Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 12:43:52
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 13:42:15
|
|
|
|
petarda
|
Tincci sem šla zdaj mal pogledat na tisti link od alergij...Upam, da bo zaživel in da bo v pomoč mnogim alergikom in njihovim mamicam.. Kdo pa je Admin?... Eno izmed njegovih pravil... Administrator ima vedno prav! ....Saj čisto po pravici povedano, pravil na RR še prebrala nisem ....verjetno se vidi, ne? Zdaj pa grem res spat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 15:34:29
|
|
|
|
tincci
|
Sploh nisem vidla tega pravila Moj mož je admin, sej noben drug si ne more spomnit take neumnosti pa še resno misli Par folka je hotl, da bi nekdo to naredil, eno mesto, kjer bi blo vse na kupu.. pa sem se javla oz se je moral moj dragi... zdej me pa prov zanima, če bo kaj iz tega, ker neki posebno se s tem ukvarjat nimam časa.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 15:39:34
|
|
|
|
tincci
|
Moj mož je ubrisan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:06:42
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Kaj je zdej? Nikjer nobene? Jest se pofočkam, ker pol me ziher mož ne bo spustu bliz. Otrok še galami, je popoldan spal 3 ure, tko da ni šans da bi šel zdele že spat. No, pa še ati je doma, tko da zdej norita po celem stanovanju in se dereta, telovadita, plešeta,.... Drugače pa nič novega. Odločila sva se da ga bova prepisala v drug vrtec, čeprav čutim, da mi bo večkrat hudo po tem starem. Pa kaj čmo, k v življenju ni vse črno-belo. Miklavža ste že vse nabavile? Jest sem hvala bogu zaključila z darili, no malenkost ali dve še za Božička (k, pa se še ne mudi). Jest se v tem času poleg Miklavža in Božička ukvarjam še z 3 roj. dnevi in obiski 4 novorojenčkov. Da ti na koncu res že zmanjka idej predvsem pa denarja za vse skupi. Eh, sej bo. No, vam želim lep večer, mogoče pa se še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:09:39
|
|
|
|
sharpy
|
pridem na čvek zvečer
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:23:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy pridem na čvek zvečer Je že večer
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:29:50
|
|
|
|
petarda
|
Administrator ima vedno prav! IZVIRNO SPOROČILO: tincci Sploh nisem vidla tega pravila Moj mož je admin, sej noben drug si ne more spomnit take neumnosti pa še resno misli Pol je pa ta forum ustvaril direkt samo zate ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:30:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Želja, jaz bi se na tvojem mestu ravno tako odločila. Verjetno bo na začetku res težko (spet ), vendar kot sama praviš imaš za ponovno uvajanje neomejeno časa, tako da bosta že prišla notri. Je pa pravgotovo lažje zdaj, kot bi bilo kasneje čez pol leta/leto. Tincci bravo za vajino (moževo ) korajžo za ustanovitev foruma
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:32:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: sharpy pridem na čvek zvečer Je že večer pismo sam res , sploh nisem gledala ure ob postu
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:34:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Administrator ima vedno prav! Pol je pa ta forum ustvaril direkt samo zate ... ne to pravilo je dodal, da jo bo lahko brez slabe vesti cenzuriral
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:37:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz pa tuhtam kaj bi jutri počeli . Atija imamo cel dan v službi, napovedano je slabo vreme.... . Mogoče se bomo dopoldne šli kopat... popoldne pa ...se kam na obisk povabili Sploh ni slaba ideja. Če bo pa slučajno snežilo in ne deževalo, pa popoldne lahko izkoristimo za snežne radosti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:44:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne, tako da čakamo na Dedka Mraza (uh še cel mesec imata dobro stimulacijo da sta pridna ). Miklavž natrosi le pri starih mamah in babicah - ja no prav, če tako hočejo . Darila za D.M. imam pa za moja 2 drobižka že, dokupit moram le še kako malenkost, za ostale pridne otroke pa še ne - ampak že vem kaj jim bo prinesel
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:44:34
|
|
|
|
petarda
|
In moj dan jutri? Zjutraj bom lahko spala dokler bomo hotela ....sva se včeraj z možekom zmenila, da bova ta vikend vsak dan eden dežurala zjutraj ...Jaz sem se javila za danes...saj je bilo težko vstati, samo jutri...jutri bom pa spala...upam, da vsaj do devetih .... No, ko se vstanem gremo na en sprehod in kavico v mesto in na razstavo malih živali, ki bo na eni osnovni šoli tu v bližini. Potem gremo domov spat, pa na hitro eno kosilo skuhat (ne vem še kaj, samo ne mislim porabit več kot pol ure...kaki špageti, krompirjev golaž, njoki ali kaj takega...) Ob 15. uri pa gremo gledat čarovnika, ki bo tukaj v enem zadružnem domu...oziroma ta čarovnik je mal pod vprašajem, če se bo petardito do takrat že zbudil .... Potem pa domov in spat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:47:10
|
|
|
|
petarda
|
Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne, Bo treba kaj nastavit, pa bo bolje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:50:33
|
|
|
|
petarda
|
uh še cel mesec imata dobro stimulacijo da sta pridna Pri nas to nič ne pomaga ...Petardito je bil danes živ . Pred dnevi pa sva naredila božička (z barvami za steklo) in ga prilimala na ogledalo v hodniku...Pa sem mu danes rekla, da če se bo tako trmal in grdo obnašal, mu božiček ne bo prinesel nobenega darila.. Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost." ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:51:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne, Bo treba kaj nastavit, pa bo bolje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 20:54:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost." ...sicer, če bi to rekel moj otrok, bi se verjetno malo zamislila in mi ne bi bilo ravno smešno
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:01:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost." ...sicer, če bi to rekel moj otrok, bi se verjetno malo zamislila in mi ne bi bilo ravno smešno Ja, ostalo mu je še od rojstnega dneva...Ko so ga vsi spraševali, kaj naj mu kupijo...Pa sva mu rekla, da naj reče, da nič ne rabi, ker ima vsega dost...Igrač še za izvoz ...Sam ne moreš verjet, kako otroku ostane
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:04:51
|
|
|
|
petarda
|
A kera ve kako kaj moram nastavit, da bom zgoraj na ekranu videla tisto naslovno vrstico....da vidim kje se nahajam, al pa če hočem recimo dat gor link.... Ker mi je lubi zadnjič nekaj šaril po računalniku in vse zmuštral
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:11:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne bi vedela petarda . Sem malo brskala po nastavitvah, samo kaj v vezi s tem ne najdem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:13:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaaaa evo takole: Pogled -> Orodne vrstice -> Orodna vrstica za brskanje (mora imeti kljukico)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:15:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa še mal šmeka :
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:15:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaaaa evo takole: Pogled -> Orodne vrstice -> Orodna vrstica za brskanje (mora imeti kljukico) Sem že iskala...pa ni orodne vrstice za brskanje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 1.12.2007 21:16:45
|
|
|
|
petarda
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Našla, sem jo...... ...v bistvu sem jo imela gor, samo je bila stisnjena v kot
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?