|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
27.11.2007 9:45:46   
aurora28
Naty super fotke user posted image user posted image user posted image in tista bjond bejba si ti user posted image .
Jaz danes kuham kokošjo juhico in pečem marmorni šarkelj user posted image , si ga je dragi zaželel in seveda mu bom ustregla. user posted image Kaj pa ve danes kuhate?
Drugače se počutim dobro, enkrat se zgodi, da imam prsa občutljiva, spet drugič jih nimam občutljivih...očitno je to normalno, kajne?

Včeraj sem si kupila fino blago za namizni okrogel prt in danes ga bova z mojo mami šivali user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da pride sobota, da zrihtam kuhinjo, dam gor novi prt, božični venček, v dnevno dan na mizo snežaka user posted image user posted image user posted image . Obožujem čas božiča in srčno upam oziroma bi si zelo želela, da bi na božični večer padel sneg, ker sneg da svoj čar. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
27.11.2007 9:51:23   
Skye
Punce še enkrat hvala za lep sprejemuser posted image

Taula nosim dvojajčna dvojčka user posted image  
Sem zasledila, da si ti tud na začetku nosila user posted image user posted image ...zelo mi je žal da je eden šel meduser posted image . Glavno da je drug pravi korenjak in pridno rasteuser posted image user posted image  

Katina držim pesti za petek....da bo AC uspešen, in da bodo rezultati optimalniuser posted image user posted image

Punce a se vam bušiji že kaj poznajo?...moj kar nekaj štrajkauser posted image ...pa tako rada bi ga že kazala naokoliuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
27.11.2007 10:05:00   
Pepita
Dobro jutro, najprej eno user posted image vsem. Jaz sem že iz pregleda. Vse je OK.user posted image user posted image Mi je pa danes pregledal mat. vrat in je OK., srček bije super, tako da ...
Zredila sem se za 2 kg, trebušček se pa meni še tudi nič kaj prida ne pozna, ko sem oblečena skoraj nič. Bomo pa potem naenkrat eksplodirale user posted image .
Naslednji pregled imam 18.12. takrat imam tudi UZ.
Tudi jaz imam kar naprej glavobole, pa je rekel, da nič hudega če pojem kakšen Lekadol, pa da naj se čokolade izogibam, ker 2/3 nosečnic dobi glavobole zaradi sestavin v čokoladi. Sicer jaz nisem kakšen čokoholik, sam včasih pa res zapaše.

Lep dan.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.11.2007 10:19:08   
sesil
špelin@, ja tista od unga sifilisa je umrla - je prišla gor na karavlo, vidla pa sem samo kako jo je "zdravnik" imel mrtvo v naročju. pol je šel pa še on v split. a je šel uni peš v beograd za r.d. od tita? pomoje bodo mogli film ponavljat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.11.2007 10:32:21   
TamaraJ
Anitka... zdaj sem brala poste na temi: Saj ni res, pa je :), katero je odprla Pika74. Nisem vedela, da si tudi ti bila med super borkami. Ganilo me je, koliko moči in upanje premorete nekatere in kakšno srečo imam jaz, ki sem zanosila s Timijem v prvo, brez problemov in imela zdravo in res čudovito nosečnost. Med avgustovkami pa sem zasledila Erin, s katero sem bila med septembrskimi borkami in je pridno urejala vse možne sezname. Tudi ona bo mamica. Končno. In vam sploh ne morem opisati sreče, ki jo občutim od takšnih novičkah. Prav ponosna sem, da so med nami takšne borke. Ne vem za vse in se opravičujem za to... torej bravo vsem, tudi tistim, ki sem jih spregledala.

Joj, čist sem se raznežila. pa sonček sije zunaj, pa... matr je lep dan. Sam v službi sem, bljak...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.11.2007 10:35:30   
petrahh
Jutro user posted image ,

Nespečnost . . . . . joj tud mene včasih daje, pa se sam premetavam po postelji. Vidim pa da ene kar hodite po stanovanju sem ter tja, ene celo jeste, berete, ja dobre ste. No jaz se zaenkrat samo premetavam.

V trebuhu predvsem v spodnjem delu me špika, pa tak občutek je kot bi me zategovalo.

Skye. . . dobrodošla user posted image

Danes bo za kosilo pica pa solata.

LP

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.11.2007 10:39:59   
TamaraJ
Naty... men si takooo znana. Hmmm, kakšen avtek imaš? Zadnjič sem eno takšno srečala v Mercatorju ns polju...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.11.2007 10:42:23   
Estrella*
Pepita- user posted image za uspešen pregled. A 18.12. ti bo verjetno delal že morfologijo? Upam, da tisto s čokolado ni res, ker jaz jo zadnje čase kar veliko popacam. Drugače sem pravi čokoladoman, ampak brez nagnjenja k glavobolom.

Katina- kriza, upam, da se bo user posted image  premislil in nekako zrihtal frej dan. Jaz bi se tudi zjokala, ker mi take malenkosti veliko pomenijo.

Naty- super slikice. Mislim, da zgledaš super, prav škoda, da se tvoj buši ne vidiuser posted image . Sedaj te bom vsaj lahko pozdravila, če te kje vidim po Logatcu.

Skye- meni se že kar močno pozna. Danes sem se ogledovala in ugotovila, da sem kot sod vina. Nič pasu, zalito od ene do druge strani. Čisto nasprotje kot v prvi nosečnosti.

KOSILO:

- pečena piščančje kračke brez kože
- špageti s špinačo
- solata
- jabolčni štrudel(home made)

Šibam pečt, da ne zamudim na popoldanski šith....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.11.2007 10:44:58   
kodrana
Naty sem pogledala fotke. luštna si. jst sm se te pa skos predstavljala, kot temnolasko-tud luštno, sevedauser posted image .

aurora, jaz imam rada božične in noveletne praznike. za božič in novo leto mora padat sneg, res je, da ima svoj čar.. me z sestro od mojega user posted image  bova naredili venčke.. doma. ona je hodila na vrtnarsko šolo in ima res smisel.. tudi ikebance dela doma.

Skye prav lepo dobrodošla. pa dva sončka rasteta v trebuščku. kako lepo. meni se buši tud enkaj še ne pozna in bi ga tud že imela..user posted image

Pepitauser posted image  za uspešen pregled. joj, jaz ga imam šele 17.12.

špelin in sesil jaz sme tud gledala malo tega filma.. prej ej bil Povprečni Joe in ga je kar odrezalo.. pa se je kar začel ta film. in sva nekaj časa gledala, če so se zmotili.. potem sva pa ugasnila in sva se raje malo posvetila eden drugemuuser posted image .

Tamara ja, ene so res prestale že mnogo. Anitak je ena izmed njih? tudi ajz nisem vedela..

kar sa tiče user posted image pri nama pa res ni suše. moj user posted image  pa res en trpi zaradi pomanjkanja. prej zaradi preobiljauser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
27.11.2007 10:45:38   
špelin@
Pepita: user posted image user posted image user posted image

sesil, kolikor poznam mojega user posted image , bo verjetno v kratkem privlekel domov DVD s tem filmom in bom poskušala takrat pogledat od začetka do konca user posted image

No, ko ste ravno pri kosilih: pri nas bodo sarme.

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
27.11.2007 10:53:48   
Estrella*
TamaraJ- ja, res je veliko punc, ki imajo dolge boje za sabo. Za Anitko sem vedela, Erin oz. bivša Teejaa bo mami. Tudi jaz sem bila zelo vesela zanjo. Jaz sem bila tudi med septembrovkami in nama je ratalo v prvo, tako kot pri prvemu in drugemu. Res imamo nekatere srečo....

Kodrana- kje najdeš toliko energije za user posted image . Meni se je želja vrnila, ampak ko je prilika padem v komo...Imaš kakšen recept proti utrujenostiuser posted image ????

Vidim, da smo se malo zbudile. Verjetno je vzrok nova user posted image . Dajmo, katera se bo opogumila in bo naša  lucky 60-ty????

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.11.2007 11:04:32   
Taula
Kok ste danes pridne s pisanjem. Tu v Lj je tako turobno vreme, jaz grem pa sedaj urejati zadeve na pošto za Angel Care.user posted image Mi ga je zrihtala iz tujine prijazna uporabnica RRja, ki je tik pred porodom.user posted image
Moram še žabe najti. Če jih še spravim na rit.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 2562
27.11.2007 11:04:59   
Skye
Zdaj sem pa pošteno lačna postala....ko prebiram kaj vse dobrega boste jedle...MLJASK
Me zanima kdaj se bo moj apetit mal umiril...kar nonstop bi jedla....npr. se za kosilo ful najem in dragemu pravim da mi je kar slabo, tako sem sita, čez 1 uro pa bi že lahko jedla normalno dalje...če bo šlo tko dalje bom na kancu +30 kguser posted image user posted image

Kar se pa user posted image  tiče pa men sploh ne diši...bogi moj dragi...upam, da me še primeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.11.2007 11:22:45   
modrooka
Madonca punce, kako ste ve pridne!

Priznam, berem vas redno, vendar velikorat nimam časa, da bi kaj napisala... user posted image  Ali pa nisem tako pridna kot ve...

Lepo, da je z vami vse vredu. Tudi meni nič ne manjka, le čas v službi se takoooo vleče... user posted image
Slabosti ni več, tako, da je super. Sedaj sem bila nekaj časa na bolniški, ker smo imeli hčerkico doma (v vrtecu so namreč norice, jaz pa jih še nisem prebolela). Tako, da sva maximalno uživali. Tudi ona težko pričakuje dojenčka in vsak dan boža trebuščka in dojenčku daje lupčka user posted image user posted image .

No, letim naprej delat!

Lep dan vam želim še naprej. Aja, pa še za seznam: naslednji pregled imam 12.12. (GP).

Lep dan!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.11.2007 11:26:08   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Čeprav vidim, da je med majčicami že kar velika gneča user posted image user posted image user posted image , še vedno upam, da me kljub temu sprejmete medseuser posted image
Berem vas že od vsega začetka, javljam pa se šele sedaj - po uspešno prestani NS.
No pa da se malo predstavim. Sem 31 letna mariborčanka z user posted image user posted image v svojem bušiju, ki pridno rasteta in bosta stara čez dva dni točno 14 tednov. PDP je trenutno 28.05.2007...bomo videli ali se kasneje kaj spremeni.  Kar se kilc tiče, uh so šle že za 3 kg navzgor, prav tako obseg pasu - 3 cm (trenutno znaša 74 cm). Ampak to bodoče mamice sploh nič ne moti...sam da se user posted image user posted image dobro počutita.user posted image
Vsem nam, ki bomo rodile v najlepšem mesecu.."mesecu ljubezni" želim da se uspešno prebijemo do ciljauser posted image user posted image user posted image

Toliko za enkrat od mene

Lp
Skye

Čestitke! Sva že dve majčici, z dvemauser posted image user posted image !user posted image  Bova delili izkušnje! Jaz sem v 18t!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.11.2007 11:53:43   
kodrana
teodoral jaz sem cele dneve doma. veliko počivam, malo se sprehajava z mojim user posted image , ko pride domov. kadar je bolj dinamičen dan, se tudi meni ne da.. vendar predvsem za vikedne zna bit norouser posted image user posted image . drugače mi je pa še vedno slabo, grenko slino imam ves čas, tako da moram non-stop nekaj jesti. pa glavoboli so vsak dan na sporedu. ena je rekla, da ni dobro jest čokolade.. zaradi glavobolov. no, bomo probali. pa orgazem je gotovo proti glavobolom.. poskusite punceuser posted image .
drugače pa user posted image  mi2 že od samega začetka user posted image .. meni paše in se ne želim odpovedat tem užitkom,če že res ne bi bilo potrebnouser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.11.2007 13:02:17   
Taula
Kodrana če ti paše ti kar akcijo imej.user posted image user posted image  Itak bo suša po porodu, ko nekaj časa ne smeš. Potem ko lahko pa po možnosti komaj živiš, če ime dete krče.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.11.2007 13:13:26   
Estrella*
Taula- joj, si me spomnila na sušo po porodu. Imela sem par notranjih šivov in sem bila pridna in do 1 GP po 6 t nisva nič user posted image . Ko je bil GP za mano in je bilo vse OK, sva začela prakticirat, a je bila prava polomija. Bolelo, peklo, tiščalo in ne vem še kaj. Rabila sem kar dobrih 6mes., da so stvari stekle v normalni ritem. Kar bogi je bil moj user posted image . Sem ga malo podražila na to temo, pa je bil kar razumevajoč. Saj bo še prilik!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.11.2007 13:26:40   
Čmrlika
Dobrodošlica Skype še z moje Mariborske strani...Zdaj sva pa vsaj dve majčici iz MB-ja tu gor ...Pridi nas kaj tud na mariborske nosečke pogledat, če seveda želiš:No jaz sem vmes sicer postala aprilčica, pa so mi punce dovolile tu gor ostat in prav lepo mi je  z njimi. Upam, da bo tud tebi!
Drugače pa tud meni kak dan prav lepo špika v bušiju in pol se tolažim, da pikica dela prostoruser posted image
lepo mi bodite,moram bežat!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.11.2007 14:52:58   
Skye
Pozdravljena Čmrlika - someščanka....bom se kaj tud na mariborske nosečke oglasilauser posted image user posted image  

Filipinka uh ti si pa že v 18 tednu---potem boš pa že kmalu čutila svoja dvauser posted image user posted image user posted image  Ti kar malo zavidamuser posted image  Pa saj hitim za tebojuser posted image user posted image

Punce eno vprašanje...zadnjih par dni mam mal povečan izcedek...tako prozorno-rumene barve...a mislite, da je to kakšno vnetje...a naj si Canestan nabavimuser posted image  Mi gre že pošteno na živce, ko še vedno mislim da se bo M vlilauser posted image ...čeprav je že nimam 3 mesece, se še kar ne morem navaditi.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.11.2007 14:56:56   
Taula
Jaz imam tudi izcedek..in sem vsa panična ko čutim mokro. Baje je to normalno, dokler ne srbi, peče. Ne vem.user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.11.2007 15:02:44   
Skye
No srbi, peče mene ne.....ampak vseeno ni fajn občutek. Ko si človek misli, da zdaj se bo pa rešil teh nadležnih vložkov in tamponov za vsaj 9 mesecev pa to...in jih lepo nosim daljeuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.11.2007 15:30:13   
Skye
Filipinka da ne pozabim...še ena skupna lastnost ....vidim da si iz Ptuja.....do pred 3 let sem tud jaz živela na Ptuju (tam tud rojena)....pol me je pa ljubav popeljala v Mariboruser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.11.2007 15:53:50   
Katina
Punce, vesela novicauser posted image . Moj se je potrudil in zrihtal, da mu v petek ne bo treba v službo! Sicer sem imela ves dan pokvarjen, sem si pa vseeno oddahnila. Čez dan sem si večkrat rekla, da se juha ne poje tako vroča kot se skuha in res se je zadeva vmes sama popravila. Hvala vam za podporo, ker sem bila res down. Vsakič, ko sem se spomnila na to, so mi kar tekle solze, jih ni blo za ustavit. Sem res hecna, ni kaj.

Taula, ti kar dobro izkoristi ta čas, ki ti je podarjen. Vmes so še prazniki in se boš lahko posvetila vsem in vsemu, čemur se sicer ne bi mogla.

Naty*, si pa res ena luštna mladenka, pa suha tudi, čeprav naj bi že imela bušija, ki pa se žal, ne vidi.
Pepita, bravo za dobro opravljen pregled. Zdaj čakamo seamo še na poročili BOJANC in Anitke. Komaj čakam, da povesta kako pridno rastejo njuni user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.11.2007 15:59:21   
Taula
Katina super.user posted image user posted image  V petek bomo ekstra držala pesti.user posted image Kdaj imaš AC...nekaj čez 8h?

Jaz sem se malo sprijaznila, da bom doma...čeprav mi nič ne diši.user posted image No ja..če bodo rezultati AC dobri, bom verjetno bolj sproščena in bo čas hitreje minil. Sem tak tip človeka, da bi skoz neki delala..nisem navajena doma čepeti in ''meditirati.''

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?