|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
1.12.2007 12:43:52   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.12.2007 13:42:15   
petarda
Tincci sem šla zdaj mal pogledat na tisti link od alergij...Upam, da bo zaživel in da bo v pomoč mnogim alergikom in njihovim mamicam..user posted image

Kdo pa je Admin?...user posted image  Eno izmed njegovih pravil...

Administrator ima vedno prav! user posted image

....Saj čisto po pravici povedano, pravil na RR še prebrala nisem user posted image ....verjetno se vidi, ne?user posted image

Zdaj pa grem res spatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.12.2007 15:34:29   
tincci
Sploh nisem vidla tega pravila user posted image Moj mož je admin, sej noben drug si ne more spomnit take neumnosti user posted image pa še resno misli user posted image user posted image user posted image user posted image

Par folka je hotl, da bi nekdo to naredil, eno mesto, kjer bi blo vse na kupu.. pa sem se javla oz se je moral moj dragi... zdej me pa prov zanima, če bo kaj iz tega, ker neki posebno se s tem ukvarjat nimam časa.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.12.2007 15:39:34   
tincci
Moj mož je ubrisanuser posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.12.2007 20:06:42   
ŽELJA2
Kaj je zdej? Nikjer nobene?

Jest se pofočkam, ker pol me ziher mož ne bo spustu bliz.user posted image
Otrok še galami, je popoldan spal 3 ure, tko da ni šans da bi šel zdele že spat. 
No, pa še ati je doma, tko da zdej norita po celem stanovanju in se dereta,
telovadita, plešeta,....user posted image user posted image

Drugače pa nič novega. Odločila sva se da ga bova prepisala v drug vrtec, čeprav čutim, da mi bo večkrat hudo po tem starem. Pa kaj čmo, k v življenju ni vse črno-belo.user posted image

Miklavža ste že vse nabavile? Jest sem hvala bogu zaključila z darili, no malenkost ali dve še za Božička (k, pa se še ne mudi). Jest se v tem času poleg Miklavža in Božička ukvarjam še z 3 roj. dnevi in obiski 4 novorojenčkov. user posted image  Da ti na koncu res že zmanjka idej predvsem pa denarja za vse skupi.  Eh, sej bo.

No, vam želim lep večer, mogoče pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.12.2007 20:09:39   
sharpy
pridem na čvek zvečer user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.12.2007 20:23:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Je že večer user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.12.2007 20:29:50   
petarda
Administrator ima vedno prav! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Sploh nisem vidla tega pravila user posted image Moj mož je admin, sej noben drug si ne more spomnit take neumnosti user posted image pa še resno misli user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol je pa ta forum ustvaril direkt samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.12.2007 20:30:25   
NinaŠ
Želja, jaz bi se na tvojem mestu ravno tako odločila. Verjetno bo na začetku res težko (spet user posted image ), vendar kot sama praviš imaš za ponovno uvajanje neomejeno časa, tako da bosta že prišla notri. Je pa pravgotovo lažje zdaj, kot bi bilo kasneje čez pol leta/leto.

Tincci bravo za vajino (moževo user posted image ) korajžo za ustanovitev foruma user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.12.2007 20:32:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Je že večer user posted image

pismo sam res user posted image , sploh nisem gledala ure ob postu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.12.2007 20:34:14   
NinaŠ
Administrator ima vedno prav!

Pol je pa ta forum ustvaril direkt samo zate ...

user posted image user posted image user posted image ne to pravilo je dodal, da jo bo lahko brez slabe vesti cenzuriral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.12.2007 20:37:33   
NinaŠ
Jaz pa tuhtam kaj bi jutri počeli user posted image . Atija imamo cel dan v službi, napovedano je slabo vreme.... user posted image . Mogoče se bomo dopoldne šli kopat... popoldne pa user posted image ...se kam na obisk povabili user posted image Sploh ni slaba ideja. Če bo pa slučajno snežilo in ne deževalo, pa popoldne lahko izkoristimo za snežne radosti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.12.2007 20:44:11   
NinaŠ
Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne, tako da čakamo na Dedka Mraza user posted image (uh še cel mesec imata dobro stimulacijo da sta pridna user posted image ). Miklavž natrosi le pri starih mamah in babicah user posted image - ja no prav, če tako hočejo user posted image . Darila za D.M. imam pa za moja 2 drobižka že, dokupit moram le še kako malenkost, za ostale pridne otroke pa še ne - ampak že vem kaj jim bo prinesel user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.12.2007 20:44:34   
petarda
In moj dan jutri?

Zjutraj bom lahko spala dokler bomo hotela user posted image ....sva se včeraj z možekom zmenila, da bova ta vikend vsak dan eden dežurala zjutrajuser posted image ...Jaz sem se javila za danes...saj je bilo težko vstati, samo jutri...jutri bom pa spala...upam, da vsaj do devetihuser posted image ....

No, ko se vstanem gremo na en sprehod in kavico v mesto in na razstavo malih živali, ki bo na eni osnovni šoli tu v bližini.user posted image

Potem gremo domov spat, pa na hitro eno kosilo skuhat (ne vem še kaj, samo ne mislim porabit več kot pol ure...kaki špageti, krompirjev golaž, njoki ali kaj takega...)

Ob 15. uri pa gremo gledat čarovnika, ki bo tukaj v enem zadružnem domu...oziroma ta čarovnik je mal pod vprašajem, če se bo petardito do takrat že zbudiluser posted image ....

Potem pa domov in spatuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.12.2007 20:47:10   
petarda
Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne,

Bo treba kaj nastavit, pa bo boljeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.12.2007 20:50:33   
petarda
uh še cel mesec imata dobro stimulacijo da sta pridna

Pri nas to nič ne pomagauser posted image ...Petardito je bil danes živ user posted image . Pred dnevi pa sva naredila božička (z barvami za steklo) in ga prilimala na ogledalo v hodniku...Pa sem mu danes rekla, da če se bo tako trmal in grdo obnašal, mu božiček ne bo prinesel nobenega darila..user posted image

Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.12.2007 20:51:53   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Miklavž pri nas doma ne nosi... tudi Božiček ne,

Bo treba kaj nastavit, pa bo boljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.12.2007 20:54:43   
NinaŠ
Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost."

user posted image
user posted image

...sicer, če bi to rekel moj otrok, bi se verjetno malo zamislila in mi ne bi bilo ravno smešno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.12.2007 21:01:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost."

user posted image
user posted image

...sicer, če bi to rekel moj otrok, bi se verjetno malo zamislila in mi ne bi bilo ravno smešno user posted image

Ja, ostalo mu je še od rojstnega dneva...Ko so ga vsi spraševali, kaj naj mu kupijo...Pa sva mu rekla, da naj reče, da nič ne rabi, ker ima vsega dost...Igrač še za izvozuser posted image ...Sam ne moreš verjet, kako otroku ostaneuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.12.2007 21:04:51   
petarda
A kera ve kako kaj moram nastavit, da bom zgoraj na ekranu videla tisto naslovno vrstico....da vidim kje se nahajam, al pa če hočem recimo dat gor link....

Ker mi je lubi zadnjič nekaj šaril po računalniku in vse zmuštraluser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.12.2007 21:11:08   
NinaŠ
Ne bi vedela petarda user posted image . Sem malo brskala po nastavitvah, samo kaj v vezi s tem ne najdem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.12.2007 21:13:07   
NinaŠ
Jaaaa evo takole: Pogled -> Orodne vrstice -> Orodna vrstica za brskanje (mora imeti kljukico)  user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.12.2007 21:15:01   
NinaŠ
Zdaj pa še mal šmeka user posted image :
user posted image  
user posted image  
user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.12.2007 21:15:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Jaaaa evo takole: Pogled -> Orodne vrstice -> Orodna vrstica za brskanje (mora imeti kljukico)  user posted image user posted image

Sem že iskala...pa ni orodne vrstice za brskanjeuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.12.2007 21:16:45   
petarda
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Našla, sem jo......user posted image user posted image user posted image user posted image ...v bistvu sem jo imela gor, samo je bila stisnjena v kotuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?