|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.11.2007 6:09:33   
kapica
Jutrouser posted image !
Midva sva spet ze pokonci, vsaj nocka je bila mal boljsa, kar pomeni bujenje na 2 uri in ne na eno. Od petih naprej pa ni hotel vec spatuser posted image .
Siskamiska, kaj si ze rekla, da bo danes boljsi danuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 651
30.11.2007 7:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Zvesta, šele zdaj sem videla tvoj nasvet, naj ne kupujemo blazine. Prepozno. Če ugotoviš, da je še za kaj uporabna, prosim javi.

Nekje sem pol čula, da so te blazine za napihnit in da so malo lufta vun spustli, da so ble pol uporabne? user posted image

Zdaj pa ne vem, če je to ta...

ja to sem tud jaz študirala, da mogoče pa tak greuser posted image ker če je čisto napihnjena jo že zdaj komaj stlačim notri, samo pol ko bo enkrat notri sedela bo tolk večja da ni šans....če se pa malo spusti blazina bi pa mogoče šlo...mi je pa tašča zadnjič svetovala, da pod rit ji bo že treba nekaj pogrnit, da se ne bo prehladila, ko bo sedela na tej mrzli plastikiuser posted image user posted image user posted image mislim....a se je dejansko že kdo kdaj prehladik, k je v stanovenju, v katerem NE zmrzuje, sedel na plastičnem stolu....sploh otrok s plenico na ritjuuser posted image sem samo rekla da je ne bom kazensko na balkon zapirala s stolomuser posted image pa ne vem če si je pršla goruser posted image

kapica sj bo bolšuser posted image še ene dve, tri leteuser posted image

A_R poznam touser posted image samo na rokah zaspi, pa tak je že zaspana da ji oke kar okoli suče,pa še kar cmevka...sem pa ugotovila, da če utrofim oni tapravi moment, ko je ravno prav zaspana in jo dam ležat, zaspi...samo kaj, ko navadno falimuser posted image če je premalo zaspana, pol divja po postli in se do konca zbrihta in ni šans, če je pa prevč, je pa itak tak tečna da je za ****...jo morm enkrat slikat kake face to dela ko kao jokauser posted image samo kaj češ....

kaj že pokonci delamuser posted image pismo, tamala od 5ih galami, ni in ni hotla zaspat, kaj vse nisem počela, je pa res da vstat pa nisem hotlauser posted image se je drla ko jesihar tam zravn mene, no pol pa res ni šlo več in sma vstale....je zdrla tasvoje, zreloba malauser posted image sem jo previla, nardila tri korake po dnevni in je že spalauser posted image no, men se ni dalo it nazaj...grem odtelovadituser posted image pol pa peglatuser posted image

sama seb se nora zdimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
30.11.2007 7:50:57   
Anonimen
Jutro..

Spet smo spali lepo, glede na to, da se je zvečer kar fajn premetaval sem pa tja, ko norc... Zdaj pa tu jamra, se smeje, ... user posted image

Tak, posodo sem že pomila, kavo spila..

Ulla, jaz bi na tvojem mestu kar spat šla nazaj... Uf...

Za vsakim dežjem posije sonček, Kapica in Ulla.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
30.11.2007 7:53:47   
Anonimen
eh, ko pa že od 5ih bedim in sem ko ris, se mi zdi bedast se it valjat po postli, k itak neb mogla zaspatuser posted image je boljš da kej koristnega nardim...( na RR visimuser posted imageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
30.11.2007 8:12:43   
kapica
Ulla, hecna siuser posted image . Jaz grem pa zdaj kosilo kuhatuser posted image , kaj cem drugega. Dino se kr sitnari, a sam ne zaspat. Prej ga je mal vrglo , za nekaj minut, vec pa neuser posted image .

Jooj, sam ce pomislim, da sem prej spala po 10 ur.

Aja, ce kero zanima, jedli bomo cufte pa pire krompircekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.11.2007 8:16:53   
majrim
dobro jutro punce...user posted image ...sem zdej vsaj potolažena,ko vidim,da je še kaka budnauser posted image ...
kapica...se mi zdi,da bomo še dolgo sanjali teh 10 ur...jaz ne vprašam več kot za 6 ur v kosuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 656
30.11.2007 8:19:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Aja, ce kero zanima, jedli bomo cufte pa pire krompircekuser posted image .

Mnjamiiii..

Evo, moj je zaspal.. Sem ga z vozičkom potiskala sem pa tja.. Jaz trapa sem pa vedno to zunaj delala... Grrrr.... Zdaj pa študiram, ali naj grem nazaj spat, ali ne...

Aja, punce, ve ste verjetno že zrihtale zdravstveno za malčke. Kako to urediš? user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
30.11.2007 8:35:35   
SANEK1
Dobro jutro!

Naša noč je bla dokaj solidna. Zbudla se je samo ene 4x, malo pocuzala in ztakoj nazaj zaspala. Zdaj pa še kar vleče bjuti slip. user posted image user posted image user posted image

Kapica, ulla user posted image user posted image . Kaj čmo pača mamo male mamine maze.

Sem ravno včeraj študirala, kak sem včasih tečna, ko se zbudi , pa spet joško vun, pa spet spanec prekinit...Da bo hitro prišrl čas, ko moje joške več ne bo htela, ko je nebom mogla več tolko žulit, pa lubčkat, ko ne bo več htela poslušat mojega falš petja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
30.11.2007 8:35:37   
Anonimen
joj ma kakih 10 ur...ma kakih 6user posted image pri nas je max. 4......če ratauser posted image pa še to samo ena runda ponoči...ostale so po 2 al pa 1 pa poluser posted image

A_R če si zaposlena, neseš v službo roj. list,da je preko tebe zavarovana in pride kartica po pošti(če pa preko očeta, pa on nese - sam mislim da pri tebi odpade touser posted image ), če pa nisi zaposlena pol pa ne vem točno....na občino erjetno al kak...sat če nisi zaposlena maš urejeno zdravstveno zav. kot občan a neuser posted image in pol verjetno otrok isto....pokliči pa vprašajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
30.11.2007 8:37:48   
Anonimen
Bom poklicala, Ulla, oziroma bom kar danes šla na občino.. Hvala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
30.11.2007 8:38:19   
majrim
evo ulla80..se ti pridružim...pri nas je isto...ampak po drugi strani sem vesela,samo,da se doji in da je zdravauser posted image user posted image user posted image ...se bom že naspala ko bo cajtuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
30.11.2007 8:40:04   
SANEK1
A.R., če nisi zaposlena, pol moraš it na Socialno, na Ljubljanski-tam kjer si rihtala porodniško, otroški dodatek. Pol oni dalje urejajo z ZPISom. Zdravstvena bo prišla po priporočrni pošti.
Mislim, da sem jaz kar klicala in mi je preko telefona uredila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
30.11.2007 8:41:41   
Anonimen
Aha, no bom kar osebno šla tja... Pa bomo videli, kako pa kaj..

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
30.11.2007 8:49:15   
kapica
joj ma kakih 10 ur...ma kakih 6 pri nas je max. 4......če rata pa še to samo ena runda ponoči...ostale so po 2 al pa 1 pa pol

E, tocno takouser posted image . Se 4 ure ne uspe skup spocatuser posted image .

Majrim, spali bomo ko bomo v grobuuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
30.11.2007 9:00:54   
Anonimen
ja babe, spanje je itak izguba cajtauser posted image user posted image mislim a ni no...kaj vse produktivnega bi lohk človk tacajt počel, ko leži tam in nič od vsega skupuser posted image user posted image jaz ne vem kdo si je zmislu da je treba spatuser posted image user posted image

tko da hvalabogu za tečne otročke, mamo vsaj bolj kvalitetna življenja, ko ne zgubljamo cajta s spanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
30.11.2007 9:10:06   
nia30.6

Dobro jutro Babike!
naša noč standard, oz. celo eno rundo je podaljšal na 3 ureuser posted image !vauuu kak sem se naspala!!!
ampak ne bom se pritoževala, vsaj na zizi ne kriči več, in je gor malo več kot prej!

Tini ali Krkatja jaz grem do mercator centra, gresta zraven?

Samo še to...

Pokličite na HIPP 080 2221 in prosite za promocijski paket. Baje so kar fajn radodarni, majo pa zdaj akcijo, mislim da so objavili v reviji MAMI. No dobiš balone čajčke, žličke, flaške, kozarčke... različno no...

Sem že v pižami in že spim... Nočko..

ja zvesta hvala za številko, sem jih klicala, ker sem jaz ta paket naročila že ko smo prišli iz bolnice, pa ga nisem dobila!!!user posted image
no pol pa ga je dobila pred dvema tednoma moja soseda, ki ima rok čez 9 dni!!! sem jih vprašala kak to, pa se je ful opravičevaluser posted image (bogi)da bo zdaj takoj poslal!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.11.2007 9:18:38   
Anonimen
Alo... bi prišla prej, pa mi net ni delal...

No, mi praznujemo dans 5 mesecev (pa Ian tudi) in praznujemo že spet celo noč:

Takole je blo:

22.30-23.00: jok in nošenje, ker je kihnil in se mu je šmrkelj po obrazu namazal user posted image
00.30-1.00: jok in ritanje, ne vem zakaj user posted image
2.00- 3.40: jok, ritanje, nošenje, dojenje, flaškanje (pojedel 0 ml) user posted image
5.00: jok, rukanje kinderpeta user posted image
5.30: jok, ker je mojmu ura zvonila user posted image
6.50: nepreklicno konec spanja user posted image
7.30: poskus hranjenja, pojedenih natančno 0 ml user posted image
8.30: zaspal in še spi

Aaaaaaaaaaaaa......

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
30.11.2007 9:24:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja babe, spanje je itak izguba cajtauser posted image user posted image mislim a ni no...kaj vse produktivnega bi lohk človk tacajt počel, ko leži tam in nič od vsega skupuser posted image user posted image jaz ne vem kdo si je zmislu da je treba spatuser posted image user posted image

tko da hvalabogu za tečne otročke, mamo vsaj bolj kvalitetna življenja, ko ne zgubljamo cajta s spanjemuser posted image user posted image

zvesta tole si preber....boš kuj bolš voljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
30.11.2007 9:33:17   
nia30.6

Alo... bi prišla prej, pa mi net ni delal...

No, mi praznujemo dans 5 mesecev (pa Ian tudi) in praznujemo že spet celo noč:

Takole je blo:

22.30-23.00: jok in nošenje, ker je kihnil in se mu je šmrkelj po obrazu namazal user posted image
00.30-1.00: jok in ritanje, ne vem zakaj user posted image
2.00- 3.40: jok, ritanje, nošenje, dojenje, flaškanje (pojedel 0 ml) user posted image
5.00: jok, rukanje kinderpeta user posted image
5.30: jok, ker je mojmu ura zvonila user posted image
6.50: nepreklicno konec spanja user posted image
7.30: poskus hranjenja, pojedenih natančno 0 ml user posted image
8.30: zaspal in še spi

Aaaaaaaaaaaaa......

ah tak je pri nas skoraj vedno! aja zvesta mogoče pa se špara za torto da nič ne je?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.11.2007 9:45:53   
Freycha
Dobro jutro!

kaj je bilo danes ponoči Diti ne vem,  upam pa, da se bo čim manjkrat ponovilo. V glavnem praktično nisem celo noč nič spalauser posted image

Verjetno bi rada, da zvečer ostanem doma, ker grem ven žurat, pa me je hotela narediti tako neprespano, da se mi zvečer ne bo nič dalo. Upam, da ji ni ratalo - sedaj pa kaže na to, da bom do večera čisto crknjena user posted image  Samo se je zafrknila, ker je dragi doma in jo bova s skupnimi močmi že ukrotila user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.11.2007 9:51:14   
Anonimen
Izak že demolira igralni center, jaz pa delam doktorat iz različnih riževih kašic...

Kdaj je pametno dat te kašice? Za v flašo? A na žlico? A eno rundo pred spanjem, ali tik pred spanjem?

Jao, jao...

Grem zdaj posodo umit, pa perilo dat prat...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
30.11.2007 10:02:09   
SANEK1
Izak in Ian, vse najboljše za 5 mesecev! Vau, še malo pa bojo naši dojenčki in dojenčice stari pol leta. user posted image user posted image user posted image . Kaj si nor, kak gre cajtuser posted image user posted image
Aja, pa da ne pozabim:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.11.2007 10:04:34   
SANEK1
Freycaha, ne daj se ji!user posted image user posted image user posted image
Kam grete čagat? Veš pri nas v Mb se čaga, ne žura!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.11.2007 10:07:19   
tini6
Nia, jaz grem zdaj najprej na en obisk in šele ob 12 ven. Te pokličem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.11.2007 10:10:31   
baja*
mi smo meli pa suuuuper nočkouser posted image  no po Ulli smo zapravljali časuser posted image
Zaspal je že ob nekaj čez sedmo, podojil se je nekje ob 22-ih in še enkrat ob 2, potem pa spal do 7:30user posted image . Pa še jaz sem se naspala, ker sem šla že ob 22:30 spatuser posted image . šeeeeeeeeee takih nočiuser posted image

Mi je pa žal za vse vas, ki danes ponoči niste imeli take sreče user posted image . Btw, ugotovila sem, da če imamo malo bolj toplo v spalnici, mali bolj spi, tak da imamo radiator ponoči vžgan, na minimum valda, je pa res, da je drugače pri nas full mrzlo.
Izak in Ian čestitke user posted image user posted image
zvesta meni je včeraj na RA rekla, naj začnem s sokovi in sadnimi ter zelenjavnimi kašicami, riževe kašice so pa mišljene bolj kot zamenjava za mlečni obrok. Na koncu pa itak vsaka mama dela po svoji kmečki pametiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.