|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 17:15:11   
špelin@
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2126586

Da ne boste več navijale, ampak se veselile user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.11.2007 17:27:03   
gruška
BRAVO NELLI99, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image , LEPO SE CRKLJAJTE !!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.11.2007 17:34:09   
Mamathea
Čestitke neli, bravo, bravo, pa je za tabo. Zdaj pa dejmo Scuba, dihej, dihej, diherj... upamo in stiskmo pesti, da je tudi za teboj že ta "hudi" del in da se že veselo cartate.
Vanja brez skrbi, jaz sem tukaj, ni se za bat, da bi kam ušla, sam si pa upam stavit, da bom najverjetneje jaz zadnja, no da vidimo?user posted image user posted image
Mimogrede imam poleg vsega čakanja še tak apetiti, da me bo pravkar razneslo, skoz se nekaj bašem in bašem... ful mi sladko paše, ko pa sladko pojem, bi potem nekaj slanega za na vrh... skratka totalno zmešnjava.
Zdj grem razmišljat kakšen adventni venček bomo letos imeli na mizi, krožnik s podstavki za svečke sem že nabavila, zdaj moram vse skupaj samo še nekak dekorirat in to bo to. Saj je to neeljo, ki prihaja že prva adventna nedelja, a ne? Joj kako me ima, da b tud že jelkico postavila, sam res se mi nekam hitr zdi, da se je ne bom potem preveč hitr naveličala. A je še katera tako hitrih misli kot jaz, da bi si najraje že vse kr okrasila? No ja sej bom zdržala še mal, sam če grem pa šele okol 5.12 rodit bo pa pol tud hudič, kdo bo pa jelkico postavljal?user posted image user posted image user posted image .

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.11.2007 17:48:28   
gruška
NICOLINA, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

SCUBA, TI PA DIHAJ, DIHAJ, DRŽIMO PESTI .............

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.11.2007 18:40:41   
Balonchy
Novembeke, kako je SCUBA? user posted image
A revica še kar predihuje???

LAAAANNNNAAAAA, kje si??? Vsi te čakamo...  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.11.2007 18:48:14   
Dajica
Neli-bravo za Nataso!!! Zdaj pa uzivajta in se imejta radi, plus seveda tudi ocka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh, kako lepo je prebrati, da mamice ze imajo svoje soncke in ko jim vse cestitamo in se veselimo z njimi! Torej vidve Vanja in Mamathea stavita vsaka nase, no, jaz pa nase, da bom zadnja. user posted image
Ja ja Mamathea, tudi moja G se je nekako tako izrazila, da sem odprta komaj za clenek prsta, ampak da je to za pol cm, se cel cm ne. Jaooo....
Sem pa oddremala par kitic na kavcu, je prav pasalo. Zdej sem pa lacna. Nekaj sladkega sem ze pojedla, zdej grem pa se mal pokukat, kaj se se da spraviti v moj zelodcek.user posted image

Scuba-se malo, pa bomo tudi tebi cestitali! Dejmo punca, potrudi se, dihaj, dihaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.11.2007 18:55:05   
Oranža
Dajmo Scuba  user posted image user posted image user posted image . Upam da je že vse za vami pa da se že cartate.
Neli čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mamathea največ bova vedle v petek oziroma bomo vedele, ker mislim da ima Dajica tud v petek kontrolouser posted image user posted image user posted image . Kar se paw okrasitve tiče, js bom letos kar isto kot lani, ker se mi ne da po štacunah itd. Bo drugo leto več časa za take stvari. Drugač pa jest kr mal prej postavim, vsaj nekaj dni in pol mam tud kr precej dolgo okrašeno še v januarju. Pri postavljanju in okraševanju pa pri nas sodelujemo vsi trije.
No v glavnem pr men se nč ne dogaja, mi je pa ena prjatlca rekla da se je njej 1 teden pred porodom čep odluščil. Haloooooo 1 teden...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.11.2007 19:01:55   
natasaom
vidim,da že vesteuser posted image   nelli me je prosila naj vam povem da ima natašo.porod je bil hiter in lahek..teža je3870,54cm

vsem bodočim mamicam želim lahek in hiter porod

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.11.2007 19:23:11   
Mamathea
Natasaom, hvala za novičke glede Neli. Smo že opravile svojo olžnost, pa ji iz srca čestitale. Dajica in Vanja še sem z vama in res je, da bomo v petek kaj več vedele.
Nč js grem zdj mal perilo obešat, se morem pa pohvalit, da sem bila zelo pridna, saj sem zlikala kar 15 moževih srajcuser posted image user posted image user posted image .
Scubadiver ima pa res "maratonca" saj se še nič ni javila, vseeno še stiskam pesti in upam, da že veselo cartajo.user posted image user posted image user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.11.2007 19:41:33   
Tanayya29
Ojla.No,scuba ni še nič sporočila,ko bo takoj obvestim(razen,če ne bom spala).
Nicolina mi je poslala sms ob 6h zjutraj ravno,ko sem dojila,in sem šla hitro sporočit.

Neli čestitke za Nataško...user posted image user posted image ...

končno me je skoraj čist minila bolečina zoba.ufff,to pa je boleče...posebej,ker nisem hotla jest tablet,lekadol pa itak za en hudič pomaga...sem si pa zdravila zob z naravnim antibiotikom(beri česen)...pa z enim sem si izpirala...no,upam,da nisem preveč smrdela po česnu,ampak fulll je pomagalo,tako,da mi je bilo vseeno.Verjetno,si je Taj mislil,da mami full smrdiuser posted image .

Ko,bo z Scubo kaj novega,takoj sporočim.
Do takrat pa dijoooo.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
28.11.2007 19:44:02   
Dajica
natasaom-hvala za novicke in se enkrat cestitke Neli!!! user posted image

U madonca Mamathea, si pa pridna, kar 15 srajc naenkrat. Pa si mela kaj pavze vmes? Jaz ce 3 naenkrat zlikam, pa sem potem cist fuc, morm pocivat. user posted image
Ja, bomo v petek kaj vec izvedele...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
28.11.2007 20:01:45   
Oranža
Uf Mamathea si pa res bla pridna. Js mam namen jutri dop. mal zlikat pa itak nimam velik samo neki od tamalga. Ja upam da si vmes kaj počila, al pa da si to počela v sede. No zdej si pa zaslužiš počitek. Js si bom privoščila na HBO Da Vincijevo šifro, če le ne bo prehudo, ker trenutno kakšnih hudih stvari ne morem gledat.
Če se dons ne beremo več, lahko noč, pa če katera odjadra v Rim naj sporoči. user posted image user posted image
No Scuba dajmo dajmo, upam da samoi nimaš čas sporočit da je mimo ker tolk cartaš Lanouser posted image user posted image user posted image .
Drugač pa držim pesti za vse nas.
Če ne prej, jutri se zagotovo beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
28.11.2007 20:08:08   
Nana Liza
Hvala za čestitke!

Čestitke vsem novemberkam, ki ste v tem času postale mamice in še tiste, ki boste želim čimprejšen   user posted image  z user posted image . Srečno!

Samo, da je tole za nami, sedaj nas čaka še bolj težavno, ampak veliko bolj prijetno delo z našimi user posted image .

Nana Liza.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
28.11.2007 20:46:44   
Mamathea
Pozdravček

Ja med likanjem sem imela malo pavze, ampak je blo res kr zanumivo likat, saj so se mi srajce nabrale in jih najmanj kaka 2 tedna nisem likala, zato pa jih je blo toliko. Ampak hvala bogu zdaj je to za mano in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image .
Nayy čestitke za pozdravljen zob, zdaj bo veliko bolje, ko neboš več imela bolečin.
Jaz grem počasi tudi lepo mal kavček segret in dremat pol pa v posteljo, saj sem čist crknjena pa glava me ful boli, sploh ne vem zakaj, kr tako za brezveze. Upam, da se bo ta glavobol nehal.

Lep večr, se beremo jutri, ko bodo pa 100% že novičke od Scube. Držimo pesti.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
28.11.2007 21:10:14   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Katka 3 četitke za tvojo Klarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Punca je res prava borka. Kar tako naprej. Držimo pesti da bo vse čimhitreje v najlepšem reduuser posted image .
Tole so res srce parajoče zgodbeuser posted image

Se strinjam. Bravo Klara

Nikolina, iskrene čestitke ob rojstvu sina. Bravo.

Scubadiver, srečno pot v Rim

neli držim pesti. dajmo

šibamsmo dobli obiske.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
28.11.2007 21:19:53   
ninocka
Katka, bravo za Klaro user posted image user posted image user posted image user posted image Mala je res prava borka in tolk lepa pupika user posted image user posted image user posted image

Vsem novopecenim mamicam cestitke za vase male soncke in cimvec crkljanja!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mamathea, dajica in vanja.v ve tri pa hitr in cim manj bolece rodit user posted image
Scuba - dihaj, dihaj, pa bo kmal Lana v tvojem narocju (ce slucajno se ni)user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
28.11.2007 21:35:47   
resnično srečna
sej ne vem če že veste...ampak lana je že prišla na svet...51 cm...3350g...več pa ne vem he he....

tko da bejbi že uživata po mojem...pa lahko spustimo pestke...

ajde ženskice...čestitke tistim, ki ste že...tiste ki še niste boste pa kmalu....

pa držite se vse...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
28.11.2007 21:38:38   
ElaM
Scuba, tudi decembrke smo držale pesti zate. Bravo za Lano!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
28.11.2007 21:48:57   
jooly
Bravo Lana user posted image user posted image user posted image
Tebe smo pa res čakali z vso vnemo!! Glede na mere ti je pa očitno zmanjkalo prostora user posted image

Scuba, zdej pa akcija!! Na RR se pa le hitr vrni!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
28.11.2007 22:17:24   
Tanayya29
joj,super scuba....

jaz nisem dobila še sms-a.....
verjetno bo kmalu poslalauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
28.11.2007 22:56:41   
Raho
Ooooooooo, Scuba, Potapljačica... Vse smo dihale s tabo. Še cela rajda decembrčic user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamouser posted image
user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
28.11.2007 23:27:14   
Dajica
O, super Scubadiver, kar solzica mi je stekla po licku, ko sem prebrala, da se je mala Lana koncno ze rodila. Resnicno sem vesela zate, za hcerkico in ocka! CESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.11.2007 0:34:43   
lorch
Scuba čestitam!
Kot je zelo očitno smo tudi decembrke pridno držale pesti in dihale s tabo!user posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.11.2007 1:43:32   
Magi*
scuba, čestitke za punčko Lano user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.11.2007 7:48:14   
Laubica
NIKOLINA-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
SKUBA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?