Anonimen
|
ejjjjjjjjjjjjjjj ma punca kaj ti je?? Ma kaj je on edini moški na svetu?? Halo, vem da ti je hudo, vem da te boli, vem da ga ljubiš, vem da si razočarana, ampak zamisli se malo sama nad sabo. Ali je ta moški res tok vreden tega, da toliko trpiš zaradi njega? Ali je vreden vsake tvoje solze? in na koncu se vpraši ali si ti res vse to zaslužiš? Po vsem tem kar si naredila dobrega za njega..... Sem bla sama v podobnem primeru kot si ti, tudi jst sem se spraševala zakaj to in zakaj ono - in bolj kot sem se to spraševala, slabše je bilo..... in sem se odločila in to nrdila. pustila ga pri miru, na klice nisem odgovarjala, pustila preteklost in obrnila nov list, in sedaj ko gledam za nazaj vidm da boljš ne bi mogla storit popizdilo mi je, da bi svoj life zapravila za nekega tipa, ki ni vreden tega da se poščijem nanga!! sorry izrazu. Kaj se mi je pr 19 blo vredno ukvarjati z njegovo bivšo/zdajšno ? pa non stop živeti v strahu, kdaj bo me bo spet zapustu in kdaj bo odšel k njej? Ne ni blo vredno. Tak life je po domače povedan za en drek. in jst si tazga življenja nisem zaslužila. Prvi mesec je bil peklenski, skos sem premišljevala kaj dela, pa s kom je, pa kako se on z njo prebuja namesto z mano itd......kasneje par mesecev, sem se še parkrat spomnila na njega in sedaj po enem letu se za njega brigam toliko kot za lanski sneg - torej nič!!!Saj bo, verjemi, samo voljo moraš imeti. Stara si 20 let, mlada, pejt ven, v družbo, zažurat, se znoret to kar dela večina mladih, ne pa da doma in se smilit sama seb! In če te je zapustu 1ič, pa 2ič, pa 3ič, te bo še 4ič, 5ič in ne vem kolikokrat še! Verjem iz lastnih izkušenj. Uživaj mladost, vse ostalo bo pa že prišlo sčasoma, nekega dne ko boš najmanj pričakovala. Pa velik sreče
|