Naja31
|
Joj, jaz poznam tudi eno tako. Na srečo nimam preveč pogostih stikov. Za naš rojstni dan je njen otrok zbolel, s tem, da je še dve uri pred rojstnim dnevom razmišljala ali naj ga pripelje, pa je imel kar vročino. Za njihov rojstni dan je pa moj zbolel. In njej se sploh ni zdelo logično, da ne bomo prišli. Enkrat smo bili skupaj na kavici (večja družba), njen otrok ves bogi, full je kašljal, že na prvi pogled se je videlo, da ni ok, ona ga pa prime in poriva v mojega sina": Daj Marku lupčka, daj ga pozdravi,...." Na srečo moj otrok ni navdušen nad tem, da ga drugi kar lupčkajo, ampak takrat sem ga jaz stran potegnila in sem rekla, da ne bova zraven sedela, če njen direkt v mojega kašlja. Pa je potem sama rekla "ja, saj je res mal bolan". Sem pa tudi slišala, da sta otroka zjutraj nafilala s calopolom in ga poslala v varstvo, da mu itak nič ni. Glede na to da smo zdaj v fazi ko smo vsi smrkavi, če gremo kam na obisk, vedno povem kakšno je stanje in potem naj se tista mamica odloči ali naj pridemo ali ne. Resnično pa sovražim ljudi, ki mi pridejo na obisk in potem tam smrkajo in kihajo vame in mojega otroka. Imam tudi eno tako prijateljico. Me je enkrat povabila k sebi, pa sem rekla, da ne bom prišla, ker sem full prehlajena, ampak nje to sploh ni motilo. No, sem ji povedala, da jaz taka ne hodim naokrog, da ne okužim drugih (v upanju da bo sama dojela, da naj ona prehlajena doma ostane), pa je samo rekla, da je ona tudi zadnjič bla vsa prehlajena na enem seminarju in so potem vsi okrog nje kihal in smrkal. In še vedno ni dojela. Torej, Raho,povej ji direkt. Jaz bi ji.
|