|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
23.11.2007 17:42:11   
Erin
Aja, pa jaz ravno ta mesec nisem imela NOBENIH očitnih znakov pa sem zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.11.2007 17:44:06   
naty13
Torej upanje ostaja še ta mesec. A tebe Erin ni nič bolel? A je tko kot da ni nič?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.11.2007 17:55:04   
Erin
Ja me in sicer imam podobne krče kot preden dobiš M, krči so se pa začeli že v nedeljo, se pravi 4 dni prej in sem si rekla: no  pa spet ne bo nič...pa sem se mal zmotila, na srečouser posted image

Je upanje itak da je, dokler se ne ulije je!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.11.2007 18:45:08   
jazzz27
uau, lepe novičke, čestitam flower!!! Čim lepšouser posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 18:47:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.11.2007 18:50:33   
Erin
midva tud nisva velikokrat ta mesec pa je vseeno uspelouser posted image
Veš kaj, pojdi jutri v lekarno kupi CB in ponovi test. Jaz mu najbolj verjamem, šele ta me je prepričal da sem noseča.
Drugač pa...itak da si user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.11.2007 19:39:57   
sonček33
naty - navijam zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.11.2007 19:44:34   
naty13
Erin mene je par dni mal špikal v spodnjem delu trebuha, pa sem tudi misnila da bom že dobila, pa ni blo nič. Zdej me pa ne špika dva dni nč. user posted image  smo tko tko, ne vem pa če v pravem času user posted image

pa pa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.11.2007 19:46:28   
naty13
33 kako je pa pri tebi, a tud pričakujete

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.11.2007 19:46:57   
Erin
Naty- jutri zjutraj hitro po testek, pa CB kupi (res da stane okol 8 € ampak se splača), da bo konec dvomov user posted image Me navijamoooooooooooooouser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.11.2007 19:55:52   
naty13
Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče user posted image user posted image user posted image . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo ničuser posted image . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj user posted image  v sredo star eno leto. Rabi družbouser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
23.11.2007 20:01:30   
gajka
Naty13 - boš vidla, da se bo + prikazal Ti pa že tolk zamuja, da kaj drugega že skoraj ne more bit.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.11.2007 20:02:40   
Erin
Držim pesti da tvoj sine kmalu dobi bratca ali sestrico.
Glede testa pa..jaz sem ga delala popoldne pa mi je vseeno pokazal +, itak pa na CB piše da ga lohka delaš s katerimkoli urinom(jutranji, večerni,..). Ti samo pogumno. Vsaj vedela boš, veseliti se ali v nove boje. Oki?
Good luck girl!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.11.2007 20:04:27   
gajka
Erin, kakšni so kaj občutki po teh par dneh? Si že popolnoma dojela, al se še malo privajaš?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.11.2007 20:05:11   
naty13
Gajka jest mam ful neredne M. Poleti nisem mela 2,5 meseca pol sem dobila, pa spet 1,5 meseca ne, zdej pa tud čakam. Ja erin jest sem v prvo tud CB sredi popoldneva naredila pa je v sekundi bil močan plusek.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.11.2007 20:08:24   
LuNa73
Hej Erin... dojela verjetno že si, a ne? Jst pa še kr ne, da nas "zapuščaš"... res, se vsak dan sprašujem, katera nas bo pa zdej zasipavala z infoti, pa tok pozitivne energije... pa... infoti o slončkanju...pa bla bla... he he he še zdej se nasmejim tistmu dogodku, ko smo te za hrbtom "šinfale", pa moja izjava o seksualni manijakici... hi hi hi user posted image
Hmmmm, kaj mama je že zvedela? To le sporoči kako je potekalouser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.11.2007 20:09:01   
Erin
Dojela? user posted image Mislim da še vedno ne user posted image ... mam kar občutek da sanjam hihi...sem pa vsa blažena to pa itak. Še vedno me špika v trebuhu, mal mi je že slabo na čase za kake tri minute ampak se bom vsemu privadila. Vse za našo pikco.
Hvala ker še vedno mislite name...
Z vami bom vztrajala do konca novembra da zaključim seznam potem pa vas bom  le še brala in oblubim vsake tolko takoj ko bom mela čas pokomntirala...amapak bodite mi pridne in veselo slončkajte da vas bom vzela s seboj če ne bom hudauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.11.2007 20:12:52   
Erin
U LuNa takrat sem se pa tolk nasmejala ko ste me opravljale...mi je bilo kar nerodno...ja lepe čase sem preživela z vami...u pišuka sedaj ko to pišem mi kar solzne učke ratujejo...user posted image pejte z mano pliiiiiiiiiiis...jest vas hočem ob sebi... kaj pa če jest svojo nosečnost kar tukaj dajem skoz ne tam??user posted image

Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
23.11.2007 20:12:57   
naty13
Ja erin upam da te tam gor kdo posluša. jest grem z veseljem s tabo v avgust user posted image user posted image user posted image . In kaj je tvoj dragi rekel ko si mu povedala za user posted image ? Jest mu zelo s težkim srcem povem za vsak minusekuser posted image user posted image . Erin kok vas pa je avgustovk008?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
23.11.2007 20:13:20   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče user posted image user posted image user posted image . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo ničuser posted image . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj user posted image  v sredo star eno leto. Rabi družbouser posted image user posted image

Seveda bo dobil družbo, le slabih devet mesecev bo še moral počakati, da prijoka na svet,...

Ninica04, Shelly, Rebeca in Flower - ISKRENE ČESTITKE!!! ostale se bomo hitro pridružile

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
23.11.2007 20:15:29   
naty13
Polaris a ti upaš da boš šla k avgustovkam008? a  je ta mesec ne pričakuješ, a si že pri decemberkah?

pa pa

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
23.11.2007 20:16:18   
sonček33
Naty - žal mi nič ne pričakujemo. In danes se me je lotila tista huda bolečina, ki kar ne popusti. Ni upanja, ni svetle točke. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
23.11.2007 20:18:02   
Erin
Saj me očitno kar poslušajo ...sem vas že priporočila, brez skrbiuser posted image

Moj dragi...malce je še v šoku, mislim da ni pričakoval da nama bo tokrat uspelo,ampak se mu že smeji.
V avgustu sva pa zaenkrat šele 2, saj se je šele začelo....tiste ki smo mele od 25 oktobra zadnjo M naprej pašemo tja... se bomo že nabrale brez skrbi...VAS ČAKAM!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
23.11.2007 20:20:17   
naty13
Kerga G pa imaš če ni skrivnost? Pregled maš pa 5.12. a ne? In kaj misliš da je tvoja pikica user posted image  ali user posted image ?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
23.11.2007 20:22:05   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beguser posted image user posted image user posted image

Joj.... erin... a tvoj bi lahk dal oglas: menjam zmaj za zmaj (taščo za baterije)user posted image ... ehhhhhhhhh...sej si pa že dost stara, al ne?!user posted image  Veš ka, bolš ko da greš tankat je, da se naučiš nudit prvo pomoč ob kapi... to bo po moje prej, ko pa ****is user posted image ....
A lohk še kej druzga delam, ko da molim?user posted image  To mi ne gre prevč od rok... in ust...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?