Anonimen
|
shelly bejba dobrodošla. če ne bomo julijke nardile rekord, takšen in drugačen, pa čist nič ne rečem. evo jst stopam v 9 teden, danes sem spet mela krvav izcedek, madona no, bom zaenkrat lepo ignorirala, me pa dajejo taki neprijetni krči in močne bolečine na momente, ampak bom zaupala ginek. da je vse ok. konec koncev nardit ne morem nič. je pa mučno čakat. šele čez en mesec bom spet videla svojga dojenčka. suzugov, men je to trenutno stvar ki me je je najbolj groza. da prideš na nuhalno, ker en mesec nisi mel pregleda, in ti rečejo da srček že lep čas ne bije. jaz sm se odločla, da da en dan prej nardim test nosečnosti, pa če bo ful močna črtica, bom upala da je vse ok. konec koncev so ti trije meseci najbolj riskantni... shelly hudiča, tudi meni nič ne paše jest. sama zdrava hrana mi diši, pa sem debela zlo preveč in sm skoz jedla slabo hrano, zdej pa ko odprem hladilnik se komaaaaj prisilim da pojem nekaj, pa še takrat zberem nekaj zdravega. mandarine bi cel čas jedla, grozdje, pa zelenjava, pa kumarce vse to mi ful paše, čeprav prej ne bi jedla, če bi mi v usta tiščal. ful zanimivo. pa ful manj pojem, sploh mi ne gre in posledično kg izgubljam.ampaaaaak diši pa mi tut čokolada, to pa bi lahko nonstop, pudinge, nutello, milko...sam se zadržim, nekak si rečem, če mam tako srečo, da mi paše bolj ali manj zdravo jest, je fajn da ne padem pol na čokoladi. bomo še pa vidli, lahko se vse obrne. motoristka, super novica... res so lepe novičke. rebeca... še boš rabla da dojameš, ampak priznam, sem tut jst maaaajčkeno upala, da bi rekla da sta dva. dvojna sreča, dvakratna ljubezen, držte se punce
|