|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.11.2007 22:30:41   
felicia
torej smo babe same dons ha, no nekatere!

lex- ti ne zamerim, hvala za nasvet bom upoštevala pri svoji tretji torti heheheh

men se tud nekam gre kamorkoli, sam ven iz hiše. Zdi se mi da vse moje prjateljice imajo dojenčke in kar vse smo doma zapečkarice ratale, zato pa res predlagam kuhan vinček sred ljubljane. Dejte idejo za datum a se dobimo na obletnico VSM-ja 11.12?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
30.11.2007 22:31:23   
Majchi
Bravo Kjava za izpit! Pa tale kravca je tud super!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
30.11.2007 22:32:07   
kjava
Lex in Majchi, hvala!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
30.11.2007 22:32:57   
felicia
kjava user posted image  za izpit! Iz česa pa? Sej ti veterino študiraš al sem se zmotla?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
30.11.2007 22:35:49   
Majchi
Feliška, a je to torek, a ne? Lahko! Takoj, ko bomo dorekle, si bom jaz kar vnaprej datum rezervirala, če ne me moj prehitiuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.11.2007 22:36:02   
kjava
Jest mam pa mojga dons doma. Enkrat za spremembo user posted image . Majchi, to je pr nas kar stalnica, da izgine, brez da bi kaj rekel. Jest moram pa o vseh svojih premikih poročat user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
30.11.2007 22:39:26   
felicia
nimam pojma kater dan je- grem pogledat.....ja torek je, sicer ima uroš takrat cepljenje sam vseeno bi lahko kidnla, če bio vse vredi.

Torej :

VDS- veselo decembersko srečanje

11.12.07 center Ljubljane ob 20.00?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
30.11.2007 22:39:42   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

kjava user posted image  za izpit! Iz česa pa? Sej ti veterino študiraš al sem se zmotla?

Hvala! Veterino ja, včeraj sem imela patologijo prehrane dom. živali. Pač o krmi- sestava, onesnaženost, preiskave pa to.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
30.11.2007 22:41:33   
Majchi
Ja, saj to mi gre na živce! Da se moram ful vnaprej menit, če kam grem, pa vse zorganizirat, pa na 150 vprašanj odgovorituser posted image .

Pa sem mu že parkrat rekla, da je moja porodniška lahko tudi tako kot njegova služba, npr. od 9-17, potem je pa otrok od obeh enako. Ampak je tudi popoldne in zvečer samoumevno, da jaz skrbim za Lano, on pa kidne, in nikomu ništa. Pa sej ni panike, ampak včasih jaz cel teden prosim za kakšno uro, da grem lahko kaj svojega naredit.
Drugače pa itak ful uživam z njo in sem najraje z njo in je včasih kar ne morem dat spat, tok bi bla še z njo. Ampak včasih človek pač rabi kaj naredit ali kam it...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
30.11.2007 22:41:50   
lex
ne bo šlo moj je namreč skup pado ko sem mu omenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - spi na kavču in hrli ko en zaklan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - le kdo je noseč pri naši bajtiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
30.11.2007 22:43:05   
Majchi
VDS- veselo decembersko srečanje

11.12.07 center Ljubljane ob 20.00?
- Felicia
- Majchi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
30.11.2007 22:44:05   
lex
jaz pa čez našega atija ne smem kaj rečt. ker mu je ful težko od bajte it, ker mu pol Aleks teži kje je bil (je že natreniranuser posted image ), jaz lažje in z lažjim srcem kidnem, samo ko se pa pri nas itak nič ne dogaja

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
30.11.2007 22:44:55   
lex
jaz si grem po mojo drugo večerjo ker sem LAČNA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno bo en jogurt pado

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
30.11.2007 22:47:27   
felicia
ja mene tudi moti to, da se enostavno ve da bom jaz za tamlga poskrbela, on ga ne nahrani, ne ppreobleče, ker itak bom jaz prišla pa naredila vse, je kart samoumevno, da mam jaz vse pod kontrolo in da jaz za vse poskrbim okoli malega! Ma sej drugač je vredu ampak včasih me pa tako razkuriuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
30.11.2007 22:47:53   
kjava
Lex, ti si kar privošči. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
30.11.2007 22:49:20   
kjava
Kva, a gremo zdej dece šimfat? Jest rajš ne, ker je preveč tega, pa sam slabe volje ratam user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
30.11.2007 22:49:41   
felicia
jaz sem tudi zv ečer non stop z glavo v hladilniku- groza. Bi morala met tak hladilnik, ki ima ogledalo gor na vratih, bi ga verjetno manj odpriala.user posted image  Sam ti lex pa itak lahko zdej greš po nešteto večerji in kosil, maš kar ornk izgovor a ne!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
30.11.2007 22:50:31   
felicia
kjava- tuki vedno dece šinfamo hehehuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
30.11.2007 22:50:53   
Majchi
Ja Lex, ti samo papaj sedaj. Jaz tud komaj čakam, da bom spet noseča. Bom tko jedlauser posted image !
Jao, moj odnos do hrane je pa res skregan z logiko. Včasih jem, kot da sem zadnji dan na tem planetu.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
30.11.2007 22:50:55   
lex
je banana padla, ker una od mojga trenutno ne pride v poštev - prepoved od Guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , men se pa tolk luštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
30.11.2007 22:52:42   
Majchi
Lex, zakaj pa morata pazit? A kaj krvaviš, al kajuser posted image ? Sorry, upam, da ne sprašujem preveč.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
30.11.2007 22:53:50   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
kjava- tuki vedno dece šinfamo hehehuser posted image

Feliška, da ne bova morile, boljš da greva na kakšno kavouser posted image , jaz mam materiala kokr češ.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
30.11.2007 22:55:25   
felicia
se bova zmenile al pa kar v ponedeljk udarle debato hihihuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.11.2007 22:57:30   
lex
na zadnjem UZ se je videlo, da še ni čisto prilepljeno na maternico in sedaj ne smemo user posted image , da se še ostalo ne odlimauser posted image  mene pa že meče, še sreča, da me naša dva divjaka tolk zmatrata da ponavdi ne mislim na take packarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

namreč naša alina se že sedaj pipa za jabolko, pa njegovo flašo. avtov že dolgo ne pospravljamo več, ker pride zraven in je v sekundi vse na tleh in samo zaradi njenega gibanja jo dam v hojico, da se vozi po bajti in nadelava. jaz si je namreč ne upam skoz nosit in ne vem koliko dvigovat, da se prime do konca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
30.11.2007 23:02:34   
lex
zdaj grem pa res - lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?