|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
22.11.2007 21:02:37   
stephany
Dober večer, vsem!

Hvala za lepe besede. Saj sama ne vem, zakaj me je tako prizadelo, nisva bili neke ful prijateljice, a vseeno... Mogoče sem zadnje čase bolj občutljiva, pa se me vse še bolj dotakne.

Pa pustimo žalostne zadeve ob strani. Saj življenje je drugače lepo. Pa včasih sladko. Vam pošiljam dokaz -
Klemnovo tortico, ki mu jo je teta (moja sestra) naredila za 6 mesecev - Nutella torta - jo imamo vsi radi, pa enostavna je za narest.

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.11.2007 21:03:30   
hanna1
pojma nimam,zakaj je tako počasen-sem pri junijkah zasledila sporočilo,da poteka po 22 uri nadgradnja RR-če nisem spet kaj falila user posted image -sem bila ful živčna,ko nisem mogla kaj napisat-zasvojenost z RR,kaj češuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.11.2007 21:05:33   
neli99
a ja šteka vam ... sej ste že prej potarnale ... men pa dela user posted image  ... sam linijo ves čas ven meče ... sam to ma veze z nami ne z rr.

... natasaom se pa svojmu posveča ... je končno prišel domov user posted image  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.11.2007 21:09:37   
stephany
Vilma - lepo je slišat, da je Dominik boljše. Si si pa oddahnila, a ne? Ko so pa tako bogi naši srčki, če so bolni.

Neli - želim ti, da greš rodit kak dan pred rokom ali pa vsaj na rok. Dnevi po tem se takooo vlečejo. Meni je bilo najtežje čakat tistih 14 dni od transferja do testa, pa tistih 6 dni čez rok.
Moj bi pa bil za sex, sam sem bila od roka naprej v bolnici, pa je odpadlo, ha, ha.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.11.2007 21:12:33   
neli99
na zdej ste pa prišle, ko se jst tok poslavljam ...

stephany ... še nas je mal pretreslo, kaj ne bo tebe, ko jo poznaš. to nas opomni kako krhko je življenje in to je včasih kar malo zastrašujoče. sploh zdaj ko mamo male otroke ...

torta mi pa fulll njami zgleda ... a se da dobit recept? ... user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.11.2007 21:21:21   
julci
Stephany torta je res njami,smo jo zadnjič atu spekli za rojstni dan,ker ma rad čokoladno torto,

Nelli recept ma pa hana,no saj ga jaz tud mam.Evo ti ga:
Testo:
6 jajc
12 dag sladkorja
18 dag moke
1 pecilni prašek
1 vanilijev sladkor
4-5 žlic Nutelle

Nadev:
0,5 l sladke smetane
5 žlic Nutelle

Preliv:
2 dcl vode
5 žlic sladkorja

user posted image Jajca ločimo. Rumenjake in polovico sladkorja penasto vmešamo. Beljake z drugo polovico sladkorja stolčemo v trd sneg. V rumenjake vmešamo nutello, dodamo 1/3 snega in postopoma presejano moko zmešano s pecilnim praškom; nato dodamo preostali sneg in narahlo premešamo vse skupaj.
Pečemo pri 180 stopinjah približno pol ure.

Ko je torta pečena in ohlajena, jo razrežemo na 3 plasti.
Stolčemo stepeno smetano in dodamo nutello.
V lončku zavremo vodo, kateri smo dodali sladkor, nato jo ohladimo in z njo navlažimo vsako plast torte posebej.

Vsako plast torte namažemo z 1/3 kreme
(zadnja tretjina je za premaz torte po vrhu).

< Sporočilo je popravil julci -- 22.11.2007 21:28:34 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.11.2007 21:35:00   
stephany
Julči, hvala, da si namesto mene napisala recept. A v Celje si šla kaj?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.11.2007 21:45:17   
hanna1
grem jes aja-aja,ko me rač. je..user posted image ...

pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.11.2007 21:48:11   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Julči, hvala, da si namesto mene napisala recept.sem ga kr skopiralauser posted image user posted image user posted image
A v Celje si šla kaj?
Še ne,mam pa namen,sam ne me vprašat keda.user posted image Če so pa zdaj sami rojstni dnevi.Jutr ga ma svakinja(30),naslednji teden Miha.Lahko se pa zgodi,da kje naslednji teden.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.11.2007 21:49:08   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

grem jes aja-aja,ko me rač. je..user posted image ...Da nimaš ti kakega kukija,pa te on malo je.....beuser posted image user posted image user posted image

pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.11.2007 8:01:35   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi si že pojemo
-mama sicer komaj gleda,pa bo že user posted image
Dans pa vredu dela-včeraj mi pa nikakor ni hotlo odpret tega okna,pa ene orodne vrstice tud ni bilo.Sem mela čistilni program vklopljen,pa ni bilo nič-bo pa dons bolje-zdaj moram pa nadoknadit čvekanje za včeraj user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.11.2007 8:28:49   
hanna1
Zdaj je pa čas za user posted image sem jo pristavila-a že kaj diši.Se lahko zgodi,da me boste danes user posted image ,ko spet lahko limam smajlije---aja pa še ALINI VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEVuser posted image   KT-javi se kaj,te močno pogrešamo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.11.2007 9:06:32   
neli99
dobro jutro ... s kofetkom user posted image  in nasmeškom user posted image  ...

no ja ... sej volje nisem take da bi blo za prehvalit, ampak vseeno. hvala za recept, je že sprintan...

alina upam da res praznuje danes  user posted image user posted image user posted image user posted image  ... tist datum sem jst neki na pamet računala iz lilypie trakca ... KT se pa res nič kaj ne oglasi ... a že dela?

natasaom je poslala sporočilo ... bo v kr do ponedeljka, pol bo pa sama kaj več povedala kako je blo včeraj ...

naš sine je faca ...pride in mi zapre tipkovnico in mi teži tok časa, da ga opazim user posted image  ... sej tok da vas pozdravim ... kaj več pa ko bo v pančevi deželi.

hanna ti se kar razgovori ... bojo še druge kaj prste razmigale ... user posted image

pri nas je 7stopinj user posted image  ... no sej po  drugi strani pa boljš to ko pa sibirski mraz pa kak snežni zamet, če bo treba it ...

pa pa user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.11.2007 9:23:06   
hanna1
Ej,duskamb,ne vem,zakaj mi piše dons pri tvoji slikci napaka,sam je včeraj nisem mogla komentirat,jo pa dons ..user posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj jo je v ridi ven vrglo user posted image

Mama stephany,a ne vidiš,kako se Klemnu lušta tortice-kar z očkami jo požirauser posted image user posted image user posted image ...sam pa zgleda res njami na tej slikci.

že 35,kako pa kaj Timon,a kaj bolje spi---kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njega in vse ostale sončke,da bi bili čim bolj zdravi

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.11.2007 9:38:22   
Laubica
že35,tvojTimon bo pa ravno na polno luno star en mesec-božček,saj ni čudno,da ga še tista mogoče malo drami-jest srčno upam,da bo današnja noč boljša ,pa tudi za vse druge.

Hana-moram povedat -da sta bili ti dve noči občutno boljši -in res lepo da misliš na mene.Ja v soboto bo star 1 mesec -pa tudi ko se je rodil je bila polna luna -je bila p. tako polna 20 porodov tisti danuser posted image user posted image user posted image
Moram ga pohvalit da je imel včeraj SVOJ SPALNI REKORDA-sicer ne čez noč bil je pa-po kopanju in dojenju je ob 18h zaspal in spal do 22.30h zdaj me pa kliče letim

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.11.2007 9:39:37   
hanna1
dons mam pa monolog user posted image

Ne, pa nisem več sama user posted image user posted image user posted image -za Timona

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.11.2007 9:51:14   
pikica36
kooooončno sem prišla do netauser posted image user posted image
včeraj sem peljala kišto od reč. na servis upam da jo danes dobim nazajuser posted image  na šihtu pa nekako nisem mogla do rr. nekaj je kvačkalo.
aja..... najprej DOBRO JUTRO!!!
sama sem danes nekam " strupana" hvala bogu da je petekuser posted image
no, sem rekla da danes zjutraj naredim test pa ga nisemuser posted image

grem včeraj v lekarno in kupim CB in pa en cenejši test, ker sem vedela da me bo firbec matral, če ga bom mela doma in da ga bom kr zvečer sprobalauser posted image  in res ga naredim  pa nič ni pokazal
in zato se mi je zjutraj zdelo brezveze lulat na 8 evrovuser posted image user posted image
pa sem korošica ne gorenjkauser posted image user posted image
tako da,..... bom počakala še kak dan. tistega rjavega flekca ni več user posted image  se tudi ne kaže kaj.... tako da user posted image
me je pa ena na drugi temi malo "potolažila" da ji je test šele 20 dan pokazal+, tako da še nekako upam da nam je ratalouser posted image
kako ste ve?? nimam vas časa zdaj bratza nazaj, ker me delo priganja .user posted image  pa takoo sem radovedna kaj se je dogajalo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.11.2007 10:41:00   
julci
Najprejdobro jutro,sem spala do 10user posted image

ALINA vse najboljše za 5 malih svečk.
user posted image

Hana
včeraj so res meli motnje,ker meni pol po 22h ni več odprlo strani.user posted image user posted image

Pikica ti še kr počaki par dni za test.Če si mela zadnjič vgnezditveno krvavitev,bi ti šele po 10 dneh od nje pokazalo rahlo pozitivno.Tk da živčke na OF.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.11.2007 10:59:35   
pikica36
juuuuuuuuuulči!!!!!! no , reči da se hecaš!!! šele deset dni po vgnezditvi  naj bi se pokazal +++!!
o, ne tk se pa ne grem, me bo pa ja razneslo od firbca kaj je pa kaj ni.
te dni mamo praznovanje js pa ne vem a naj spijem kak liter vina  al neuser posted image user posted image ( malo za hec malo za res)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.11.2007 11:05:13   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Najprejdobro jutro,sem spala do 10user posted image    a te je Zala tako lepo položla,al se ti je možek oodolžil za tistega user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Hana včeraj so res meli motnje,ker meni pol po 22h ni več odprlo strani.user posted image user posted image jou,dans pa vse normalno lavfa...se mi vidi,kok sem hepi,a ne user posted image user posted image

Pikica ti še kr počaki par dni za test.Če si mela zadnjič vgnezditveno krvavitev,bi ti šele po 10 dneh od nje pokazalo rahlo pozitivno.Tk da živčke na OF.  se kar strinjam z julci,punce še bolj vejo te stvari,kdaj je tisti čas,tak,da če je ratalo,bo itak pokazalo,če ne bo ati spet delal na novo user posted image stiskam fige,da bo user posted image user posted image
neli,lep pozdravček,lepo se cajtaj,ker se bliža polna luna user posted image -hecam se,ko bo,naj bo čim lažje in da bo mamica čimprej imela štručko na rokah-uh,že težko čakam-vse smo že na trnih,mamica bo pa švicala-smo že malo zavile v celofan,kako je bilo pred nekaj meseci user posted image ,a ne,punce...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.11.2007 11:23:20   
julci
Hana ne vem če se res ni oddolžil. user posted image

Pikica ti ga lahk mirno deci spiješ.Za primerjavo ti povem.jaz sem mela ET 3 dni starih zarodkov,14 dan na krvnem testu mi je bla vrednost ßhcg-ja komaj 87,druge so ga mele čez 1000.Tako da se narava res včasih poštenopoigra z vsem skupaj. Moja kolegica je mela nekje po 28 dnevu 2x rjav izcedek,pokazalo ji je pa šele 42 dan.Tk da ti kr počaki,da se atiju nebo treba še 1x matratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.11.2007 11:31:09   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana ne vem če se res ni oddolžil. user posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........

da se atiju nebo treba še 1x matratuser posted image user posted image user posted image   js mislim,da atiji nimajo kaj proti  temu  "matranju"  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.11.2007 11:52:46   
pikica36
user posted image user posted image  ja verjetno res mora bit tk ko je!!
z glavo skozi zid pa res ne gre!!
ja no, naš ati se kr malo nazaj vleče, nevem česa se bojiuser posted image
me skoraj preveč pri miru pusti, tk da ... nevem bom mogla sama stopit v akcijo in ga napastuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.11.2007 13:48:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
ja no, naš ati se kr malo nazaj vleče, nevem česa se bojiuser posted image
me skoraj preveč pri miru pusti, tk da ... nevem bom mogla sama stopit v akcijo in ga napastuser posted image user posted image   to je prava beseda---AKCIJAAAAAuser posted image user posted image user posted image   jaz sem mojga tud gnjavila in je točno vedel,kdaj sem imela ovulacijo user posted image in takrat je bil vedno kak  user posted image vmes in smo malo tudi zato najbrž tako dolgo čakali..no enkrat mi ga je pa uspelo pravi trenutek napelat na....user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.11.2007 17:47:08   
hanna1
natasaom,js te tk pogrešam,mam dans monologe user posted image -julci,kje si,smo ble spet na drugi strani-to pa ni v naši navadi user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?