|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
23.11.2007 8:37:57   
šnucika
Jutro!

Ravnokar spila user posted image , komaj, ker je Živa taka tečka že par dni.Cepeta, tuli, histerijo zganja, če kaj ne dobi in itak ji nikoli ni nič prav.user posted image
Tega pa nima po meni, jaz sem bila pridna.user posted image

Čestitke Nana Liza za malega Tevža! user posted image user posted image user posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.11.2007 8:50:01   
šnucika
Pa to ne moreš verjet...sporočilo se mi je kar samo potrdilo in zato nadaljujem tu.

Jana - user posted image  za zdravo marElo!user posted image

arielca - pa za user posted image  zdravo Brinouser posted image

mml - moj je našel zobarja,včeraj mu je že naredil en zob, tako, da bo verjetno ostal kar tam...čeprav ima tip čist staro predpotopno ordinacijo in opremouser posted image .Verjetno zato še vzame na novo.

pajaca - če hočeš, lahko tuki eno debato v ITA vrževa....tako za vajo.user posted image
Si se je že prej učila in nadaljuješ, ali je na novo?
Meni se zdi zelo težka, če jo štartaš na novo, kot odrasel. Ker tu na obali rastemo z njo in se vsem zdi simpl.

Moram počasi končat.Živa je tečka drečka.user posted image

Ob 13h štartam za LJ, na predavanja.Spet cel vikend sedenja v klopeh.

Prav vse lepo pozdravljam!user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.11.2007 10:27:21   
Pajaca
Ciao šnucika come stai??? Bene??? Io ho fame e cosi non sono bene. No sono buona a scrivere ma poso parlare in italiano quasi buono. Mi mancano parole.

Ma se mi ne da, je bila učeri ena ura in pol čist dost. Drgač sem pa jaz tud rastla z italjanščino, tko da mi je čist domača, razumam 99%, to tko že od otroštva, k sta hotla nona pa nono kaj skrit pred mano pa jima ni rataluser posted image . Moja nona in nono sta iz Trsta in sta prišla v LJ po 2 sv.vojni. Sta pa žal bila dost nestrpna še dolgo do italjanov, da me nista hotla naučit italjanščine, moja nona je pol ko sem bila v sr.šoli dojela da sta nardila napako in sta mi pol plačala tečaj. Tko da sem nardila tečaj italjanščine do konca, s konverzacijo vred. Problem je pa v tem, da zelo malo govorim v italjanščini in zato sem precej pozabila. Tako da imam sedaj en osvežilni tečaj. V službi je direktorjeva hči hodila na tečaje in so se vsi prtožbval čez to, pol so nam pa rekl, da plačajo tečaj če kdo želi hodit. No ja iz velikega haloja, smo se 4je odločili za tečaj. S sodelavko sva gurntali kaj, pa je ona rekla da bi raj ponovila italjanščino kot angleščino. Letos mi je pa ušla in sedaj sem sama. Pride zjutri inštruktorca do mene, tuki čičava v pisarni in klepetava vse živo. Tko da res superca.

Nekak mi gre vedno bolje in upam, da bom dost odnesla od tega, pa če se bo dal da mi plačajo še kakšen nadaljevalni tečaj, tko bi najbrž pol šla delat še kakšen un izpit, če bo ratalo. Če prej ne pobegnem s tuki.... ha ha ma se neki menim za drugo službo še od junija tko da ne vem kaj bo s tega. No ampak baje oni govorijo okol, da majo že novo punco za v LJ????

Drgač mam pa jaz ful rada jezike in mi tud na stara leta ni panika se učit novega jezika. Ko sem nehala s tečajem italjanščine sem bila vsak pon in sre čist živčna in sem se pol na francoščino upisala sam da sem mela kakšen opravek popoldan (k da jih drgač nisem mela dost). Ampak žal so pol tko prestavl tečaj da nisem mogla hodit. Tko da to moram še enkrat podelat do konca. Pol pa španščina al pa nemščina (za kozlat sicer ampak bi prav prišla v mojem poklicu), mogoče kaj vem japonščina al pa ruščina.

Tko da tale tvoja obala je men čist znana, sem kot otrok preživela ogromno dni na obali, oz mal not, pa mal čez mejo. Tam je pa itak tko da govorijo malo mešanco. Malo slovensko malo italjansko. Me pa jebe to k tam vse rečejo na š. Torej brušketa in ne brusketa.... šalša in ne salsa... a razumeš in pol jaz italjanščino govorim na š.

Zdele pa čakam, da se naš šef spravi po malco, ma jaz sem lačna, on ma pa danes rd in baje časti, drgač mu bom ušla na kosilo. On pa klepeta in klepeta.

NANA LIZA  čestitam za Tevža. Boš videla, fantki so čist drug svet k punčke. Bolj mehki in raj se crklajo, pa bolj mamini so. user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.11.2007 10:48:15   
šnucika
Pajaca - si che sei buona a scrivere...tutti quelli che conosco hanno problemi con  italiano scritto .user posted image

Ma,da bi ti slišala,kakšna narečja se govorijo na obali!Včasih se moraš prav potrudit,da kakšnega starega italijana zastopiš....

Punce moje...jaz ne vem,kaj je tej naši Živi....tečnoba se stopnjuje,vse razmetava,umaže,teži,joče,kriči.Očitno slabo vreme nanjo vpliva,ker ni toliko zunaj.user posted image
zgleda,da se bom danes na predavanjih prav spočila!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.11.2007 11:42:36   
kofetek2010
Pajaca & šnucika - kaj preveč zaupnega pa se ne pogovarjat! user posted image   Jaz sem imela s srednji šoli Italijanščino kot 3. tuji jezik. user posted image user posted image user posted image   Saj ne, da bi ful obvladala, ampak razumem pa še vseeno... tu pa tam kaj. user posted image

šnucika - marEla tud zna bit taka, išče pozornost user posted image  Ampak jo dam na ignore in počakam, da jo mine. Potem pa je kot nova, kot da se ni zgodil hurikan tečnobe.

arielca - user posted image  za Brino. V vrtcu pa le red naredi, saj znaš. user posted image

Karte za A(n)tene so rezervirane. Mogoče bi bilo dobro, da pokličem še babi & dedija, da ju obvestim, da bosta dobila delo. Ju bova kar v petek ali soboto zjutraj odpeljala v MB in ju prišla iskat v sredo. Ufff me prav zanima kako bo marEla prenesla vse skupaj. Mogoče pa bi bilo boljše, če prideta babi&dedi v LJ? user posted image   Mislim, da bo v vsakem primeru šok, ker bomo ravno na frišno preseljeni. user posted image   Bo boljša varianta MB.

Grem ju poklicat....

lp in uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.11.2007 12:13:46   
JanJan
Jana: Zgleda, da sem spregledala na kakšni strani, da se selite user posted image user posted image user posted image . Upam, da je lokacija in tudi nov dom super. Prima, da je Ela zdravauser posted image .

Šnucika: Jan ima te variante razmetavanja, kričanja, joka.... kar dostikrat, običajno ga tudi poskusim ignorirati, če mi pa ne uspe, gre pa kakšna igračka v "smeti", ker se je "znajdla na tleh". Običajno to zaleže in je potem nekaj časa kot angelčekuser posted image . Tako, da nimajo samo punce izpadov, tud naš mulc jih ima.

BTW, Jan je končno preseljen v svojo sobo in uživa v njej 100%. Zvečer sploh ne pokaže želje, da bi zaspal na veliki postelji v najini sobi, ampak zavije kar v svojouser posted image .

Jaz pa nekaj vemuser posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.11.2007 12:26:18   
lonja
Daaan,

kako ste? boste user posted image ?

Šnucika, tudi Ajda ima večkrat take izpade, pa sem se že navadila. Hitro neha, sploh če uberem taktiko od Jane user posted image .

Tudi moja malenkost kar nekaj zastopi italjansko, sem se večkrat začela učiti in večkrat obupala....user posted image  Tako da dečve pazite!!!

Jana73, za user posted image  drug teden ni blema, celo zelo bi mi pasal, sej veš, tale samohranilska meni ne gre najbolje...user posted image . Men je vseen kateri dan, imam še vse frej!
Pa user posted image  za Atene, po mojem bo prav pasal takle odklop. Tudi sama sem danes že brskala za letalsko karto, me je user posted image  poklical in povabil v Pariz. Pa sem pol ugotovila, da bi bilo vse kar težko izvedljivo, pa še drago kt user posted image . Tako da bova veselo doma preživeli vikend. Pa še cel vikend bo scalo za povrh user posted image .

Pa nič ne poveš, da se selite...ti ti...kam pa? Najem? Al ste kr kej kupili? Še vedno bi te želela imet za sosedo...user posted image

Mml, kdaj pa vidve osamita. Tudi to nedeljo, a ne? Si bomo telepatsko delale družbo?

Tako, tolk da veste, odgovori za decembrsko žurko pridno prihajajo, tabelca s prostimi datumi je v izdelavi, tak da žurka zagotovo bo. Tiste, ki še niste javile terminov, storite to čimprej!!!user posted image

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 382
23.11.2007 13:16:20   
kofetek2010
lonja - karte so pa čist odvisno kdaj greš (moj je šel od sobote do četrtka in je bila 300€, sodelavec pa od torka do četrtka in je bila 460€), torej, če je vikend vmes je ceneje (ampak po drugi strani pa moraš računat, da če plačaš 2x nočitev si pa že čez ceno karte) user posted image  
btw... za Atene je pa 1x dražja, ker ni direkt leta iz LJ user posted image  

aja, babi pravi, da ni problema, da bo z veseljem merkala otroke! user posted image

JanJan - kaj veš? user posted image user posted image   Hitro povej... sem ful radovedna! user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.11.2007 13:26:33   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: jana73Mislim, da bo v vsakem primeru šok, ker bomo ravno na frišno preseljeni. Bo boljša varianta MB.

Jana, zgleda da sploh nisi zapisala da se seliš..tk da janJan nisi spregledala!
Čestitke! Kaj ste pa našli? Daj malo poročaj...sej ni čudno, da se tak poredko javljaš, če pa maš delo s selitvijo :)

Neposredna povezava do sporočila: 384
23.11.2007 13:29:45   
Kofi
aja..Jana - pokliči kaj če boš mela cajt za kako kofe čez vikend. Se dobimo lahko v Avenue - na Kardeljevi.

JanJan daj hitr povej! user posted image  Ne še ti provocirat! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 385
23.11.2007 13:47:57   
lonja
JanJan a imamo še eno srečko user posted image ?

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.11.2007 13:49:43   
mml
Dan,

meni se pa danes fuuuuul vleče tale služba, cel dan nekaj počnem, pa nimam kaj za pokazat, pa še kazalci na uri so se očitno zaštekali user posted image

šnucika jaz Manco pri takšnih teženjih ponavadi veselo ignoriram ali grem v drugo sobo, dokler je napad ne mine. Vsake toliko se vsede na tla in prične cvilti, tako čisto brez razloga, no vsaj jaz ga ne najdem...prav poglobljeno ga pa tudi ne iščem user posted image

lonja, jana meni bi pasal kakšen kofe naslednjo sredo, če sta seveda za...pride še katera???

lonja mi2 bova sami od nedelje do nadaljnega...se še en ve ali tudi za nalsednji konec tedna ali samo do petka in po tem spet od nedelje...samo se mi malo zdi, da bo kar 12 dni v kosu user posted image

pegica kako so se odrezali študentje?

arielca super, da je Brina OK user posted image ...v vrtcu se pa le naj zmenijo kako in kaj

janjan vsaj kakšen namig prosim user posted image

pajaca glej, da ne boš same sebe enkrat srečala, če imaš toliko opravkov in zaposlitev user posted image

Mi smo včeraj neuspešno poskusili s projektom selitev v veliko posteljo...otroško sobo so zmontirali in je prav OK. Manca je navdušena nad veliko posteljo, ker se da po njej skakat in noret, ampak ko je bilo treba spat, pa ni bila več čisto prepričana, čeprav je prej rekla, da bo ona spala v veliki postelji, v mali pa Nodi. Po tretjem neuspelem poskusu, sem jo po tem dala v njeno posteljico in je v parih minutah zaspala kot polhek, tako da očitno bo treba še malo prilagajanja in navajanja...

Razmišljam kako bi šla domov ob 14 user posted image , pa mi nič pametnega ne pade na pamet...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.11.2007 14:15:00   
Yasminka
Živijo!

Po dolgem času se javljam. Sicer sem že nekajkrat pisala....potem lovim Emo na kahlico al mi pa kaj "pospravlja " in moram bit hitro zraven user posted image user posted image user posted image . Danes pa me je lonja opomnila na rojstnodnevno srečanje.  Se bom potrudila in vam bom več pisala, ne pa samo brala.
Ema je prava nagajivka. Govori kot navita.... Res ne vem po kom ima to user posted image . Čeprav sta mož in tašča  pravi klepetulji.
Letos je kar zdrava. Od septembra sva bile le enkrat bolni. Sicer smrka in kašlja tako kot vsi v vrtcu, kaj več pa ne.
Uživa hodit v vrtec. Res! Zjutraj tako steče vzgojiteljici v naročje, da me kar malo ljubosumje grabi. Rada poje. Veliko pesmic se nauči v vrtcu in še dobro da sem v pedagoškem poklicu, da jih hitro dešifriram (npr.: Uža pazi epkom miga stane eže tačko da.... user posted image ) ali pa se jih naučim. Še vedno imamo Nodimanijo....zdaj že Fifi in cvetličniki. Hodiva tudi v knjižnico. No tam ji je najbolj všeč igralnica, knjigice pogledava šele doma.
Sicer pa je že globoko v razvojni trmi- cepetanje, jok ipd. ; kar seveda najraje preizkuša na mami (na očiju niti ne)...pa hitro mine. Ponoči še vedno ne spi!!! Zbudi se 1x ali 2x na noč. Sicer pa tudi jaz ne spim. Pikica v trebuščku me nenehno prebuja zato sem non stop na WCju. Čez dan pa sem zaspana, utrujena in rahlo mi je slabo... ampak še funcioniram v normalah.
Lepo se imejte in res obljubim, da se še kaj javim.

Pozdravček
Y

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.11.2007 14:16:39   
Yasminka
Nana Liza čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.11.2007 15:24:37   
kofetek2010
Yasminka - Lepo nosečnost ti želim in lepo, da si se javila. user posted image user posted image user posted image

Pred pol leta ste držale pesti in očitno ste bolj slabega spomina, da se ne spomnite več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.11.2007 15:42:10   
cuma
Čau punce!

Yasminka: čestitke za user posted image  in lepo, da boš spet klepetala z nami user posted image !

jana: hitro poročaj malo več o tej selitvi prosim user posted image

šnucika: a vas tudi matra primorska trma user posted image ? Pri nas je tudi na dnevnem redu ... včasih jo ignoriram, včasih pa kar povem ene štiri in potem da mir.

janjan: ne nas matrat no ....povej!!!

mml: reci Manci, da je v veliki postelji toliko prostora, da gre lahko še kdo k njej spat poleg Nodija .... sicer pa mene zelo čudi, da Ema ni komplicirala, ker je drugače zelo "konzervativna" user posted image . Mogoče ji je všeč, ker se zdaj kar k njej uležem, ko ji berem pravljice.

arielca: a pomočnica misli ta pravo Brino ...da ni kaj zamešala user posted image user posted image  Fajn se zmente, pa ne se sekirat!user posted image

NRMM: kje si? Kako sta M&M? Dej mi povej kako si se spopadala s krčki pri Maši? A si ji dajala kake kapljice?

Bino: tebe pa bi prosila za nasvet glede kremice za obrazek - Tinka ima zeellooo suho kožo in ji mandljevo olje nič ne pomaga, ribodermin(nekatereso mi ga svetovale) pa tudi bolj za kratek čas. Še vedno se ji koža čisti in ima občasno pikice, mozoljčke ... drugače pa kar hrapavo in suho kožico na obrazu user posted image .

Zdaj pa šibam likat, dokler se moji ne zbudijo ...

Lp Cuma

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.11.2007 0:04:41   
JanJan
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

JanJan a imamo še eno srečko user posted image ?

No, ne bom vas več pustila v negotovostiuser posted image . Lonja, res sem še ena srečka user posted image  med decemberkami.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.11.2007 6:54:20   
šnucika
JanJan - user posted image user posted image user posted image  bravo!Pa lepo user posted image  ti želim.
user posted image user posted image user posted image

Pa ena zgodnja user posted image  za vse,čeprav bo že mrzla, preden pokukate sem gor.
Čez pol ure štartam za Lj na predavanja.Danes bo malo bolj zanimivo, ker imamo športno medicino in travmatologijo.

Hvala za mnenja glede trmic.
Naša gospodična ima kratke izpade in pa take, kot včeraj, ko zganja trmo celo dopoldne.Tudi jaz poskušam z ignoriranjem, ampak pri dolgotrajni trmi to ne zapali. Danes bo cel dan pri noni, tam je ponavadi pridna.user posted image

cuma - poskusi kakšno kremo, ki jo dobiš v lekarni za atopijski dermatitis.Bino uporablja Mustelo -Stelatopia, nam ni odgovarjala, ne meni , ne Živi....pa imava sedaj A-dermo exomega.V vsaki lekarni ti dajo testerje. Te kreme in kopeli so super.user posted image Pa primerne že za novorojenčke.

Zdaj pa moram počasi na pot.
Lep dan vsem skupaj!user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.11.2007 9:42:36   
Kofi
JanJan in Yasminka čestitke za user posted image !!!!! Pa naj poteka čim manj stresno in brez večjih slabosti...sploh zdaj na začetku! Poročajata kaj se dogaja sproti!

Hvala šnucika za tako zgodnjo kavico...jaz sem še toplo spila. Naj ti bo lepo v LJ

Moja dva sta šla na bazen user posted image , tko da imam jaz čas pisat dr. Joj...če bi ve vedle kak me že rit boli od tega sedenja. Včeraj sem mela tako otečene noge, da sploh nisma z dragim vidla mojih gležnjev. SAj ni čudno če sem sedela do 17.30 v službi. Sem sicer mela vmesne postanke do vcja...samo to je blo očitno premalo. Telovadit pa tam glih ne morem. Mali me je tako brcal, da sem mislila, da me bo s stola vrglo user posted image

No, grem zdaj izkoristit mir v hiši...upam, da bom produktivna.
Lep vikend vam želim!!!!

Papa!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 394
24.11.2007 9:49:31   
lonja
JanJan iskrene čestitke, uživaj v čudovitem času, ki se imenuje NOSEČNOST user posted image !

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 395
24.11.2007 10:09:38   
cuma
Jutro!user posted image

Spet sem bolj na brzino, ker gremo ven ...

šnucika: hvala!!!Bom vprašala v lekarni za tester in potem bomo videli, katera ji ustreza.

Jan Jan: Čestitke in lepo nosečnost!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
24.11.2007 10:52:45   
HIMH
JANJAN IN YASMINKA bravo za user posted image  upam, da mine brez večjih slabosti.

CUMA mi2 imava atopiski dermatitis in uporablajva od A-DERME EXSOMEGA kot ti je napisala ŠNUKICA in je ful super imava pa še kopel in milo od iste firme.

Skratka tamala je malo hripava in šmrkava trenutno ni panike le dihanje ji skozi preverjam, da nebi bilo spet letanja.
Šmrkava sem tudi sama poleg vsega me je še v križu štihnilo tako, da smo komplet.
user posted image  je naredo 1 izpit upam, da meni tudi rata če ne bom pa nekoga tam malo z mojo prijateljico iz kovine prestrašla (malo šale).

Nič upam, da nam rata 17.12 prit skupaj dajte malo seznama gor gdo bo vse uspel prit.

Grem malo še ležat ker me boli ko user posted image .Potem pa itak grem po kosilu spet med literaturo.

Lep vikend aja LONJA Hana vrača lubčka tvoji Ajdi sem prej pozabla.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.11.2007 13:39:00   
arielca
Ojla,

user posted image  Yasminka & user posted image  JanJan, čestitke user posted image user posted image user posted image !

jana73, tale selitev je bila pa expresna user posted image . Upam, da se boste kmalu navadili na nov dom in da boste neizmerno uživali.

mml, kako gre spanje v veliki postelji? Držim pesti, da bo Manca kmalu spala kot velika punca user posted image . In še enkrat hvala za vso pomoč user posted image .

šnucika, upam, da predavanja niso preveč dolgočasna.

ac, lepo, da si se javila. user posted image  za Saro!

lonja, zdajle bom preverila decembrske datume user posted image  in ti pošljem ZS.

Včeraj sva šla z user posted image  skupaj po Brino in ni bilo nobenega problema. Zjutraj sem še vzgojiteljico vprašala o Brininem vedenju, pa me je spet čudno gledala in je rekla, da ona ne opazi nobene spremembe in da je mala resnično cuker. Ko sva prišla popoldan ponjo, je pomočnica rekla, da je lepo jedla, spala, kakala, se igrala ... Očitno je hotela videti Brininega očija user posted image user posted image user posted image . Potem nisva nič komplicirala, ampak vse skupaj mi je kar malo smešno user posted image .

Zdajle gospodična spi, gospod oče so v službi, mene pa čaka pranje in sušenje, mogoče celo likanje, pa še piškote bi rada spekla ...  

Pozdravček za vse!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 398
24.11.2007 19:04:48   
mml
janjan čestitke za user posted image , mirno in lepo nosečnost s čim manj težavami

yasminka čestitke še enkrat za user posted image , lepo da si se spet oglasila user posted image

cuma upam, da najdeš kmalu pravo kremico za Tinko, Manci je pri suhi koži najbolj pomagala krema Malček iz Ljubljanskih lekarn, so mi odsveotvali kreme, ki jih uporabljajo. če gre za atopijski dermatitis, in od kar uporabljava to kremo, nima nič več lišajčekov in luščeče kože. Tako da malo povprašaj v lekarni

šnucika super, da je user posted image  našel zobozdravnika. Kako je bilo danes v Ljubljani?

arielca glavno, da je Brina OK in da so se v vrtcu končno uskladili user posted image

HIMH slej ko prej bo tudi za tabo uspešno opravljen izpit (smajli, ki drži pesti user posted image )

jana čim manj stresov in pretresov ob preseljevanju user posted image

pegica ne pretiravaja in pazi nase in na user posted image . Jaz na srečo z otrekanjem nimam težav (že trkam), ampak malemu m-ju ni prav nič všeč če dolgo sedim in začne rogovilit, da je groza user posted image

Projekt spanej v veliki postelji ne napreduje, tako da še iščem pravo varianto. Manca je namreč prepričana, da je velika postelja za poskakovanje in valjanje, majhna pa za spanje...po mojem bo treba malo posteljo čisto fizično odstranit in za nekaj časa pospravit. Je pa denas za mano še zadnje predavanje, ki je bilo prav OK, če odštejem, da smo 10 minut zamudili (je bilo srečanje na Otočcu in smo se prepozno spravili od doma user posted image ). Sedaj pa še 4x v službo, od tega 2x zabavat študente...po tem pa domači projekti in načrti user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.11.2007 20:11:41   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

NRMM: kje si? Kako sta M&M? Dej mi povej kako si se spopadala s krčki pri Maši? A si ji dajala kake kapljice?

Evo mene user posted image .Gužva na celem terenu,otroc me jezijo,delavci se bolj,tak da veliko berem malo pišem.
M&M sta super.Danes smo bile po 14 dnevnem moževem dopustu zopet same in je minilo kot blisk.Obe sta šli na1x spat in ni bilo duha in sluha 2,5 ure,obe pridno jedle,pridne pa sploh.Maša že spi,Maruša pa trmari v dnevni zraven atija...........madonca celi dan ni trmarla čisto nič user posted image .
Kako pa kaj tvoji princeski?
Kar pa se krčkov tiče,pa prosim ne sprašuj user posted image .Razen nošenja,masiranja,razgibavanja nogic,menjav mleka ipd,sem sprobala tudi malo morje kapljic.Lefaxin ni pomagal,vetrovne kapljice koroških lekarn tudi ne,antiflat tudi ne,brinovo mazilo njet,lovorjevo mazilo celjskih lekarn (če želiš ti ga pošljem je skoraj še polno)ni pomagalo,skoraj sem doktorirala.Potem pa sem sprobala še Sab simplex (še imam eno polno stekleničko,pošljem če potrebuješ) in kot,da bi odrezal je prijelo in od takrat  naprej (pri 2,5 meseca se je začelo življenje user posted image ).
kar pa se kremice za suho kožo tiče.Maša je imela huuudo suho kožo po ličkih,uhicah,za uhicami.........in sem jo peljala k peditarinji in nama je dala recept za kremico,katero so mi zmešali v lekarni in v enem tednu je bila koža kot nova in od takrat naprej ni več suhauser posted image .

Grem pogledat,kaj imata moja dva v dnevni.

lep večer!

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......