|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
4.12.2007 10:34:33   
*Naja
Ženske- ve ste vse neki naspidirane, boste ziher pridno pekle kakšne piškote zdej za praznike, al pa kakšno pecivouser posted image . Dejte gor prlimat kak fajn recept, če ga imate...

Drgač sem vas pa že včerej spraševala, če boste uporabljale mehčalec za otroške cotike. Pa mi seveda nobena ni odgovorila, packeuser posted image . Pol sem pa šla kr na iskalnik in mal prečekirala, kaj se je o tem že kej govorilo na forumih in sem zbrala naslednje podatke:
- večina žensk je uporabljalo mehčalec
- znamke: Silan sensitive, Lenor sensitive, Coccolino sensitive

No, jst bom ta teden verjetn prala cotike in sem šla včerej v lov za mehčalcem. Sem kupila Coccolino-ta, ker mi je imel najbolj prijeten vonj.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.12.2007 10:34:36   
nuka
Oj čveke!

Men se tud kavica kuha.  Smo imel danes pestro noč in sem kot en zombi. Sem hotla it mal poležat pa se bom rajš diplomce lotla. Sem jo zdele k smo bli bolni kar na stran porinla. Zdej moram pa pohitet.  Februarka tudi sama delam doktorat iz telih virov pa literature user posted image .

Kilce so se mi mal ustavle. Lulat hodim vsako uro. Mogoče pa pri tem pokurim tolk kalorij da kile ne grejo več gor user posted image .
Jota pri nama ta teden ne bo prov nič na sporedu ker mojga ni. Sva bla pa zato pridna cel vikend. Jo je ostal še mal za pogret.

Meti sem vidla da imava skor enake cotke za user posted image , kar si kupila v HM, samo da sem jaz nakupovala 2 leti nazaj. Očitno bolj malo spreminjajo tele cotke za novorojenčke.

A mamo datum in kraj za srečanje že določen?

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.12.2007 10:36:58   
srečka nosečka
lara - jaz vem, da bom uporabila mehčalec in prašek. Tako kot perem za naju. Imam ariel in silan sensitive. Bom pa dala na povečano izplakovanje.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.12.2007 10:39:23   
vrtnica76
Pina, res je lažje, če je avto višji.Sem od svakinje terenca vozila in je full zakonuser posted image .
Zadnjič, ko sva šla z user posted image v šoping sem se komej skobacala iz peugeotauser posted image .Sem rekla, da naj me mal ven porine, da bom laži vstalauser posted image .Res sploh nisem mogla iz zica vstatuser posted image -matr k ena stara mamauser posted image ,ko mora zalet uzet, da iz avta prideuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.12.2007 10:43:29   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Ženske- ve ste vse neki naspidirane, boste ziher pridno pekle kakšne piškote zdej za praznike, al pa kakšno pecivouser posted image . Dejte gor prlimat kak fajn recept, če ga imate...

Drgač sem vas pa že včerej spraševala, če boste uporabljale mehčalec za otroške cotike. Pa mi seveda nobena ni odgovorila, packeuser posted image . Pol sem pa šla kr na iskalnik in mal prečekirala, kaj se je o tem že kej govorilo na forumih in sem zbrala naslednje podatke:
- večina žensk je uporabljalo mehčalec
- znamke: Silan sensitive, Lenor sensitive, Coccolino sensitive

No, jst bom ta teden verjetn prala cotike in sem šla včerej v lov za mehčalcem. Sem kupila Coccolino-ta, ker mi je imel najbolj prijeten vonj.

Glede pranja cotik - jest sem nardila tako, kot so svetovali v MŠ, pa tud mami in tašča sta mi tako rekli - manj praška, nič mehčalca, dodatno izplakovanje... Tako sem naredila, bomo videli kako bo. Za v naprej pa še ne vem kako bom pralauser posted image . Na začetku verjetno isto...
To je seveda samo moje mnenje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.12.2007 10:47:25   
vrtnica76
Jest sem si pa privoščila prašek za pranje otroških cotk pa zaenkrat mehčalca ne bom dala zraven-mogoče kasneje.Bom pa zlikala-tiste cotke, ki pridejouser posted image na kožico.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.12.2007 10:50:41   
srečka nosečka
Vrtnica - kakšen prašek je to? Jaz ga še nisem zasledila.
Bom pa tudi jaz zlikala vse cotike za user posted image .

A je katera kupila tetra plenice od tosame? Sem jih včeraj gledala, pa bi potrebovala vaš "žegen", če so OK?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.12.2007 10:51:24   
nuka
Zmeraj sem dala prašek in mehčalec. Sem pa prala prve 3 mesece samo otroške cunje skupaj. Likam pa vse.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.12.2007 10:55:56   
pina-1
za Mio sem vse prala s praškom in mehčalcem. Pa likalal sem tudi vse, ne samo tisto kar je direkt na kožo.. Isto bom tudi zdej. Prala pa ne bom posebej. Bom raje kupila en dodatek k prašku, ki uniči bakterije. Glih za prve tri mesece. pol pa niti tega ne.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.12.2007 11:08:44   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, jaz se bolj pozno javljam, in mislim da si zaslužim, glede na to, da sem imela nočno na RRju user posted image

A ste ugotovile, da je terenc za vam odličen avto? Jaz tudi, zato pa sva ga kupila user posted image  Jaz sem že prej imela vamp in ga bom imela tudi pol, tko da bo skoz uporaben tale naš Santa fe user posted image  user posted image  user posted image

Ej Meti, a ti vidiš kake probleme imajo? Ne vejo kater prašek bi uporabljale in kupile, midve morva pa še modrce in kozmetiko in ostale malenkosti nabavit user posted image , torej naju čakata še 2 šopinga, 2. bo za praške in mehčalce user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.12.2007 11:16:18   
MetiLu
evo me, sem že z govorilnih. Končno sva dodelala cilj in strukturo, uporabila bom lahko kar imam do sedaj narejeno, nekaj sva poenostavila in ven zmetala, kar po drugi strani pomeni, da bom mogla en del teme toliko bolj konkretno obdelat. Ah bom že, samo da imam žegenj na cilj in strukturo user posted image user posted image
Sem pa mentorja vprašala, zakaj RR včasih tok počas dela, pa pe reku, da bojo zdej še ful enih stvari nadgradil in bo RR še boljša user posted image

Lara - jaz sem ti že včeraj odgovorila glede pranja oz. mehčalca, pa si najbrž spregledala user posted image  S čokolinom sem pa začela, ker mi je gresa zmanjkalo user posted image  ga moram it dones nujno kupit.

Suzi - user posted image user posted image user posted image  za pregled, bolniško (sem ti mal fovš) in šoping user posted image
Pina - glede temperature je nosečnost najbrž res lažje čez zimo prenašat, samo polet si pa lahko v lahkih oblekcah in japonkah, pa na cesti ni takega kaosa user posted image  Sicer pa bomo že zmogle še ta dva meseca, a ne? Če bi bla doma, se ne bi nič pritoževala user posted image user posted image

Februarka - glede diplome mi ne govor, ker me še kar nekaj dela čaka user posted image user posted image  
Vrtnica - vožja je res že mal odvečna, men se ne da več, pa všasih se mi zdi, da nisem več tok sigurna za volanom user posted image  Sicer mi je dragi odstopil svoj avto, ker je udobnejši in varnejši, samo ne bi imela nič proti, če bi imela še šoferja user posted image

Srečka nosečka, sej zdele sem že ok, zjutraj sem bla pa res čist min - ne vem al sem bla tok tečna al kaj user posted image  Bolniška - kar ne morem še it, bi mela slabo vest (TRAPA - sej vem), že tako jo bom probala stisnit januarja. No sej če bi blo počutje zlo slabo, bi bila ziher doma.

Nuka - srečanje je 27.12. v Gostilnici Kaval na Brodu pri Ljubljani, dobimo se ob 11.30. Prideš? user posted image  Cotke v H&M-u se pa najbrž res ponavljajo al imajo pa tolk zaloge, pa še kar eno in isto prodajajo user posted image  sej nam ko prvič kupujemo so cotke čist super in oh in sploh, sej veš kakšne smo user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da sem zdej vse pokomentirala user posted image  Razen tistega kar ste napisale v času mojega pisanja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.12.2007 11:21:28   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Vrtnica - kakšen prašek je to? Jaz ga še nisem zasledila.
Bom pa tudi jaz zlikala vse cotike za user posted image .

Naročila sem ga preko kolegice, ki se ukvarja z Amway-evimi izdelki.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.12.2007 11:22:24   
MetiLu
Ojla bejbka!

terenc je super, ko moraš ven zlezt, za noter pa jest že mal plezam user posted image (sej se spomniš, ma mami enak avtek kot ti - no samo malo starejši user posted image )
V glavnem, šoping nama ne uide, sam termin bova mogle še dodelat.

Ja res majo hude težave user posted image  ene imajo že vse oprano in zlikano, jaz sem komaj zadnjič etiketke dol pobrala. Kozmetike pa še nisem kupovala, ker ne vem kaj se sploh rabi user posted image  Prala bom pa pomojem res, ko bom doma, zdej bo še nekaj časa diploma na sporedu.
Ne vem katera je napisala, da je kupila prašek za otroške cunjice prat. Kateri prašek je to?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.12.2007 11:24:53   
nuka
Meti seveda da pridem na srečanje. Direkt na kosilo user posted image . Je čist taprava ura.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.12.2007 11:25:07   
Februarka08
Vau, Meti, si si pa vzela čas za komentaruser posted image .
user posted image user posted image za diplomco - boš vsaj lahko nadaljevala...
Jest tud zdele pošljem, da mi ena vire in vse to pregleda in napiše še kaj ni v redu. Pol pa upam da bo kmal zaključen, ker se mi že možgani trenajo... Mojmu user posted image pa tud zgleda, ker me skoz nabija...user posted image Zih mu/ji je dolgčas, k sam tok-tok po tipkovnici posluša...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.12.2007 11:29:04   
vrtnica76
Meti-odgovor glede praška je nad tvojim postom.
user posted image vidiš,pa se diplomca le počasi premika,sej bouser posted image !
user posted image Suzi za pregled.Men tut že krepko preseda letanje okrog dohtarjev.Če bo vse po sreči ne bo treba več dolg -sam še 2meseca(pa za nekatere še mal).

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.12.2007 11:29:30   
pina-1
oooo dolenjka a ti tudi dopoldne znaš na RR priklopit... ponavadi samo zvečer pišeš ko smo me polno zaseene..čaki da mala Tara pride pa boš vidla kako so popoldnevi kratkiuser posted image user posted image user posted image

pri nas je tak sonček...komi čakam da grem ven na malico, da se malo razhodim..Ja pa neki bo treba v kljun dat,s am nimam ideje... Sem pojedla do zdaj en rogljiček, banano in dva kivija...pa bi kar še jedlauser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.12.2007 11:31:51   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest tud zdele pošljem, da mi ena vire in vse to pregleda in napiše še kaj ni v redu. Pol pa upam da bo kmal zaključen, ker se mi že možgani trenajo... Mojmu user posted image pa tud zgleda, ker me skoz nabija...user posted image Zih mu/ji je dolgčas, k sam tok-tok po tipkovnici posluša...user posted image

user posted image user posted image user posted image resbodo tile našiuser posted image eni hudi računalničarji.A ne bi blo fajn,da bi kr z diplomo že ven prišliuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.12.2007 11:33:24   
vrtnica76
Pina ti kar privošči svojemu kljunčku.Dober tek!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.12.2007 11:34:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

user posted image user posted image user posted image resbodo tile našiuser posted image eni hudi računalničarji.A ne bi blo fajn,da bi kr z diplomo že ven prišliuser posted image

pa sej pridejo..z diplomo kako nas okoli prenestiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.12.2007 11:38:11   
Suzi*
Ok, bejbe, če ne bi tolk sprot načvekale, bi mal prev prebrala vseh 10 strani. pa ve ste nore. že tako sem mal na počez brala.

Najprej, Mateja, čestitke za diplomo!! user posted image

Lara, venček je krasen...pa ne boš verjela, da sem zelooo podobnega kupila včeraj, le da so okraski v bordo rdeči in svečke tudi.user posted image  Glede pranja....jaz sem pri prvem in bom tudi zdaj prala z normalnim praškom, kot za naju, mehčalec bo tudi tak kot za naju, trenutno imam Lenor sensitive, likala pa na začetku verjetno vsaj stvari, ki bodo na dojenčkovi koži, pozneje pa tud to ne.

Avto...mi mamo tud tazga visokega, pa je super. Si ne predstavljam, da bi mogla kje v "jami" sedet in se pol ven vstajat. user posted image

Meti in ostale.....spet poudarjam, da nimam zrihtane niti ene same stvari za dojenčka!!!! Oblekce čakam, da se vrnejo iz izposoje, kupit moram še oblekco za iz porodnišnice, košek je naročen (sposoja in bo upam kmalu dostavljen user posted image ), moram kupit še pleničke, pa kremico za ritko v lekarni.....pa oprat vse kar je iz blaga pri vozičku in lupinici. Saj dela ni veliko. Upam pa, da stvari dobim še ta mesec, al pa takoj v začetku januarja. Tako da bom verjetno pri zadnjih, ki bodo rihtale zadeve. user posted image

Pinči moja.....z mano je kot vidiš vse ok. pa ne skrbet. Če bi blo kaj narobe, bi zihr vedla. user posted image user posted image

Zdej grem pa pit, ker sem čist pozabla pit ob vaših čvekah.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.12.2007 11:38:12   
ARIANNA L.05
jaz sem pa cisto obupala. nekaj dni me ni bilo (cez vikend itak ne morem, ker nimamo - za enkrat - interneta, v petek 30/11 in ponedeljek 03/12, pa nisem utegnila, ker sem imela dosti dela v sluzbi), pa ste ze spisale cel kup novih strani. Sem iskala svoj stari post (ce se ne motim sem vprasala kako naj preberem oz.kam moram da pridem do ZS. Namrec, sem dobila na hotmail od ringaraje obvestilo, da sem prejela ZS,a nevem kje naj ga preberem user posted image ), a ga ne najdem user posted image , ne ljubi se mi ga vec iskati, saj mislim da sem ga nazadnje nekje 28. ali 29/11 napiasala.

Sem videla, da Anandrej pridno pise seznam. Katere podatke potrebuje? Naslednji gin.pregled pri mojem ginekologu (v Izoli) imam 27.12.2007, rok pa imam 9.2.2007.

Sem se oglasila, ravno toliko, da povem da sem se ziva user posted image , sedaj pa grem malo vase novejse poste brat, ker sploh nisem utegnila vsega prebrati (pa niti ne bom, ker sem po prvih 20 straneh obupala. Je prevec. Ce bi imela internet doma, bi, tako pa bom raje brala nove, in upam,da bom na tekocem, da mi bo uspelo vse dati skozi user posted image ).

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.12.2007 11:38:56   
srečka nosečka

ta je dobra, kar diplomo bi imeli v rokicah, ko bi prijokali na svet user posted image
Veliko jim bi bilo prihranjenega. user posted image

Amway praviš? Moram se pozanimat, če to prodaja kdo v naši bližini.

Pina - jaz tudi lačna. Sem že zmazala dva kosa skutine pite od mame. Njamiii, kako dobro naredi.

Grem pa počasi nekaj na štedilnik oz. pečico pristavit. Danes bo pri nas musaka.

Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.12.2007 11:39:16   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pa sej pridejo..z diplomo kako nas okoli prenestiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TOČNO TAKO!Pa kako z lahkoto tastare ob živce spravtuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.12.2007 11:41:46   
MetiLu
Vrtnica, sem mogla prec na RR pridt poročat, sem si najprej kar na listek izpisala, kaj moram kateri napisat, če ne že pozabim vmes user posted image  - pa rečte da nisem usekana user posted image user posted image user posted image

Nuka, sej te mam na seznamčku user posted image

Februarka, srčno si želim, ko bom nadaljevala s pisanjem diplomce, da bo zlaufalo, da ne bom ugotovila,da ne najdem literature user posted image ... ah sej z vašo pomočjo bo še šlo, a ne? user posted image  

Treba bo neki u želodček vržt, le kaj? Nekaj mi štrajkate s predlogi zadnje čase?

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?