|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
2.12.2007 22:04:31   
pupi
Freycha hvla za geslo. Tašonka se mi zdai da tisti kravžl bauc je tvoja Špela, prava lepotica je!! Od kater tamali pa se tak smeji, prava faca

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.12.2007 22:05:11   
Anonimen
Evo, omaka je kuhana....

Odoh ja v posteljo...

Nočko vsem...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
2.12.2007 22:05:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zvesta ti pa maš dober občutek user posted image user posted image user posted image

Če pa že vidim! Jutri bo ponedeljek pa se bom dvakrat obrnila, pa bo že vikend. Zdaj pa, ko so prazniki pa bo še hitreje minlo. Mi je kolegica rekla , če mislim da mi je pred Najo čas minil naj počakam, da se rodi pa bom vidla kaj je to če čas mine in ČISTA RESNICA. Še malo pa bomo že drugega zibaliuser posted image

Pupi, kaj res, a že kaj brca?user posted image user posted image user posted image

Ja, to je čisto res. Meni tudi tako bežijo dnevi, da je joj. Občutek imam, kot da ni dolgo, ko je bil Anej tako majhen, kot je sedaj Julija.... Sploh ne vem, kam se eni tedni šli.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.12.2007 22:06:09   
kapica
Zvesta, to bom pa kr shranila. Suuper, hvala. Sem nasla zdaj na kulinariki recept za Gobe z sirom, pa bom se krompircek zraven, pa solato. To z makaroni pa naslednjic, ker sva jedla testenine glih nekaj dni nazajuser posted image . Gobice mam pa sampijone.

Pupi, men tud cajt izredno hitro mine. Ampak ko sem taak utrujena od nespanja, se mi zna tud kaksen dan vlect, ce sem sama z malim in komaj cakam da je vecer da dam njega spat in pol se sebe. Pa ne da je naporen, sam ko sem jaz vcasih cist out. Drugace pa hitro mine, ne morem verjet da je ze skoraj 5 mesecevuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
2.12.2007 22:06:58   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pupi, kaj res, a že kaj brca?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak ko zgleda bo kmaluuser posted image user posted image user posted image

Zvesta, mirno noč

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 980
2.12.2007 22:09:33   
Freycha
rumba ti si (na žalost) malo bolj domača s pediatričnimi klinikami, pa imam eno vprašanje zate. A bi Diti pogledali kri zaradi alergij, ki se ji očitno kažejo na koži, če je bila sprejeta zaradi gastro problemov? Mislim, a pregledajo celega otročka, al samo tisto, zaradi česar je tam?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 981
2.12.2007 22:09:42   
kapica
Zvesta nockouser posted image .
Oo rumba, kak fajn da ste uzivali. Sedaj ko si rekla da gresta v sredo v bolnico, sicer sem vedela, ampak sem pozabla, da je ze decemberuser posted image .
Pupi, a res, da bo kmaluuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.12.2007 22:11:18   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pupi, a res, da bo kmaluuser posted image ?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.12.2007 22:12:04   
kapica
Freycha, a res, na kaj se ji pa kaze alergija? A na hrano al kaj  drugega?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.12.2007 22:12:23   
Freycha
sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.12.2007 22:13:14   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vedla da se bo nekje zataknilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.12.2007 22:15:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, a res, na kaj se ji pa kaze alergija? A na hrano al kaj  drugega?

pojma nimam na kaj bi bilo. Bi še pomislila, da je na jabolčno kašico (ker sem jaz na jabolka tudi alergična), ampak se je vse začelo pred GH. Torej bi lahko bilo le od mleka ali pa od kisline, ki jo ven zmeče med polivanjem in bruhanjem. Zato bi pa rada, da če bo že v bolnici, da ji vzamejo še kri, pa pogledajo, če ima alergijo na kaj....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.12.2007 22:15:17   
pupi
Rumba naslednjič, ko greste v AUT malo manj nakupujte, da bote čim prej končali in se še lahko z nami mariborčankami na kofetkanju dogovoriš

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.12.2007 22:17:01   
madejka
Haloooo!

Pupi kaj je zdaj to? Nam kaj nisi povedla?user posted image

Diti VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image

Zvesta ojej... saj bo, bojo drugi pucli bolj fajniuser posted image Lahko noč!

Rumba c c c v MB ste bli pa nič nisi povedlauser posted image Se hecam... čestitke za nakup!
Julij tebi tudiuser posted image Se zgodi, kaj češuser posted image

Kapica si te lahko sposodim za kak tedn?user posted image Za nas je nujno, da imamo fajn sosede in babice, h katerim hodimo na kosilo, ker drugač bi same bagete jedliuser posted image Taaaak sem lena za kuhanje da je joj. Zvečer si še mislim, kaj bom nardila, naslednji dan pa ni in ni volje. A katera prakticira to, da si vnaprej za cel tedn pripravi jedilnik? Ker pri nas bo verjetno samo to palilo, da si pripravim in nakupim za cel tedn user posted image

Tak, zdaj pa večerjat pa spatuser posted image Kiri verje...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.12.2007 22:17:08   
pupi
Freycha jaz mislim, da o bodo pregledali od pet do glave, če pa že ne in ker boš ti zraven reči kake težave mata in mislim, da sploh ne bo težav če bota pač že tam. Kaj greta na MB pediatrijo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.12.2007 22:18:04   
kapica

sam še seksat začne, pa bo pojutrišnjem

Sem vedla da se bo nekje zataknilo

user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.12.2007 22:20:08   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Haloooo!

Pupi kaj je zdaj to? Nam kaj nisi povedla?user posted image

Ni straha Madejka, jaz na tebe čakam, da boma skupaj pri G čas preganjale v čakalnici user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.12.2007 22:20:45   
rumba

rumba ti si (na žalost) malo bolj domača s pediatričnimi klinikami, pa imam eno vprašanje zate. A bi Diti pogledali kri zaradi alergij, ki se ji očitno kažejo na koži, če je bila sprejeta zaradi gastro problemov? Mislim, a pregledajo celega otročka, al samo tisto, zaradi česar je tam?

Hani so v skopu gastro preiskav naredili tudi teste na alergijo in sicer mleko, jajce in moko, se mi zdi. Nič ne bo narobe, da jim omeniš še te probleme.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.12.2007 22:22:32   
kapica
Madejka, a pravis da sem pridna,a?user posted image  Jaz si naredim jedilnik za par dni naprej, ker drugace tud mi nic ne bi jedli. Ko tega nisem delala, tud nisem skoraj nic kuhala. Zdaj pa kr gre no.
Freycha, aha, pol je pa verjetno kaj drugega. A si menjavala prasek, mehcalec, al kaj podobnega? Sicer pa tud jaz mislim, da jo bojo pregledali, ce bos rekla.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.12.2007 22:22:35   
pupi
Zdaj resna zadeva! Moja kolegica je dobila inekcijo kot kontracepcijo in jaz štor sem valda za to 1. slišala user posted image  in me zanima kaj ve pravite na to? Meni je mamljivo če je le 100% user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.12.2007 22:23:00   
madejka
Joj pupiuser posted image  user posted image Ja no, pol se pa pripravi tam nekje julija, avgustauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.12.2007 22:23:50   
pupi
Aja pa po to inekcijo je treba vsake tri mesece it.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.12.2007 22:24:34   
kapica
Pupi, jaz sem ze slisala za to, ampak sam slisala, tako d ati ne znam noc povedatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.12.2007 22:25:26   
kapica
Joj pupi Ja no, pol se pa pripravi tam nekje julija, avgusta

Uuuuiiiiiii, pol smo pa ze skoraj triuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.12.2007 22:26:03   
madejka
Kapica res si pridna!user posted image

Pupi jaz še nisem slišala za to...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.