Mamathea
|
Čestitke neli, bravo, bravo, pa je za tabo. Zdaj pa dejmo Scuba, dihej, dihej, diherj... upamo in stiskmo pesti, da je tudi za teboj že ta "hudi" del in da se že veselo cartate. Vanja brez skrbi, jaz sem tukaj, ni se za bat, da bi kam ušla, sam si pa upam stavit, da bom najverjetneje jaz zadnja, no da vidimo? Mimogrede imam poleg vsega čakanja še tak apetiti, da me bo pravkar razneslo, skoz se nekaj bašem in bašem... ful mi sladko paše, ko pa sladko pojem, bi potem nekaj slanega za na vrh... skratka totalno zmešnjava. Zdj grem razmišljat kakšen adventni venček bomo letos imeli na mizi, krožnik s podstavki za svečke sem že nabavila, zdaj moram vse skupaj samo še nekak dekorirat in to bo to. Saj je to neeljo, ki prihaja že prva adventna nedelja, a ne? Joj kako me ima, da b tud že jelkico postavila, sam res se mi nekam hitr zdi, da se je ne bom potem preveč hitr naveličala. A je še katera tako hitrih misli kot jaz, da bi si najraje že vse kr okrasila? No ja sej bom zdržala še mal, sam če grem pa šele okol 5.12 rodit bo pa pol tud hudič, kdo bo pa jelkico postavljal? .