|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
26.11.2007 13:05:33   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

...mam pa roza barvo kupljeno, tak da bodo decemberski procenti najboljši letos!!!!

Maša, upam da imaš res veliiiiko, veliiiko zaloge roza barveuser posted image . Tko čakam, da kakšna pove lepo novičko. Jaz sem malo zmedena, ker me že več kot en teden špika dol, kot okoli O, ampak ne vem kaj to pomeni - al je O že bila al še ne.user posted image Mah, se je že začelo - tako kot v prvo. Ko začnemo delat na user posted image imaš sto znakov, ki jih nikoli nisi imel...user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.11.2007 13:35:36   
nineva
Sporočam da je user posted image  prišla skoraj točna kot ura. Zjutraj se je vlila z vso svojo grdoto.
Jaz se selim med decemberke, ne pričakujem je za božič 25.12.2007.

Od vas se za nekaj časa poslavljam, obljubim brala vas bom vsak dan, drugač bo pa probala čist odklopit -
spoh kdaj imam O in kdaj pride M, ker postajam čist nesproščena.

Ne bo pozabila na vas in bo stiskala pesti za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.11.2007 14:15:38   
Neža7
nineva.......

Zelo mi je žal user posted image user posted image

Drži se user posted image
Upam, da boš nam čim prej obvsetila, da si srečna user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 528
26.11.2007 14:42:01   
Anonimen
Ojla punce!

Jst še tle nisem nikol pisala, zato upam, da me vzamete med navijačice. Upam pa, da bom med borke prišla v januarju. Močno si želim, ampak bomo vidli kako in kaj. Zato pa se tolk bolj veselim zdajšnjih bork in vam želim da čimprej zagledate user posted image user posted image .

Pa velik user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
26.11.2007 14:50:49   
pikica36
pozdravljene! iz novembra se selim k vam, če me sprejmete.
ta mesec nas je user posted image  pošteno zauser posted image , in prišla z 10 dnevno zamudo.upam, da v decembru zamudi celo letouser posted image
ne čakam je 24.12.  na božični večer.
upam da božiček prineseuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
26.11.2007 14:52:53   
Neža7
gantar.....  Kako si?

Dobrodošli na ta strani...user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
26.11.2007 14:56:12   
Neža7
pikica36.....

Z VESELJEM user posted image ....

Držim prsti, da bo december lepši rezultat zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.11.2007 15:07:41   
KAHLO
OJla Neža in gantar, a ni to fino zmeraj bliže smo našemu cilju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

OZ. za nežiko že držimo pesti da je ne zagledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.11.2007 15:11:25   
Neža7

KAHLO....
user posted image  Midva veselo user posted image danes je O.... Držim prsti

Res je! nisem mislila, da bo že tako daleč prišla.

user posted image  še ni! Koliko časa že čakaš?
user posted image  pridi čim prej, da bo lahko KAHLO veselo user posted image  za user posted image  ali user posted image user posted image .....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.11.2007 15:22:26   
žabicamala
Pozdravljene, sem prvič na vaši temi in M ne pričakujem decembra.
Imam pa spet znake , da M prihaja. Napet trebuh, napeta prsa, črvičenje v trebuhu. Tako, mislim da se bomo mogli podati v nove boje. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.11.2007 15:30:21   
KAHLO
Neža , danes je 36, teuser posted image pa ni in ni....sem že tako user posted image , pa še čakam komaj prvo....kje je še druga.....nič te boje boš ti kar sama začela....jaz bom še decembra...pa zgleda januarja navijačica...če se gospa user posted image ne bo podvizala do 1.12user posted image ...
Za tebe pa želim da mi boš januarja mahala že z drugega foruma (nosečk)user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sploh mi ne govori....komaj čakam da se pol začnejo borbe user posted image user posted image user posted image meni je to tako zabavno...če se samo spomnim kolk sma se midva z mojim prerežalauser posted image user posted image še posebaj k sem po končani akciji sveče delalauser posted image user posted image moj tega kar ne moram pozabit....user posted image

ti držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.11.2007 16:01:20   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lunca kam si pa tišala tvoj gleženj? Pa nikamor nismo mrknle, tipkam tolk dolgo, imam že predolge nohte.

špelka...kar se gležnja tiče... a sem jst vprašala, èe te naj briga kam sem gleženj tišala? To bi me lohk vprašala, če bi mi povedla kak ga naj pozdravim user posted image user posted image user posted image

tole sem napisala še včeri... pa je RR odpovedu user posted image ... pa sem shranla in evo... ti dons serviram user posted image

lunca, zdele se pa valjam po tleh od smeha. Hm kako pozdraviš gleženj? Pojma nimam.
Lepo ga prosiš, naj se sam pozdraviuser posted image ? Ne? Ja pol pa res ne vem več.
gajka čestitke za user posted image , user posted image user posted image user posted image ,kje si pa naročila take lepe flekceuser posted image ?, pa čimveč
maša82 ja ne no. ne še obupat. 
MATEJCK  user posted image user posted image
KAHLOOOOOOOOO-welcome back
anonimna - me se NE jezimo na user posted image , samo hudo nam je. Drugače pa tako kot naj bi bile me uvidevne do njihovih hormonov, tako bi bile lahko tudi one do naših. Jaz se ponavadi pri takih pogovorih raje odstranim, ker moja bolečina je samo moja, ampak v vednost BOLI KO HUDIČ.
anonimna - če boš preveč BT merila ti bo termometer explodiral. Ti samo user posted image , pa user posted image , pa čimveč user posted image  in ti rezultati ne uidejo.

Vas je tolko novih, bom kar en skupinski pozdrav poslala - Duser posted image Ouser posted image Buser posted image Ruser posted image Ouser posted image Duser posted image Ouser posted image Šuser posted image Luser posted image E nove borke in nove navijačice.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 537
26.11.2007 16:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala

Pozdravljene, sem prvič na vaši temi in M ne pričakujem decembra.
Imam pa spet znake , da M prihaja. Napet trebuh, napeta prsa, črvičenje v trebuhu. Tako, mislim da se bomo mogli podati v nove boje. user posted image

Samo to bi rada napisala. K se julija pričakovala user posted image , sem imela iste znake, vendar to niso bili znaki za user posted image  ampak za user posted image . Upam, da ne boš dobila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 538
26.11.2007 16:07:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

OJla Neža in gantar, a ni to fino zmeraj bliže smo našemu cilju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

OZ. za nežiko že držimo pesti da je ne zagledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji čas, da se je malo premaknilo naprej in da ne gledam samo za nazaj.

Neža7... komaj čakam, da nam poveš, da si zagledala user posted image user posted image  .
Pa hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
26.11.2007 16:18:02   
žabicamala
Samo to bi rada napisala. K se julija pričakovala , sem imela iste znake, vendar to niso bili znaki za ampak za . Upam, da ne boš dobila

Hvala za spodbudne besede, močno upam, da ni M in da se mi že končno prikaže  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
26.11.2007 17:27:02   
METULJ1
Hoj,

tudi mene je včeraj predčasno presenetila grda tečka user posted image .Zdej sem se preselila k vam.
In sicer je ne čakam 18.12. Tokrat resinčno upam, da ne pride.

Rekla sem si - pogumno naprej, pa bo.

Pozdravčki vsem

Neposredna povezava do sporočila: 541
26.11.2007 17:45:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

maša, če se tvoja user posted image  ne da odgnati danes, naj se pa to zgodi vsaj konec decembra! user posted image

Jaz imam tudi občutek, da ne bo nič, ali pa mi je to po 2,5 letu to že samoumevo. Bolijo me prsa, v križu in včasih malo zapeče spodaj v trebuhu. Imam pa občutek, da bom zelooooo razočarana, če ne uspe, ker imam že sedaj čustveno krizo. sem si preveč tajila, da z mano je pa vse O.K. pa da nimam krize. Sedaj pa jih v roku 5 mesecov že 8 bližnjih kolegic in prijateljic pričakuje naraščaj. Vse okoli mene hodijo okoli s trebuhi. Najbolj pa me boli, ko od prijatelja punca, ki ve za najine težave veselo razlaga o nosečnosti, kaj vse je že in bo nakupila, kako je fino,... Kot vidiš maša, se mi dogaja eneko kot se je tebi pred dobrim mesecom in sem ti prav pametno govorila, saj bo, pa ignoriraj. Že takrat sem poznala tvojo bolečino, sedaj pa jo še bolj!

MOJ POST SE NAVEZUJE NA TO!

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
26.11.2007 17:47:42   
metir
user posted image user posted image vsem veliko veselja ob delanjuuser posted image    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
26.11.2007 18:42:57   
sunny24
Zdravo punce. Kot zgleda, je moja user posted image  prišla ravno danes, ampak mi je malo čudno, ker mam že 2 dni tak rjav izcedek, danes je pa bolj roza. Sicer bi jo morala barabo dobit okoli 3.-5.decembra, tako da mi ni nič jasno! Pomojem se bom mogla presedlat v naslenji mesec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.11.2007 19:11:27   
lučka 25

Anonimna, zelo mi je žal, da se počutiš ogroženo, tako zelo da se skrivaš za anonimnostjo. jaz te ne obsojam, tako kot me vse  ostale nosečnice okoli mene. Čisto za vsako sem vesela, brez izjeme. tudi za mojo prijateljico, ki ves čas govori o nosečnosti. Samo žal vsak dan enostavno ne morem poslušati vsega tega, saj po 2 letih in pol, raznih pregledih, operacijah in neuspehih pač nimaš moči, da bi na vse to gledal z veseljem in užitkom. Pride dan, ko se pač zlomiš in ne zdržiš. Veš, jaz zelo malokrat jokam, pa še to takrat ko se kaj hudega zgodi komu od bližnjih. Sedaj pa sem prvič jokala zaradi sebe in vsi tisti, ki me dobro poznajo in so me videli, ko sem se zlomila, so bili zello šokirani in prestrašeni. Kaj takega še nisop videli in nisop zastopili moje jeze- ki pa se je nanašala na mene - jezna sem bila nase, ker sem si dovolila jokati in prepustiti čustvom. Kakšna ironija. In ko sem pri sebi razčistila, da moram to dati iz sebe, in sem to prvič delila z ljudmi, ki pa me mogoče zastopijo, sem doživela še večji šok! Moram ti "čestitati" spravila si me v tak jok in v meni povzročila tako bolečino, kot je nisem čutila niti v soboto, ko sem tako jokala.
Res ti privoščim, daTI ČIMPREJ USPE  (v prvo ali vsaj drugo) pri drugi nosečnosti zagledati user posted image user posted image , pa tudi nikakor TI NE ŽELIM, da bi morala kdaj biti v moji situaciji ali situaciji kakšne fosilke.

Močno se opravičujem, če besede niso pravilno razporejene in stavki ne delujejo smiselni, ampak sedaj, ko pišem tole, neutolažljivo jokam in tudi roke mi ne dajo miru, saj se mi zelo tresejo.

Bi pa na tvoje besede, ki si jih izrekla opozirala samo na:
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem da je hudo, ko ne mores zanosit in cakas in cakas... pa nic, ampak ne razumem zakaj ste jezne na tiste, ki so nosece in veselo razlagajo o nakupih za dojencka, o pocutju, o trebuhu... a naj zaradi vas ostanejo tiho? zakaj pa? A boste ve tiho, ko boste nosece? dvomim - takrat ti hormoni delajo 100 na uro in komaj cakas da ugedas strucko - jaz nisem bila tiho in tudi ne bom pa ce bo okoli mene 1000 sterilnih zensk

kajti zame je hujše slšati, da sem sterilna, kot pa da imam težave pri zanositvi.

Upam in verjamem, da si dobra oseba in, da imaš tudi ti kakšen slab dan.
Jaz se bom poskušala ponovno pobrati in nadaljevati pot naprej. Vsi ki me poznajo, da je moja dobrota prevelika in premalokrat pomislim nase, jaz pa sem le spoznala, da ta pregovor res drži: "Dobrota je sirota."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.11.2007 19:24:58   
Anonimen
oprosti, ampak zgleda da imas ti vecje tezave,kot si sama priznavas. To, da te je moj post -ki ni bil nic posebega (post osebe, ki je niti ne poznas) spravil v neutolazljiv jok - mislim halo...
ne zdaj name stresat svojih frustracij, ker to ni moja stvar. In dvomim, da komu privoscic nosecnost glede na to, da te take novice spravljajo v obup.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
26.11.2007 20:02:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

oprosti, ampak zgleda da imas ti vecje tezave,kot si sama priznavas. To, da te je moj post -ki ni bil nic posebega (post osebe, ki je niti ne poznas) spravil v neutolazljiv jok - mislim halo...
ne zdaj name stresat svojih frustracij, ker to ni moja stvar. In dvomim, da komu privoscic nosecnost glede na to, da te take novice spravljajo v obup.

ves kaj, anonimna, ko ti ne bos zagledala plusa tako dolgo, kot ga nekatere na tem forumu, bos lahko govorila.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.11.2007 20:07:49   
nicnic
Ne morem razumet, da se tudi tukaj kdo najde, ki ne premore lepe besede. In zgrožena sem ob besedi sterilna! Žalostno!user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
26.11.2007 20:08:02   
stunfek
Anonimna. user posted image  Občudujem tvojo odločenost. Za vsako tu pa bi vendarle moralo veljati, da če nimaš kaj prijaznega za povedat raje spremeni temo. Tukaj iskreno čaka in upa veliko pozitivk in pozitivnost je tista najboljša vrednota, ki si jo tukaj punce dajemo. Vsak ima svoje mnenje ampak preprirati se nam pa tu res ni treba :) Nezmožnost zanositi takrat ko si to želimo ni enostavno - tu smo, da se podpiramo in bodrimo. Kaj ni res? user posted image

No, jaz se spet počutim, kot da sem spet na sedlu. Jutri začnem s klomifenom. Poklicala sem že svojega G in se naročila na UZ, ki ga imam 11. dan cikla. Bom sporočila kako je kaj s foliklčki user posted image . Nikoli si nisem mislila, da bom padla v kategorijo fosilk :) ampak to skoraj sem na RR - ali pa tudi ne, kaj vem :)

Skratka punce, bodimo pozitivne in optimistične in rade se mejmo user posted image

Lep večer vsem skupaj in držim pesti za vse trenutno nečakajoče.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.11.2007 20:46:53   
Fargesia
Anonimna...pejd spat...boš mogla pa še očitno mal žgancev pojest, da boš lahko v naši družbi! ADIJO!!!!

Lučka,
primitivni ljudje te ne smejo spravit v jok...sploh pa ne taki ki nimajo poguma, da bi se javno pokazali, ne pa svoje riti za anonimnostjo skrivali.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.