|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
28.11.2007 18:23:18   
*maja
Tašonka user posted image user posted image user posted image  dobro si ju vzgojila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.11.2007 18:24:04   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: marija pomagaj

jao punce ve mate pa očitn na pretek cajta da tlk pišet, a skoz tle gor visite. Ka vas nč vaši otročki ne pogrešajo?

Ne, mene nič ne pogrešata. Nimata cajta. Ta večja mora že kuhat, pa pucat, tamali ji pa pomaga mal pospravlat, za kej težjega je še premajhen. Skratka, ju zaposlim, da se bosta kej naučila v lajfu, pa da mam mir pred njima in cajt tuki bit.

pa smo spet pri špartanski vzgoji user posted image user posted image user posted image .
Bravo Tašonka user posted image user posted image . Dobr si napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.11.2007 18:26:04   
Anonimen
Maja, drugič bi prosila, da vprašaš za objavo slikic. Meni ni glih všeč, da je moja slika javno objavljena na RR. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
28.11.2007 18:27:04   
nia30.6
Tini a jaz tud lahko grem v park?user posted image
a greš z avtom?

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.11.2007 18:27:14   
tini6
Ta ma še več cajta, da se mora z nami ukvarjat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.11.2007 18:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Tašonka user posted image user posted image user posted image  dobro si ju vzgojila user posted image .

Ja, sej ste vidle dans na srečanju, kako lepo sta vzgojena.user posted image Mami je lahko v miru sedela, tamaladva sta me pa pedenala od spredi in uzadi.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
28.11.2007 18:28:52   
tini6
Lohka pridejo vse ki imajo cajt! Ja, z avtom grem.user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 482
28.11.2007 18:38:02   
*maja

Maja, drugič bi prosila, da vprašaš za objavo slikic. Meni ni glih všeč, da je moja slika javno objavljena na RR. 

Velja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.11.2007 18:45:01   
rumba

IZVIRNO SPOROČILO: marija pomagaj

jao punce ve mate pa očitn na pretek cajta da tlk pišet, a skoz tle gor visite. Ka vas nč vaši otročki ne pogrešajo?

Ne, mene nič ne pogrešata. Nimata cajta. Ta večja mora že kuhat, pa pucat, tamali ji pa pomaga mal pospravlat, za kej težjega je še premajhen. Skratka, ju zaposlim, da se bosta kej naučila v lajfu, pa da mam mir pred njima in cajt tuki bit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.11.2007 18:46:51   
julij
Čvekice, kako ste se imele fajn! Luštne ste z malimi sončki.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.11.2007 18:47:50   
Anonimen
user posted image user posted image super slikce... sam da ste se fajn meleuser posted image

siskamiska pa berta....pa kaj šeuser posted image to nebom pozabla zgledauser posted image

jaz se vlačim tu kt cota, tamala je končno malo zaspala, ej, ne vem a to čuti da z mano neki ne štima, sitna je za ****, pa bohnedaj da zakašljam, se tak dere da jojuser posted image psa mal mam spremenjen glas in me ful čudno gleda pa kr nabira za jok ves časuser posted image če ste pametne, ne zboletuser posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
28.11.2007 19:28:31   
tini6
Kako je blo v Lj Freycha? Po slikicah sodeč si bla spet glavna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
28.11.2007 19:31:08   
Anonimen
Punce... vidim, da ste se lepo imele...
Bebice so sami sončni žarki, ve pa lepotice od prve do zadnje..
Sem si vas čisto drugače predstavljala....

Mene pa boli glava za ****, megleno vidim, vrti se mi. Zebe me. pa roke mi izmenično od ramen navzdol ali mrtvijo, ali pa imam občutek, da me trese statična elektrika. V desnem zapestju pa konstanten občutek, kot ko se udariš s komolcem v živec. user posted image

Kaj bi to blo?

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
28.11.2007 19:36:57   
Freycha
a vohaš ciprese?user posted image

poglej za hrbet, da ti kaka matilda s koso ne stoji zadaj in te čaka user posted image user posted image user posted image

mal se hecam... nič bat, malo verjetno utrujena in lačna in premalo spila, pa je rezultat tu

al si pa noseča spet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.11.2007 19:40:26   
Freycha
bbeeeejjjbbbeeee kako sem se imela fajn z vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako posebej sem full vesela, da je prišla user posted image user posted image user posted image  user posted image  

fotke bom pa tut jaz objavila, ampak bom dala pod geslo, da ne bo kakega problema user posted image

sam bom pa prej šla malecko skopat, potem hitro objavim fotke, potem se grem pa malo z dragijem cartat, pa mogoče še user posted image user posted image

Štajerke - kje in kdaj jutri? a kero pridem iskat?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.11.2007 19:40:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a vohaš ciprese?user posted image    NE...... ŠE user posted image

poglej za hrbet, da ti kaka matilda s koso ne stoji zadaj in te čaka user posted image user posted image user posted image ne upam... user posted image

mal se hecam... nič bat, malo verjetno utrujena in lačna in premalo spila, pa je rezultat tu to bi blo pa čisto možno... ker nisem popoldne ne pila ne jedla... hMmm?

al si pa noseča spet user posted image a bejž.... od svetega duha spočela?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
28.11.2007 19:46:12   
tini6
Freycha, ti lahko Madejko pobereš, ker bo meni dragi pustil avto. Nia30.6. lahko te poberem če hočeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
28.11.2007 19:56:21   
Češnca
Pozdravček! Vas samo na hitro pozdravim, moja koncentracija kaj več ne dopušča... user posted image  Ah, ko bi bil vsaj kakšen gramček manj! user posted image
Sem mislila na vas, srečke, ki ste se dobile! Upam, da bom naslednjič zraven!!!!!!!!!!!!
No, naj pohvalim še moja starša; je bil Anžej kar 4,5 ure na zraku! Z dedijem sta dopoldne vožičkala 2,5 uri; mami je skuhala kosilo za njiju in user posted image , pol je pa še ona mal vozek naokrog potiskala! user posted image
Šibam kar spat. Ko bi še Anžej mirno zaspal...

Vas jutri preberem in pozdravim z več energije, hopefully! Nočko.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.11.2007 19:56:31   
SANEK1
Kje se pa dobimo? Mislim na kerem koncu-promenada, igrala, ribniki, paviljon,wc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.11.2007 19:58:36   
nia30.6
joj Tini hvala, ti še javim, mogoče bi bilo bolje, da grem peš,ker ko se spomnim kak sva vozičke not tlačle mi kar mine!user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 495
28.11.2007 19:58:43   
tini6
Najboljše da pred gostilno. Bom potem prebrala, grem na pilates

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
28.11.2007 20:40:39   
Ajvy
Maja a lahko dobim geslo za slike......

No, smo šli pogledat naša dva korenjaka, madona sta majcena!!!!!!Pa tko lepa....kar ne morem pozabit teh obrazkov.....se je pa lepo vrnit v porodnišnico, še lepše pa je oditi z nje.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 497
28.11.2007 20:58:05   
anja7
Maja prosim za geslo!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
28.11.2007 21:08:11   
Freycha
Štajerke: se jutri dobimo ob 11h? Jaz imam čas samo nekje do 14h, pa bi rada bila čimdlje z vami user posted image

punce, a mi zamerite, če jutri obesim slikice? Men se tak carta z dragijem, da mi res ni slikic za rihtatuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 499
28.11.2007 21:11:55   
kapica
Sem vidla da ste se vceraj pogovarjale o polovicnem casu. Jaz sem razmisljala, da ce drugo leto julija se ne bom nosecauser posted image , bom sla delat polovicni delavno cas. Tu je tako narejeno, da delas 2 dni v tednu, ne pa vsak dan po 4 ure. Pa bi mi kr ustrezalo, bi jaz bila v sluzbi, ko je dragi doma in obratno, pa ne bi rabil Dino v jaslice oz. vrtec. Ce bo lso vse po planu, bi se dalo tako narest.

Dino je danes zaspal ob sedmih ze, ne vem kaj to pomeni, verjetno bo jutri ob 4, 5 h ze naspanuser posted image . Noci so se vedno obupne, danes smo se tud vsako uro zbujaliuser posted image .

Grem gledat z dragijem en film, pol pa spat. Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.