Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 17:53:44
|
|
|
|
jazzz27
|
Erinnnnn, ko bi te vsaj vlišal on tam gori... kdaj imaš datum?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 17:55:48
|
|
|
|
Erin
|
Ammm ne vem....31.7 ali pa 1.8. Bomo videli kaj bo Gin povedala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:01:38
|
|
|
|
naty13
|
K_a_t_j_a znaki so pravi . Upam, da ni psiha . Naredi test takoj ko prideš domov. Jest sem ga pri prvi nosečnosti nardila ob 18h, ker nisem zdržala do zjutraj, pa je v sekundi ratal tako močan plusek da me je kar vrglo v sedeči položaj. Nisem mogla verjet, da nama je uspelo. Pogumno. Da ti že jutri . Katja, jest jo pa drugač še vedno nimam, pa sem jo imela nazadje 11. oktobra - mislim na , test je bil pa včeraj negativen.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:07:27
|
|
|
|
jazzz27
|
kam pa potem spadaš med julijke al avgustke ? Moj dragi se tukaj zraven mene crklja na pojstelci pa se samo nasmiha...mi je reku, da je to že kar nek način kak živim...že kar s forumom . pa je ful srečen, ko je kakšna nosečka. Me že kar vpraša vsak dan, a je kej novga?!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:23:06
|
|
|
|
Erin
|
Oooooooooo pozdravljen dragi od jazzzy!!! Kako si kaj? A boš kaj naši jazzy u buhija podtaknil?? Ko maš fletnega možeka. Moj vedno reče: a si spet na forumu? Dej se prid k men pocrkljat namesto da skoz na RR visiš Hehe, spadam pod oboje in mislim da bo tako tudi ostalo...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:28:23
|
|
|
|
jazzz27
|
ja moj lubi me zelo razume in si to želi, kot jaz...JOJ KAAKO SEM SREČNICA!!!Pravi,da je že potaknu...zdej pa sm čaka, da vn pride
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:30:14
|
|
|
|
ledenka
|
kako ste kaj, cvekice moje drage? nedelja zvecer je, upam, da ste poskrbele kaj za nove v naslednjem mesecu
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:42:34
|
|
|
|
Erin
|
Jest mal čaram tukaj da boste zagledale Hokussssss pokusssssssssssssssss!!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 18:45:40
|
|
|
|
naty13
|
Erin pričaraj mi .
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:03:39
|
|
|
|
Nevaeva
|
Meni tudiiiii. Imam še nekaj dni rezerve ampak mi je tako težko čakati na petek Si pa tako želim da bi ugledala in si ne morem pomagati da ne bi mislila na to. No odštevam... še 5 dni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:17:30
|
|
|
|
sonček33
|
kako smo kaj punce danes? kaj počnete? se samo stiskate? ma imate prav...jaz pa vsega po malem...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:18:02
|
|
|
|
jazzz27
|
oooo, ledenka, kako kaj? Tebi se pa že izteka , probajta čtrti dan , če že ni mim...mogoče se prime ravno takrat. Sem nekje zasledila, da lahko tud med M zanosiš.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:37:26
|
|
|
|
ledenka
|
JAZZZ, zal so ugotovili, da njegovi plavalcki niso lih najboljsi tako da drugo kot ICSI najbrz ne preostane jutri bom vedela vec, upam vsaj, da bom dobila kake informacije ce druga ne, vsaj vemo, kako in kaj... ni vec negotovosti, in preiskav pri meni najbrz ne bo treba delat, ker je pri njem slab rezultat, kar pomeni, da prihraniva precej casa
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:45:05
|
|
|
|
jazzz27
|
kam pa jutri?! sta že v ambulanti za neplodnost? Sicer hvala bogu, da sedaj vsaj vesta pri čem sta!! da bosta vsaj lahko naprej ukrepala!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:46:59
|
|
|
|
naty13
|
Sonček danes smo mal ker je biv dež, pa da bomo zagledale . In kako si ti kaj' A si tud kej da bo testek pokazal ?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:53:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 kam pa jutri?! sta že v ambulanti za neplodnost? Sicer hvala bogu, da sedaj vsaj vesta pri čem sta!! da bosta vsaj lahko naprej ukrepala! sva ze, hodiva k Resu, ker imam tam mojo G in je najlazje zaradi napotnic pa najkrajsa cakalna doba je, na vrsti si nekako takrat, ko si narocen (caka se max. pol ure), tako da nama to najbolj ustreza... jutri moram poklicat, ce ti rezultati res pomenijo, da druga kot ICSI ne pride v postev, pa da se narociva za naslednjo rundo
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 19:58:58
|
|
|
|
jazzz27
|
midva z mojim lubijem greva pa drug mesec k njemu, če se prikaže M. Te je kaj strah, da bi mogla drug mesec naprimer spremiogram ponovit? Vsaj tukaj punce pišejo, da čez mesec ponovijo spremiogram, če ta ni dober. Pol pa spet en mesec stran vržeš, pa spet čakanje,...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:05:38
|
|
|
|
Fargesia
|
oj...midva sva mela pri rešu dvakrat spermiogram...ker je bil prvi bolj švoh...pa nisva nč stran vrgla meseca...sicer se ni prijelo ker sem jaz krivec, ampak stran pa res nisva metala meseca...sej sam 2-3 dni prej ne smeta seksat...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:08:16
|
|
|
|
jazzz27
|
aja, nisem vedela, da ga Reš tako kmalu ponovi, super!!! Sem nekje prestregla, da jih čsez en mesec spet pregledajo!!!(nekje)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:08:28
|
|
|
|
ledenka
|
moj je imel ze drugi S-G pri prvem je bilo ugotovljeno na prvi pogled, da migajo in to veselo, pri natancni preiskavi pa, da so prisotne aglutinacije. za to je lahko razlog v protitelesih, kar smo naredili sedaj preiskavo. pri tem menda ni pomoci, nobena zdrava prehrana, nic
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:13:46
|
|
|
|
jazzz27
|
potem pa res vse šele jutri zveš, moraš jutri poročat, kaj bo!!! Me res zanima...jaz ga ne poznam, ampak baje da ful hitro ukrepa...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:15:31
|
|
|
|
jazzz27
|
pikachu, kdaj boš pa ti poročala, a je kaj novga!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 20:44:32
|
|
|
|
pikachu
|
Ojči! za enkrat še ni in upam da bo tak tudi ostalo naslednjih devet mesecev, me je včeraj in danes dopoldan nekaj špikalo po trebuhu zdaj pa nič več tak da nevem kaj bo. bom jutri zjutraj delala test pa bomo vidli kaj bo . moj pravi da bota upam!!! kak pa ve kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 21:09:45
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj punce - sem se vrnila s potepanja po tujini. Že na poti domov pa me je presenetil bledo roza izcedek. Ne čakam je jutri (izcedek je prišel 1 dan pred nepričakovano ). Bojim se, da je to že začetek . Me je pa včeraj zvečer zelo špikalo v jajčnikih, še vedno be rahlo bolijo prsa, pa zdele mi je že dobre por ure nenormalno slabo. A mogoče kera ve, če lahko ta izcedek napoveduje tudi vgnezitveno al je za to že prepozno? Jaz resnično upam, da se ne ulije. Z vsemi, ki vas je nepričakovano obiskala fuuuuuuuul sočustvujem in vam želim veliiiiiiiiiiiiiko sreče prihodnji mesec. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 25.11.2007 21:10:01
|
|
|
|
silvya
|
Pozdravljene! Najprej moram čestitati novim nosečkam!!! Erin super, da si še tu. Tako dobro si razpoložena, da hočeš nočeš postanem boljše volje . Te dni bolj malo pišem, berem pa. Malo me je potegnil včerajšnji datum, pa še obisk sem dobila in sem bila bolj . Sedaj sem malo bolje in vam obljubim, da bom v prihodnje bolj pridno navijala za vas. Vsem pošiljam za srečo in želim, da čimprej zagledate +.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?