|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.11.2007 23:02:44   
felicia
pol pa kar potri lex bo tolk slajše pol.

Sicer tud mene vedno prime takrat ko naj ne bi, recimo med user posted image  takrat bi pa user posted image  do neskončnosti hehehehuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
30.11.2007 23:03:09   
Majchi
Uf Lex, pazi nase! Saj user posted image  bo pa še kasneje dovolj.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
30.11.2007 23:03:25   
petra a
user posted image pošimfat je treba, sej res da so zlati in da brez njih ne gre, samo kar je res je pa resuser posted image

dons že cel dan poslušam od prešinfanih descev, pol sem se že kar nalezla, zdaj pa še ve user posted image

kjava-čestitam za dobro opravljen izpit

se bojim, da so tejč danes v kakšno knjigo zaprli in bo ostala dobra vila v kakšni pravljiciuser posted image ...z 30-imi stranmiuser posted image

babe, lahko noč

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.11.2007 23:04:44   
felicia
sej res kje je tejč, pa putka se je tudi neki skrila!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.11.2007 23:06:10   
Majchi
Ja saj res, kje je Tejč? Mal njenga humorja bi blo super.

Jaz pa tud šibam pod tuš, pa spat.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.11.2007 23:07:18   
Majchi
Joj Felicia, sva istočasno pisale in sva čist isti stavek uporableuser posted image .

No, lahko noč. Grem k Lani v Mižule.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.11.2007 23:08:28   
kjava
Petra a, a si že nazaj? Moj pa, če je že na računalniku, je na bager.org. Ma neko idejo, da bi bager kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchi, a si gledala kmetijo?  Mater se dogaja!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.11.2007 23:09:56   
felicia
no jaz grem gtudi v mižule, ker moj mali se bo kmalu zbudil pa bo hranjenje itd. se pišemo

nočka

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
1.12.2007 10:19:49   
rožica81
Kje ste babe?  A ste včeri tolk čvekale, da ste mogle danes mal potegnit spanec user posted image  Res ste fletne majčice user posted image

kjava, čestitam za uspešno opravljen izpit user posted image  user posted image  user posted image  

Ko ste glih včeraj šimfale dece, heheheh, moj je šel na pijačko zvečer, pa ga ni bilo do enih zjutraj. Pol me je pa zbudil, ampak kar tako, direkt: "Ej, miška" Ja, pa dej no, a se ti dogaja, al kaj??? Sem mu zjutraj rekla, da je izpolnil kvoto za neki časa, da sedaj sem pa jaz na vrsti user posted image  Me pa res zanima, kako bo zvečer sam z Nacetom, ker zaspi edino na joški user posted image

rogljiček, tvoj te je pa res lepo presenetil! A imaš 5 minut zase, pa si na RR pršibala

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.12.2007 13:05:07   
petra a
živ

opažam, da smo veliko manj zgovorne kot ko smo bile noseče...pa saj je čisto razumljivo, glede na to da smo raje z malimi

ampak tale tišina od tejč je pa že nerazumljivauser posted image  mogoče ma pa še surprise od dragega za obletnicouser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.12.2007 13:53:45   
ancka1
Eno popoldne me ni gor, pa kar 3 nove strani...user posted image  user posted image   Bodo v službi nadure zaradi RR user posted image
Včeraj je bilo prav luštno v Domžalah. Kaj imamo mi fletne mulčke, a ne? Se pravi v petek pa v KR v Qulandii? user posted image  Za VDS pa pri meni, mislim da, ne bo problem.

Grem papcat, so nama danes kar v kitajski restavraciji kosilo skuhali. user posted image

LP!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
1.12.2007 14:27:40   
tejč
Dan!

Kjavica, naša, ti si carica, bravo za izpit!!!!

Nč me ni dragi presenečal.user posted image  Sva tok broke s kešem, jaz ne vem, no. Porodniška pride sredi meseca, mi2 sva pa že oba na nuli z dnarjem-sploh ne vem, kam gre. No, kredit, hrana, bencin, dva avta vzdrževat, otroci, zdravila, kaka kavica, drugače pa nič. MAdona. KAm smo pršli! V študentskih časih pa sva si obleke v Maximarketu kupvala, zdaj pa...user posted image  Sranje!

Maška je brez jokca prestala tretjo pikico. NAmerili so jo (zelo naprbližno po moje) 66 cm in 8090 g.

Bili smo na knjižnem sejmu celo popoldne. Punci sta bli tooooooooook pridni, da mi še dons ni nč jasen. Ajša je uživala 100/h! Nodi se je pogovarjal z njo in tega ne more pozabit, je bla kot okamenela, se je tko menla, stala pa kot pribita.user posted image  PA Maček Muri je bil, pa Muca copatarica, Modri medvedek, pa knjige, knjige, knjige, naša je tako kot mami zaljubljena v slikanice. Tetica je spet kupila dve novi. TAti je bil na štantu od službe, me smo pa okrog skakljale, Maša se je pošten po jabuku usrala, da je bil popoldan bolj pester v iskanju novih cotk. PA še HAlgato so peli in igrali in LAinšček je predstavljal svojo novo uspešnico.
Pravi žur!

KAr se pa dedcev tiče, pa tud jaz dostkrat šimfam, sam včasih prav po krivem. Danes sem šla jaz v trgovino z Ajšo, on je čuval MAšo in kuhal. Sicer je mal zabljuzil, ampak za pojest je blo čist OK-sicer pa nič montijauser posted image : juha, riž, piščančja omaka, kitajsko zelje s paradajzom. Kul! Ampak kuhna je pa za ubit usrana zdej, pa lonček z MAšino hrano mu je padu po tleh po celi kuhni in steniuser posted image , Ajša je polila sok, ...user posted image  Bomo že zdle pospravli. SAj je še cel dan...user posted image

PA v  domžale sem šla ene gumbe menjat in mi je trgovka komi zamenjala, pol mi pa še skor ni hotla preostanek dnarja dat-sem se skor ujezila tam. user posted image   in zmagalauser posted image .

Drugač pa: TOREK SREČANJE???????KAj pa moja aerobika???? Jejjejejejejejejejejejej, a mora bit 11. glih na tork?user posted image
No, če ne bo šlo drugač, bom CAncel aerobikauser posted image .

Super, da ste pršle v Domžale na kavico, naslednji je pa Kranj! MAjchi, hvala za kavico!user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.12.2007 14:33:16   
tejč
LEPO PROSIM ZA VSAKODNEVNO GLASOVANJE ZA NAŠO MAŠO. laHKO PA MI NA ZS POŠLJETE VAŠ MEJL NASLOV IN AKTIVIRATE, PA BOM SAMA KLIKALA VSAK DAN, ČE SEVEDA DOVOLITE.

http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=852&GalleryDataId=852

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.12.2007 17:22:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lex
namreč naša alina se že sedaj pipa za jabolko, pa njegovo flašo
user posted image Saj vem, da imate na vašem koncu mal drugačen besednjak. Podnapise prosim.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
1.12.2007 17:33:22   
Putka
Tejč, zdaj mi je pa kar malo žal za tale knjižni sejem. je bil v domžalah ali Ljubljani? Če bi vedela za Nodija in Mačka Murijauser posted image , Vesna ju ima tolk rada. Pa prejšnji teden smo Nodija v Mercatorju zamudiliuser posted image .

Ja, včeraj sva pa z dragim tv skupaj gledala, je bila Matrica revolucija, samo nisem do konca zdržala. Pa po aerobiki smo bili pri mojih na večerji, smo šele proti 9-ti domov prišli.

Danes pa nabava in priprava za jutri (kosilo moji + njegovi starši, upam da njegova prideta, mama ima neke vrtoglavice in ni še nič javila, če je boljša). Pozno smo vstali (Katja se je zbujala in hotla jošk, jaz zraven skoraj user posted image ker me žveči, potem se je Vesna polulala in smo posteljo preoblačli, pa spet Katja..).

Smo šli do tržnice po zelenjavo in na kavo, lušten sprehod, eden redkih skupnih.

Popoldne je bil plan v Waldorsko šolo skočit na njihov Miklavžev sejem, pa je Vesna tolk sitnarla.

Jutri za kosilo:
goveja juha
pečena kura (bom delala prvič, kakšen namig?)
pečen krompir
na hitro skuhan brokoli
mešana solata
paradižnik z mocarelo (kupila ene 2kg v Hoferju, je bila po 29c)
rakci za sestro, k ne je mesa
Montijeva torta za posladek

Oči mi pa še pehtranko prinese, naredi zares vrhunsko, kar ostane prinesem na plavanje. Potice in torte, ne kureuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
1.12.2007 17:35:46   
Putka
Glasovala za Maško, še v Vesninem imenu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.12.2007 17:56:06   
kjava
Jest sem tud že glasovala, drugač bi ti pa, tejč, res kar mail poslala, sam ne vem, kako se link aktivira. Ponavad kar kopiram, pa je avtomatsko aktiven, to pa ne vem, s kje bi kopirala user posted image

Putka, sem te mislila vprašat za jedilnik, pa si ga že napisala user posted image . A to boš celo kuro pekla, kej nafilano al nič? Drgač ne vem, jest cele še nikol nisem. Saj ni kej, drobovino ven, če je še not, pa fajn nasolit, pol pa med peko z maščobo, ki se nabira polivat, da se lepo zapeče.

Felicia, dons te gledamo user posted image !

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
1.12.2007 18:09:41   
petra a
kar v pečico z njo, še boljša bo, če jo boš nafilala, jaz imam rada nafilano s kruhom,jajci,petešiljem,čebulo in velik česna(kot za kruhove cmoke), pa mama zmeri neka jetra not meša, da vse pokvr...pol jo pa pečeš tok cajta kolikor je težka, to pomeni če je težka 1 kg,pečeš 1 uro, čre je težka 1,5 kg pa 1 uro in pol...pa krompir lahko pečeš kar zraven

njami, bomo tud mi kmalu prakticiral

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
1.12.2007 18:11:02   
petra a
valda ne pozabi soliti

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
1.12.2007 19:48:25   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Tejč, zdaj mi je pa kar malo žal za tale knjižni sejem. je bil v domžalah ali Ljubljani? Če bi vedela za Nodija in Mačka Murijauser posted image , Vesna ju ima tolk rada.

Putka, v Lj, CD, ni vstopnine-traja še jutri. Pejte!

Za piščanca bi pa jaz nardila brokolijevo filo: kuhan brokoli, par žličk kisle smetane, začimbe-timijan, sol, poper,kruhove kocke, jajce. Pa brokoli dobro odcedi, da ne bo redko. Aja, ni po Montiju!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
1.12.2007 19:57:28   
tejč
JAZ BOM PA TV PRIŽGALA.user posted image  Ne morem verjet, hihi, Felicio grem gledat-kje že? POP tv, a ne?user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.12.2007 20:00:37   
s u g a r
no kaj boste jedli - nam nam

Čau.

Mi smo včeraj pozno prišli domov "z plavanja" in smo šli samo spat - vsi trije.

Danes držimo vse noge in roke od sebe "baje", s tem da se pere, suši (deda odstopu sušilca, ker ga on čisto nič ne uporablja in ga valda lahko mi - ful sm hepi, ker drgač se mi je mami ponudla, pa si bo ona novga kupla - uglavnem ni problemov zdaj imam sušilca in to je superca, drugo sploh ni važn). Torej jutri pa veste kaj ma kao čaka LIKANJE - no ob 10 gremo pa od doma na 2 obiska od tega na eno kosilo in pol pozno popoldan domov. No pa bo spet bajta polna cunj - KATASTROFA.

nič prdem nazaj se gremo user posted image

tipkamo.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.12.2007 20:05:58   
kjava
Punce, dol z RR! Felicio gledat! user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.12.2007 20:18:53   
tejč
Kako si lepa, feliška!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.12.2007 20:22:28   
Majchi
Jeeee Feliška, glih kar te je Zmagec gor poklicaluser posted image !!!

Sam na hitro: moj ima rd in zdele dobiva obiske. Lana je pridna, sita, previta in že spi.
Drugače sem pa mojga dons cel dan tok žajfala zarad včerajšnjega izginotjauser posted image , da je revež kosilo skuhal, pospravljal, Lano merkal,...user posted image

Pa v Citiju smo bili, sem si kupila bundo - končno! Ančka, hvala za sms, sem vidla tiste v Hervisu, ampak so imeli samo oranžne. Potem sem pa v Tomas sportu eno najdla za 80 evrčkov.
Aja, pa mojmu sem za rd potem kupila smučarske rokavice, take opasne, z oporo na zapestjih, v bistvu za bordanje. Je sam izbral in bil potem zadovoljenuser posted image . Torej problem z darilom rešen.

čao

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?