Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:35:44
|
|
|
|
ZARA
|
A ti Maestral nagaja? Oprosti, ne vem.
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Košava.
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene doktarco. Preveč vetrov lahko kaže med drugim tudi na raka. Kaj je tisto drugo ne vem, za raka vem zato, ker mi je bratranec zdravnik povedal, da je enkrat ena mlada punca prišla zaradi tega na pregled, samo vetrove je imela, nič drugega, no, na koncu je bila na žalost diagnoza rak. Drugače pa najbrž ni to nujno. Jaz imam tudi nenormalne vetrove, pa upam, da nimam raka. Čeprav človek res nikoli ne ve. Je pa pri meni tako, da pa nimam vetrov, če hrano ločujem in spoloh če dopoldne jem samo jabolka. Čim pa dopoldne pojem kakšne OH, me pa takoj začne napenjati in me napenja ves dan. Tako da vrenje hrane v želodcu ima gotovo kaj pri tem. Zakaj do tega pri enih pride, pri drugih pa ne, pa ne vem. Mogoče zato, ker ima nekdo več kisline, drugi pa manj. Tako da namesto tiste Dide ali kaj je, ki je gotovo draga, probaj najprej to, da dopoldne ješ samo jabolka.
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:38:22
|
|
|
|
Ro-La
|
CO2 mehurčke dela
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Evo mene doktarco. Preveč vetrov lahko kaže med drugim tudi na raka. Kaj je tisto drugo ne vem, za raka vem zato, ker mi je bratranec zdravnik povedal, da je enkrat ena mlada punca prišla zaradi tega na pregled, samo vetrove je imela, nič drugega, no, na koncu je bila na žalost diagnoza rak. Drugače pa najbrž ni to nujno. Jaz imam tudi nenormalne vetrove, pa upam, da nimam raka. Čeprav človek res nikoli ne ve. Je pa pri meni tako, da pa nimam vetrov, če hrano ločujem in spoloh če dopoldne jem samo jabolka. Čim pa dopoldne pojem kakšne OH, me pa takoj začne napenjati in me napenja ves dan. Tako da vrenje hrane v želodcu ima gotovo kaj pri tem. Zakaj do tega pri enih pride, pri drugih pa ne, pa ne vem. Mogoče zato, ker ima nekdo več kisline, drugi pa manj. Tako da namesto tiste Dide ali kaj je, ki je gotovo draga, probaj najprej to, da dopoldne ješ samo jabolka. Ni problem v japkah, ker tudi, ko sem dopoldne jedla samo sadje, me je napihnilo. Včasih tako, da sedet nisem mogla. Bi bilo najbolje, da bi mi vampe predrli kot kozam. Ne vem, kaj pa mogoče stres? Čeprav ne vem, če sem ravno preveč pod stresom
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ni problem v japkah, ker tudi, ko sem dopoldne jedla samo sadje, me je napihnilo. Aja, a potem to ne deluje. Sem se spomnila, da je mene tako napihnilo in bolelo med drugim tudi na intenzivni, po CR. Sicer sem tega že nekako navajena, ker me pač večkrat, tudi tablet sem že mogla vzet zaradi tega, ampak tam sem pa zato, ker so skozi sestre silile vame, če me kaj boli, pa če je vse v redu in bla bla bla, že nekako vljudnostno potem to povedala, da sem jih nekako zadovoljila. In pazi zdaj, panika v trenutku. Je tekla po zdravnico, ta je pritekla k meni in me fuuul zasliševala. Sem se komaj izmazala potem, da je že v redu, da ni panike. Potem, ko je zdravnica že šla, mi je pa sestra rekla, če mi cekvko v danko porine, da se bom fajn sprdela. No, ni se točno tako izrazila, ampak smisel je bil v tem, zato sem si tako zapomnila. Me je v trenutku nehalo vse bolet. Tako da kakšno cevko za hude čase tudi lahko s seboj nosiš. Si splača zapomnit tole.
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ti Maestral nagaja? Oprosti, ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: al bina In kako naj jih obelodanim dohtarju, če je slučajno potrebno? Špari jih, da mu kr demonstriraš potem v ordinaciji.
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:48:26
|
|
|
|
Moyca_
|
na preveč "ne zdrave hrane"
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:49:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
Hothien to je resna tema. Torej, prdljivke..Al bina in Splišni...mogoče prehitro jesta hrano...ker moj dedc tudi prdi ko ne vem kaj, ker prehitro je
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina ALi naj še enkrat naredim kuro z Dido? Kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:50:20
|
|
|
|
Moyca_
|
to tudi ja Njuškalo
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:50:50
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: al bina ALi naj še enkrat naredim kuro z Dido? Kaj pa je to? kako kuro
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 22:55:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: al bina ALi naj še enkrat naredim kuro z Dido? Kaj pa je to? Tista pevka, DIDO
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:03:03
|
|
|
|
baguSka
|
Ni problem v japkah, ker tudi, ko sem dopoldne jedla samo sadje, me je napihnilo. Včasih tako, da sedet nisem mogla. Bi bilo najbolje, da bi mi vampe predrli kot kozam. Ne vem, kaj pa mogoče stres? Čeprav ne vem, če sem ravno preveč pod stresom ja vse to je! je pa precej tud v sadju in zelenjavi! mene to nenormalno napihuje! me vsi sprasujejo v katerem mescu sm!? mah mene vse napihuje... ampak jst ne vem... sem se ze nekak sprjaznla s tem!?
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:04:44
|
|
|
|
baguSka
|
ne resno!? mene tud zanima kaksna kura je dido?? ne pevka.. :P
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:06:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
Prdlivke, tako je to: čim manj stročnic...ker res napihujejo. Hrano jejte čimbolj počasi...ker če jo jeste prehitro, imate potem vetrič. Ne pijte med obrokom,ampak ene pol ure prej. No to sem do sedaj opazila pri mojem prdlivcu..sama sicer ne prdim, žal pa trpim zaradi moža
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:08:49
|
|
|
|
baguSka
|
no, meni tole nic ne pomaga.. verjemi da sem nardila ze ornk raziskavo okol tega..
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:09:31
|
|
|
|
baguSka
|
no, do dohtarja se nism sla.. sem se nekak sprjaznla, da mam to v genih mam namrec se druge probleme s prebavo...
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 27.11.2007 23:10:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
A pa si šla k zdravniku glede tega?Če bi jaz prdela in mi ne bi nič pomagalo, bi šla na presno hrano za kakšen mesec.Ali pa bi probala ob normalni hrani z enim napitkom od Nahrina, ki ga imam doma in ti res prečisti telo.Kakšna rešitev ziher obstaja.
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 28.11.2007 0:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ali pa bi probala ob normalni hrani z enim napitkom od Nahrina, ki ga imam doma in ti res prečisti telo. Kateri napitek je to?
|
|
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 28.11.2007 0:15:07
|
|
|
|
malecka
|
Čist zares, chronova bolezen vsaj pri meni je tako. Preden so mi postavili diagnozo me je napenjalo, pa bolelo kot v črevesju, pa tud prdec je bil . Dokler me niso v nočnem šihtu peljali na urgenco. Pol pa preizkave in letanje okol doktorjev... bla, bla in to je to. V glavnem lahko je to razlog, bolno črevesje.
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 28.11.2007 0:32:31
|
|
|
|
Magi*
|
ja, lahko je res Chronova bolezen ali pa imaš samo sindrom občtuljivega črevesa - se mi zdi, da se temu tako reče (tle je pa največkrat stres), lahko je tudi preobčutljivost na gluten - kako se že reče tej bolezni? ah moj spomin... imam enake probleme. moram prav zelo pazit kaj jem in kako. pred leti sem imela zraven še driske in kolike in so me dali na kolonoskopijo (auč) in nič ugotovili. pojdi do zdravnika, če je tako moteče (a imaš to od nekdaj ali je zdaj huje?). velika verjetnost pa je, da kakega čudeža ne bo, boš pa kako prijetno preiskavo fasala.
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 28.11.2007 5:50:08
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ja, lahko je res Chronova bolezen ali pa imaš samo sindrom občtuljivega črevesa - se mi zdi, da se temu tako reče (tle je pa največkrat stres), lahko je tudi preobčutljivost na gluten - kako se že reče tej bolezni? ah moj spomin... Celiakija.
|
|
RE: Na kaj kažejo pretirani vetrovi? 28.11.2007 6:33:09
|
|
|
|
Udb
|
Baje nekatere ful napenja, če je jejo karkoli mlečnega. Poizkusi z dieto.
|
|
|
oktoberdapealKatero ime bi izbrali za fantka?Max (
33%)
Alex (
26%)
Tinijan (
8%)
Leo (
20%)
Kris (
14%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!