stunfek
|
Janney, dobrodošla med klomifenkami. Upam, da bo v tvojem primeru hitro obrodil sadove. Lepo, da si zadovoljan z Rešem. Neela...lahko vse to pomenni prav karkoli :) Na žalost ti bo samo test razkril kako in kaj. Lahko pa čutiš. Jaz verjamem v to, da ženska nekako ve. Ne vedno ampak se zgodi :) Ne, maša, nič me ne bo gledal po O. Rekel mi je da iz videnega v ovulacijo ne dvomi. Nisem ga niti vprašala kdaj misli da bo O, saj iz "teorije" vem, da mora zrasti do recimo cca 24mm in da na dan v povprečju zraste 2 mm (od 1 mm do 3 mm na dan). To je po mojih izračunih čez cca. 4 dni, kar nekako sovpada s časom, ko jaz mislim, da imam ponavadi O. O bom preverjala z merjenjem BT. Tko, bolj zaradi filinga kot kaj drugega. Itak da bomo sedaj do O vsaj vsak drugi dan, če ne bo zneslo vsak dan :) Rekel mi je, da je sluznica odebeljena na 4 mm, kar je ok za ta čas, da je maternica videti gladka, brez polipov in to je to. Razložil mi je, da lahko vedo ali ovulacija bo ali ne, nikakor pa ne morejo vedeti, kako kvalitetna bo ovulacija. Sem vprašala, kaj pa je to nekvalitetna ovulacija in mi je obrazložil nekaj v smislu, da če je jajčese super in vsi procesi potekajo super, s takojšnjo podporo rumenega telesca je vse kul. Rekel je, da če pride do ss pred 8.tedni je zagotovo šlo kaj narobe v smeri razvoja teh procesv...nekaj se ni pravilno delilo, neka kromosomska napaka. (To se je zgodilo meni) in predvidevam, da je kvaliteta jajčec odvisna tudi od starosti in z mojimi skoraj 35 leti gotovo ne blestim na tem področju :) Ampak vem, da mi bo uspelo :) Morda že v tem ciklusu, kdo ve?!? :)