|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
25.11.2007 17:53:44   
jazzz27
Erinnnnn, ko bi te vsaj vlišal on tam gori... kdaj imaš datum?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.11.2007 17:55:48   
Erin
Ammmuser posted image user posted image user posted image ne vem....31.7 ali pa 1.8. Bomo videli kaj bo Gin povedalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.11.2007 18:01:38   
naty13
K_a_t_j_a znaki so pravi user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni psihauser posted image . Naredi test takoj ko prideš domov. Jest sem ga pri prvi nosečnosti nardila ob 18h, ker nisem zdržala do zjutraj, pa je v sekundi ratal tako močan plusek da me je kar vrglo v sedeči položaj. Nisem mogla verjet, da nama je uspelo. Pogumno. Da ti že jutri user posted image user posted image user posted image .

Katja, jest jo pa drugač še vedno nimam, pa sem jo imela nazadje 11. oktobra - mislim na user posted image , test je bil pa včeraj negativen.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.11.2007 18:07:27   
jazzz27
kam pa potem spadaš med julijke al avgustkeuser posted image ? Moj dragi se tukaj zraven mene crklja na pojstelci pa se samo nasmiha...mi je reku, da je to že kar nek način kak živim...že kar s forumomuser posted image . pa je ful srečen, ko je kakšna nosečka. Me že kar vpraša vsak dan, a je kej novga?! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.11.2007 18:23:06   
Erin
Oooooooooo pozdravljen dragi od jazzzy!!! Kako si kaj? A boš kaj naši jazzy u buhija podtaknil??user posted image user posted image user posted image

Ko maš fletnega možeka.  Moj vedno reče: a si spet na forumu? Dej se prid k men pocrkljat namesto da skoz na RR visišuser posted image

Hehe, spadam pod oboje in mislim da bo tako tudi ostalo...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.11.2007 18:28:23   
jazzz27
ja moj lubi me zelo razume in si to želi, kot jaz...JOJ KAAKO SEM SREČNICA!!!Pravi,da je že potaknu...zdej pa sm čaka, da vn prideuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.11.2007 18:30:14   
ledenka
kako ste kaj, cvekice moje drage? nedelja zvecer je, upam, da ste poskrbele kaj za nove user posted image user posted image   v naslednjem mesecu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
25.11.2007 18:42:34   
Erin
Jest mal čaram tukaj da boste zagledale user posted image

Hokussssss pokusssssssssssssssss!!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.11.2007 18:45:40   
naty13
Erin pričaraj mi user posted image .

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.11.2007 19:03:39   
Nevaeva
Meni tudiiiii. Imam še nekaj dni rezerve ampak mi je tako težko čakati na petekuser posted image
Si pa tako želim da bi ugledala user posted image user posted image  in si ne morem pomagati da ne bi mislila na to. No odštevam... še 5 dni.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
25.11.2007 19:17:30   
sonček33
kako smo kaj punce danes?
kaj počnete? se samo stiskate? ma imate prav...jaz pa vsega po malem...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.11.2007 19:18:02   
jazzz27
oooo, ledenka, kako kaj? Tebi se pa že iztekauser posted image , probajta čtrti danuser posted image , če že ni mim...mogoče se prime ravno takrat. Sem nekje zasledila, da lahko tud med M zanosiš.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.11.2007 19:37:26   
ledenka
JAZZZ, zal so ugotovili, da njegovi plavalcki niso lih najboljsi user posted image  tako da drugo kot ICSI najbrz ne preostane user posted image  jutri bom vedela vec, upam vsaj, da bom dobila kake informacije user posted image  ce druga ne, vsaj vemo, kako in kaj... ni vec negotovosti, in preiskav pri meni najbrz ne bo treba delat, ker je pri njem slab rezultat, kar pomeni, da prihraniva precej casa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.11.2007 19:45:05   
jazzz27
kam pa jutri?! sta že v ambulanti za neplodnost? Sicer hvala bogu, da sedaj vsaj vesta pri čem sta!! da bosta vsaj lahko naprej ukrepala!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.11.2007 19:46:59   
naty13
Sonček danes smo mal user posted image  ker je biv dež, pa da bomo zagledale user posted image . In kako si ti kaj' A si tud kej user posted image  da bo testek pokazal user posted image ?

pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.11.2007 19:53:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

kam pa jutri?! sta že v ambulanti za neplodnost? Sicer hvala bogu, da sedaj vsaj vesta pri čem sta!! da bosta vsaj lahko naprej ukrepala!

sva ze, hodiva k Resu, ker imam tam mojo G in je najlazje zaradi napotnic user posted image  pa najkrajsa cakalna doba je, na vrsti si nekako takrat, ko si narocen (caka se max. pol ure), tako da nama to najbolj ustreza... jutri moram poklicat, ce ti rezultati res pomenijo, da druga kot ICSI ne pride v postev, pa da se narociva za naslednjo rundo user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.11.2007 19:58:58   
jazzz27
midva z mojim lubijem greva pa drug mesec k njemu, če se prikaže M. Te je kaj strah, da bi mogla drug mesec naprimer spremiogram ponovit? Vsaj tukaj punce pišejo, da čez mesec ponovijo spremiogram, če ta ni dober. Pol pa spet en mesec stran vržeš, pa spet čakanje,...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
25.11.2007 20:05:38   
Fargesia
oj...midva sva mela pri rešu dvakrat spermiogram...ker je bil prvi bolj švoh...pa nisva nč stran vrgla meseca...sicer se ni prijelo ker sem jaz krivec, ampak stran pa res nisva metala meseca...sej sam 2-3 dni prej ne smeta seksat...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.11.2007 20:08:16   
jazzz27
aja, nisem vedela, da ga Reš tako kmalu ponovi, super!!! Sem nekje prestregla, da jih čsez en mesec spet pregledajo!!!(nekje)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.11.2007 20:08:28   
ledenka
moj je imel ze drugi S-G user posted image  pri prvem je bilo ugotovljeno na prvi pogled, da migajo in to veselo, pri natancni preiskavi pa, da so prisotne aglutinacije. za to je lahko razlog v protitelesih, kar smo naredili sedaj preiskavo. pri tem menda ni pomoci, nobena zdrava prehrana, nic user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.11.2007 20:13:46   
jazzz27
potem pa res vse šele jutri zveš, moraš jutri poročat, kaj bo!!! Me res zanima...jaz ga ne poznam, ampak baje da ful hitro ukrepa...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.11.2007 20:15:31   
jazzz27
pikachu, kdaj boš pa ti poročala, a je kaj novga!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.11.2007 20:44:32   
pikachu
Ojči! za enkrat šeuser posted image ni in upam da bo tak tudi ostalo naslednjih devet mesecev, me je včeraj in danes dopoldan nekaj špikalo po trebuhu zdaj pa nič več tak da nevem kaj bo. bom jutri zjutraj delala test pa bomo vidli kaj bo . moj pravi da botauser posted image upam!!! kak pa ve kaj?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.11.2007 21:09:45   
METULJ1
Hoj punce - sem se vrnila s potepanja po tujini. Že na poti domov pa me je presenetil bledo roza izcedek. Ne čakam je jutri (izcedek je prišel 1 dan pred nepričakovano user posted image ). Bojim se, da je to že začetek user posted image . Me je pa včeraj zvečer zelo špikalo v jajčnikih, še vedno be rahlo bolijo prsa, pa zdele mi je že dobre por ure nenormalno slabo.

A mogoče kera ve, če lahko ta izcedek napoveduje tudi vgnezitveno al je za to že prepozno? Jaz resnično upam, da se user posted image  ne ulije.

Z vsemi, ki vas je user posted image  nepričakovano obiskala fuuuuuuuul sočustvujem in vam želim veliiiiiiiiiiiiiko sreče prihodnji mesec.

Pozdravčki

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.11.2007 21:10:01   
silvya
Pozdravljene!

Najprej moram čestitati novim nosečkam!!!

Erin super, da si še tu. Tako dobro si razpoložena, da hočeš nočeš postanem boljše volje user posted image . Te dni bolj malo pišem, berem pa. Malo me je potegnil včerajšnji datum, pa še  obisk user posted image sem dobila in sem bila  bolj  user posted image .
Sedaj sem malo bolje in vam obljubim, da bom v prihodnje bolj pridno navijala za vas.

Vsem pošiljam user posted image za srečo in želim, da čimprej zagledate +.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?