|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
30.11.2007 14:07:58   
Linda25
Pija 76 -  si bila v postopku in si dobila user posted image , ali boš imela 1. postopek?

tita 13 - smem vprašat, zakaj te je spravilo v jok, ker je soncek.d sfalila december. Namreč nisem na tekočem, ker sem imela pauzo od RR-ja.

Kaj boste kaj počele čez vikend? kaka je vremenska napoved?

Lp

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 14:08:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.11.2007 14:57:36   
tita13
Roda 17 - Hvala. Ti kasneje pošljem, ker meni nekaj mail ne dela. Mora moj pridet, da mi bo pomagal zrihtat. Proti večeru bom uredila, pa se bereva.

Linda 15 - ni me spavilo v jok, to da je sfalila december, ampak to, da je rodila. Veš, ko sem jaz začela prebirati ta forum, je bila to ena prvih zgodb, ki sem jih spremljala. SD je bila vedno tako optimistična, delovala mi je tako močno, da sem si večkrat z njeno pomočjo pomagala skozi najtežje trenutke. Zdaj, ko se ji je bližal datum poroda, pa je enkrat napisala, da bi rada rodila v decembru, ker je to zanjo čaroben mesec in sem upala, da se ji bo še ta mala željica izpolnila, pa je za en dan zgrešila. Ampak mislim, da je s tem pridobila le še en čarobni mesec - november namreč.

Sulfinja - razumem te.

Pozdrav vsem močnim puncam, ki ste tukaj gor.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
30.11.2007 15:07:29   
Sulfinija
Punce,meni j tole moj stanje direktno smešno.Vložek čist brez krvi,nič ne lije zjutraj pa čisto malo krvi na tamponu.Mi lahko poveste je tole normalno,zato sem naznanila,da je vsega konec ker ko se mi je dvakrat po IVF pokazala kri je začelo tudi čez dobre pol ure liti ko noro sedaj pa spet vse mirno.

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
30.11.2007 15:07:49   
Linda25
tita13,
hvala za odgovor. Sem mislila, da je bilo kaj drugega.

Za nas so ti pozitivni rezultati prav vzpodbudni. Ne vem, zakaj nam je bog naložil še to breme, neplodnost. Namreč, vsi ti postopki, so tako stresni, da je groza. Prav čutim ta pritisk in z ničemer nisem zadovoljna. Včasih si prav prestavljam, da nama je uspelo user posted image  in vem, da bi tudi na druge stvari gledala povsem drugače. Ne vem, mogoče me katera celo razume, res grozno. Ko bi lahko uživala, se ukvarjam z neplodnostjo in to nepojasnjeno.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
30.11.2007 15:11:40   
tassi1
sulfinija-naredi test in poročaj!!!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
30.11.2007 15:35:18   
Nalini
Sulfinija, lahko je pa vgnezditvena krvavitev. Upanje še ostaja.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
30.11.2007 15:44:07   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 3.12.
Linda25 - punkcija ??

Torek, 4.12.
T1979 - TEST

Sreda, 5.12.
Rmeli - UZ

Četrtek, 6.12.
Sulfinija - TEST

Petek, 7.11.
kind lady - TEST

Sobota, 1.12.
mami26 - ET
Linda25 - UZ

Nedelja, 2.12.
arneja - UZ
Amelia - punkcija

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.
barbarela77 greje user posted image  - TEST ???
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur,2.12. punkcija
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF, punkcija 3.12.
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF;LJ) Suprefact in Menopur,punkcija 10.11., ET 15.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) decembra v boj
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , mandarinca, Pija76, maja24user posted image , dakica, jadrnica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,bilka

•  
    user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled ???

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu tassi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4133
    30.11.2007 16:40:27   
    Lotty
    Ciao punce,
    danes sem bila na UZ, folikli so lepo zrasli in so 15, 16 mm. Na ponovni UZ sem narocena v ponedeljek in dr. je rekel, da bo po vsej vrjetnosti v ponedeljek tudi stop. Kar pomeni, da pricakujem punkcijo najvrjetneje v sredo.

sulfinija ..... lahko je vgnezditev ta tvoja cudna krvavitev?!?!?!
    Drzim pesti.

lp

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 4134
    30.11.2007 16:46:07   
    Sulfinija
    Sayuri,žalostna sem.Zakaj pa mene ni več med navijačicami?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Lotty)
    Neposredna povezava do sporočila: 4135
    30.11.2007 16:50:37   
    Pija76
    Linda25 čakajo me zamrznjenčki, pa je v LJ mal problem jih dobit zdele!

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 4136
    30.11.2007 17:23:22   
    blanč
    Kje si stormy?

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 4137
    30.11.2007 17:28:16   
    gold fish
    soncek.d. - še tukaj ISKRENE ČESTITKE.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4138
       [Brisano sporočilo]
    30.11.2007 17:36:45   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gold fish)
      Neposredna povezava do sporočila: 4139
    30.11.2007 17:39:52   
    pikovit
    Sulfinija naredi test in če bo + povečaj dozo prometriuma.Naj bi se krvavitve počasi ustavile.Je pa res noro to da enkrat je drugič je ni.Vem kako to gre.

(odgovor članu gold fish)
    Neposredna povezava do sporočila: 4140
    30.11.2007 17:40:12   
    arneja
    Bilka, a zdaj boste kar vse zadeve v Postojni opravljali, tudi avto kupovali user posted image ?

Mami 26, jaz sem imela prvi UZ na 8. dan cikla in samo tri foliklčke, s tem, da je imel le eden 8 mm, ostala dva sta bila pa še manjša user posted image . Ampak sem bila danes pri Karmen, in ona trdi, da so v desnem jajčniku trije folikli, v levem pa dva, pa da je desni jajčnik lepši. Da so pa res malo majhni, ampak, da bodo zrastli. Tako, da sem spet nazaj začela upati user posted image . No, saj malo upanja se je že včeraj pojavilo user posted image . Je pa rekla, naj kar pivo pijem še naprej, ker ima veliko vitamina B, da pa prvič sliši, da je to dobro - tako da jo tudi me še lahko kaj novega naučimo user posted image . Ti si imela pa že na 8. dan 14-18 mm velike folikle?? Frajerka user posted image .

Linda, tudi ti imaš desno stran boljšo kot levo user posted image ? O, srečnica, da boš imela že v nedeljo stopko. Jaz bom pa šele v nedeljo imela 2. UZ.

Amelia, bravo za pogum tvojega možička in upam, da ti njegova roka res prinese srečo user posted image .

Abra, super za tvoja dva user posted image user posted image , tudi za tistega ta porednega, ki je nazaj šibnil user posted image .  In tale današnji sonček mora biti res napoved samih lepih stvari user posted image .

In naša pogumna Sonček D. s svojima dvema punčkama je zdajle v devetih nebesih user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4141
    30.11.2007 17:59:41   
    arneja
    Mismis, tudi midva bova prinesla napolnjen lonček s sabo user posted image . Dvomim, da so fantje toliko boljši, ker so tik pred zdajci spravljeni na ta svet, pa pod takšnim psihičnim pritiskom, ko poslušaš zvoke iz čakalnice user posted image  - in čakaš, če te bo kdo zalotil pri dejanju user posted image . Jim je verjetno že bolj luštno doma na ta svet priti user posted image . Me pa zanima, koliko časa je seme lahko največ staro - 1 uro, 2?? Ker do Postojne je le ura vožnje, pa da prideš na vrsto, pa še od doma kar ne letiš takoj s polnim lončkom user posted image  - kakšni dve uri je menda lahko??

Linda, jaz sem kupila v lekarni lonček za oddajo urina user posted image . Če ga slučajno sestre ne bodo hotele dati user posted image . Drugače pa nikomur od nas ni lahko zaradi neplodnosti. Tudi jaz sem se dostikrat spraševala, pa kaj presneto sem komu naredila, da moram zdaj vse to dajati skozi user posted image . Ampak tako pač je in treba se je sprijazniti. Bolje prej kot kasneje, ker ti gre samo cel kup živcev, zgodi se ne pa nič.

Sulfinija, kaj ko bi ti nehala tampone nekam riniti user posted image ? JIh imaš preveč,  pa jih moraš ponucati, ker se bojiš, da jim bo po 9-ih mesecih rok uporabe potekel user posted image ? Morda bi bilo res dobro test narediti, da se pomiriš?

Lotty, na kateri dan cikla so foliklčki veliki 15-16 mm? In držim pesti, da bo punkcija v sredo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4142
    30.11.2007 18:07:03   
    tita13
    Roda 17 - evo sem usposobila ZS. Probaj, če deluje. Hvala za odgovor.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4143
    30.11.2007 18:10:46   
    Sulfinija
    Punce tudi jaz sem na tem da delam test.Kaj menite kdaj bo bolje jutri zjutraj ali kar sedaj?Ker tole je blazno neumno,nobenih krčev na vložku minilno blazno obupno no.Pa tokrat prisežem na CB.

LP

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4144
    30.11.2007 18:11:18   
    DaisyE
    user posted image  user posted image  user posted image  Pikovit user posted image  user posted image  user posted image

Naju je Reško res malo nasrečkal s tem prometriumom.

Tudi pri meni ni še nič na obzorju in zdaj upam, da bo čim kasneje prišla.

SD ČESTITKE!!!!!! Jaz tolk skačem od same sreče, da to sploh ni več jasno!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tita13)
    Neposredna povezava do sporočila: 4145
    30.11.2007 18:13:16   
    kajsica
    s.d. čestitam, čestitam in vso srečo celotni novopečeni družini.

Arneja, pa ne sekiraj se več. Verjemi, da bodo v nedeljo dost lepši rezultati.

Sem gledala seznam (Sayuri vsaka ti čast), vidim da vas je veliko veliko novih trepetalk. Držimo pesti, lepo počivati in se bo vse lepo izteklo.

Sulfinija, kaj naj ti reče, ta tvoja zadeva pa je res čudna, pa kaj je že dovolj časa da lahko narediš test, ali pa se enostavno napoti do zdravnika. Saj si pri Rešu? Pokliči ga innaj ti svetuje kako in kaj!

Abra, lepo jih grej in naj ostanejo naslednjih 9 mesecev pri tebi! 

Jaz sem danes bila pri svoji zdravnici, si uredila nadaljno bolniško, tako da sem doma. Dobila pa sem navodila na GK naj jemljem Dabroston (3x1 na dan do 16 tedna) in Buscopan (3x1 na dan do UZ). Ima katera izkušnje s tem? Sem bila pa popoldne toliko utrujena in še po tabletah, da sem zaspala ko hrček, pa sploh nimam te navade.

Aja Stormy, kje si? Daj sporoči nam rezultat in polepšaj dan!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4146
    30.11.2007 18:22:18   
    Sulfinija
    Kajsica,nisem pri Rešu.Če se ponoči ne vlije oreng bom delala jutri test pa pika pa naj pokaže kaj hoče.

LP

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4147
    30.11.2007 18:22:47   
    kajsica
    Ja OK punce oddaja semena in ga s seboj prinesti. Ma ne vem kaj naj vam rečem, mi tud gremo na mizo in nam šarijo tam not, pa čutimo bolečine.....da ne omenjam psihe, pa kaj, če enkrat njegova ušesa mal trpijo. Poleg tega je v ključavnici ključ in se lahko zaklenejo, res pa je da ne smejo biti glasniuser posted image .

Ne vem, kaj naj vam rečem, moj je brez pardona in problema imel prosti dan ko je bila punkcija in ko je bil ET. Pa so imela v službi zelo pomembne zadeve, pa si je lahko uredil. Pa ima tudi odgovorno službo.

Ne vem, se opravičujem vsem tistim drugače mislečim, ampak napram temu kaj mi pretrpimo, tudi oni lahko, a ne? Saj se gre za oba in najino srečo?! Poleg tega sem jaz želela, da gre z menoj in je šel z menoj tudi na prvi UZ, inekcije mi je doma dajal, ker je vedel da si jih same ne bom mogla....Mislim, da je od njih lepo in prav, če prevzamejo vsaj del našega bremena.

Še enkrat se opravičujem za malo bolj oštre besede, samo se mi zdi, da jih malo preveč nekatere puščate zadaj?!

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4148
    30.11.2007 18:28:43   
    kajsica
    Sulfinija, se opravičujem, vidim da si na GK. Pa kaj ti sestre niso rekle, da pojdi ob primeru močnih krčev ali pa kakršnihkoli težav na najbližjo urgenco?

Ne vem meni so to rekle, samo da hvala bogu nisem imela težav!

Aja pozabla pa sem vam povedati kaj sem naredila na ET. Po zahvali Rešovk, sem šla prej na wc preden pa sem šla na ET, ker sem čakala cca 1. uro pa sem spila 2 plastenki vode, tako da je mehur bil poln. Vem da je ena razlagala, da gre potem kateter lepše not in da se ne lomi, ali neki v tem stilu! Hvala Rešovke!!!user posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4149
    30.11.2007 18:40:08   
    DaisyE
    Abra, tvoja novica me je pa fejst razveselila. Upam, da mi rata stisnit v postopek pri naslednji menstri.

Kje je prof. kikaa? Kaj je Reško lepega povedal? A je bil fejst?

Ja, kajsica, ni kaj, Reško je zakon. Bolj je tečen, rajš ga mamo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.