Anonimen
|
punce moje. najlepša hvala iz srca vsem hvala res. za lepe želje, pa da ste stiskale pesti. očitno so pozitivne misli pomagale. ginekologinja me je takoj sprejela, povedala da trenutno ni nobenih krvavitev in da kar nekaj procentov žensk krvavi v času ko naj bi drugače prišla menza še 2-3 mesece po zanositvi. pogledala je mojega ljubega dojenčka in punce raste, pridno raste, se razvija, srček pridno bije, skratka nekako mi je nakazala, da če bi blo še boljše, bi blo že kičasto. kljub temu, da me je trenutno potolažla, jaz nisem več optimistična, kri go ali dol, jaz vem kaj sem zjutraj vidla na papirju vsakič ko sem obrisala in zato vem, da je pač nekje krvavitev bila. ampak ginek pravi, da če je trenutno ni, je pač vse ok. in je bla 100 procentna. če pa spet vidim kako krvavitev ali izcedke, pa takoj nazaj, me bodo vedno sprejel. datum 26. se tako izniči, in je nov datum 27.12. prav tako pa sem klicala za nuhalno in so me naročili 24. 12. zjutraj, upam da bo vse ok do takrat, pa da ne bo moj bejbi še premajhen. hvala še enkrat punce, men se je zjutraj podrl svet, sm jokala ko mali otrok. misla sm da je vsega konec, na zdaj pa vidim, da je mali pravi borec. vse ostale, ki ste prišle s pregledov, čudovite novice, sem srečna za vse vas. nove nosečke in novo razkrite pa božajte bušije punce, še prehitro je lahko vsega konec... ampak pozitivne misli, pa bo ane
|