|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viške mamice
3.11.2007 9:58:10   
nanny06
ma sej s temi vrtci niti ni take panike..  no ja al pa?kokr za koga, sam sej je tko , če prvo leto ne dobiš maš pol nasledne leto prednost..

sej res zdej so pa še nova naselja začel delat.. bo pa težka,joj kok bo folka pa otrok...
drgač pa nč bat , sej se bo vse uredil, bote vidle..

pozdravček

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.11.2007 22:04:35   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanny06

ma sej s temi vrtci niti ni take panike..  no ja al pa?kokr za koga, sam sej je tko , če prvo leto ne dobiš maš pol nasledne leto prednost..

sej res zdej so pa še nova naselja začel delat.. bo pa težka,joj kok bo folka pa otrok...
drgač pa nč bat , sej se bo vse uredil, bote vidle..

pozdravček
in kam dat otroka, če ne dobiš? samo privat varstvo ti še preostane, a kako vedet kdo je tapravi? v vrtcu imajo izobrazbo, privat varstva so lahko pa tut mau čudna.
mi imamo babice in dedke dobrih 100km stran... pa itaq so še v službi in tudi ne bi prišli v poštev za varstvo.

no, glede privat varstva... tašča mi je povedala, da je prvič slišala za kuhalnico kot pripomoček za tepež otrok, ko ji je njena zdaj že odrasla hčerka s kuhalnico zažugala in rekla te bom, ker nekaj ni bilo po njeno. in kje bi to lahko pobrala kot v privat varstvu user posted image

sicer pa ne gradijo samo novih stanovanj, tut kak vrtec bo verjetno v igri. v tehnološkem parku bo zihr, samo ne vem kdo bo tam imel prednost. verjetno zaposleni v tehnološkem.

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.11.2007 13:07:30   
felicia
kakšen tehnološki parkuser posted image  kje pa bo to? Pri meni je ista stvar glede vrtca če ga ne dobimo nimam koga ki bi ga čuval, ker vsi delajo. Sej se bom takrat pač ukvarjala s tem zdaj samo upam na najboljše sam se mi zdi da čas tako hitro mineva, že pol leta je minilo odkar sem rodila, še mal pa v službo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.11.2007 22:06:15   
frrrr
felicia, sej se nima smisla vnaprej sekirat. zdej le uživaj! še prehitro bo prišel čas, ko boš primorana misliti o varstvu. men je zadnje leto minilo tolk hitro, da se sprašujem ali ni bil mogoče le en mesec user posted image noro, kako beži čas... in kmalu bodo naše male štručke šle v šolo user posted image

tehnološki park brdo - na cesti na brdo, zraven kemofarmacije http://www.tp-lj.si/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.11.2007 20:29:13   
felicia
ahoj vičanke
no mi smo vsi doma zboleli, nam teče iz nosa, kihamo itd. Za znort! Sem pa vseeno šla danes na kosilo kar v viškega špara majo kar fajn za jest sam je bila gužva- ogromno študentov.  Sem se fajn napokala, zdej grem pa še večerjat.

No upam da se bo še katera vičanka pridružila debatam ker to je že porazno, nobenga čveka tuki gor. A se na našmu Viču res nič ne dogaja? Pa ful mamic vidim na sprehodih tuki nas je pa tako malouser posted image

No se še kej pišemo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.11.2007 21:15:31   
frrrr
kaj ste pa imele na pijački, da se zdej nič ne oglašate? user posted image  user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.11.2007 21:16:03   
frrrr
felicia - pozdravite se!
mi tut smrkamo... a gre na bolje. v vrtcu pa že v petek ni bil, pa jutri tut še ne gre.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.11.2007 12:20:31   
nanny06
ojla....

mi smo se pa mal porazgubile, a ne??  he he....
kako smo kej punce??kaj naši mali angelčki kej počnejo?? a so pridni pa ubogajo?? moj sonček je ful priden pa ful se mava luštn.. 

pošiljava vam lepe pozdrevčke...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.11.2007 22:49:14   
felicia
oj

no pri nas je še vedno potoček iz noska tako da kar fiziološko non stop uporabljamo pa slinice ven vlečemo. upam, da bo boljš do pondeljka ker mava plavanje oz. uvajanje dojenčkov v vodo.

pa lahko nočko.

smo mel mal snegeca a ne?!user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.11.2007 22:56:59   
frrrr
lep in uspešen teden vsem! pa zdrave otročke vam želim!

felicia, kam hodita na plavanje?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.11.2007 8:44:14   
felicia
oj

no hodimo na plavanje v atlantis, smo zmenjene tuki na rr majčice pa hodimo skupaj nas je za celo skupino. Sej več ne vem al bi šla al ne ker malemu še vedno iz nosa teče?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.11.2007 21:20:02   
frrrr
kk luštno! mi smo tudi v lastni režiji hodili na plavanje v Snovik... potem je bilo morje, pa Moravske toplice. enkrat sva ga peljala na DIF (ko je imel 4 mesece), a je bilo preveč živahno in je bil čist ubog, je tolk jokal user posted image pa full bi blo nekega usklajevanja, da bi bil mali naspan in spočit za plavanje... no, potem sva se pa raje njemu prilagajala in smo šli na kopanje, ko je bil naspan in je uživaaaal
evo, na morju: http://youtube.com/watch?v=sEvmKP5eY_o
smo Fredov obroč doma pozabili, a mu je bil tudi ta všeč user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.11.2007 21:21:44   
frrrr
yvy, napiši kaj... nam je dolgčas user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.11.2007 22:00:02   
felicia
o je luštn v obroču in mmorju. upam da bo moj tudi tako veselo čofal. Zdej se mi zdi da je ta obroč ki ga uporabljajo malo mu premajhen ali prevelik, ker mi kar visi naprej v njem in se skoz po obraazku malce potunka oz. namoči. Sej tudi sam rine naprej ker bi grizel obroč ampak drugi otroci oz. dojenčki se nič ne prekucnejo, mojga pa kar naprej potegne v vodo? A mate kakšno idejo kaj bi  to lahko bilo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.11.2007 23:36:35   
frrrr
kakšen obroč imate? fredovega?
če je napihnjen po pravilnem postopku, ne bi smel mali nikamor lest... vsaj pr nas je bilo tako, da sem sama napihnila brez navodil in se je skoz nekam hotel prekupicat user posted image no, zdaj vem kako je treba user posted image

sicer smo pa ta teden bili na infekcijski kliniki eno noč, ker smo fasali calici virus... in nismo še čist tapravi user posted image vrtčevske radosti user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 240
25.11.2007 10:41:19   
felicia
uf madona kakšen je pa zdej to virususer posted image user posted image

upam da boste kmalu boljše!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.11.2007 9:03:57   
felicia
očitno se samo še midve s frrr pogovarjava oz. imava svoje monolige. Kam so šle vse vičanke? user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.11.2007 16:39:55   
Kati81
Midve sva tud tle sam smo zadnje čase tok okupirni, da komaj skoz dan pridemo. So nam delali fasado na hiški pa ploščice polagali in knauf tko da je blo kar pestro. Sedaj je to bolj ali manj končano.

Malo smo bili tudi prehlajeni vmes, ampak nič hujšega.

Drugače pa uživamo veliko se sprehajamo in jemo že vse mogoče stvari.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.11.2007 23:32:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

uf madona kakšen je pa zdej to virususer posted image user posted image

upam da boste kmalu boljše!

calici virus - o njem sem izbrskala slednje:
-> več kot 50% verjetnost, da se okužiš, če se giblješ v okolju, kjer je nekdo okužen
-> inkubacijska doba od 12-36 ur
-> čas bolezni od 24-48 ur
-> največja verjetnost za okužbo v zaprtih družbah - družina, vrtec, šola, dom ostarelih, hotel,...
-> največkrat zbolijo odrasli in otroci, manjši otroci in dojenčki redkeje
-> znaki: driska + bruhanje... večkrat zraven še vročina, glavobol
-> virusa voda in milo ne uničita - obvezna razkužila; sicer pa nad 60 stopinj je tudi usodnih za virus

-> podoben kot rota virus, le mau blažji naj bi bil user posted image no, naš mali je danes prvi dan bolje (začelo se je pa prejšnji torek zvečer)
-> v ponedeljek zdranica povedala, da se začne vse v grlu, kjer se začne nabirat nek sluz... šele potem se v črevesje prestavi. tudi pri nas se tako začelo in Jaša začel bruhat, v sredo zjutraj pa še driskat. vedno je bruhal ob kašljanju... več kot je bruhal, manj je imel tekočine v telesu in bolj gost je bil sluz... težje je požiral in je bruhal.. začaran krog user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.11.2007 12:10:42   
felicia
kati sem te včeraj vidla v šparu al se motim?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.12.2007 15:30:55   
felicia
ok zdej bomo pa na trerji strani al kaj

a se kej sprehajate vičanke? Tak lep sonček je zuni. Jaz bi pa rada malo snegeca ga kar pogrešam, pa Uroša bi mal v njem povaljala.user posted image  Upam da nisem zastonj kupila pajacka!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.12.2007 22:15:34   
AnaB.
Prav lep dober večer vsem viškim mamicam user posted image . Se vam pridružujem na tale forum, da bomo kaj počvekale. Tudi jaz sem z Viča in točno dva meseca in en dan pa sem ponosna mamica malega Vidka.

Se pišemo, lahko noč!

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.12.2007 0:22:45   
kšpela
jaz se vam tud pridruzujem.sem tudi ponosna mamica male katje ki je danes stara 4 mesece in sve seveda iz vica.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.12.2007 9:18:13   
felicia
dobrodošle nove vičanke user posted image . No jaz se moram pohvalit da je naš user posted image  dobil prvi zopbbek. Zdej lahko samo še upam, da bom kaj več ponoči spala hihihi!

Kje iz Viča pa ste?

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.12.2007 15:14:25   
AnaB.
Živjo,

mi smo na viški cesti - priseljeni na vič user posted image , drugače pa sva oba z možem primorca, ampak že več kot 10 let živiva v lj.
Škoda, da je tako vreme, da z malim ne moremo na sprehod. Kaj se ve v takem vremenu vseeno hodite sprehajat? Kam pa? Naš malo kiha, pa zato raje ne reskiram. Prejšnji vikend smo bili na Obali - je ful razlika v vremenu. Dol je še sonček in precej topleje.

Lp

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?