|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
22.11.2007 12:10:29   
oktavija
ej ima eno vprašanje user posted image user posted image user posted image ?

A sem lahko navijačica in borka hkrati, al je pravilo da se lahko upišeš sam ne en seznam????user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.11.2007 14:10:49   
sapi
Sedaj sem vaša praznična decemberka in je ne pričakujem 20.12. ...

sapi

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.11.2007 14:26:20   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  cheerleederka moja pa kako si kaj? A bova spravile te babe na roza farbo al kaj?
Kdaj se pa midve vpiševa nazaj na seznam? A ti februar odgovarja, al bi že januarja mal nohte grizla? Povej kako si kaj? Si že prišla k sebi. Joj 1001 vprašanje a ne, sem firbčno deteuser posted image .

Spelka12 user posted image - jaz sem tako vesela ko mi kera kaj napiše... še vedno se počutim malo osamljenouser posted image tukaj na forumu... No jaz si več ne upam upisovat na sezname, ker sem pol preveč razočarana ko pride tist naš hudičuser posted image ... Sej razumeš... Zakaj se boš pa ti upisala šele februarja (a imaš kak postopek) oprosti ker sem zdaj jaz tako firbčna.... Ej kakorkoli bova pa midve veselo navijali za naše borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa jih bomo vse v roza obarvale in bova samo midve še ostali za roza barvo in pol naju več nihče ne more zgrešit!!!user posted image user posted image user posted image
kaj praviš na mojo idejo?user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.11.2007 14:36:06   
ledenka
oktavija user posted image  sem šele zdaj videla tvoje sporočilo na "borkah", če ti je, pridi tja user posted image

ja december pa mora bit roza, drugače se ga bom od žalosti napila. sicer še ne vem, a bom res borka... ali pa samo navijačica user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.11.2007 14:45:02   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oktavija user posted image  sem šele zdaj videla tvoje sporočilo na "borkah", če ti je, pridi tja user posted image

ja december pa mora bit roza, drugače se ga bom od žalosti napila. sicer še ne vem, a bom res borka... ali pa samo navijačica user posted image   

user posted image user posted image user posted image A ti lahko pomagam pri napijanju pa bova dve veseliuser posted image user posted image .....

Ej ajz upam da se boš pridružila meni med navijačicami ker boš kmalu ugledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol bomo pa full navijaleuser posted image user posted image user posted image za meneuser posted image user posted image user posted image  da dobim kako user posted image  za oz.user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.11.2007 14:49:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image A ti lahko pomagam pri napijanju pa bova dve veseliuser posted image user posted image .....

user posted image  apsolutno user posted image  če piješ sam, si pijanc, če pa v družbi, pa družaben... in nekako sem zelo družabna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.11.2007 15:12:52   
Serendipity
user posted image Ojla punce!

Jaz sem bila pa zeeeloo pridna in sem samo za vas skuhala kavico in čajčeka ter spekla tortico pa še nekaj extra sladkega in malo kaloričnega! Kar postrezite si!

kava: user posted image  
čajček:user posted image  
sladko in kalorično: user posted image  
extra sladko in malo kalorično: user posted image  

Aja, pa da ne pozabim - držim pesti prav za vsako izmed vas in močno močno upam, da bo ta mesec VAŠ ROZA mesec! user posted image  And just for good luck: user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.11.2007 15:39:28   
srecna_zvezda
mmmm...Se* ob takih dobrotah se ti morajo pocediti sline..user posted image  pa moras biti zelo pridna da si si vzela cas in se odlocila nas malo razvajati...user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.11.2007 15:52:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21

mmmm...Se* ob takih dobrotah se ti morajo pocediti sline..user posted image  pa moras biti zelo pridna da si si vzela cas in se odlocila nas malo razvajati...user posted image

Ja ja - to so bili lonci kave in čaja, pa torta je skoraj rekordno velika. Le extra sladki in manj kaloričen primerek je v ednini - obstaja pa možnost kloniranja... user posted image
No, zdaj pa  resno  - drage moje  - to je le malenkost, majna pomoč, da boste čimprej v dvojini ali množini naokoli hodile user posted image

ps: vse, ki si želite imeti kloniran primerek (ja no - face it - original je pač moj user posted image ), pišite na ZS. user posted image  

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.11.2007 16:40:58   
Erin
Kljub temu da sem user posted image ostajam vaša najglasnejša navijačica..

Prosiiiiiiiiiiiim dedek mraz, razveseli predrage decemberke z malo pikico da jih bom lahko s seboj vzela na forum nosečnost, prosiiiiiiiiiiim!!user posted image user posted image user posted image

Za vse vas pošiljam user posted image za srečo..

In ne pozabite...
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.11.2007 16:44:26   
nicnic
Erin, ti kr lepo čakaj.user posted image Me bomo še vse avgustovke.user posted image Ene bolj pri koncu avgusta, ampak se ti bomo pridružile. Decembra bo še več rozik kot novembra. Mi je ravnokar tvoj Santa, ki nas opazuje povedu.user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.11.2007 17:43:35   
spelka12
ajsika in oktavija, a vzameta še eno pivsko prijateljico medseuser posted image . Pijem vse kar teče, če je v trdni obliki se pa pač mal bolj pomatram.
oktavija z.s. imaš
erin, ti boš vedno ampak res vedno, beri vedno, nepreklicno vedno naša.
maša82, ti si pa tudi super, ker si prevzela seznam in moram rečt, da ti fenomenalno uspevauser posted image

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.11.2007 19:04:58   
levinjaa
Pozdravljene, jaz se selim iz novembra na december. M sem pričakala danes ponoči in sem bila ves dan grumpy. Ampak 22.12.  JE PA RES NE pričakujem :)) Bomo pridni pa bo.user posted image user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.11.2007 19:25:04   
Raguel
HALO,HALO!
Še ena,ki prihaja k vam od novemberk,žal me je včeraj obiskala večna nepovabljenka in mi za december naložila velikouser posted image .Tukaj sem že vpisana pod navijačice,sedaj pa bi šla še med borke.Pričakujem pa jo NE okrog 19.12.Če ni možno biti oboje hkrati,bi bila samo borka.

Lep pozdrav vsem novim borkam !!

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.11.2007 19:39:35   
nena22
zdravo punce!!!

močno držim pestke za vas vse in da najlepše user posted image  prinese prav decemberuser posted image

sama pa se poslavljam od vas ker sem dobla napotnico za dr. Tomaževiča, kjer mi bo odstranil pregrado, ki je onemogočila najinima dvema pikicama, da bi se zdravo razvijali....

tako da sem decembra vaša navijačica...

BOŽAJTE BUŠKOTEuser posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.11.2007 19:58:08   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: naja***

bumbum tudi jaz ti želim en velik +user posted image ,tudi pri meni je bilo nekako tako,no jaz sem šla na odstranjevanje pregrade,in so mi rekli da če user posted image ne bo do 10.12.bomo pregrado odstranili šele februarja-šok,tako kot sem si takrat želela user posted image si je nisem še nikoliuser posted image ,če bi pa vmes zanosila bi verjetno spet imela ss....no in moja psiha je bila na podnu,živčna sem bila ko user posted image ,in je zaradi tega verjetno ni bilo,zato ti svetujem(pa vem da verjetno to poslušaš od vsakega) da se sprostiš-vem da je težko....čim manj misli na to,ker živčki včasih naredijo najhujše.....res pa upam da se ti pokažeuser posted image user posted image ....bom držala pesti...pa še nekaj ,koliko časa pa si bla na klomifenu...samo 3 mesece?ker pri meni po 3 mesecih jemanja ni bilo nobenega učinka,tako da mislim da me čaka isto-špikanjeuser posted image

Naja, oprosti, ker odgovarjam šele zdaj.......v bistvu sem Klomifen jemala najprej 2 meseca, pol nekaj pavze, pa zdaj 3 mesece in trije IUI-ji...........in čakam na M, da začnemo s špikanjem. Za naju obe UPAM, da nama tega vendarle ne bo treba delat!

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.11.2007 20:01:30   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: miš

Ojla punce!

Zdej me je pa mal panika, ko berem tole o klomifenu in špikanju. Jaz sem namreč tudi na klomifenu, prvi krog ni bil uspešen. Čeprav mi je ginekologinja rekla, da sem lepo reagirala na klomifen, uspeha pa nobenega. V četrtek imam pregled, pa bomo videli kaj se dogajauser posted image . A to pomeni, da je naslednja postaja špikanje? Mi lahko katera kej več napiše o tem? Rajš prej izvem, pa da se mal pripravim, da me ne bo pol kap zadela....

lp

Miš, mi je kar malo hudo, ker sem te tako prestrašila. Ne, ni nujno, da po Klomifenu sledi špikanje.....najprej sledi neplodnostna ambulanta, če še nisi tam, pol vsi pregledi.....po več kot enem letu v neplodnostni ambulanti sem jaz prišla do špikanja, ampak to še ni umetna(IVF), do tja je še dolga pot.

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.11.2007 20:06:41   
naty13
Erin ti si tko dobra dušca, tapravi angel. Men je že skoraj vse dol padl, pa me držite pokonci. Vidim da majo punce tud take probleme. V glavnem Erin zakon si.

pa pa

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.11.2007 20:19:38   
Fargesia

user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - murkica
xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24
xx.12. - ajam27

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - polaris
01.12. - bilka
01.12. - lejla007
03.12. - Tinca16
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - lidija_21
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
05.12. - nalepkica
06.12. - anonimna J
06.12. - zorica
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - miskula
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

07.12. - monikap
08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
09.12. - astrea
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
11.12. - maska
11.12. - Tiki55
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22
13.12. - majči22
14.12. - anonimna
14.12. - jana_k
14.12. - anonimna user posted image
15.12. - Serendipity 
16.12. - Muca83
16.12. - fairy
16.12. - nf
17.12. - renata nana
18.12. - naja***
19.12. - Teni RR
19.12. - Darja30
20.12. - gajka
20.12. - sapi
22.12. - levinjaa
21.12. - ledenka
28.12. - ajat
30.12. - Lea2007

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Mihi78
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24
  • jazzz27
  • naja***
  • kleja
  • vita80
  • Taly
  • oktavija
  • bučkabb
  • nena22

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

punce...mislim da bi blo fino če bi ble sam na enem seznamu...itak smo vse navijačice in borke v življenu, a ne?

< Sporočilo je popravil maša82 -- 22.11.2007 20:32:27 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.11.2007 20:20:29   
ključek
maša82, držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.11.2007 20:20:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin ti si tko dobra dušca, tapravi angel. Men je že skoraj vse dol padl, pa me držite pokonci. Vidim da majo punce tud take probleme. V glavnem Erin zakon si.

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvalauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.11.2007 20:21:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

maša82, ti si pa tudi super, ker si prevzela seznam in moram rečt, da ti fenomenalno uspevauser posted image

sej sploh ni bilo težko...sem sam od Erin citirala...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.11.2007 20:21:58   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJCK

maša82, držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

za?

a da mi bo seznam laufal?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.11.2007 20:22:15   
Erin
Maša hvala ker pomagaš...vem da sem prepustila "vajeti" pravi punciuser posted image

vso srečo vsem pa miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 374
22.11.2007 20:23:22   
ključek
user posted image user posted image user posted image
da 6.12. postane tvoj najsrečnejši dan.......
kdaj greva na kavo?????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.