost ni dedna in naši otročki najbrž ne bodo imeli istih težav. To se mi je takrat zdela prav posebno dobra novica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.12.2007 18:54:34   
Anonimen
Amelia, a si se kopala v pivu user posted image , da jih maš toliko. Čestitke user posted image  in lepo pestuj pikiciuser posted image user posted image .

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
7.12.2007 19:05:19   
arneja
Konina, upam s tabo user posted image , ravno tako kot cel kup drugih punc tukaj gor.

Sayuri, ti kar spi, bomo preživele tudi brez ažuriranega seznama user posted image . Ampak je pa huda tale nosečniška user posted image .

Mišolina, bravo za prvo Menopurko user posted image . Kar naenkrat bo punkcija tu, boš videla user posted image .

Sulfinija, tebi pa veselo akcijo user posted image . Je rekla Karmen, da če postopek ne uspe, kar veselo na delo, ker smo še polne hormonov po njem in zna uspeti po domače user posted image . Jaz bi šla kupit testek, če si imela tako čudno user posted image . Pa naj ti kaj lepega pokaže user posted image .

Ooo, pa je Dejzi pokukala na plan ob 5-h popoldan - pa ne, da si toliko časa mačka cajtala user posted image ? Jaz sem pa na srečo darilca že nabavila, tako da se ne mislim čisto nič več drenjati po trgovinah, ker mi gre dren res na jetra.

Pija, Amelia je pa res Sneguljčica s sedmimi palčki user posted image . Imam multipraktik, ja. Samo še detece rabim, da bom imela komu kašice delat user posted image . Jaz sem pa danes nesla prazne flaše od pira nazaj v trgovino prodat user posted image . Sem dobila celih 60 centov, toliko sem jih popila user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 7.12.2007 19:12:52 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.12.2007 19:11:48   
Abra
Pija76 masaži se komot za neki mesecev odpovem. Sem zelo uživala, je pa cilj več vreden user posted image Si bom pa pol lahko spet privoščila. user posted image Kosila pa res nima smisla zažgat user posted image jaz sem danes neki čudno kuhala, sem pozabla solit user posted image zdej mi je user posted image prinesu torte, pa mi sploh ne paše jest user posted image še čokoladna me ni ganila ..

Daisy, meni se pa tut ne da šopingirat. Pa moram nakupit darila za nečake, ki imajo povrh vsega še vsi te dneve rojstni dan.

Mene pa tut zanima, če Karmen kaj o meni govori user posted image user posted image user posted image

Arneja, a ne boš šla na masažo za zamrznjenčka - takrat ne bo foliklov štela, ti bo maternico prštimala, pa za lažji porod praviš. To si bo treba zapomnit.

A bom mogla zdej Rešu še sms-at številko, če bom hotla, da mi kaj odgovori. Madona, bom morala bit pa kratka user posted image user posted image

Sayuri, ti si pa čist omagala, boga. Še dobro, da je vikend, boš lahko malo več spala. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.12.2007 19:12:03   
arneja
Blanč, kakšna luštna deklica je Luise user posted image . Kako luštne otročičke bomo tudi me imele user posted image . In Abra, super, da neplodnost ni dedna, da bomo imele čimprej toliko vnučk in vnučkov kot Reško user posted image .

Daisye, sem že zdavnaj doma. Karmen vaju ni pa nič opravljala, ker jo zavezuje poklicna molčečnost user posted image . Pa kaj je vaju kar obe naenkrat masirala, vsaki eno nogo user posted image ?

< Sporočilo je popravil arneja -- 7.12.2007 19:15:52 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.12.2007 19:15:04   
Anonimen
Punce, kdo je ta KARMEN? user posted image

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
7.12.2007 19:17:22   
DaisyE
Ooo, pa je Dejzi pokukala na plan ob 5-h popoldan - pa ne, da si toliko časa mačka cajtala ? Jaz sem pa na srečo darilca že nabavila, tako da se ne mislim čisto nič več drenjati po trgovinah, ker mi gre dren res na jetra.

Aha, šele zdaj me opaziš!? user posted image

Jaz sem pa od same žalosti user posted image
in dolgčasa že skor čisto uničila tipkovnico. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, zdaj pa resno. user posted image  Kako je blo pri Karmen? Si spet kaj zanimivega izvedela?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.12.2007 19:19:07   
Abra
dakec Karmen se ukvarja z refleksno masažo stopal, prav z neplodnimi. Baje, da pomaga. To bomo punce iz tega foruma še videle, paše pa zelo. Se je pa tut fajn z njo pogovarjat, nas zelo razume, saj je sama tudi neplodna. Ji je ratalo, se mi zdi, v 18. ali 17. postopku. Prava borka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.12.2007 19:21:15   
arneja
Abra, dober znak, da ti čokolada ne tekne, če si sicer čokoladomanka user posted image . Karmen vedno govori o nekih puncah, ampak jaz nikoli nimam občutka, da bi bila katera izmed nas. Razen, če mene na veliko opravlja user posted image .

Zdaj me pa srček kliče. But I`ll be back user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.12.2007 19:22:50   
Abra
Jaz sem pa hotla it jutri v Italijo po prometrium, pa imajo nek praznik in je vse zaprto. Še dobro, da sem vsaj zvedla. Imam ga pa samo še do torka. Upam, da ga bo vsaj imela na zalogi. Zdaj nimam več kam klicat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.12.2007 19:23:16   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Punce, kdo je ta KARMEN? user posted image

Tule je malo več napisano:
http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2003/avgust/naslovna_tema_7.htm

Arneja, sem bila že na šihtu, kljub reakciji. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.12.2007 19:24:26   
Anonimen
To Karmen pa bi lahko klicali Mati Terezija. Zaradi vztrajnosti mislim. Kje pa se da dobit Karmen? V katerem mestu? Bi mogoče probala, seveda če ni kakšnih 100 km daleč doma od mene. user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
7.12.2007 19:25:14   
DaisyE
Zdaj me pa srček kliče

Ti pa zlezeš ljudem pod kožo....

Kaj si ji pa nesla, jaz sem ji hotla miklavža, pol pa nisem utegnila v trgovino.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.12.2007 19:26:13   
DaisyE
Kje pa se da dobit Karmen?

Radomlje (pri Domžalah).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.12.2007 19:28:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Razen, če mene na veliko opravlja user posted image .

Meni je povedala tvojo št. noge.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.12.2007 19:28:59   
Abra
Jaz ji nisem pa nč nesla, me je zadnjič častila, da mi je blo prav nerodno.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.12.2007 19:29:43   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jaz sem pa hotla it jutri v Italijo po prometrium, pa imajo nek praznik in je vse zaprto. Še dobro, da sem vsaj zvedla. Imam ga pa samo še do torka. Upam, da ga bo vsaj imela na zalogi. Zdaj nimam več kam klicat.

Abra, a naslednji teden bodo pa normalno delali? Jaz bi ti ga dala, ampak, ga žal nimam več.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.12.2007 19:30:50   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jaz ji nisem pa nč nesla, me je zadnjič častila, da mi je blo prav nerodno.

Ja, če si pa fejst. Jaz bi te tud častila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.12.2007 19:31:17   
Abra
Meni je povedala tvojo št. noge.

Daisy, mene še vedno boli trebuh, če se ful režim. Smanji pritisak user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.12.2007 19:35:25   
Abra
Jaz bi pa tebe častila.
Očitno ne bi šle več domov user posted image user posted image

V italiji bojo pa po mojem spet normalno delali, samo ponedeljek majo oni frej, pa grem pol lahko šele v torek. Sej ga imam še za zvečer. user posted image Ga bom že našla, malo mi je tečno, da sem tko "na kratko"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 696
7.12.2007 19:36:50   
Anonimen
DaisyE, hvala ti za članek. Sem ga prebrala. Tud če je 120 km oddaljena od mene jo bom obiskala. A ima katera njeno telefonsko številko?

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
7.12.2007 19:40:22   
blanč
user posted image O ko bi moj tole obvladu!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.12.2007 19:40:23   
Abra
dakec, ti bom poslala na Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.12.2007 19:41:35   
masa74
cer punceuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.