MARTINŠČICA
|
Dobro jutro, pupe! Jaz ne morem spat, pa zdaj tuki vegetiram . S.D. Čestitke ob dvojnem veselem dogodku! Obilo užitkov ob crkljanju in previjanju malih ! Abra, fajn grej svoje bogastvo, pa čez 14 dni dve lepi ali . Sulfinija, en velik, topel . Morda je pa le lažen alarm. Če pa že mora bit ta presneta M, pa se potolaži in februarja horuh v nov krog! V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega - z dragim bosta lahko fajn uživala v veselem decembru, pa na Jezerskem in nabirala novih moči, a ne. Tita, jaz se super počutim. Jem vse (kar nosečnica lahko), nič mi ne smrdi, ni nimam problemov s prsmi (so me včasih pred M bistveno bolj bolele), nič ne bruham ... Neka čudna slabost je sicer prisotna, če sem lačna, sicer ne. Tudi jaz sem shujšala za par kil, čeprav se mi zdi, da skoz neki jem. Raje jem slano kot sladko. Najbolj mi paše solata v vseh možnih oblikah. Trebuh me sedaj le včasih boli, pa še to skoraj ni omembe vredno. Pijem veliko vode, lulam pa kot običajno. Ponoči večkrat ne morem spat (izgleda, da imam glavna - party makerja v bušiju). Utrujena sem pa kakor kdaj. Glede bolniške mi je ginekolog v Lj sam od sebe napisal Priporočilo za bolniški stalež, v katerem je eksplicitno napisal, da je bolniška do poroda in da so dovoljeni kratki izhodi. Moja OZ je pa potem takoj dala naprej podaljšat na komisijo. Buskopana pa še sploh nisem nobenega pojedla in ga verjetno tudi ne bom. Kako ste pa kaj ostale ? Arneja, tole s Karmen mi pa ni čisto jasno. Kako lahko ona otipa mikonske folikle, saj se vendar ne pogovarjamo o milimetrih, ampak o mikrometrih, če jaz kaj vem. To je meni bolj tko - na oko ... Morda se motim? Kajsica, se popolnoma strinjam s tabo. Moški in ženske smo v tem skupaj in se pač zdravimo zaradi neplodnosti. Vsak ima določen del v postopku in res ne vem, kaj moški tako famo okrog ene oddaje semena zganjajo. To je pri nekaterih edina stvar, ki jo moški naredi za postopek. Jaz bi se tudi rajš tam v eni sobi zrajcala in doživela orgazem, pa da mi ne bi bilo treba na punkcijo recimo. Sicer sem pa jaz na to temo že tipkala in se ponavljam. Je že res, da smo si ljudje različni, ampak nekatere ženske svoje drage malo preveč v vato zavijajo, se mi zdi. Sploh ne veste, česa so vaši moški sposobni, kadar je nekaj treba storiti in se brez veze smilijo sami sebi, kje drugje pa mačote špilajo. Pa brez zamere. Mami26, jaz sem na bolniški od punkcije dalje. Dala mi jo je pa OZ zaradi HS. Stormy, Č E S T I T K E ! Citrončica, kako si kaj? Že kaj odštevaš dneve? Zdaj sem pa omagala. Grem dormirat. Nočko!