![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 13:33:24
|
|
|
|
Fargesia
|
to mi je pa všeč, da me tak zvesto ubogaš!!!PRIDNA, PRIDNA PUNCA!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 14:25:16
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, tolk razmišljam, pa pozabim na to. Moja BT je že nekaj dni nad 37, danes 37,2. A ne bi mogla pred past dol, al kako grejo te stvari? Sicer me je moja začela malo prej zaj , prej še vse normalno, zdaj pa je ni na spregled, samo neki rjavi ostanki....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 14:35:34
|
|
|
|
maska
|
joj punce kok ste načvekale odkar me ni bilo. super. ne spomnim se vse kaj bi vsaki odgovorila. tako, da vsem , ker se pričenja naš mesec. kahlo še tukaj čestitam za . januarja pa veselo na delo. oktavija super pomagačica, pisčica seznama- prosim piši naprej, ker drugače bo kriza . jest sploh ne vem kako se naredi tak seznam . tako, da si super. lp, M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 14:36:29
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, ravno tako je imela moja nona, sam ona je mela čez celo nosečnost in full časa ni vedla, da je noseča. Ja, upam, da je pri meni še kakšna možnost ta mesec, ne bom pa preveč upala na to, da ne bo potem razočaranje. Ja, hvala ti za odgovor. papa :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 15:03:00
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija iiiii, kako lepo!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 16:38:23
|
|
|
|
nicnic
|
Imoja mami je pri meni in mojem bratu imela še 3 mesece , tako da sploh ni vedela da je noseča... A lahko samo nekaj pripomnem. Pa upam, da ne bom zgledala (pre)pametna. Lahko, da prve mesece nosečnosti krvaviš, ampak to ni M, ampak samo neka "vmesna krvavitev", ki je ne smemo enačiti z M in te je full manj kot običajne M.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 16:39:42
|
|
|
|
lučka 25
|
sunny24, upam, da se še ni pokazala v vsej svoji veličini in, da v bistvu krvavitve niso pomenile , da te je obiskala , ampak je kaj drugega (bolj veselega). Mal bomo še upal, na roza barvo in ne modro. maša, upam dda boš pregnala to angino. Mene je pa že strah prihajajočih dni, ker me skrbi kaj bo na "tapeti" - ali ali . Sem se odločila, da bom počakala do 6.12. na test, če me seveda ne obišče preej. Držte se punce!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 17:06:17
|
|
|
|
Arual
|
Živjo. A me lahko iz navijačic prestavite na 22.12? Me pred dnevi zadnjič obiskala. Možje darov pa so že na poti. Aja pa stavim 37%. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 17:10:46
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic A lahko samo nekaj pripomnem. Pa upam, da ne bom zgledala (pre)pametna. Lahko, da prve mesece nosečnosti krvaviš, ampak to ni M, ampak samo neka "vmesna krvavitev", ki je ne smemo enačiti z M in te je full manj kot običajne M. bi ji jst isto odgovorila... sem se že tud jst nekaj naučila na RR... imaš prav! Edino me je zmotlo... zakaj bi bla "pametna" oz. prepametna... tukaj je vsaka informacija dobrodošla!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 17:14:00
|
|
|
|
LuNa73
|
Mašika moja.... a so te čist bacili pa virusi napadl? Hja, dej jim ti reč naj se psravjo bek od tebe, ler tebe lahk napade še sam ena stvar... sej veš, migitalček ! Drgač pa se kr hiter pocajti...čajček, limonca, med... pa to ne smeš dat v vroč čaj, ker vse pomembne vitaminčke zgubita... pa mal grgraj žajbl... pa veš kaj si še naredi... limonco pa medeka skup zmešej, da dobiš sirup... pol pa to večkrat na dan po eno žličko popapci... a bo šlo? bumbum vidiim da si gor... kako si mi? Kaj je novega? Čist nič se ne javiš . Kaj naj to pomeni? Upam, da si o.k!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 17:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
zivjo danes zjutraj me je taka slabost dajala, da sem komaj stala na nogah.. potem sem pa nekaj pojedla pa je bilo ok. je to lahko ze znak nosecosti- je namrec se celih 8 dni do
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 17:49:56
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav punce..... Kako žalostno Jutri bo 1. december in že imamo punce v MODRO Za ostale pa držim prsti, da bo čim več ta mesec
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 18:22:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna ERIN se opravičujem če bo moje vprašanje preveč osebo in če ste mogoče že govorile na forumu ampak me zanima če si že povedala mami da si srečka in če ja kako je reagirala? pa brez zamere. želim ti lepo nosečnost in zdravega Ne nisem še...Čakam na prvi pregled da izvem ali je vse uredu z mojo pikico...potem pa sledi "strašno" soočenje
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 18:37:57
|
|
|
|
Erin
|
A še kateri net zaje****??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 18:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 18:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Komaj čakam prvo roziko...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 19:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, če misliš na to, da se ful dolgo odpira stran.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 20:18:59
|
|
|
|
Dadi
|
Punce veselo v december ...pa pogumno v akcijo...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 21:38:39
|
|
|
|
matejchi
|
Pozdravljeni, še ena, ki upa, da decembra ne bo !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 30.11.2007 21:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, še par dni, manj kot teden do moje M, pa se že nakazuje, da bo prišla prej... No, če že ima priti naj le pohiti, da bomo mogoče še enkrat v decembru je ne čakali, tam okoli novega leta. Bomo videli... Pa ugotovila sem, da se mi ponavlja isto kot pred prvo nosečnostjo. Ko smo začeli delati , so kile šle nenadzorovano gor. Oh ja... Anonimna J
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 7:59:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Pozdravljene punce, sicer kot sem že "zunaj" na foromu napisala še ta mesec pričakujem , sma se predolgo menla in zamudila rok . Tako da se ta mesec podpišem med zveste navijačice, če se lahko. Z januarjem pa med tiste,ki ne pričakujete . Vsem ostalim upam da bosta miklavž in božiček prinesla največje darilo, jaz pa sem mojemu rekla da nama ga bo prinesel dedek mraz .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 9:20:24
|
|
|
|
skrivnost
|
Punce, veselo v december.... držim pestke za vse vas.... !!! pa čimveč , da bo čimveč , , , ,... in , , , , ,... Prijeten vikend!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 1.12.2007 9:27:59
|
|
|
|
bumbum
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 bumbum vidiim da si gor... kako si mi? Kaj je novega? Čist nič se ne javiš . Kaj naj to pomeni? Upam, da si o.k!!!! LuNca moja, hvala ker misliš name. Z mano je vse ok, po starem, nič novega, edino to, da imamo v šoli toliko dela, da mi ne ostane nič kaj časa za pisanje, bolje rečeno....mi ne ostane nič energije za pisanje. Samo preberem in grem. Danes je pa začetek našega meseca. Kje je kakšna rozika? Upam, da ROZA val tokrat ne zaobide niti mene. Maša, si kaj boljše?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.