|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
29.11.2007 10:10:47   
neja24062007
nky23: kakšen piškotek bo dobil? plasmon?
Kakšne piškotke dajete. Jaz imam Plasmon pa nič ne zgosti kašice-razen če jih dam 3 noteruser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.11.2007 10:12:02   
nky 23
od hippa, sicer vsebujejo gluten, ampak do zdaj ni blo dobene reakcije nanj

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.11.2007 10:14:28   
neja24062007
A tile piškotki (hipp) dobro zgostijo kašice? Si že probala?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.11.2007 10:17:13   
nky 23
ne še nisem sem mu jih sam zdrobila in dodala malo mleka in jih je tko jedel, za zgostitev pa še nisem poskusla, niti po resnici povedano ne vem kere naj bi oz. bi lahko gostila z njimi razen mlečneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
29.11.2007 10:33:20   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Mene pa zanima, a je še katera junijka tu med nami, ki še NE uvaja GH, razen mene?
Jaz samo malo probavam s korenčkom in zvečer pred spanjem dobi flaško rižkota od milupe.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.11.2007 10:33:22   
nky 23
takole pa je Kevin izgledal med jutranjim hranjenjem:
user posted image

takole ko je čakal mamico z žličko:
user posted image

in takole po hranjenju:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
29.11.2007 10:38:50   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Imama pa jaz tudi vprašanje za Ano ali Mentos, ki imata otročke z atopičnim dermatitisom - s katero kremico sta pa vidve mazali oziroma mažeta ritke svojim pikicam?

ja, jaz vedno mažem samo z ogničevo kremo od Welede, za otroško in dojenčkovo ritko.. Kupi se jo v Milerju in stane 6 eur. Je bolj mala tubica, vendar mislim, da je ful kvalitetna. Smo bili na Jesenicah v bolnici in so rekli, da je krema zelo pohvalna. Pri nas je za enkrat še ok, ne smem preveč kvalit, ker user posted image  hiter pride.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.11.2007 10:47:23   
ronja
Ok, punce, domača naloga, ne? Včeraj sva bili na 2. cepljenju, torej podatki:
28.11., starost 4 mesece in 3 tedne, teža 6360 g, dolžina 63 cm.
Zredila se je torej 665 g v enem mesecu, kar je zelo ok, baje in Ronja-mami je user posted image user posted image user posted image . Mala se sicer že lepo obrača tudi iz trebuha na hrbet, vendar pa se ji ne da prav zelo in zadnje čase navadno kar ostane tak kot jo dam. NO, saj se ji nikamor ne mudi. Se pa že zelo odriva z nogicami, probava plazit, vendar ji seveda drsi in se jezi, heheuser posted image . Se pa zna že lepo zamotit z igračkami, tako da lahko mami dejansko kaj poje, ali pa včasih celo kaj naredi (novo posteljnino, 2 spani vreči sem že napisala, ne?, pa obrobo za posteljco...) Tako da sem zadnje čase bolj malo na računalu, ker mi ni slabo in ker ne rabim met non stop tamale v rokah in se rajši igrava na tleh.

Sicer sem zadnje čase fuuuul zaljubljenauser posted image user posted image , en čas mi sploh ni bilo do user posted image (saj sem napisala), ampak sem bila pa vseeno ful srečna (svašta, ne?user posted image ), no, zdaj pa je vse v kompletu, očitno so ti hormoni res malo hecni in kot bi rekel moj dragi "sjebejo cel sistem", hehe, ker me zadnje čase sploh ne zebe več tako kot ponavadi... Ampak to se je zgodilo nekje 4 mesece po porodu... Zanimivo, ampak jaz sem zadovoljna, seveda, heheuser posted image ! Vedno me je zeblo ko cucka, zdaj pa sem dostikrat manj oblečena kot drugi... Naj le ostane tako...

Ok, grem k moji mali razbojnici, ker mislim, da si želi družbo za igrat, hehe.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.11.2007 10:57:48   
ronja
ŠpelaP in mentos, jaz še izključno dojim, nič gh, nič dodatkov, sam joška, heheuser posted image . Edino žličk dobi med (najinim) kosilom (prazno, seveda), da se nauči povezovat žlico in kosilo in da se igra z njo (jo zna že prav lepo v usta nest, za dojenčka, sevedauser posted image ). Pediatri, s katerimi sem govorila, so si edini, da je tak najboljše in ker mala še čisto nič ne teži za drugo hrano in ker imam mleka za izvoz, se mi zdi brezveze terat, če ni treba.
Gleda naju ko jeva, to je res, ampak to že od vedno in gleda naju tuid ko ne jeva, tak da to zame ni ravno nek znak. Žlico nosi v usta, tako kot vsako drugo stvar (res pa da žličko navadno prav obrne;), tudi če ji dam kako hrano za igrat se (ala korenček, bučo, da si malo ogleduje, seveda nese v usta, ampak ne probava pojest, samo raziskuje, kot katerokoli drugo stvar. Tak da to tudi ni nek znak. NIti se mi ne zdi, da bi si ona zdaj to želela, nič ne cvili, kot je razlagala N&B, recimo, nič ne prosi in če ji dam dojko, vedno kadar je lačna, lepo je (če ni lačna, pa samo malo, da ne bo mami užaljena, verjetno;)
Jaz sem računala na uvajanje GH nekje okoli novega leta (6.1. bo dopolnila 6 mesecev) in če se ne bo nekaj bistveno spremenilo, potem bi se kar držala tega načrta. Lubi pravi, da bi ji za novo leto dala kaj, jaz pa ne vem, se mi zdi, da mogoče ni glih najboljši čas za preizkušanje - če dobi kake krče, recimo, mamo vsi pokvarjeno novo leto;) Ampak verjetno bo vseeno dobila nekaj za probat (najverjetneje bo taprvi korenček, ekr naj bi bila zelenjava manj problematična in korenček najslajši in ga imajo baje najraje).

ŠpelaP, ena moja prijateljica ima 5 mesečno punčko, ki je alergična na mleko in jajca, tako da zdaj ona seveda pridno drži dieto. Ker bi jo rada malo pocrkljala In ker ona ne zna ravno ne vem kaj kuhat, te prosim, da mi napišeš, kaj za ene margarine smete jest? Pri njej sumijo še na alergijo na gluten, tak da se ga zdaj do testiranja izogiba, pa tudi oreškom precej, tako da je kar izziv nekaj dobrega spečt... Mam nekaj idej, še kaka je pa vseeno dobrodošla;) HVALA!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.11.2007 11:23:40   
ronja
Še eno vprašanje: ali katera od vas uči svojo/ega user posted image znakovnega jezika? Jaz sem začela nekje pri dobrih 4. mesecih, ampak zaenkrat uvajam samo dva znaka: za dojenje in za previjanje, dodala bova še par v kratekem. Seveda jih zdaj še ne zna kazat nazaj, razume pa vsaj dojenje sigurno že (ker se enkako odzove kot če ji dojko pokažem)...

In še eno:ali katera od vas pušča user posted image kaj tudi brez pleničke? Jaz svojo kake 2x na dan za pol urce pustim brez pleničke, ker tako zelo uživa brez. Dam ji gor bodi in hlače, ki bi ga itak dala kmalu prat, ko se polula, jo pa previjem in ji dam svežo pleničko. Zadnje čase pa jo kopam dopoldne in ji dam pleničko dol pol ure pred kopanjem. Zdaj sem mi je tudi še parkrat zgodilo, da je zaspala za 40-50 minut dopoldne po kopanju, tak da zdaj probavam naredit nek ritem, tako na izi, ne zacementiran, ker to nebenemu od nas ne ustreza, ampak približno, da gre nekje okoli 11-12h spat za vsaj pol urce, pa sem čisto zadovoljna. Da je potem spet dobre volje...

Pa še to:a ma katera kak link za telovadbo za mamice skupaj z dojenčkom (da je dojenček ala utež)?  Nekaj sem si že sama zmislila, ampak bi še kaj, da malo migamo, tako mimogrede, med igro...

Evo, zdaj se gremo pa kopatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
29.11.2007 11:25:24   
ronja
Še eno vprašanje: pardon, ampak že dolgo nisem nič napisala... Torej, koliko pazite ozl ste pazile na pravilen handling?  Jaz sem malo spraševala in nekaj so itak že pokazali v šoli za starše in sem včeraj gledala en plakat v zd in vse prav delava, razen slačenja... A vi tako slačite???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.11.2007 11:28:29   
mentos
evo naša spi.
Mam pa eno vprašanje. Naša zjutraj noče nič jest, pa ne vem zakaj. Mogoče, ne vem, zato ker zvečer popije 180 ml mlekca s rižkom, nato imam uro ob 03, da ji v spanju dam 140 ml, ter zjutraj ob 8,9 ni nič lačna. Mogoče pa, ker zdaj papca zvečer rižek, da ji ob 3 nič ne dam, in bo potem zjutraj veselo papcala. Kaj mi svetujete? Potem bomo pa samo na 4 obrokih. Mislite da bo dovolj.? Jest sem pravi psiho. Ne vem, se bojim, da bo kar shujšala, če ne bo dobila v spanju. Pri nas pa je borba s hrano. Vsak dan si rečem, da jo ne bom silila, in da kolikor popije toliko naj bo. NE seveda, mora revček spit celo flaško in jaz okoli nje skačem še 2 uri. Vam povem, da sploh skoraj nikoli ne joče, da je lačna. Mine 5-6 ur in ona ne bi še nič.

pa nam morila, ker sem že tako slabe volje. Sem ji pa skuhala jabolček in malo banance in spet zavračanje in kremžanje. Brez veze. Zdej ji bom pa dala samo zvečer rižek. Včasih se kar nad njo jezim, ker ne je, potem me pa čukov gleda in obe v jok. Mislim, da sploh ne smem več brat RR, ker ko berem kako vaši cukri jedo, se še bolj žrem in postajam še večji psiho. Mene ves čas samo mori ta hrana, koliko bo pojedla, ali bo jedla. Ponoči mi spolh ni težko vstat, samo da bi jedla. Sam od tega še premišlujem. Še včeraj, ko sem mami peljala k zdravniku in je naš imel tamalo, ter ko sem prišla domov je bila prva beseda, ali je kaj pojedla in nato sem ji že flaško molila. Res sem grozna.

Res sem zamorila, ma grem in ne se ozirat saj sem se mogla mal spucat. Mogoče mi bo pa kdaj ratal da pozabim in se odzovem samo ko bo jok po hrani.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.11.2007 11:34:14   
neja24062007
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Še eno vprašanje: ali katera od vas uči svojo/ega user posted image znakovnega jezika? NE - ŽAL NIKOLI SLIŠALA DA BI SE TO DALO OZ. NAUČILO user posted image
In še eno:ali katera od vas pušča user posted image kaj tudi brez pleničke? DA, VSAK DAN ZA PRIBLIŽNO ENO URO (SKUPAJ ALI PA TAKO KOT TI 2x PO POL URE)
Pa še to:a ma katera kak link za telovadbo za mamice skupaj z dojenčkom (da je dojenček ala utež)? 
ŽAL TI TUDI TUKAJ NE MOREM POMAGATI. ČE IMAŠ DVD OD VZAJEMNE JE GOR TELOVADBA ZA MAMICE Z DOJENČKOM ( da pa je dojenček utež, pa nisem zasledila nobenega linka)
Še eno vprašanje: pardon, ampak že dolgo nisem nič napisala... Torej, koliko pazite ozl ste pazile na pravilen handling? OD ZAČETKA MALO MANJ user posted image -NATO PA ČEDALJE BOLJ. PRI OBLAČENJU-NE OBLAČIVE SE TAKO STRIKTNO JO PA OBRAČAM PREKO BOKA IN NE DVIGUJEM V SEDEČ POLOŽAJ PODPRTO POD ROKICAMI.
Čeprav, se včasih radi malo poafnamo in poigramo na 'STARI' načinuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.11.2007 12:01:23   
neja24062007
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

evo naša spi.
Mam pa eno vprašanje. Naša zjutraj noče nič jest, pa ne vem zakaj.naša princesa je ista (uro so dve po vstajanju ne je nič od nič) Mogoče, ne vem, zato ker zvečer popije 180 ml mlekca s rižkom (naša sicer poje 180 ml mleka in malo mlečne kašice na žličko-včasih pa tudi to ne), nato imam uro ob 03, da ji v spanju dam 140 ml, ter zjutraj ob 8,9 ni nič lačna. Mogoče pa, ker zdaj papca zvečer rižek, da ji ob 3 nič ne dam, in bo potem zjutraj veselo papcala (probaj en dan-jaz sem jo nehala sama hraniti ponoči-sem se bala da bi se navadila in posledično je čez dan pojedla obrok več). Kaj mi svetujete? Potem bomo pa samo na 4 obrokih. Mislite da bo dovolj.? Jest sem pravi psiho (nisi, nisi, tudi pri nas se borimo s hrano, tako da te popolnoma razumem). Ne vem, se bojim, da bo kar shujšala, če ne bo dobila v spanju (tudi jaz sem imela ta strah, dokler lepo napreduje se nimaš kaj bat). Pri nas pa je borba s hrano. Vsak dan si rečem, da jo ne bom silila, in da kolikor popije toliko naj bo. NE seveda, mora revček spit celo flaško in jaz okoli nje skačem še 2 uri (kot bi brala naše borbe s hrano). Vam povem, da sploh skoraj nikoli ne joče, da je lačna. Mine 5-6 ur in ona ne bi še nič.naša zadnjič ni celo noč in ves dopoldan do 10.30 jedla, tako da sem že živčnega dobila in potlej je z nasmeškom spila vso flaško. Naši otročki čutijo, da smo mame živčne, četudi  ne dojimo in zato se probaj malo umiriti predno ji ponudiš flaško, če jo ne bo hotela ji reci, da bo dobila isto kasneje (umirjeno). Vem, da je lahko govorit in težko tako naredit-ampak jaz sem ista. Če noče jest, flaško lepo spakiram v hladilnik in ji jo ponudim čez eno uro; če jo noče pač mleko vržem stran. 

pa nam morila, ker sem že tako slabe volje. Sem ji pa skuhala jabolček in malo banance in spet zavračanje in kremžanje. Brez veze.včeraj čez dan sem ji dopoldan naredila banano-jo ima zelo rada-kremženje; kosilo krompirček in špinača-obožuje- kremženje, zvečer (18.00) pa 200 ml mleka in 60 ml grisolina (ob 21.00) to je pa šlo v ritko. Zdej ji bom pa dala samo zvečer rižek. Včasih se kar nad njo jezim, ker ne je, potem me pa čukov gleda in obe v jok. Mislim, da sploh ne smem več brat RR, ker ko berem kako vaši cukri jedo, se še bolj žrem in postajam še večji psiho. Mene ves čas samo mori ta hrana, koliko bo pojedla, ali bo jedla.draga mentos tudi jaz sem to že ugotovila, da drugi otroci veliko več pojejo, spijo, se razvijajo, igrajo, smejijo na glas... ampak noben otrok ni isti in vsak otrok je individualist in tako ga je treba sprejeti. Jaz sem se že sprijaznila s tem, da pač poje 200 ml manj na dan, da se ne smeji na ves glas (se še mogoče bo), in ugotovila sem tudi, da glede RR-če noben nima pravega nasveta- ponudijo/ponudimo pa ramo na katero se lahko naslonimo in zapomni si LIST PAPIRJA prenese vse (OK, v tej varianti je to računalnik). Ponoči mi spolh ni težko vstat, samo da bi jedla. Sam od tega še premišlujem. Še včeraj, ko sem mami peljala k zdravniku in je naš imel tamalo, ter ko sem prišla domov je bila prva beseda, ali je kaj pojedla in nato sem ji že flaško molila. Res sem grozna.

Res sem zamorila, ma grem in ne se ozirat saj sem se mogla mal spucat. Mogoče mi bo pa kdaj ratal da pozabim in se odzovem samo ko bo jok po hrani.
Mentos, ne se sekirat, tukaj smo zato da si 'pomagamo', če ne čisto dobesedno pa vsaj malo moralno in psihično. Jaz sem se veliko bolj umirila odkar sem ugotovila, da se lahko tule gor malo sprostim (pozabim na težave), ja rada tudi pojamram, ampak pravim, če komu ni kaj všeč lahko moj post preskoči, jaz se pa skuliram ob pisanju. Izlijem svoja čustva, tegobe, jezo in mi je veliko lažje. In ti garantiram, da med junijkami ne boš doživela obsojanja.

Zdej sem se pa še jaz razpisala...
evo imamo že alarm in čisščenje noska...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.11.2007 12:04:12   
neja24062007
JE KATERA TUKAJ????
KU KU

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
29.11.2007 12:10:20   
Anonimen
Jaz sem čist povožena... Kako zanič spimo zadnje čase Glavo imam kot balon, sam čakam da jo razpoči.

nikica enakouser posted image Ma danes sem taka da ni da grem ven. Pa še glavo mam umazano.... u uf. Kot da bi se vlak čez mene zapeljaluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
29.11.2007 12:14:09   
nky 23
mi smo pa sitniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.11.2007 12:21:55   
ronja
nejči, jaz tuki:)

Mentos, ne sekiraj se toliko, mogoče tvoja mala še ni pripravljena na take ornk obroke... Probaj ji dajat mleko, pa mogoče pokličeš pediatra in povprašaš,da boš mirna. Jaz bi mogoče res probala ponoči spustit, da bi videla, če bi potem zjutraj več jedla. Moja je ravno obratna: je, kadarkoli jo daš zraven, sploh pa zjutraj, takrat bi skoz jedla... Je pa res, da popoldne včasih samo malo popije - ne poje cele dojke, ampak spije, da se odžeja in to je to - potem je pa čez pol ure lahko lačna in hoče takoj jest, prav smešno! Pri nas smo vsi v familiji taki, lubi, jaz, tamala, še kuža, hehe! Kadar nam daš, jemouser posted image .

Če ni lačna, pa samo malo posesa, da se pocarta. Ampak ponoči je kadarkoli, podnevi pa ne sme bit preveč zanimvih stvari okoli - edino radovednost je hujša od lakoteuser posted image Je pa bilo na začetku težko - ni se zbudila in ni znala jest v spanju... Ampak smo pregurali, hehe, boš videla, tudi vidve bosta!

Dokler je otroček dobre volje in nasmejan, po moje ni problem, tudi če ne dobiva teže "po jusu"! So pač različni, eni jejo skoz, drugi nič, pa saj tako je tudi, ko smo odrasli, jaz sem skoz lačna... Ne sekiraj se, ne primerjaj je z raznimi Jakati, ki so meli skoraj toliko kil, kot jih ima tvoja zdaj, že ko so se rodiliuser posted image , a ne nikica? "Vsak po svoje ptiček poje"...

Neposredna povezava do sporočila: 518
29.11.2007 12:24:34   
neja24062007
no naša pa dalje počiva, koliko časa šeuser posted image
Sva danes spali za en kuser posted image , sva trikrat ponoči sesali nosek, res dobro da smo v bajti, če ne bi sosedje mislili, da smo tolk ubrisani na čistočo user posted image . Pa saj bo, bolje tako kot pa da ne more dihati in se posledično zaradi tega zbuja na 30 minut.

Kevin, zakaj si sitkan? A te mamica noče pocrkljati, ti ti mami...user posted image
nogica, nikica se podpišem pod vajin post... glede vlakauser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.11.2007 12:26:05   
ŠpelaP
Ronja - jaz uporabljam za jed Vitaquell margarino, za peko pa hoferjevo sončnično margarino. Namesto kravjega mleka pa uporabim riževo mleko - sojino odsvetujejo zaradi alergenosti soje. Namesto jajc za peko uporabim prašek NO EGG (kupila sem ga v mercatorju). Moko pač uporabiš tisto, ki jo sme jesti (koruzno, riževo...)

Drugače sem te pa že prav pogrešala tu gor, ko se nisi nič kaj oglasila! user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.11.2007 12:28:50   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image user posted image  ronja, se podpišem pod tvoj post...
mentos: najini sončici sta med lahkokategornicami... tako, da - no naša je še med najmanjšimi.
mene je vsakič strah ko zagledam tehtnico...user posted image  in še bolj ko jo moram položiti nanjo, groza, ne znam opisati ta strah

Neposredna povezava do sporočila: 521
29.11.2007 12:28:56   
ŠpelaP

ali katera od vas pušča user posted image kaj tudi brez pleničke?

Jaz sem jo zdaj, ko ima vneto ritko kar precej puščala brez pleničke, Sam sem jo zgleda zraven tega prehladila. user posted image Saj zdaj ji gre nahod že na bolje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.11.2007 12:37:49   
ŠpelaP

Če ni lačna, pa samo malo posesa, da se pocarta. Ampak ponoči je kadarkoli, podnevi pa ne sme bit preveč zanimvih stvari okoli - edino radovednost je hujša od lakoteuser posted image

Kot bi opisovala Saro. Ta bi se še v temnici obračala okoli in študirala, zakaj je tema. user posted image Zmoti jo čisto vse. Prejšnji dan je po glavni cesti peljal rašilec in tulil. Tamala je nehala piti in z odprtimi usti poslušala, kaj za en vrag je pa zdaj to. user posted image
tudi midve se še vedno kar naprej prisesava, za lakoto, za žejo ali pa samo za pocrkljati.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.11.2007 12:45:45   
ŠpelaP
Mentos - se podpišem po Nejin in Ronjin post.

Tudi naša je lahkokategornica. Tudi pri nas je kar naprej kaj, zaradi česar jamram, samo mi je potem lažje, kot če bi držala v sebi. In veš še, kaj sem včeraj ugotovila,  ko sem jo dala na tehtnico in se ni ne vem kako fesjt zredila. Sploh se nisem zasekirala kot drugekrati. Ker sem si rekla, ja itak je zdaj bila prehlajena, pa še user posted image vneto rit ima. Zdaj moram porihtati njeno ritko, potem se bom pa ubadala z njeno težo. No, medtem se bo pa tako prehlad porihtal, bo pa zopet bolje jedla. V glavnem, se zamotim z drugimi "problemi" in ne mislim več samo na njene grame.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.11.2007 12:49:47   
ŠpelaP
KEVIN - za pol leta!

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?