hanna1
|
Sem pozna a ne .Joj tale Miklavž,kaj je meni vse dons zagodil,to ni res.Grem kupovat za M.....itak zadnji čas,pa mamo imam zravn,pa itak sem bila že v k u,ker sem kuhala kosilo za vse bice poleg.....pa zadnji trenutek,pa mama me priganja in ko grem po slušalke za rač. za sina,tako odfrčim iz trgovine,da pozabim BA kartico kar tam .Peljem mamo domov,hitro nazaj ,pa tankat vmes in ko hočem plačat ugotovim,da nimam kartice .sem imela mamino kartico,ker sem pooblaščena in sem plačala z njeno,česar še nikol nisem nardila do zdaj.Jao punce,če bi vidle moj ksiht,ko sem jaz to ugotovila Doma sem takoj klicala dol,sam itak nobenga več ni blo,ker se že jaz zadnjo minuto šla ven preden so zaprli Pol se pa doma sine zlepa ni spokal spat in ko je končno zaspal,jaz pa sem začela darilca pripravljat,sem ugotovila,da sem knjigico,ki sem jo kupila Hani----taka plastificirana,mehka,ki piska,------pozabila v mamini vrečki ...danes pač ni moj dan,kaj pa naj