nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Pa saj nebi rekla nič, če mi nebi 9 let nakladala da ko bo ona enkrat babi bo vnuka zasipala z darili, oblačili, kam vse ga bo vozila.....bla bla bla. Celo nosečnost me je bilo strah da jo bom imela 12 ur na dan za vratom, sedaj pa se zgodi da jo po 2 tedna niti ne vidim, ko pa le pride pa je to za 10 min, pove vse o svojih težavah in je že več ni. Mogoče je pa iz tvojih reakcij razbrala ta tvoj strah in zdaj noče biti v nadlego. Ampak enim pa res nikoli ni nič prav - enkrat nočete, da preveč tiščijo v vnuke, drugič se vam zafržmaga, če jih cel teden ne pošmirglajo ... ja, drage dame, kaj bi sploh rade Ljudje pač niso vidci, da bi kar iz lufta vedeli, kaj vam paše ali ne. se ravnajo po občutku, vam pa itak v vsakem primeru nikoli ne bi bilo nič prav. No, jaz imam glede rojstnih dnevov iste izkušnje. Tašča in tast nikoli ne pokličeta svojih dveh vnukov za rojstni dan, nikoli ne pošljeta niti čestitke, darila pa dasta takrat, ko pač pridemo na obisk. Sta pa obakrat prišla pogledat otroka, ko sta prišla iz porodnišnice domov; no, to pa sta bila tudi edina obiska v 12 letih, kar živiva skupaj, pri nama. Ampak zame so to malenkosti in se ne sekiram. Otroci so najini, lahko sem samo zelo zelo hvaležna, če ju ima še kdo drug poleg naju rad, da pa bi babice in dedki morali ravno padati v nezavest zaradi njih, mi je pa mimo pričakovanje. Za tasta in taščo lahko rečem, da imata svoja vnuka rada in to zelo, pa čeprav se ne spomnita na njiju točno na določen datum. So what - jaz tudi ne vem, kdaj točno imata onadva roj. dan.
|