Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:04:31
|
|
|
|
pupi
|
Freycha hvla za geslo. Tašonka se mi zdai da tisti kravžl bauc je tvoja Špela, prava lepotica je!! Od kater tamali pa se tak smeji, prava faca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, omaka je kuhana.... Odoh ja v posteljo... Nočko vsem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:05:17
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zvesta ti pa maš dober občutek Če pa že vidim! Jutri bo ponedeljek pa se bom dvakrat obrnila, pa bo že vikend. Zdaj pa, ko so prazniki pa bo še hitreje minlo. Mi je kolegica rekla , če mislim da mi je pred Najo čas minil naj počakam, da se rodi pa bom vidla kaj je to če čas mine in ČISTA RESNICA. Še malo pa bomo že drugega zibali Pupi, kaj res, a že kaj brca? Ja, to je čisto res. Meni tudi tako bežijo dnevi, da je joj. Občutek imam, kot da ni dolgo, ko je bil Anej tako majhen, kot je sedaj Julija.... Sploh ne vem, kam se eni tedni šli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:06:09
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta, to bom pa kr shranila. Suuper, hvala. Sem nasla zdaj na kulinariki recept za Gobe z sirom, pa bom se krompircek zraven, pa solato. To z makaroni pa naslednjic, ker sva jedla testenine glih nekaj dni nazaj . Gobice mam pa sampijone. Pupi, men tud cajt izredno hitro mine. Ampak ko sem taak utrujena od nespanja, se mi zna tud kaksen dan vlect, ce sem sama z malim in komaj cakam da je vecer da dam njega spat in pol se sebe. Pa ne da je naporen, sam ko sem jaz vcasih cist out. Drugace pa hitro mine, ne morem verjet da je ze skoraj 5 mesecev .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:06:58
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Pupi, kaj res, a že kaj brca? Tak ko zgleda bo kmalu Zvesta, mirno noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:09:33
|
|
|
|
Freycha
|
rumba ti si (na žalost) malo bolj domača s pediatričnimi klinikami, pa imam eno vprašanje zate. A bi Diti pogledali kri zaradi alergij, ki se ji očitno kažejo na koži, če je bila sprejeta zaradi gastro problemov? Mislim, a pregledajo celega otročka, al samo tisto, zaradi česar je tam?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:09:42
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta nocko . Oo rumba, kak fajn da ste uzivali. Sedaj ko si rekla da gresta v sredo v bolnico, sicer sem vedela, ampak sem pozabla, da je ze december . Pupi, a res, da bo kmalu ?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:11:18
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Pupi, a res, da bo kmalu ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:12:04
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, a res, na kaj se ji pa kaze alergija? A na hrano al kaj drugega?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:12:23
|
|
|
|
Freycha
|
sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:13:14
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem Sem vedla da se bo nekje zataknilo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:15:11
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freycha, a res, na kaj se ji pa kaze alergija? A na hrano al kaj drugega? pojma nimam na kaj bi bilo. Bi še pomislila, da je na jabolčno kašico (ker sem jaz na jabolka tudi alergična), ampak se je vse začelo pred GH. Torej bi lahko bilo le od mleka ali pa od kisline, ki jo ven zmeče med polivanjem in bruhanjem. Zato bi pa rada, da če bo že v bolnici, da ji vzamejo še kri, pa pogledajo, če ima alergijo na kaj....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:15:17
|
|
|
|
pupi
|
Rumba naslednjič, ko greste v AUT malo manj nakupujte, da bote čim prej končali in se še lahko z nami mariborčankami na kofetkanju dogovoriš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:17:01
|
|
|
|
madejka
|
Haloooo! Pupi kaj je zdaj to? Nam kaj nisi povedla? Diti VSE NAJBOLJŠE!!! Zvesta ojej... saj bo, bojo drugi pucli bolj fajni Lahko noč! Rumba c c c v MB ste bli pa nič nisi povedla Se hecam... čestitke za nakup! Julij tebi tudi Se zgodi, kaj češ Kapica si te lahko sposodim za kak tedn? Za nas je nujno, da imamo fajn sosede in babice, h katerim hodimo na kosilo, ker drugač bi same bagete jedli Taaaak sem lena za kuhanje da je joj. Zvečer si še mislim, kaj bom nardila, naslednji dan pa ni in ni volje. A katera prakticira to, da si vnaprej za cel tedn pripravi jedilnik? Ker pri nas bo verjetno samo to palilo, da si pripravim in nakupim za cel tedn Tak, zdaj pa večerjat pa spat Kiri verje...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:17:08
|
|
|
|
pupi
|
Freycha jaz mislim, da o bodo pregledali od pet do glave, če pa že ne in ker boš ti zraven reči kake težave mata in mislim, da sploh ne bo težav če bota pač že tam. Kaj greta na MB pediatrijo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:18:04
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem Sem vedla da se bo nekje zataknilo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:20:08
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Haloooo! Pupi kaj je zdaj to? Nam kaj nisi povedla? Ni straha Madejka, jaz na tebe čakam, da boma skupaj pri G čas preganjale v čakalnici .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:20:45
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha rumba ti si (na žalost) malo bolj domača s pediatričnimi klinikami, pa imam eno vprašanje zate. A bi Diti pogledali kri zaradi alergij, ki se ji očitno kažejo na koži, če je bila sprejeta zaradi gastro problemov? Mislim, a pregledajo celega otročka, al samo tisto, zaradi česar je tam? Hani so v skopu gastro preiskav naredili tudi teste na alergijo in sicer mleko, jajce in moko, se mi zdi. Nič ne bo narobe, da jim omeniš še te probleme.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:22:32
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, a pravis da sem pridna,a? Jaz si naredim jedilnik za par dni naprej, ker drugace tud mi nic ne bi jedli. Ko tega nisem delala, tud nisem skoraj nic kuhala. Zdaj pa kr gre no. Freycha, aha, pol je pa verjetno kaj drugega. A si menjavala prasek, mehcalec, al kaj podobnega? Sicer pa tud jaz mislim, da jo bojo pregledali, ce bos rekla.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:22:35
|
|
|
|
pupi
|
Zdaj resna zadeva! Moja kolegica je dobila inekcijo kot kontracepcijo in jaz štor sem valda za to 1. slišala in me zanima kaj ve pravite na to? Meni je mamljivo če je le 100%
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:23:00
|
|
|
|
madejka
|
Joj pupi Ja no, pol se pa pripravi tam nekje julija, avgusta
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:23:50
|
|
|
|
pupi
|
Aja pa po to inekcijo je treba vsake tri mesece it.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:24:34
|
|
|
|
kapica
|
Pupi, jaz sem ze slisala za to, ampak sam slisala, tako d ati ne znam noc povedat .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:25:26
|
|
|
|
kapica
|
Joj pupi Ja no, pol se pa pripravi tam nekje julija, avgusta Uuuuiiiiiii, pol smo pa ze skoraj tri .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 2.12.2007 22:26:03
|
|
|
|
madejka
|
Kapica res si pridna! Pupi jaz še nisem slišala za to...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.