K_a_t_i
|
Ku, kuc! A se pride kera h nam igrat? Ji pomirkam otročka, če mi zdrgne kuhno in kopalnico . Skačica, men se zdi, da si ti najbolj navita za glancanje. Pa še Iza bo lohk Žiga kake motorične spretnosti naučila . Thaiss, pikapoke za Matia . Ti sploh ne zavidam nalivanja fiziološke . Draja, zadnjič je tkoooo smrdelo po eni barvi v Mercatorju, da nisem čist ziher, če je novo nujno tud zdravju bolj prijazno. Je pa sigurno lepo na oko . Anja, mater ste dolgočaaaaaasni . Dej no, prpni slikce s kapco in rutko . Meaa - men se je zelo vtisnil v spomin en rek, ki sem ga slišala nekje v 5. razredu: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni." Se vedno, ko se kej nategnem in kupim potem 2krat spomnim nanj... Noč - med 2 in 3 smo mel veselico, ker so se nekateri (nebomzdejomenjalakdodaneboužaljen) odločli, da ne bi več spali. Sam mamic to ni blo najbolj všeč pa je udarla po mizi (kao) . Pol je pa spal do 8:30. Jedli bomo pa neki kar naj bi bla rižota sam je meso še čist trd pa mam feeling, da bo ratu ajmuht z rižem . Naomi, jst sem z največjim veseljem pregledala kaj je tanajvečje iz Vitacentra, sam sem ugotovila, da vseen ne rabmo, tko da - hvala. Drgač pa - tvoja mami je navajena več mini fantkov na kupu. Kwa če še jst en dan našga prpelem, da bo večje veselje . Ker jst bi šla tud mal u šoping . A sem še kej pozabla? Ah, brez zamere, če sem - sam me tko po glav trka, da še težje kot ponavadi mislim . Pa, pa. ps. Tinaana, jst nisem več skregana s tabo. Lohka komot kej napišeš... NO, pol ko navš več mela mačka od včerajšnjega žura .