![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:00:40
|
|
|
|
ELMA
|
Hvala KBM od kod si pa ti?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:01:36
|
|
|
|
KBM
|
Sedaj sem doma na Bledu, samo korenine imam pa v Hrastniku
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:04:45
|
|
|
|
ELMA
|
Si pa predaleč odšla iz Zasavja.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:05:27
|
|
|
|
ajna12
|
No, potem ti pa ne bo dolgčas pri 2 otrocih. To ti lahko povem iz prve roke. Jaz sem iz Hrastnika, sem pa na šiht v Trbovljah. Moje ime ni ajna, če prebereš iz kontra smeri je tako ime moji mlajši punčki.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:07:19
|
|
|
|
KBM
|
Si pa predaleč odšla iz Zasavja. Ja res je ajna12, ali se slučajno poznamo?Iz katerega dela Hrastnika pa si?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:11:43
|
|
|
|
ELMA
|
BOMO PREŽIVELE..............
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 21:13:12
|
|
|
|
ajna12
|
KBM, mislim da se ne poznamo, nisem iz centra Hrastnika, ampak na relaciji Hrastnik- Zidani most.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 22:01:04
|
|
|
|
Miss Piggy
|
ELMA, me smo pa skor sosede! A si N.....?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.12.2007 22:43:17
|
|
|
|
KBM
|
KBM, mislim da se ne poznamo, nisem iz centra Hrastnika, ampak na relaciji Hrastnik- Zidani most. Aha, pol se pa mogoče res ne poznamo, čeprav jih na videz tud nekaj poznam, tam okol, sam ne vem iz katerega konca točno si
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 7:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Elma, dobrodošla!! KBM, Ajna je iz enih hribov... Tko kot jaz. In če prav sem že kr neki cajta v mal manjših hribih , so mi tist hribi še vedno ful lepi..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:09:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
helov.... tolk da vas na hitr mal pozdravim....mam dela, da se ven ne vidim... pa zaspanaaaaa semmmmmm....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:15:24
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pa zaspanaaaaa semmmmmm.... Ja ponoči se spi, ne pa drva pospravlja. No moram pohvaliti pizzo od Romane , jih je včeraj naredila za večerjo, jami. Še Taj jo je jedel. No Romana, lahko še kdaj narediš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:19:04
|
|
|
|
KBM
|
KBM, Ajna je iz enih hribov... Tko kot jaz. In če prav sem že kr neki cajta v mal manjših hribih , so mi tist hribi še vedno ful lepi.. A tko, potem pa mal verjetno, da jo poznam!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:26:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pa zaspanaaaaa semmmmmm.... Ja ponoči se spi, ne pa drva pospravlja. No moram pohvaliti pizzo od Romane , jih je včeraj naredila za večerjo, jami. Še Taj jo je jedel. No Romana, lahko še kdaj narediš. kaj si naj.. kdor zna, pač zna...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:34:16
|
|
|
|
Angellina
|
Jutro! Dobrodošla Elma Jaz se trudim it v službo, pa bolj ko se trudim, manj sem uspešna . Kot v sanjah ko sanjaš, da laufaš, pa se nikamor ne premakneš. Mi mark skoz nagaja in skoz počnem eno in isto. Držte pesti, da se mi uspe naflodrat, v nasprotnem primeru, pa se ne čudite, če bo pri dnevniku,da po Izlakah bluzi strašilo Tko Taju sem dala glas, zdaj pa na juriš z šminko in pudrom na svojo faco! Čauuuuuuu
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 10:48:40
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Angellina hvala za glas.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 11:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
O babe, matr ste se načvekale, sem komi vse prebrala. Za Romano pa nč ne verjamem, da dobro pizzo dela, še nisem probala. Angie, lepo da se nam kaj javiš. Čbela, tebe pa sploh ne vem, če bi te še spoznala, če bi te vidla na cesti. Kje pa je mily? Te pogrešam, upam da ste zdravi. In stokrat ti hvalaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 11:57:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Verjem Hotka da je dobra.... ko boš dost pridna se boš lahk pa pepričala na lastne oči... Hotka dej dons mal do Čbele pejd...bo moj dec neki tam "baje" montiru.... pa glih ne zaupam, da sta samadva...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka dej dons mal do Čbele pejd...bo moj dec neki tam "baje" montiru.... pa glih ne zaupam, da sta samadva... Np, pa bom za vsak slučaj čbelo kr ven poslala, bo bolj ziher.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:41:41
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Tko, Taj ma tud naš glas! Mi smo bli tud dons pri stricu zdravniku, ker Anis tko grdo kašla, da ga kar na bruhanje sili, pa iz nosa nam v potokih teče. Baje ma tud uho vneto . No drži se pa dober, mi je take špilu v čakalnici. Od tete do tete je hodil, jim hotel torbico vzet, pa govoru "še!". Tist kar sem pa jaz zanjga mela v torbici, pa seveda ni blo dobro... Ko mu nisem dovolila fehtat, se mi je pa po tleh metal . Kaj me še čaka. Še nisem vidla tok trmastega otroka. Zgleda, da je on vso trmo od obeh familij skup pobral . Evo, sem se mal skašljala .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:44:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka dej dons mal do Čbele pejd...bo moj dec neki tam "baje" montiru.... pa glih ne zaupam, da sta samadva... Np, pa bom za vsak slučaj čbelo kr ven poslala, bo bolj ziher. da si nisi usudila kej prste stegovat... bom takoj tvojga poklicala pa bova šla v šupo... Elis@ za Anisa en velik da se čimprej pozdravi...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da si nisi usudila kej prste stegovat... bom takoj tvojga poklicala pa bova šla v šupo... Ja vejžde, moj ni za take fore, je resen dec.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Elisa, en velik za Anisa! Pa eno bibo, da se čimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 12:50:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 da si nisi usudila kej prste stegovat... bom takoj tvojga poklicala pa bova šla v šupo... Ja vejžde, moj ni za take fore, je resen dec. slaba tolažba...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.12.2007 15:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaka tolažba, tko je, men se ni treba žent, da bi deca nase priklenila.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.