|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
30.11.2007 22:07:00   
pikovit
Zdej pa neki kar sem si vedno želela rečt.
over and out  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.11.2007 22:27:33   
citrončica
Soncek.dj.
iskrene čestitke za tvoji princeski,naj vam dnevi minevajo v sreči in veselju,no ja, pa kaj spanca vam tud privoščim!!user posted image user posted image

Stormy,
čestitke,naša novauser posted image  in srečno tudi tebiuser posted image ,

Sulfinija,
bila si mi na misel, tvoja novica me je razžalostila,
zdaj pa vseeno upam, da jutri test pokaže +!!

sem pozna danes...nič, nočko...do jutri!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.11.2007 22:28:29   
konina
stormy, jupi! Čestitam ob veseli novici. Želim ti mirno in zdravo nosečnost in na koncu pride čudovito nagrado.user posted image

LP, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.12.2007 5:13:19   
MARTINŠČICA
Dobro jutro, pupe!
Jaz ne morem spat, pa zdaj tuki vegetiram user posted image .

S.D. Čestitke ob dvojnem veselem dogodku! Obilo užitkov ob crkljanju in previjanju malih user posted image user posted image !

Abra, fajn grej svoje bogastvo, pa čez 14 dni dve lepi user posted image  ali user posted image .

Sulfinija, en velik, topel user posted image . Morda je pa le lažen alarm. Če pa že mora bit ta presneta M, pa se potolaži in februarja horuh v nov krog! V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega - z dragim bosta lahko fajn uživala v veselem decembru, pa na Jezerskem in nabirala novih moči, a ne.

Tita, jaz se super počutim. Jem vse (kar nosečnica lahko), nič mi ne smrdi, ni nimam problemov s prsmi (so me včasih pred M bistveno bolj bolele), nič ne bruham ... Neka čudna slabost je sicer prisotna, če sem lačna, sicer ne. Tudi jaz sem shujšala za par kil, čeprav se mi zdi, da skoz neki jem. Raje jem slano kot sladko. Najbolj mi paše solata v vseh možnih oblikah. Trebuh me sedaj le včasih boli, pa še to skoraj ni omembe vredno. Pijem veliko vode, lulam pa kot običajno. Ponoči večkrat ne morem spat (izgleda, da imam glavna user posted image user posted image  - party makerja v bušiju). Utrujena sem pa kakor kdaj. Glede bolniške mi je ginekolog v Lj sam od sebe napisal Priporočilo za bolniški stalež, v katerem je eksplicitno napisal, da je bolniška do poroda in da so dovoljeni kratki izhodi. Moja OZ je pa potem takoj dala naprej podaljšat na komisijo. Buskopana pa še sploh nisem nobenega pojedla in ga verjetno tudi ne bom.
Kako ste pa kaj ostale user posted image ?

Arneja, tole s Karmen mi pa ni čisto jasno. Kako lahko ona otipa mikonske folikle, saj se vendar ne pogovarjamo o milimetrih, ampak o mikrometrih, če jaz kaj vem. To je meni bolj tko - na oko ... Morda se motim?

Kajsica, se popolnoma strinjam s tabo. Moški in ženske smo v tem skupaj in se pač zdravimo zaradi neplodnosti. Vsak ima določen del v postopku in res ne vem, kaj moški tako famo okrog ene oddaje semena zganjajo. To je pri nekaterih edina stvar, ki jo moški naredi za postopek. Jaz bi se tudi rajš tam v eni sobi zrajcala in doživela orgazem, pa da mi ne bi bilo treba na punkcijo recimo.user posted image  Sicer sem pa jaz na to temo že tipkala in se ponavljam. Je že res, da smo si ljudje različni, ampak nekatere ženske svoje drage malo preveč v vato zavijajo, se mi zdi. Sploh ne veste, česa so vaši moški sposobni, kadar je nekaj treba storiti in se brez veze smilijo sami sebi, kje drugje pa mačote špilajo. Pa brez zamere.

Mami26, jaz sem na bolniški od punkcije dalje. Dala mi jo je pa OZ zaradi HS.

Stormy, Č  E  S  T  I  T  K  E  ! user posted image user posted image user posted image

Citrončica, kako si kaj? Že kaj odštevaš dneve?

Zdaj sem pa omagala. Grem dormirat.
Nočko!

200% MAMI

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.12.2007 7:03:05   
Sulfinija
Pozdrav punce!!!

Ni pravice,nobene pravice ni kot ste rekle.Punce žal se je prikazala moja user posted image  v vsej svoji obliki.

Včeraj je prišel moj user posted image  domov,ne boste verjele novica ga je strašno zadela na nepravo mesto siromak tkole se mi j smilil,tkole me je tole prtlo butnilo no tlaq bolje kot ponovni neuspeli postopek.
SEm mislila,da ne bom idla kje boma najdajlšo noč v ltu,vendar sedaj je šel na en mali fuš ko pride domov proti večeru pa boma šla med lučke v mesto danes se je začel vseli december spila kako pijačko v mestu in tam mu bom izdala,naj se nikar ne sekira ne žre,boma pač šla na potovanje.Pač bo uspelo drugič.Če pa še takrat ne pa tkole ratam samoplačnik in boma boje nadaljevala kok boma pač zmogla tudi finančno.
user posted image ,spomladi se mi kar kaže služba,bo kar fletno ne boma imela le več ene plače boma lahko potovala,.....pa tudi kak eurov na stran dala za nove boje.

Punce sorry,če sem vas zamorila nekomu moremo idati svojo bolečino,ker drugače me bo razgnalo.

Sedaj se uštimam nato pa udarim ful redno generalko v najini splanici,namestim najin aranžmajček in v jedilnici adventi venček.

Hvala vam iz srca,da ste trepetale skupaj z mano.

LPuser posted image

P.S:Posebna zahvala gre prav tebi Citrončica,ki sma na vezi tudi preko MSN.Citrončica bogu sem hvaležna,da sma se spoznali in,da si mi stala ob strani in hvala ti,ker si moja prijateljica.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.12.2007 7:28:18   
tassi1
user posted image user posted image user posted image
potolažita se in še mal,pa bosta šla znova v boj!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.12.2007 7:57:12   
Lotty
Sulfinija,
zelo mi je zal za tvoj izid ....
Bodi mocna!!!!!!!

lp
Lotty

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.12.2007 8:14:16   
arneja
Ma, Sulfinija, ni pošteno user posted image . Me je kar streslo. Zakaj se to dogaja? Ampak ti moram povedati, da si zelo močna, da si tako pogumno vse skupaj prenesla in že razmišljaš, kako boš adventni venček pripravila. Morda je to za nekaj dobro, ne vem, morda zaradi službe. Res si pogumna, kapo dol pred tabo. Vse te vožnje do LJ, jaz sem se spraševala, če bi vse to zmogla. In tolikokrat brez dragega sama doma. Poglej ven, sonce sije, in tudi za vaju bo posijalo. Ko bo čas za to. Upam, da čimprej user posted image .

Je pa Karmen rekla, da je najboljši čas za OBMP poleti, ko je telo polno energije. Tako, da, če nama ne bi uspelo, bi šla v naslednji postopek šele junija.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.12.2007 8:17:23   
Pija76
Dobro jutro punce, 14 ur nisem na RR ( čas za spanje naj bi bil 8 ur user posted image ) pa imam toliko za prebrat! No upam, da mi software dela, pa gremo:

Stormy čestitke!!! Želim ti najlepših 9 mesecev, solze si mi spravila v oči, ko si rekla, da si prvič zagledala +, tudi jaz ga čakam.
Mami 26: lepo sprejmi in potem grej pikico ( pikici)!!

Prof. Kikkaa: ti a ti si našega Tomažka dobr zastopila v ambulanti, ko ti je kej razlagal? No ker jaz ga nisem, kot da mi kitajsko razlaga! Ima tolk enih prispodob za vse tele zdravstvene izraze, jaz pa niti najmanjšega pojma o tem, da si je upravičeno mislim da imam barvo las v skladu z lajtngo. Se spomnim ko mi je za jajčevode o tubah govoru, jaz sem pa mislila da ima v mislih epruveto pa sem eno tako ven butnila, da tud odgovorit ni mogu user posted image user posted image user posted image , jaz ponavadi še enkrat pri sestri preverim če prav vem! Njemu je vse samoumevno, drugače je pa stručko!
Ampak zakaj pa pravijo da je Gonal boljši od Menopurja? Ah pomoje odvisno od posameznice kako reagira!

Abra tvojim otrokom se pa godi, super kar razvajaj jih! Pa lepo ju grej!
A porajtate da naša nosečka Sayuri zdaj malo dlje spi?
Pikovit in Daisy glede na odgovor včeraj na GK mislim, da bomo januarja vse v istem šmornu! No še enkrat kličem v ponedeljek, pa pol bom vedela zazihr.
Sulfinija res je hudo, potolaži sebe in dragija, potem pa pejta res malo uživat, pa potem ko bosta pripravljena v nove boje. Pa super, da se ti službica obeta,l v vašem koncu je kar težko a ne?
No zdaj pa grem k sobotnim opravilom, da bom potem lahko šla na sonček, danes moj user posted image  dela, bom v hrib skočila, pol imam pa še frizerja.... Pozdravček in uživajte!!!

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.12.2007 8:20:34   
Pija76
Arneja a tebi je pa Karmen to razlagala, meni pa da je najbolj v 3 mesecih po rojstnem dnevu!! user posted image user posted image user posted image , to meni sicer nič ne štima, pa tud verjamem ne.
Ali poznaš veliko ljudi rojenih feb, marca, aprila, jaz ne glih no....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.12.2007 8:27:20   
arneja
Abra, moj ima pa spermiogram b. p., samo jaz nekaj štrajkam user posted image . In kakšne barve so ostanki Prometriuma user posted image ? Si pocartala svoji dve pikici user posted image ? Jaz sem morala pa že prej računalnik ugasnit, me je moj kar dol nagnal user posted image .

Pikovit, si se zmenila s Karmen za masažo? Pa tista gospa Agata na podlagi urina ugotavlja, kaj ti je? Kje pa je sploh Drenov grič??

Kikaa, in katera starost pacintke je že kritična za OBMP? So kaj rekli? To, da bo diagnostika v treh mesecih speljana, je pa super zadeva user posted image . Se pa strinjam, da imamo že same ogromno informacij o vsem skupaj, tako da, bravo, me, punce user posted image .

Dejzi, a zaradi kajenja imaš stare celice?? A tudi če si ozdravljen kadilec? Moj pa tudi kadi, se ga ne da prepričati, da bi nehal user posted image . No, zdaj sicer kao pazi, da bi malo manj, ampak bogsigavedi, kaj v službi dela.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.12.2007 8:31:13   
kikaa
Dobro jutro!

No Linda25 - si spraševala, kaj bomo kaj počele za vikend, evo mene - zdajle ena ,user posted image potem malo user posted image , potem user posted image

popoldne pa grem v savno... se mal relaxirat  user posted image

Pa-pa in lep vikend vsem!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
1.12.2007 8:33:25   
citrončica

""P.S:Posebna zahvala gre prav tebi Citrončica,ki sma na vezi tudi preko MSN.Citrončica bogu sem hvaležna,da sma se spoznali in,da si mi stala ob strani in hvala ti,ker si moja prijateljica. ""

Sulfinija, imeli sva pač to možnost, da se spoznava in srečo, da sva se na koncu še v Lj srečevali,
žal mi je zate, da ni uspelo, sem upala do konca, in prav je, da si pozitivna in gledaš naprejuser posted image ....vseeno hvala za lepe besedeuser posted image user posted image !!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
1.12.2007 8:35:53   
kikaa
ja arneja - 5 za nas vse!  Neka prelomna meja v starosti pa je 35 let, to so omenjali večkrat...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
1.12.2007 8:40:01   
arneja
Konina, kako ste kaj vi trije + očka user posted image ?

Martinščica, menda, da folikle lahko otipa user posted image . Ne vem, sporočim jutri, kaj bo jutri uradna medicina povedala. Moj pravi, naj ne bom naivna, in verjamem. Abra, je tebi tudi kaj rekla, koliko naj bi imela foliklov in kaj zadela število?

Pija, je tudi meni razlagala, da je najbolje tri mesece po rojstvu, ampak meni se to skorajda s poletjem ujame. Poznam pa sebe in dragega, rojena februarja user posted image . No, poznam že dosti takšnih ljudi, samo mislim, da so bili po naravni poti spočeti user posted image . Je tebi tudi Karmen kaj napovedovala število foliklov, in morda celo zadela?

Sayuri, kaj se pa tebi, user posted image , kaj dogaja user posted image ?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
1.12.2007 8:43:46   
arneja
Kikaa, moj dopoldan bo podoben tvojemu user posted image . V savno si pa jaz zdaj ne upam hodit. Saj sem vedela, da je prelomna meja 35 user posted image . Ker mlajše punce precej bolje odreagirajo na zdravila, jaz pa ... user posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
1.12.2007 8:46:22   
kikaa
Pija76 - ne,  nisem ga v ambulanti nič razumela, saj pravim, včeraj je tako slabo predaval, kot slabo v ambulanti kaj poveuser posted image  (slabo), ga zelo mal zastopiš, ampak strokovnjak je pa eden izmed boljših, zato definitivno ostajam pri njemu...sej se pol že nekako razumeva, ko jaz toliko vprašanj postavljam, pa potem reče, pa kaj ste vi, pa kaj ste vi...ko hočete tako znanstveno priti vsemu do dna, pa sem rekla da DMS, pa je rekel, aja sej ni čudno poluser posted image user posted image
Sem v ambulanti mislila, da sem jaz mal mim, zdaj pa vidim, da on tak res je...kjerkoli. Ampak drugače pa res, svaka mu čast. Bogi revež se sam izrazit ne zna, drugače pa je 1A.

Glede razlik med Menopurjem in Gonalom so rekli samo, da je različna sestava oz. način pridelave, različna cena, različna prilagojenost glede rokovanja in uporabe (Gonal v peresnikih - enostavneje...), glede delovanja pa niso nič kaj posebej rekli...po moje odvisno od let...za katerega se odločijo...

Sulfinija - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
1.12.2007 8:52:48   
kajsica
Dobro jutro čveke!

Sulfinija, potolaži se, glavo pokonci in v nove boje. Lepo da gresta malo uživat sedaj za novo leto, da lahko vse malo odklopita, kaj pa veš kaj vse se lahko zgodi. Kar poglej to zgodbico od pike, kako ji je uspelo! Naj se čudeži dogajajo in december je prav magični mesec. user posted image

Martinščica, ti si malo pred menoj, daj razjasni mi tole. Tudi jaz imam Dabroston in Buskopan, pa mi je sestra na kliniki rekla, da naj Buskopan jemljem do 1. UZ cca 14 dni. Kaj ti ga nisi? Pa kaj je normalno, da čutim krče še vedno spodaj? Blagor ti da nimaš težav, moje prsi so ful boleče, pa kar neka tekočina se mi spodaj pretaka....Daj malo opiši kaj se je s teboj dogajalo.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
1.12.2007 9:02:01   
Linda25
Dobro jutro,

3. UZ je za mano. Danes ob 22. uri si moram vbrizgati stop injekcijo Pregnyl 10.000 IE. Sestra mi je razložila, kako zmešati vsebine. Kam naj si vbrizam stop injkcijo? Ali je nalbolje v trebuh in kam v trebuh, okoli popka???

Prosim za nasvet.

Požlebova se ni mogla odločiti, ali mi da stopko ali še enkrat gonal s Citrotidom. Vendar sem imela na desni strani folikle velike tudi po 3x20mm in 1x 19, na levi je bil največji 18mm. V levem mi je komaj kaj videla, ker je baje malo zamaknjen. Že vidim, da bom v ponedeljek trpela. Kaj vi menite?
Dala mi je še tabeltki za jutri zjutraj in tableto Apaurin za zvečer. Trebuh imam ful napet in na uz pregledu me je ful bolelo.

LP

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.12.2007 9:10:03   
kajsica
kikaa, se strinjam s teboj, ta naš Tomažko, se res ne zna izražati in če hočeš kaj zvedeti ga moraš dodatno vprašati, odgovor pa je skoraj malo sarkastičen. Ampak je 1A, ga ne zamenjam.

Linda 25, jaz sem imela enako stopko, pa mi je sestra rekla, da si jo lahko dam kamorkoli, v roko, v nogo, v trebuh, samo da je pod kožno gubo. Ker jaz sem se skoz pikala v nogo, me je trebuh preveč bolelo.

Dajte prosim mi povedat kaj je s temi mojimi tabletami, prosim!!!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.12.2007 9:15:04   
arneja
Kajsica, vesela bodi, da imaš boleče prsi, to je bil še vedno dober znak user posted image .

Pija, glej, kaj je Karmen na nekem intervjuju povedala, čisto zadnje vprašanje:

<http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2003/Avgust/naslovna_tema_7.htm>

No, bomo videli jutri ali se je zmotila ali ne.

Linda, kako daleč si že ti user posted image . Leta so res prednost. Kar pridno se špikni nocoj user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.12.2007 9:15:25   
T1979
Linda25 jaz sem si morala Pregnyl dati v rito. Meni je Reško prav pokazal kam, mi je tudi zadnji Menopur tja vbrizgal. user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.12.2007 9:20:26   
arneja
T1979, zakaj ti je pa zadnji Menopur v rito vbrizgal?? To pa prvič slišim.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.12.2007 9:21:54   
T1979
Arneja, ne vem zakaj, verjetno zato, da mi je pokazal, kam si moram zvečer dati Pregnyl.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.12.2007 9:24:29   
T1979
Stormy iskene čestitke user posted image , bravo punca tko se dela. Mogoče pa bosta res user posted image  user posted image .

Sulfinija hudo mi je zate user posted image . Ampak vidim, da pozitivno gledaš naprej in tako je prav.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?